ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کم کردن حجم دیتابیس

mehrzad3
January 16th, 2013, 16:13
من یه سیستم نوشتم که احتیاج هست کاریر ها و کارهایی که میکنن بصورت لاگ (log) در دیتابیس ذخیره بشه و بر اساس کاری که کردن بهشون پول بدیم حالا من این مشکل رو دارم که دیتابیسم داره بزرگ میشه و یکم از این بابت نگرانم البته هنوز مشکل جدی پیش نیومده از نظر شما راه حلی هست که بتونم حجم دیتابیسم رو کمتر کنم یا اینکه باید هر چند وقت دیتابیس رو پاک سازی کنم و درآمد هر کاربر رو ذخیره کنم؟ نظر شما چیه؟

majid-f
January 17th, 2013, 11:45
با این مقدار توضیح نمیشه دقیق نظر داد. اما در کل:

۱. اگر نرمال استیت جدول ها سطح یک یا دو باشه اطلاعات تکراری توی اونا زیاد میشه و با بالا بردن نرمال استیت میتونین حجم رو کم کنین. البته بعضی مواقع لازمه کم حجمی و عدم تکرار رو فدای سرعت بالاتر بکنین و عمدا نرمال استیت یک جدولی رو بیارید پایین.
۲. برنامه تون رو بررسی کنین و ببینین واقعا همه رکوردهای قدیمی لازمه توی دیتابیس باشه. اگر مشکلی پیش نمیاره میتونین رکوردهای قدیمی رو اکسپورت کنین و بصورت csv یا sql.gz اونها رو برای روز مبادا نگه دارین و از دیتابیس حدفشون کنین.
۳. اطمینان حاصل کنین که برای تعداد کاراکتر مجاز ستون ها یک مقدار معقول مشخص کردین و جنس ستون های متنی رو varchar انتخاب کردین نه char.
۴. ستون هایی که نیاز به انکودینگ یو تی اف ندارن رو ascii انتخاب کنین. برای دخیره هر کاراکتر یو تی اف دو بایت مصرف میشه اما اسکی فقط یک بایت.