توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرتون در مورد آپاچی بوستر چیه؟
parsvia
January 17th, 2013, 07:50
دوستان نظرتون در مورد وب سرور آپاچی بوستر چیه؟
اگه نمی دونید چی هست این صفحه رو ببینید :
نصب آپاچی بوستر :: Apche Booster روی Cpanel | اسکریپت (http://kimiascript.com/3875/apche-booster-%D8%B1%D9%88%DB%8C-cpanel.html)
به نظرتون برای خدمات هاستینگ این وب سرور مناسبه؟
و آیا واقعا در حد لایت اسپیده؟
iMohsen
January 17th, 2013, 10:41
نه !!
اصلا ازش استفاده نکنید .
زیر بار که میره هم nginx 'ش میترکه هم varnish .
کانفیگش اصلا خوب نیست . مگر این که بعد از نصب بخواین خودتون این 2تا رو تنظیم کنید .
در واقع اگر بتونید مثلت Varnish / Nginx / apache رو خودتون تنظیم کنید بهتر هست تا این که بخواین apachebooster رو نصب کنید .
viasky
January 17th, 2013, 12:02
من هم مخالف هستم
نمیشه بهش اعتماد کرد
parsvia
January 17th, 2013, 12:03
نه !!
اصلا ازش استفاده نکنید .
کانفیگش اصلا خوب نیست . مگر این که بعد از نصب بخواین خودتون این 2تا رو تنظیم کنید .
در واقع اگر بتونید مثلت Varnish / Nginx / apache رو خودتون تنظیم کنید بهتر هست تا این که بخواین apachebooster رو نصب کنید .
مرسی دوست عزیز. بله درست می گید
nginx رو قبلا امتحان کردم اما ترجیح میدم همون آپاچی رو استفاده کنم
در مورد varnish اطلاع زیادی ندارم
fr0nk
January 17th, 2013, 12:28
Varnish Cache Server
https://www.varnish-cache.org (https://www.varnish-cache.org/)
Varnish (software) - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Varnish_%28software%29)
iMohsen
January 17th, 2013, 14:05
Varnish تقریبا یکی از بهترین کش های static content هست و بعضا کش های opcode رو هم میتونه نگه داره . به همین خاطر افزایش warm up اولیه خیلی خوبی داره . تستش کنید .
من ورنیش رو در کنار cache های پابلیک و پرایویت لایت اسپید و opcode ها تست کردم . بازدهیش حدود 2800 ریکوئست در هر ثانیه بود ( بدون آپتیمایز mysql البته )
Kian
January 17th, 2013, 15:40
در سرور های سی پنل هاستینگ اشتراکی ، کدام وبسرور می تواند با آپاچی و سی پنل نهایت سازگاری را داشته باشد و فقط برای رکوئست های استاتیک ( دانلود فایل و ...) در کنار آپاچی ( برای رکوئست های داینامیک ) استفاده شود؟
fun3enter
August 28th, 2013, 16:06
من خودم آپاچی بوستر رونصبیدم واسه سایتم سرعت لودسایتم 10 برابر شد
koorosh_kabir
August 28th, 2013, 23:34
نه !!
اصلا ازش استفاده نکنید .
یعنی منظورتون اینه که این سه را با هم و در کنار هم مچ کنیم درسته ؟! راه ارتباطیشون همون اینورس ****** میشه درسته ؟
madanchi11
August 29th, 2013, 09:59
سلام
رو یک سرور سی پنل نصبش کردیم بعد مدتی بخاطر کانفیگش سایتها ارور اپاچی بوستر میدادن !
هر جا سرچ کردیم کانفیگ درستی ازش پیدا کنیم نشد که نشد
حتی به سازنده اش ایمیل زدیم جوابی دریافت نکردیم
مجبور شدیم حذفش کنیم
koorosh_kabir
August 29th, 2013, 16:24
من فکر می کنم اینجور چیزا تنظیماتش هم باید دستی باشه و هم تجربی هست کاملا و سرور با سرور هم فرق می کنه . چون تجربه خود من اینجوری بود تا الان
iMohsen
August 29th, 2013, 19:11
یعنی منظورتون اینه که این سه را با هم و در کنار هم مچ کنیم درسته ؟! راه ارتباطیشون همون اینورس ****** میشه درسته ؟
بله . اما کانفیگ و دیباگش رو دستی انجام بدید نه با یه چیزی مثل آپاچی بوستر ... چون بوستر خودش اتوماتیک کانفیگ میکنه و اگر چیزی رو تغییر بدید دوباره ریست میکنه .
koorosh_kabir
August 29th, 2013, 19:22
بله . اما کانفیگ و دیباگش رو دستی انجام بدید نه با یه چیزی مثل آپاچی بوستر ... چون بوستر خودش اتوماتیک کانفیگ میکنه و اگر چیزی رو تغییر بدید دوباره ریست میکنه .
تجربه شخصی خودم هم همین بوده که استفاده از برنامه های خودکار اصلا خوب نیست و مشکل ساز میشه
InterServer.ir
August 29th, 2013, 21:37
من 1/5 سالی میشه ازش استفاده می کنم رو سرور های cpanel
سرعت بالاتر از لایت اسپید هست مصرف منابع کمتر ولی باز بدون مشکل نیست چون از nginx به عنوان پرو کسی آپاچی استفاده می کنه مشکلاتی برای اسکریپت های خاصی مثل WHMCS پیش میاره از نظر تشخیص آی پی !
compiler
August 30th, 2013, 05:02
هر چی تعداد سرویس های فعال در کنار آپاچی بیشتر بشه ، احتمال بروز مشکل در حالت های خاص و شرایط غیر معمول بیشتر میشه
به نظر من هیچ لزومی نداره از آپاچی به صورت همزمان کنار Varnish و Nginx استفاده کنید!
بهترین انتخاب cpnginx.com هست که لایسنسش ماهیانه ۵ دلار هست . فقط از nginx استفاده میکنه و وارنیش رو اصلا نصب نمیکنه . این شرکت همون تولید کننده danginx معروف هم هست
shivahost
August 30th, 2013, 05:09
من 1/5 سالی میشه ازش استفاده می کنم رو سرور های cpanel
سرعت بالاتر از لایت اسپید هست مصرف منابع کمتر ولی باز بدون مشکل نیست چون از nginx به عنوان پرو کسی آپاچی استفاده می کنه مشکلاتی برای اسکریپت های خاصی مثل WHMCS پیش میاره از نظر تشخیص آی پی !
فکر کنم مشکل ip بخاطر ناسازگاری mod rpaf در آپاچی 2.4 باشه که قابل حله.
InterServer.ir
August 30th, 2013, 11:07
فکر کنم مشکل ip بخاطر ناسازگاری mod rpaf در آپاچی 2.4 باشه که قابل حله.
مشکل روی آپاچی 2.2 وجود داره و 2.4 رو تست نکردم تشخیص آیپی هم فقط در این سیستم دیده شده که مشکل داره انجمن ها و ... مشکلی در تشخیص آیپی ندارند
به نظرم باید این موضوع رو به سازنده گزارش کنیم تا شاید در نسخه بعدی این مشکل حل شد یا حداقل راه حلی ارائه کنه معمولا همیشه آنلاین میشه!