PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شناسایی یک سی ام اس

ALiReZaYa
January 16th, 2013, 22:49
سلام دوستان خسته نباشید

بنده میخواستم بدونم سی ام اس استفاده شده در سایت استقلالی ( Esteghlali.com ) چه سی ام اسی هست ؟؟

ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارند من رو هم مطلع کنند

rezaonline.net
January 17th, 2013, 00:33
اختصاصی هست البته چیز زیاد مخصوصی هم نیست :)

parshelper
January 17th, 2013, 03:44
در صورتی که تمایل داشتید من میتونم این سیستم رو کامل با امکانات بهتر براتون اختصاصی بنویسم
درود

ALiReZaYa
January 17th, 2013, 13:56
اختصاصی هست البته چیز زیاد مخصوصی هم نیست :)

دوست عزیز واسه من مکانیز این سایت مهم هست که میشه به کاربران اجازه ارسال خبر داد یا اشخاصی رو مدیر کرد و ...

در قسمت پروفایل کاربران هم امکان طراحی پروفایل واسه کاربران وجود داره امکان گالری داره که کاربران میتونن عکساشونو در پروفایلشون آپلود کنند ، امکان آپلود موسیقی داره که این موسیقی در پروفایل کاربر پخش میشه و امکان ساخت وبلاگ هست و ...

این سیستم شبیه سیستم های شبکه های اجتماعی هست ولی شما چون فقط ظاهر کار رو دیدین میگین سادست ! اما من که عضو شدم و کاملا بررسی کردم ، اونقدرها هم ساده و بی امکانات نیست ! در ضمن قبول دارم ظاهر کار افتضاح ولی من یک سیستم میخوام با قابلیت هایی که سیستم این سایت داره ! اگر چیزی مد نظر هست پیشنهاد بدید ممنون میشم

ALiReZaYa
January 17th, 2013, 13:57
در صورتی که تمایل داشتید من میتونم این سیستم رو کامل با امکانات بهتر براتون اختصاصی بنویسم
درود

هزینه کار چقدر میشه دوست عزیز ؟؟

rezaonline.net
January 17th, 2013, 20:18
دوست عزیز واسه من مکانیز این سایت مهم هست که میشه به کاربران اجازه ارسال خبر داد یا اشخاصی رو مدیر کرد و ...

در قسمت پروفایل کاربران هم امکان طراحی پروفایل واسه کاربران وجود داره امکان گالری داره که کاربران میتونن عکساشونو در پروفایلشون آپلود کنند ، امکان آپلود موسیقی داره که این موسیقی در پروفایل کاربر پخش میشه و امکان ساخت وبلاگ هست و ...

این سیستم شبیه سیستم های شبکه های اجتماعی هست ولی شما چون فقط ظاهر کار رو دیدین میگین سادست ! اما من که عضو شدم و کاملا بررسی کردم ، اونقدرها هم ساده و بی امکانات نیست ! در ضمن قبول دارم ظاهر کار افتضاح ولی من یک سیستم میخوام با قابلیت هایی که سیستم این سایت داره ! اگر چیزی مد نظر هست پیشنهاد بدید ممنون میشم
ظاهر کار درسته خیلی ضعیف کار شده .
تموم این امکاناتی هم که میخواین بازم قابل پیاده سازیه ، چیز سختی نیست اصلاً .

با دوستان مطرح کنید اگر به توافق نرسیدید من میتوانم واسه 20 تا 25 اسفند پروژه شما رو استارت بزنم .

موفق باشید

evinsoft
January 20th, 2013, 18:45
سلام دوست عزیز سیستم مورد نظر شما را می تونیم یک ماه با تمام امکاتی که مطرح فرمودید براتون راه اندازی کنیم

با تشکر

≡ ALEX ≡
January 20th, 2013, 18:52
پونیشا :: بازار کار آنلاین (http://ponisha.ir/)

Yousefi.
January 21st, 2013, 18:49
گروه طراحان جوان می تواند با بهترین کیفیت با استفاده از هسته قدرتمند دیتالایف این سیستم را برای شما راه اندازی کند .
طراحان جوان | طراحی سایت , سئو , طراحی بنر , پوستر , کارت ویزیت | یوسفی (http://www.ydw.ir)

alalalk71
February 7th, 2013, 00:08
ببخشید اشتباه شد