سلام خسته نباشید
یه مقداری راهنمایی و کمک میخواستم اگر توضیح بدین برام ممنونتون میشم
اول اینکه میخوام از دیتاسنتر hetznerسرور اختصاصی بگیرم سوالات
1- ایا برای پرداخت با پی پال سایت hetzner برای خرید نیاز به تایید مدارک داره یا هر شخصی میتونه این پرداخت رو انجام بده
2- بعد میخواستم برای اموزش کانفینگ سرور اخصتاصی بهم توضیح بدین که چطوری میتونم این کار رو انجام بدم و یا که ایا جایی هستن به صورت خوب و کامل بهم تو راه اندازی سرور کمک کنه
اگر هم یه اموزش کلی در مورد خرید سرور اختصاصی از دیتاسنتر hetzner بدین ممنون میشم مثلاً به چه نحوی سفارش میدیم و به چه نحوی پرداخت کامل میشه و سرور رو چطوری در اختیار ما قرار میدن
با سپاس از سایت خوبتون منتظر جوابتون هستم
shingo
January 16th, 2013, 11:51
سرور رو می تونید ار هینجا بگیرید پولو به ریال بدید سرور بنام شما تحویل داده بشه
در مورد سوال دومتونم پیشنهاد می کنم خودتون بگردید و اطلاعاتتونو افزایش بدید چون این کار تخصصیه با یه اموزش کامل هیچوقت نمیشه چیزی یاد گرفت
smrt1367720
January 16th, 2013, 12:57
سرور ها چه قیمت برای ما منظور میشه سرور هایی که مد نظر ماست 49 یورو 59 یورو 69 یورو 79 یورو است برای اینکه شما این سرور ها رو برای ما خریداری کنید چقدر کارمزد داره ؟
دوم اینکه این اگاهی رو ندارم برای کانفینگ کردن سرور شما این کا رور انجام میدن و اگر انجام میدین هزینه از چقدر هست و بعد اگر مشکلی داشتیم پشتیبانی هم انجام میدن یکم توضیح بدین ممنون میشم
majidisaloo1
January 16th, 2013, 13:02
توصیه میکنم مستقیم خرید نکنید
مخصوصا هم که برای بار اول میخواهین خرید کنید
البته اگه اطلاعات معتبر خارج و همچنین خرید ها رو خودتون انجام میدهید مشکلی نخواهید داشت
n2d
January 16th, 2013, 13:06
سلام
برای سرور بهتر هست که پشتیبانی رو به صورت ماهیانه پرداخت کنید که در صورت حمله هم شخص پیگیر و پاسخگو باشه .
اشخاص معتبری هم در همین انجمن هستند که کارشون خوب هست و میتونید همکاری خوبی داشته باشید
موفق باشید
smrt1367720
January 16th, 2013, 13:22
majidisaloo1 (http://www.webhostingtalk.ir/member/46975/)
خب مجید جان خیلی تو سایت ها گشتم ولی اختلاف قیمت سرور اصلی با سروری که در سایت ها ارائه میدن خیلی سنگین هست دارم دنبال کسی میگردم ک این پرداخت ها رو برام انجام بده هر ماه اگر کسی رو میشناسین معرفی کنین ممنون میشم
n2d (http://www.webhostingtalk.ir/member/11635/)
ممنون از راهنمای شما دوست عزیز اگر کسی رو میشناسی که ما رو راهنمایی کنه و پشتیبانی رو بر عهده بگیره معرفی کنید
habiballahafg
January 16th, 2013, 14:06
با سلام برای خرید نیاز هست که شما تایید هوویات شوید و بهتر است که از واسطه های معروف تهیه کنید جناب اولین هاست انجام میدهند .
برای کانفیگ سرور نیاز هست که تجربه کافی در زمینه کانفیگ و ... داشته باشد اگر ندارد باز هم توصیه نمیشه که خودتون اینکار را انجام دهید (توضیح این که خودمون هم در ابتدا کانفیگ را سپردیم به کسی دیگر )
ولی الان که با تجربه شدیم خودمون کانفیگ میکنیم و اگر کسی هم خواست ما براشون انجام میدهم
n2d
January 16th, 2013, 14:10
سلام مجدد ،
در همین انجمن دوستان و اساتید ِ بزرگی هستند که بهترین کمک رو میتونن به شما بکنن...
با احترام
موفق باشید ...
smrt1367720
January 16th, 2013, 19:01
n2d , Quality (http://www.webhostingtalk.ir/member/70865/)
حرف شما متین و میخوام به حرف شما گوش بدم ولی من تازه عضو این انجمن شدم این اشخاصی و استادان رو چطور میتونم گیر بیارم که بتونم ازشون استفاده کنم ممنونم راهنمایی کنید