PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اولین vps دهنده خارجی و اولین vps دهنده ایرانی رو کیا ارائه میدن ؟ از نظر شما ؟

Aussie
January 20th, 2013, 06:47
با سلام
من یک جای مطمئن برای اطلاعاتم می خوام
سایت من آپلود سنتر هست فقط قالب و سکرپیت سایت رو می خوام روی vps نگه دارم.
سایت های خارجی کجا رو پیشنهاد میکنید ؟
سایت ایرانی خیلی خیلی معتبر هم که اطلاعاتم پاک یا کندی سرعت یا دان نداشته باشه معرفی کنید ممنون میشم :53:

RoobinaServer
January 20th, 2013, 06:53
با سلام
سایت ایرانی خیلی خیلی معتبر هم که اطلاعاتم پاک یا کندی سرعت یا دان نداشته باشه معرفی کنید ممنون میشم :53:

فکر نکنم تو بخش درخواست سرویس کسی بیاد از کس دیگه تعریف بکنه (فروشنده ها) اینجا اکثرا فروشنده هستند و تا مدتی دیگه آفرهای رنگارنگ میبینید.

فقط هر کشوری را انتخاب نکنید با توجه با فایلهایی که آپلود میشه رو سرور و عمومی لینک داده میشه.

کسیم که پاک نکنه ندیدم هر دیتاسنتری که انتظار داشتیم پاک نکنه تا حالا دیدیم که پاک کرده چون به قانون کپی رایت پایبندند.

یا حق

Aussie
January 20th, 2013, 07:03
پس کجا بریم تحقیق کنیم در مورد vps معتبر و خوب ؟ :105:

RoobinaServer
January 20th, 2013, 07:08
توی بخش متفرقه تاپیک بزنید که نتونه کسی آفر بده و جنس خودش رو تبلیغ کنه.(هر چند پیام خصوصی بارون میشید احتمالا:64: :ی )

الان هم کسی نیست ما رو نبینید بیکاریم میایم ج میدیم :ی شب تا صبح مانیتورینگ سرور بیداریم و اومدم ج دادم خدمتتون . :ی

در حال حاضر تعداد 67 کاربر آنلاین در انجمن آنلاین هستند . تعداد 10 عضو و 57 مهمان

بیشترین کاربران آنلاین در انجمنها 3,016 نفر در تاریخ March 9th, 2011 و در ساعت 04:56 PM بوده است
RoobinaServer,
Aussie,
compiler,
dan6,
Host Pardaz,
loginvps.com,
mhkazemi,
rsl,
sefaresh68,
younes69
:106:

اینجا تاپیک بزنید :

مباحث دیگر (http://www.webhostingtalk.ir/f118/)

یا حق

alireza.076
January 20th, 2013, 07:22
وی پی اس داخلی بنده آقای روبینا سرور رو تایید میکنم، آفر های خوبی دارند

www.denaserver.com
January 20th, 2013, 07:36
با سلام

سلام
من به شما پیشنهاد می کنم از هر جا سرویس می گیری چه ایرانی چه شرکت باشه چه شخص باشه و ....
پیشنهای من اینه از فایل ها و اطلاعاتت بک آپ بگیری !
همیشه یادت باشه برای سرور بک آپ باید هزینه بپردازی در غیر این صورت منتظر باش دیر یا زود به مشکل خواهی خورد
از من به شما نصیحت
البته طی این همه سال فعالیت برای کسی از مشتریان ما این مورد رخ نداده و چیزی پاک نشده و دان تایم هم در حد خیلی کم داشتیم شاید میانگین حساب کنید ماهی 5 دقیقه
اما اینها دلیل بر این نیست که آینده مشکلی پیش نیاد
از هر جا سرویس بگیری مشکل هست
اما یک جا کمتر یک جا بیشتر
پس یادت باشه حتما بک آپ داشته باشی

Aussie
January 20th, 2013, 07:54
توی بخش متفرقه تاپیک بزنید که نتونه کسی آفر بده و جنس خودش رو تبلیغ کنه.(هر چند پیام خصوصی بارون میشید احتمالا:64: :ی )

الان هم کسی نیست ما رو نبینید بیکاریم میایم ج میدیم :ی شب تا صبح مانیتورینگ سرور بیداریم و اومدم ج دادم خدمتتون . :ی

در حال حاضر تعداد 67 کاربر آنلاین در انجمن آنلاین هستند . تعداد 10 عضو و 57 مهمان

بیشترین کاربران آنلاین در انجمنها 3,016 نفر در تاریخ March 9th, 2011 و در ساعت 04:56 PM بوده است
RoobinaServer,
Aussie,
compiler,
dan6,
Host Pardaz,
loginvps.com,
mhkazemi,
rsl,
sefaresh68,
younes69
:106:

اینجا تاپیک بزنید :

مباحث دیگر (http://www.webhostingtalk.ir/f118/)

یا حق

واقعا ممنونم
کاربر فعالی هستین
:53::53::53::53::53::53:

aligoli
January 20th, 2013, 07:59
به نظر من برای کار شما ( خارجی) سرورهای هلند Leaseweb مناسب هستند .
و در داخل هم سرورهایی که در دیتاسنتر ( افرانت یا پارس آنلاین ) کولو شده باشند مناسب کار شما هستند .

iranian-portal
January 20th, 2013, 08:16
همچین چیزی فکر نکنم تو دنیا پیدا کنید
99 درصد فروشندگان سرور چه مجازی و چه اختصاصی
یک قانون واحد دارند و این که بک آپ از سرور مجازی بر عهده کاربر هست
و شرکت ها مسئولیتی در قبال پاک شدن یا بک آپ مشتریان ندارند!
هیچ دیتاسنتر هم در دنیا وجود نداره که بشه گفت قوانی کپی رایت رو 100 درصد رعایت نمی کنه
حتی هلند هم دیده شده که گاهی در قبال برخی از گزارشات و ... اطلاعات رو پاک می کنه!
لذا اگر تا این حد حساسیت و ریسک پذیری کم دارید پیشنهاد می کنم سراغ ایران برید
دیتاسنترهای ایرانی کاری به این کارها ندارند
اما از طرف دیگه اگر محتویاتی داشته باشید که منجر به مسدود شدن و چیلترینگ سایت شما بشه
قانون میگه که باید اطلاعات شما حذف بشه!!!

RoobinaServer
January 20th, 2013, 09:56
همچین چیزی فکر نکنم تو دنیا پیدا کنید
99 درصد فروشندگان سرور چه مجازی و چه اختصاصی
یک قانون واحد دارند و این که بک آپ از سرور مجازی بر عهده کاربر هست
و شرکت ها مسئولیتی در قبال پاک شدن یا بک آپ مشتریان ندارند!
هیچ دیتاسنتر هم در دنیا وجود نداره که بشه گفت قوانی کپی رایت رو 100 درصد رعایت نمی کنه
حتی هلند هم دیده شده که گاهی در قبال برخی از گزارشات و ... اطلاعات رو پاک می کنه!
لذا اگر تا این حد حساسیت و ریسک پذیری کم دارید پیشنهاد می کنم سراغ ایران برید
دیتاسنترهای ایرانی کاری به این کارها ندارند
اما از طرف دیگه اگر محتویاتی داشته باشید که منجر به مسدود شدن و چیلترینگ سایت شما بشه
قانون میگه که باید اطلاعات شما حذف بشه!!!

بله دقیقا ولی فقط یک نکته پیرامون حرفتون اضافه بکنم که اگر آشنا داشته باشی در دیتاسنتر میتونه فایلهات حذف نشده.(مخصوصا برای سایت آپلود سنتر که 1000 تا فایل داره سر 4 تا عکس س --ک -- س-- ی ***** میشه که خودشم آپلود نکرده و کاربراش آپلود کرده و میتونه با دادن اخطار و حذف عکس ها به روال عادیش برگرده از نظر قانون و مشکلی برای ***** بودنش نیست و بازش میکنند.)

نکته برای استارتر (تایید حرف ایرانیان پرتال) : در زمان ***** شدن دستور قضایی به صورت فکس و نامه و ایمیل از سمت *****ینگ برای حذف و عدم میزبانی مجدد صادر میشه.

یا حق

wareztm
January 20th, 2013, 10:31
بله دقیقا ولی فقط یک نکته پیرامون حرفتون اضافه بکنم که اگر آشنا داشته باشی در دیتاسنتر میتونه فایلهات حذف نشده.(مخصوصا برای سایت آپلود سنتر که 1000 تا فایل داره سر 4 تا عکس س --ک -- س-- ی ***** میشه که خودشم آپلود نکرده و کاربراش آپلود کرده و میتونه با دادن اخطار و حذف عکس ها به روال عادیش برگرده از نظر قانون و مشکلی برای ***** بودنش نیست و بازش میکنند.)

نکته برای استارتر (تایید حرف ایرانیان پرتال) : در زمان ***** شدن دستور قضایی به صورت فکس و نامه و ایمیل از سمت *****ینگ برای حذف و عدم میزبانی مجدد صادر میشه.

یا حق

با سلام

بله درسته به دلیل هزینه ای که برای شرکت هایی مثل ما و بقیه همکاران داره بکاپ گرفته نمیشه اما ما داریم با دریافت هزینه بکاپ گیری میکنیم برای کاربرانی که نیاز دارن.
مثلا کاربرای لینوکس که اکانتینگ ارائه میدن و ممکنه مشکلی توی سرور هاشون پیش بیاد و همینطور میکروتیک بکاپ گیری میکنیم اما خب هزینشو هم پرداخت میکنند.

شما فرض کنید یک هارد 200 گیگ دارید خب این تقریبا بکاپگیریش غیر ممکنه یا خیلی مشکله و به سرور فشار زیادی میاره
ایران که بحثش جداست و وارز محسوب میشه.با این اوضاع نابسامان ایران همین سرور داخلی تهیه کنید بهتره

ما با دیتاسنتر ovh کار میکردیم یه ایرانی با نام شرکتی فرانتورک اومد با حساب هک شده سرور رو پرداخت کرد با ایران ضد شدن و ایرادهای الکی گرفتن ما هم همکاریمون رو باهاشون قطع کردیم.
با هتزنر کار کردیم باز دیدیم جدیدا داره سرور خاموش میکنه و ... اونم بی دلیل دیگه روشن هم نمیکنه
اینم بیخیال شدیم.

فعلا همه میگن آمریکا با ایران بده و ... همش چرت و پرته.
ما با یه دیتاسنتر صحبت کردیم الان 3سرور نیمه وارز گرفتیم تو این چند ماه هم خیلی قشنگ باهامون کار کردن و ...
xlhost هم که فقط به درد هاست میزبانی میخوره / سرور واسه مجازی سازی گیر زیاد میده مثلا وارز نیست ارسال ایمیل مشکل دارن و تورنت و ... تقریبا کاملا با قوانین کپی کار میکنن

حالا ایران :

کپی رایت رعایت کنی سرورتو میبندن :دی

یه برنامه یا ویندوز ارجینال فرض میگیریم شرکت سازنده 100 هزار تومان میفروشه هر دیسک رو / حالا ایران میاد اینو کپی میکنه کرکشم میزاره کنارش میگه بفرمایید 1000 تومان
کسی هم نمیاد بگه خب این شرکت میلیون یا میلیارد دلار هزینه کرده شده این

البته من خودمم نمیام 100 تومن بدم یه نرم افزار 5 دقیقه کرکشو دانلود میکنم 100 تومن رو میزارم تو جیبم / البته این خاصیت ایرانی هاست که دنبال چیز مفتی هستن.
----------------------------------------------
کلام آخر ایران = کپی رایت نمیخواید = فایل های س9ک%س ممنوعه = اگه میخوای واسه هاستینگ استفاده کنی به درد نمیخوره سی پنل مشکل داره و اینکه دامنه کاربرت ***** بشه باید از سرورت بندازیش بیرون و ...

کلا ایران به درد اسپم و وارز میخوره

با اینکه دوستان دارن میگن اینجا ربطی نداره و کسی ج نمیده همه دارن ج میدن.امیدوارم استارتر عزیز هم توجه کرده باشن کجا تاپیک ایجاد کردن.
یا حق

RoobinaServer
January 20th, 2013, 11:35
با سلام
بله درسته به دلیل هزینه ای که برای شرکت هایی مثل ما و بقیه همکاران داره بکاپ گرفته نمیشه اما ما داریم با دریافت هزینه بکاپ گیری میکنیم برای کاربرانی که نیاز دارن.
مثلا کاربرای لینوکس که اکانتینگ ارائه میدن و ممکنه مشکلی توی سرور هاشون پیش بیاد و همینطور میکروتیک بکاپ گیری میکنیم اما خب هزینشو هم پرداخت میکنند.

شما فرض کنید یک هارد 200 گیگ دارید خب این تقریبا بکاپگیریش غیر ممکنه یا خیلی مشکله و به سرور فشار زیادی میاره
ایران که بحثش جداست و وارز محسوب میشه.با این اوضاع نابسامان ایران همین سرور داخلی تهیه کنید بهتره

ما با دیتاسنتر ovh کار میکردیم یه ایرانی با نام شرکتی فرانتورک اومد با حساب هک شده سرور رو پرداخت کرد با ایران ضد شدن و ایرادهای الکی گرفتن ما هم همکاریمون رو باهاشون قطع کردیم.
با هتزنر کار کردیم باز دیدیم جدیدا داره سرور خاموش میکنه و ... اونم بی دلیل دیگه روشن هم نمیکنه
اینم بیخیال شدیم.

فعلا همه میگن آمریکا با ایران بده و ... همش چرت و پرته.
ما با یه دیتاسنتر صحبت کردیم الان 3سرور نیمه وارز گرفتیم تو این چند ماه هم خیلی قشنگ باهامون کار کردن و ...
xlhost هم که فقط به درد هاست میزبانی میخوره / سرور واسه مجازی سازی گیر زیاد میده مثلا وارز نیست ارسال ایمیل مشکل دارن و تورنت و ... تقریبا کاملا با قوانین کپی کار میکنن

حالا ایران :

کپی رایت رعایت کنی سرورتو میبندن :دی

یه برنامه یا ویندوز ارجینال فرض میگیریم شرکت سازنده 100 هزار تومان میفروشه هر دیسک رو / حالا ایران میاد اینو کپی میکنه کرکشم میزاره کنارش میگه بفرمایید 1000 تومان
کسی هم نمیاد بگه خب این شرکت میلیون یا میلیارد دلار هزینه کرده شده این

البته من خودمم نمیام 100 تومن بدم یه نرم افزار 5 دقیقه کرکشو دانلود میکنم 100 تومن رو میزارم تو جیبم / البته این خاصیت ایرانی هاست که دنبال چیز مفتی هستن.
----------------------------------------------
کلام آخر ایران = کپی رایت نمیخواید = فایل های س9ک%س ممنوعه = اگه میخوای واسه هاستینگ استفاده کنی به درد نمیخوره سی پنل مشکل داره و اینکه دامنه کاربرت ***** بشه باید از سرورت بندازیش بیرون و ...

کلا ایران به درد اسپم و وارز میخوره

با اینکه دوستان دارن میگن اینجا ربطی نداره و کسی ج نمیده همه دارن ج میدن.امیدوارم استارتر عزیز هم توجه کرده باشن کجا تاپیک ایجاد کردن.
یا حق

با سلام

همه حرفاتون درست ولی با یک نکته به شدت مخالف هستم.

اگه میخوای واسه هاستینگ استفاده کنی به درد نمیخوره سی پنل مشکل داره و اینکه دامنه کاربرت ***** بشه باید از سرورت بندازیش بیرون و ...

مگه حتما باید سیپنل باشه عزیز ؟ دایرکت ادمین پس چیه ؟ خب مگه قراره کسی که خارجم هاست میده سایت های خلاف رو میزبانی بکنه که ***** میشن ؟

اتفاقا بهترین میزبان هاستینگ برای سایت های دولتی ، مهم ، شرکتی ، مذهبی ، مدارس ، دانشگاه ها ، پژوهشی ، شخصی ، تفریحی سالم و ... ایران میباشد.

ارادتمند سجادیه

یا حق