ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ده روزه سرورهای وب دیتا قطعه! چیکار باید بکنم؟

jalal_768
January 19th, 2013, 23:33
سلام به همه دوستان
من سایتم به آدرس www.medplant.ir روی سرورهای شرکت وب دیتا سرورهای اختصاصی و مجازی - ثبت دامنه - میزبانی وب ویندوز و لینوکس (http://www.webdata.ir) هست.
الآن نزدیک ده دوازده روز میشه که سرورهای وب دیتا به مشکل خورده اند و یا قطع هستند و یا با سرعت بسیار بسیار پایین لود میشه سایتم
بدتر از اون هم اینکه متأسفانه وب دیتا اصلا جوابی نمیدن و هیچ خبری هم توی سایتشون نمیذارن که من بدونم تا کی درست میشه این مشکل! واقعا احساس میکنم داره به شعورم توهین میشه!
چه راهکاری پیشنهاد میدین؟

---

خودم رفتم یه جای دیگه هاست خریدم ولی اونقدر مشکل وب دیتا شدیده که فرصت نمیکنم بک آپ رو دانلود کنم و ببرم روی هاست دیگه! به نظرتون باید چیکار کنم؟ واقعا

habiballahafg
January 19th, 2013, 23:38
بهتر است که از خودشون درخواست بک آپ کنید یا این که تماس میتونید بگیرید باهاشون تماس بگیرید به خدا یکی از دغدغه های اصلی هاستینگ ها همین استفاده مشتریان از هاستینگ های ضیاف هستش که خیلی ها را دچار دردسر کرده حتی همین هاستینگ ها هم که معتبر هستند را مشتریان فکر میکنند معتبر نیستند و خرید نمیکنند

jalal_768
January 19th, 2013, 23:48
سایتی رو که با خون دل رو به راه کرده بودم و تونسته بودم در عرض 2 ماه از راه اندازی رتبه الکسا رو به 4 هزار برسونم با این گندکاریشون زدن ترکوندن!
مشکل اینه که هرچی بهشون زنگ میزنی و ایمیل میزنی و تیکت میذاری میگن شما فقط چند ساعت دیگه صبر کن مشکل حل میشه!
دوازده روزه همین رو میگن! اما نیم ساعت وصل میشه چهار پنج ساعت قطع میشه!

ققنوس
January 20th, 2013, 00:42
تو همون نيم ساعت انتقالش بده:)

delta
January 20th, 2013, 00:47
سایتی رو که با خون دل رو به راه کرده بودم و تونسته بودم در عرض 2 ماه از راه اندازی رتبه الکسا رو به 4 هزار برسونم با این گندکاریشون زدن ترکوندن!
مشکل اینه که هرچی بهشون زنگ میزنی و ایمیل میزنی و تیکت میذاری میگن شما فقط چند ساعت دیگه صبر کن مشکل حل میشه!
دوازده روزه همین رو میگن! اما نیم ساعت وصل میشه چهار پنج ساعت قطع میشه!

عزیز قانون سایت داری همینه.. اگر دیدی هاستینگت به درد نمیخوره صبر نکن.. عوضش کن..تو همون نیم ساعتی که وصل میشه بک آپ بگیرید خوب..

compiler
January 20th, 2013, 01:52
کلا هاست ارزان نخرید...هاست ارزان قیمت این مشکلات رو هم میتونه داشته باشه البته من اصلا نمیشناسمشون ولی کلی خدمتتون عرض میکنم . با این وضعیت قیمت ارز فکر نکنم بشه هاست ارزان و با کیفیت ارائه داد!

موفق باشید