PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دامنه با موضوع آمار ، بازدید ... کی داره یا کی میتونه اسمی بگه ثبت کنم؟

nabinin
January 17th, 2013, 23:00
یه دامنه با موضوع آمار ، بازدید ، و هر چی در این مورد باشه کی داره یا کی میتونه اسمی بگه که در این موضوعات باشه و ثبت نشده باشه ثبتش کنم ؟ دامنه میخوام دات کام باشه و هر چی کوتاهتر و تو ذهن برو تر باشه که بهتره

love server
January 18th, 2013, 12:14
با سلام،
دوست عزیز فکر نکنم تو انجمن کسی بشینه واسه شما تو whois سرچ کنه که ببینه فلان دامین آزاده یا نه بعد بیاد خدمتتون عرض کنه.:))
شما بهتره از ترکیبی از کلماتی مثل stat، rank یا .... با یه اسم ( به عنوان برند و معرف شما ) این کارو خودتون انجام بدین.
البته ممکنه مواردی واسه فروش وجود داشته باشه.
موفق باشید.

nabinin
January 18th, 2013, 12:48
با سلام،
دوست عزیز فکر نکنم تو انجمن کسی بشینه واسه شما تو whois سرچ کنه که ببینه فلان دامین آزاده یا نه بعد بیاد خدمتتون عرض کنه.:))
شما بهتره از ترکیبی از کلماتی مثل stat، rank یا .... با یه اسم ( به عنوان برند و معرف شما ) این کارو خودتون انجام بدین.
البته ممکنه مواردی واسه فروش وجود داشته باشه.
موفق باشید.
گفتم شاید مسی دامنه ای در این مورد خریده باشه قبلا بعد الان لازم نداشته باشه بخواد بفروشه یا کارش خرید و فروش دامنه باشه