PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : این گفته رد استیسن رو تایید میکنید ؟؟

serverstar.ir
January 19th, 2013, 12:19
با سلام

یکی از سرور های انگلیس ما که برای مجازی سازی با وی ام ویر و 30 آی پی استفاده میشه تقریبا مدت 30 روز هست که به مشکل عجیبی بر خورده چند روز در هفته به مدت چند ساعت بیشتر ای پی ها پینگشون بالا میره و تایم اوت میشن که با ریست دادن بالا میاد و امکان داره دوباره این اتفاق براشون بیفته

جالب اینجاست که روی این سرور ما 2 رنج ای پی داریم برای یکی از رنج ها هیچوقت مشکلی پیش نیومده

به دیتاسنتر چندین بار گفتیم گفتند دارین دیداس میخورین هرچی بررسی کردیم دیداسی نیوده
الان اومدن میگن از هارد هست باید h700 کنیدش

من هرچقدر فکر میکنم هارد اصلا زیر فشار نیست راحت داره کار میکنه اگر از هارد هست چرا رنج دیگر آی پی تایم اوت نمیشن

ما فکر میکنیم از شبکشون هست این مشکل !
شما چه فکر میکنید ؟؟؟

mehrshad.ho
January 19th, 2013, 12:21
هارد های ساده اش همین طور هست البته برای ما down نکرده اما کیفیت رو خیلی پایین آورده

serverstar.ir
January 19th, 2013, 12:24
هارد های ساده اش همین طور هست البته برای ما down نکرده اما کیفیت رو خیلی پایین آورده

بعله میدونم فشار بیاد کم میاره اما ما بیشتر رو این سرور میکروتیک دادیم و ویندوزهای معمولی اصلا هارد فشاری روش نیست راحت رید و رایت میشه

shirazlpi
January 19th, 2013, 12:34
میزان latency هارد ها رو بررسی کنید.

serverstar.ir
January 19th, 2013, 12:37
بررسی کردیم 10 ها بار هارد زیر فشار نیست به هیچ عنوان توجه کنید که رنج دیگر آی پی ها هیچ مشکلی ندارند

m3hdi
January 19th, 2013, 12:38
با توجه به اینکه فقط یک رنج ای پی هست احتمال حملات شبکه بیشتر هست
اگر با رنج آی پی که درست کار میکنه و روی همون هارد هست مشکل ندارید 100% از هارد نیست

serverstar.ir
January 19th, 2013, 12:41
با توجه به اینکه فقط یک رنج ای پی هست احتمال حملات شبکه بیشتر هست
اگر با رنج آی پی که درست کار میکنه و روی همون هارد هست مشکل ندارید 100% از هارد نیست

حمله به شبکه هم بررسی شد اما این مورد هم نیست چون پردازش سی پی یو و نتورک و هرچیز دیگر در این زمان کمتر هم میشود !

ما روی خرابی شبکه خود دیتاسنتر تاکید داریم !!

hadi_am
January 19th, 2013, 12:42
الان سرور های ما هم همین مشکل رو دارند سرور رو مشکل هارد رو درست کردیم ولی 2-3 مورد از سرور ها بالا نمیاد

serverstar.ir
January 19th, 2013, 12:43
الان سرور های ما هم همین مشکل رو دارند سرور رو مشکل هارد رو درست کردیم ولی 2-3 مورد از سرور ها بالا نمیاد

h700 کردید بازهم حل نشد درسته ؟

hadi_am
January 19th, 2013, 12:50
بله...

البته تقریبا حل شده 2-3 مورد حل نشده

serverstar.ir
January 19th, 2013, 12:55
بله...

البته تقریبا حل شده 2-3 مورد حل نشده

اون - 2 -3 مورد چیا هستند

babelirani
January 19th, 2013, 12:55
h700 کردید بازهم حل نشد درسته ؟

با سلام

متاسفانه نمیدونم قضیه چیه این دیتاسنتر به صورت کامل میخواد بگه که باید از H700 استفاده کنید

خوب اگه H200 اینقد داغونه چرا گذاشتید شما

ولی در مورد سوال شما ما همین مشکل رو هم داشتیم در تاپیک قبلی هم اعلام کردیم خوب گفتن هارد هاتون زیر فشار هستش مام گفتیم خیر نیست ولی خوب زیر بار نرفتن و گفتن باید H700 رو اعمال کنید ما هم دیدیم واقعا" اینجا به مشکلات زیادی خوردیم اون پورت هم بهمون نمیداد سرور هامون رو انتقال دادیم به دیتاسنتر دیگه ای

یعنی سرور ردستیشن رو به صورت کامل خالی کردیم و هیچ گونه ارتباطی باهاشن نبود تمام VPS هارو هم خالی کردیم از همه اطلاعات تا ببنیم واقعا" فشار به هارد میمود یا اینکه مشکل از جایی دیگست در این زمان هم تمام کارهایی که ببنیم آیا مشکل DDos هم داریم یا خیر انجام دادیم جالب بود هیچ تفاوتی در اصل قضیه نداشت و بازم همین مشکل بوجود اومد

ولی این سرور تا جایی که میدونم به یکی از دوستان انتقال دادیم ایشون H700 رو اعمال کردن بازم با همین مشکل مواجه هستن البته فکر کنم کمی کمتر شده ولی هنوز پا برجاست

serverstar.ir
January 19th, 2013, 12:58
یعنی باز هم پینگ بالا و تایو اوت داره سرور ؟؟؟ و چند درصد حل شده ؟

iMohsen
January 19th, 2013, 12:59
سرورهای رداستیشن تو یک بازه زمانی حدود 4-5 ساعته بعد از ظهر پینگشون واقعا خیلی میره بالا . ما هم این مشکل رو داشتیم .حتی نمونه تریس و داکیومنت هم ارسال کردیم .
اما جواب قانع کننده ای وجود نداشت .

babelirani
January 19th, 2013, 13:00
یعنی باز هم پینگ بالا و تایو اوت داره سرور ؟؟؟ و چند درصد حل شده ؟

بله ولی 50% کاهش داشتن تا اونجایی که خبر دارم

serverstar.ir
January 19th, 2013, 13:08
رد استیشن چند روز محلت پرداخت میده

MagicVps.Com
January 19th, 2013, 13:30
بله ولی 50% کاهش داشتن تا اونجایی که خبر دارم
مطمن باشید ربطی به اون قضیه نداشت اگر داشته باید 100%%%%%%%% همشون حل بشه چطوره فقط روی بعضییشون جواب میده عقل ادم اینو. میگه اگر یک مشکل حل بشه باید برای همشون حل بشه
پس ربطی نداشته مشکل چیز دیگه هست هرچی هست دیتا سنتر زیر باز نمیره

MagicVps.Com
January 19th, 2013, 13:38
با سلام

یکی از سرور های انگلیس ما که برای مجازی سازی با وی ام ویر و 30 آی پی استفاده میشه تقریبا مدت 30 روز هست که به مشکل عجیبی بر خورده چند روز در هفته به مدت چند ساعت بیشتر ای پی ها پینگشون بالا میره و تایم اوت میشن که با ریست دادن بالا میاد و امکان داره دوباره این اتفاق براشون بیفته

جالب اینجاست که روی این سرور ما 2 رنج ای پی داریم برای یکی از رنج ها هیچوقت مشکلی پیش نیومده

به دیتاسنتر چندین بار گفتیم گفتند دارین دیداس میخورین هرچی بررسی کردیم دیداسی نیوده
الان اومدن میگن از هارد هست باید h700 کنیدش

من هرچقدر فکر میکنم هارد اصلا زیر فشار نیست راحت داره کار میکنه اگر از هارد هست چرا رنج دیگر آی پی تایم اوت نمیشن

ما فکر میکنیم از شبکشون هست این مشکل !
شما چه فکر میکنید ؟؟؟

این تاپیکهم دنبال .کنید حدود 9 پیج در مورد این قضه بحث شده بود

مشکل Time Out شدن vps ها (http://www.webhostingtalk.ir/f66/67677)

HyperServer
January 19th, 2013, 14:11
H700 فقط بر روی مجازی ساز vmware مورد نیاز هست. اگر سرور شما H200 داره و مجازی سار نصب نیست نیاز به H700 نیست.

AlmaHost
January 19th, 2013, 14:15
با سلام

متاسفانه نمیدونم قضیه چیه این دیتاسنتر به صورت کامل میخواد بگه که باید از H700 استفاده کنید

خوب اگه H200 اینقد داغونه چرا گذاشتید شما

ولی در مورد سوال شما ما همین مشکل رو هم داشتیم در تاپیک قبلی هم اعلام کردیم خوب گفتن هارد هاتون زیر فشار هستش مام گفتیم خیر نیست ولی خوب زیر بار نرفتن و گفتن باید H700 رو اعمال کنید ما هم دیدیم واقعا" اینجا به مشکلات زیادی خوردیم اون پورت هم بهمون نمیداد سرور هامون رو انتقال دادیم به دیتاسنتر دیگه ای

یعنی سرور ردستیشن رو به صورت کامل خالی کردیم و هیچ گونه ارتباطی باهاشن نبود تمام VPS هارو هم خالی کردیم از همه اطلاعات تا ببنیم واقعا" فشار به هارد میمود یا اینکه مشکل از جایی دیگست در این زمان هم تمام کارهایی که ببنیم آیا مشکل DDos هم داریم یا خیر انجام دادیم جالب بود هیچ تفاوتی در اصل قضیه نداشت و بازم همین مشکل بوجود اومد

ولی این سرور تا جایی که میدونم به یکی از دوستان انتقال دادیم ایشون H700 رو اعمال کردن بازم با همین مشکل مواجه هستن البته فکر کنم کمی کمتر شده ولی هنوز پا برجاست

باسلام
RAID H200 خیلی هم مناسب میباشد! ولی جهت مجازی سازی از Performance پایینی برخوردار میباشد. برای همین اصلا برای مچازی سازی توصیه نمیشود! در سایت دیتاسنتر وجود دارد چون همه مثل شما دنبال مجازی سازی نیستند و با علم بر اینکه این RAID برای مجازی سازی مناسب نیست سفارش نمیدهند!

در مورد مشکل شما هم مشکل از OS میباشد. درصورت توان سیستم عامل را مجدد نصب کنید و به آخرین نسخه موجود آپگرید کنید.

سرورهای رداستیشن تو یک بازه زمانی حدود 4-5 ساعته بعد از ظهر پینگشون واقعا خیلی میره بالا . ما هم این مشکل رو داشتیم .حتی نمونه تریس و داکیومنت هم ارسال کردیم .
اما جواب قانع کننده ای وجود نداشت .

باسلام
اگر مایل بودید درصورت تکرار این اتفاق مستندات را برای ما ارسال کنید از طریق تیکت تا بتونیم کمکتون کنیم.

مطمن باشید ربطی به اون قضیه نداشت اگر داشته باید 100%%%%%%%% همشون حل بشه چطوره فقط روی بعضییشون جواب میده عقل ادم اینو. میگه اگر یک مشکل حل بشه باید برای همشون حل بشه

شما از این دیتاسنتر سرویس دارید؟! خیلی جالبه وقتی سرویسی ندارید اینقدر اظهار فضل میکنید دوست عزیز! :)

رد استیشن چند روز محلت پرداخت میده

باسلام
در روز Due Date سرویس ساپسند میشود در صورت عدم پرداخت.

مشکل شما هم در سیستم عامل میباشد! این مشکل را بر روی سرور یکی از مشتریانم داشتیم که ماهم فکر میکردیم مشکل از سمت شبکه یا سخت افزار میباشد که با تست هر دو به این نیتنجه رسیدیم که مشکل از سیستم عامل میباشد. سیستم عامل را مجدد نصب کردند و تا به الان مشلکی نداشتند!

موفق باشید

serverstar.ir
January 19th, 2013, 14:50
این تاپیکهم دنبال .کنید حدود 9 پیج در مورد این قضه بحث شده بود

مشکل Time Out شدن vps ها (http://www.webhostingtalk.ir/f66/67677)

توجه کنید :::دی

اخرین پست هم تو اون تاپیک ماله ما بوده ما اونجا بحث زیادی کردیم

serverstar.ir
January 19th, 2013, 14:51
باسلام
RAID H200 خیلی هم مناسب میباشد! ولی جهت مجازی سازی از Performance پایینی برخوردار میباشد. برای همین اصلا برای مچازی سازی توصیه نمیشود! در سایت دیتاسنتر وجود دارد چون همه مثل شما دنبال مجازی سازی نیستند و با علم بر اینکه این RAID برای مجازی سازی مناسب نیست سفارش نمیدهند!

در مورد مشکل شما هم مشکل از OS میباشد. درصورت توان سیستم عامل را مجدد نصب کنید و به آخرین نسخه موجود آپگرید کنید.

باسلام
اگر مایل بودید درصورت تکرار این اتفاق مستندات را برای ما ارسال کنید از طریق تیکت تا بتونیم کمکتون کنیم.

شما از این دیتاسنتر سرویس دارید؟! خیلی جالبه وقتی سرویسی ندارید اینقدر اظهار فضل میکنید دوست عزیز! :)

باسلام
در روز Due Date سرویس ساپسند میشود در صورت عدم پرداخت.

مشکل شما هم در سیستم عامل میباشد! این مشکل را بر روی سرور یکی از مشتریانم داشتیم که ماهم فکر میکردیم مشکل از سمت شبکه یا سخت افزار میباشد که با تست هر دو به این نیتنجه رسیدیم که مشکل از سیستم عامل میباشد. سیستم عامل را مجدد نصب کردند و تا به الان مشلکی نداشتند!

موفق باشید

ما مجازی ساز داریم روی این سرور

serverstar.ir
January 19th, 2013, 14:52
دوستان لطفا پست اول رو با دقت بیشتری بخونید

اگر از رید هست چرا از دو رنج آی پی ما روی این سرور فقط یک رنج همیشه خراب است و دیگری سالم !!!

babelirani
January 19th, 2013, 15:04
با سلام

بنده هم میدونم مشکل از جای دیگری هستش ولی خوب این اتفاق افتاده

باسلام

با سلام

دوست عزیز مشکل OS هایی بوده که ما روی سرور نصب میکریدم ؟

پس چطور این مشکل هم روی سرور های Centos بوده هم RedHat هم ویندوز سرور ؟ جالبه تمامی این هایی که میگم به روز ترین نسخه از سایت خودشون گرفته هم شد و نصب شد بازم مشکل داشت

iMohsen
January 19th, 2013, 15:06
باسلام

سلام
به کجا ارسال کنم که بشه پیگیری کرد ؟ پشتیبانی شما یا ایمیل خاصی در رد استیشن هست ؟

AlmaHost
January 19th, 2013, 15:06
با سلام

بنده هم میدونم مشکل از جای دیگری هستش ولی خوب این اتفاق افتاده

با سلام

دوست عزیز مشکل os هایی بوده که ما روی سرور نصب میکریدم ؟

پس چطور این مشکل هم روی سرور های centos بوده هم redhat هم ویندوز سرور ؟ جالبه تمامی این هایی که میگم به روز ترین نسخه از سایت خودشون گرفته هم شد و نصب شد بازم مشکل داشت

باسلام
دوست عزیز منظور os اصلی سرور شما یا همان vmware میباشد!

serverstar.ir
January 19th, 2013, 15:11
باسلام
دوست عزیز منظور os اصلی سرور شما یا همان vmware میباشد!

اگر os هست چرا رنج دیگر ای پی ما بدون مشکل کار میکنه !!!

AlmaHost
January 19th, 2013, 15:16
سلام
به کجا ارسال کنم که بشه پیگیری کرد ؟ پشتیبانی شما یا ایمیل خاصی در رد استیشن هست ؟

باسلام
پشتیبانی سایت ما.

اگر os هست چرا رنج دیگر ای پی ما بدون مشکل کار میکنه !!!

دقت کنید در ریپلای پست کاربری دیگر بود نه شما!

شما اگر یکی از رنجهاتون مشکل داره بهتره بگید نتظیمات روتر برای اون رونج رو چک کنند. اگر تنظیمات مشکل نداشت یا مشکل از سمت کاربران شما مشکل دارد یا به گفته دیتاسنتر زیر اتک دی داس هستید. چون اگه شبکه یا سرور مشکلی داشت باید هر دو رونج این مشکل رو داشتند.

ParsWebIT
January 19th, 2013, 15:25
ما مدتی پیش همین مشکل رو پیدا کردیم که وی پی اس ها تایم اوت میشدند خود به خود و بعد از کلی دردسر برای ما بابت تعویض سیستم عاملها و کارهای دیگه خود به خود درست شده الان!
نه مشکل رید بوده نه تنظیمات سرور نه فشار هارد نه وی پی اس نه هیچی...
100% از رداستیشن بوده مشکل.
اما از 4 ماه پیش به غیر از این مورد هیچ موردی نداشته این دیتاسنتر و فوقالعاده با کیفیت بوده سرور و پورت

serverstar.ir
January 19th, 2013, 15:48
باسلام
پشتیبانی سایت ما.

دقت کنید در ریپلای پست کاربری دیگر بود نه شما!

شما اگر یکی از رنجهاتون مشکل داره بهتره بگید نتظیمات روتر برای اون رونج رو چک کنند. اگر تنظیمات مشکل نداشت یا مشکل از سمت کاربران شما مشکل دارد یا به گفته دیتاسنتر زیر اتک دی داس هستید. چون اگه شبکه یا سرور مشکلی داشت باید هر دو رونج این مشکل رو داشتند.

روتر اون رنج مشکل داره درخواست دادیم تعویض کنن برامون

nars_Vps
January 19th, 2013, 16:12
من 2 تا هارد اس اس دی 250 داریم واسه بالا اوردن سرور ها و 2 تا 2 ترا !

همین مشکل رو دقیقا داریم از هارد که نمیتونه باشه

واسه همکاران دیگه و چند تا سرور رداستیشن دیگه هم که دارم 2 تاش اینطوریه یکی دیگش درسته احتمالا از شبکشون هست !

serverstar.ir
January 19th, 2013, 16:18
من 2 تا هارد اس اس دی 250 داریم واسه بالا اوردن سرور ها و 2 تا 2 ترا !

همین مشکل رو دقیقا داریم از هارد که نمیتونه باشه

واسه همکاران دیگه و چند تا سرور رداستیشن دیگه هم که دارم 2 تاش اینطوریه یکی دیگش درسته احتمالا از شبکشون هست !

رنج ای پی شما چیه ؟

nars_Vps
January 19th, 2013, 16:20
رنج ای پی شما چیه ؟

149.3.
176.227..

MagicVps.Com
January 20th, 2013, 00:08

\

مهندس جان حتما مگر بنده باید از الما هاست سرور داشته باشم حتما که بدونید من از این دیتا سنتر سرویس دارم بنده از این دیتا سنتر سرویس دارم ولی از شما تهیه نکردم خوشبختانه

بواسطه اطمینانی که همکارن به شخص بنده دارن خیلی وقتها سروهاشون وقتی تحویل گرفتن سرورشون برای بعضی موارد دادن به بنده که چک کنم که با این موارد برخورد داشتم همچیننی خودم هم سرور از این دیتا سنتر دارم

بهتر شما بقولتون اظهار فضل نکنید
فورم هم مکانی هست جهت به اشتراک گزاشتن تجربیات در مورد مواردی که برخورد داشتن باشون اشخاص پس بهتربیجهت جبهه گیری نکنید

AlmaHost
January 20th, 2013, 00:36
مهندس جان حتما مگر بنده باید از الما هاست سرور داشته باشم حتما که بدونید من از این دیتا سنتر سرویس دارم بنده از این دیتا سنتر سرویس دارم ولی از شما تهیه نکردم خوشبختانه

بواسطه اطمینانی که همکارن به شخص بنده دارن خیلی وقتها سروهاشون وقتی تحویل گرفتن سرورشون برای بعضی موارد دادن به بنده که چک کنم که با این موارد برخورد داشتم همچیننی خودم هم سرور از این دیتا سنتر دارم

بهتر شما بقولتون اظهار فضل نکنید
فورم هم مکانی هست جهت به اشتراک گزاشتن تجربیات در مورد مواردی که برخورد داشتن باشون اشخاص پس بهتربیجهت جبهه گیری نکنید

دوست عزیز بازهم اظهار فضل! :)
ما جایی گفتیم از کی سرویس داشتید یا خیر؟!

مشکل استارتر هم آیا با چک کردن روتر توسط دیتاسنتر حل شده است یا نه؟!

فل واقع اینجا هم میدان جنگ نیست که کسی جبهه گیری کند! تمامی صبحت های زده شده برای حل مشکل دوستان میباشد! پس لطفا فقط در سطح تجربیات خودتون صبحت کنید! و ما و بقیه دوستان هم طبق تجربیات خودمان!

طمن باشید ربطی به اون قضیه نداشت اگر داشته باید 100%%%%%%%% همشون حل بشه چطوره فقط روی بعضییشون جواب میده عقل ادم اینو. میگه اگر یک مشکل حل بشه باید برای همشون حل بشه

تا وقتی مشکل سخت افزاری یا مربوط به شبکه نباشد دیتاسنتر زیر بار نمیرَود! پس اول مطمئن بشید که مشکل نرم افزاری نیست سپس اعلام کنید مشکل جای دیگه هست و ...!
دو نفر از کاربران ما هم مشابه مشکل استارتر را داشتند! اعلام کردند که مشکل نرم افزاری نیست و بعد از تست کامل شبکه و ... مشخص شد مشکل از نرم افزار مورد اول بوده است و مورد دوم هم به دلیل آپدیت نبودن سیستم عامل Vmware و نداشتن یک سری افزونه های خاص که در همان تاپیکی که گفتید اعلام شده است! پس لطفا تجربیاتتان را به صورت درست به دیگران انتقال دهید.

وَ من ا... توفیق دوست خوبم

serverstar.ir
January 20th, 2013, 16:29
جناب آلماهاست

شما ميفرماييد به ديتاسنتر بگيم روتر رو چك كنه ؟؟؟؟