توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در انتخاب نوع raid
Zarisa
January 18th, 2013, 11:04
من تقریبا هیچ تجربه تحصصی در مدیریت سرور ندارم و متاسفانه در یک پروژه طراحی و ارائه مستندات تنظیم سرور رو بر عهده من گذاشتن و با یک مشکل روبرو شدم، سروری که در اختیار ما قرار داده یک DL580 هست که 4 هارد دیسک 750G داره اگر این هارد ها رو بخواهیم برای یک جامعه مجازی مثل توییتر طبقه بندی کنیم از چه RAID باید استفاده کنیم و پارتیشن بندی اون هم بهتره به چه صورت باشه !؟ ممنون می شم هر یک از دوستان اگر تجربه ای دارند راهنمایی کنند در ضمن سیستم عامل رو هم باید CentOS نصب کنیم
j4b3r
January 18th, 2013, 11:46
سلام
raid 10 سخت افزاری رید مناسب و ئر سرعتی برای شما هست
با توجه به تعداد هارد های این رید توصیه میشه
Metalik
January 18th, 2013, 11:48
برای یک جامعه مجازی مثل توییتر شما نیاز به یک دیتاسنتر پر از سرور و هارد دارید و با 4 تا هارد هیچ اتفاق خاصی نمی افته...
AvalinHost
January 18th, 2013, 11:57
با سلام
باتوجه به اینکه جامعه مجازی هست و روی هاردها فشار زیادی وارد میشه.
پیشنهاد می کنم که 3 تا هارد رو بصورت raid 5 ببنیدن و یک هارد رو برای پارتیشن backup قرار بدین.
موفق باشید.
sudo
January 18th, 2013, 12:00
من تقریبا هیچ تجربه تحصصی در مدیریت سرور ندارم و متاسفانه در یک پروژه طراحی و ارائه مستندات تنظیم سرور رو بر عهده من گذاشتن و با یک مشکل روبرو شدم، سروری که در اختیار ما قرار داده یک DL580 هست که 4 هارد دیسک 750G داره اگر این هارد ها رو بخواهیم برای یک جامعه مجازی مثل توییتر طبقه بندی کنیم از چه RAID باید استفاده کنیم و پارتیشن بندی اون هم بهتره به چه صورت باشه !؟ ممنون می شم هر یک از دوستان اگر تجربه ای دارند راهنمایی کنند در ضمن سیستم عامل رو هم باید CentOS نصب کنیم
سلام
با توجه به محدوده کاری وب سایت شما مقدار فضای هارد دیسک تغییر خواهد کرد.
مثلا اگر بخواهید یه پروژه کوچیک بالا بیارید همین 4 تا هارد با یک Raid Controller خوب ( Raid 10 نتظنیم کنید) راه می افته.
اگر نه ، پروژ ه بزرگترر باشه ... نیازتون به NAS , SAN Storage ها خواهد خورد .... که فضای بالاتری را در اختیارتون میگذارند.
مسئله بعدی هم که هست، اینه که شما حجم دیتابیستون و امنیت Database تو رو در نظر نگرفتید، شما بهتر هست برای دیتابیس یک سرور مجزا داشته باشید....
اما در مورد RAID خدمتتون عرض کنم، که رایج ترین و بهترین RAID همان RAID 10 هست برای شما ...
اما برای انتخاب RAID CONTROLLER دقت کنید ... هر مدلی را الکی انتخاب نکنید ، که بعد ها به مشکل بر نخورید.
مثلا برای کار شما مدل های زیر از Adaptec خوب هست:
6805E,6405E
هم قیمت مناسبی دارند هم جوابگوی نیازات شما هستند:
Adaptec by PMC | Adaptec RAID Series 6E (http://www.adaptec.com/en-us/products/series/6e/)
موفق باشید
Zarisa
January 18th, 2013, 13:41
با تشکر از راهنمایی تمام شما و تمام عزیزان می تونم بپرسم در صورتی که هارد ها رو با این کنترلر و روی RAID10 تنظیم کردیم ، پیشنهاد شما برای SAN Storage چی م یتونه باشه ؟
با تجدید احترام
iMohsen
January 18th, 2013, 18:41
از san storage های emc سری 4000 استفاده کنید و از san switch های میکرونت 24 پورت میتونید استفاده کنید .
سری های 4000 ظرفیت اولیه 30 ترابایت و 12 گیگابایت vault دارن .
مسلما این storage ها هزینه زیادی دارند . از 100 میلیون شروع میشن .
حداقل بازه بودجه رو هم بفرمایید تا بشه راهکار داد .