تقریبا میشه گفت اکثر سایتهای فروش هاست و دومین از یکی از این سه اسکریپت استفاده می کنند:
1- whmcs
2- سیگما
3- آدونیس
دوستانی که با این سیستمها کار کردند لطف کنن مزایا و معایب هر کدوم رو بگن و اینکه کدوم یک رو و به چه دلایلی پیشنهاد می دن؟
دوستان لطف کنن فقط در مورد سیسمی یا سیستمهایی که خودشون کار کردند نظر بدن و از روی شنیده ها نظر ندن.
1Mizban
January 18th, 2010, 13:40
whmcs بهترین گزینه هستش و کاملا کاملش هستش فقط کاربران یه ذره گیج میشه اگه تازه کار باشه
سیگکا رو کار نکردم
آدونیس هم من زیاد باهاش حال نمیکنم. علتش رو نمیدونم .
Techno Pars
January 18th, 2010, 15:12
whmcs فقط.
سیگما را من بیش از 4 سال باهاش کار کردم.بد نیست اما امکاناتش خیلی در مقایسه با whmcs کمتره.
آدونیس هم کار یک ***ه به نام آقای داوری.(سند ***یش را بعد از 3 سال نگه داشتم).
تقریبا میشه گفت از نظر کد نویسی افتضاحه.من نال شدش را دارم ولی تا الآن استفاده نکردم
usefee
January 18th, 2010, 17:02
whmcs فقط.
سیگما را من بیش از 4 سال باهاش کار کردم.بد نیست اما امکاناتش خیلی در مقایسه با whmcs کمتره.
آدونیس هم کار یک ***ه به نام آقای داوری.(سند ***یش را بعد از 3 سال نگه داشتم).
تقریبا میشه گفت از نظر کد نویسی افتضاحه.من نال شدش را دارم ولی تا الآن استفاده نکردم
دوست عزيز لطفا به همين سادگي به يه برنامه نويس ايراني كه خيلي جاها دارن از سيستم هاي نوشته شده توسط ايشون استفاده ميكنن تهمت نزنين . يا سند ***ي ايشون رو پابليك كنين و يا پستتون رو ويرايش كنين ، در غير اينصورت مجبور ميشم پستتون رو گزارش بدم و فكر كنم مديران با عواقب بدي ازتون پذيرايي كنن!!!
1eng.ir
January 18th, 2010, 17:12
دوست عزیز لطفاً سند بذارین ما هم مشتاقیم ;)
+
اتفاق خاصی نمی افته! فقط 1 روز بن میشه و دوباره میتونه فعالیت کنه!
abbas_majan
January 18th, 2010, 17:18
با ارائه سند ادعای ***ی ایشون رو ثابت کن نه با حرف
tmfar
January 18th, 2010, 17:47
اگه سند داری بزار ما هم ببینیم با حرف که چیزی رو نمیشه ثابت کرد .
lkmew
January 19th, 2010, 10:27
امیدوارم اینجا تبدیل به بحث همیشگی موافقان و مخالفان ادونیس و آقای داوری نشه.
بحث من یه چیز دیگست.
می خوام کسایی که با این سیستم کار کردن مزایا و معایبش رو بگن تا بقیه هم انتخاب درست تری داشته باشن.
مثلا من خودم با سیگما کار کردم. چند تا عیب داره:
1- پشتیبانیش نسبتا ضعیفه.
2- کد امنیتیش بعد یه مدت از کار افتاد. ایمیل زدم گفتند مشکل از سروره. ولی اگه مشکل از سرور بود پس چطور سیستمهای دیگه که کد امنیتی داشتن بدون مشکل رو همین سرور کار می کردند؟!
3- بعد از زیاد شدن کاربرا یه قسمتهایی هنگ میکنه. مثلا خبرنامه اش کار نمی کنه و ارور میده.
4- امکاناتش نسبت به دو تای دیگه کمتره
whmcs هم خیلی قدرتمنده ولی بخش مدیر سایت خیلی شلوغ و گیج کنندست.
در مورد آدونیس نمی تونم نظر بدم چون باهاش کار نکردم ولی اولین مشکلی که به چشم میاد مشکل سئو هست.
Sepahrad
January 19th, 2010, 10:33
دوستان 2 نفر گفتند مدرک بزار و طرف رو خراب نکنید . حالا همه هی شروع کنید بگید : مدرک بزار !!!
دوست عزیز خواستی مدرک بزاری یه تایپیک جدید بزن که این تایپیک رو خراب نکنید .
بحث تمام شد برگردیم سر اصل مطلب
عزیز 100 درصد whmcs چون هم با cp هماهنگ میشه و هم خیلی امکانات خوبی داره :) و این سیستم های فارسی خیلی مونده بهش برسند :)
موفق باشید :53:
mahdik
January 19th, 2010, 11:56
سلام
اولا از مدیر عزیز خواهش میکنم اگه امکان داره تاپیک رو پاکسازی کنه تا بهتر به نتیجه برسیم.
دوما مبحث سیستم مدیریت هاستینگ
واسه اولین بار از سیستم هاستینگ فاهاست استفاده کردم که یکی از دلایل کنار گزاشتن این سیستم نداشتن بخش کاربری بود.
سیستم بعدی که استفاده کردم سیگما سیستم خوبیه و به نظر من دستد بازه واسه کم و زیاد کردن اطلاعات سایت ولی خوب من هنوز به مشکلاتی که شما گفتید رو ندیدم ولی به مشکلات دیگه ای بر خوردم
البته این رو هم بگم سیگما بیشتر یک سیستم ثبت و پرداخته تا سیستم هاستینگ
1. مشکل پرداخت سیستم ملت
انشالله در سالهای آینده برطرف میشه
2. مشکل در ثبت دامنه آی آر
دامنه های آی آر رو از 1 سال تا 10 سال میتونی سفارش بدی
3. مشکل در بخشی از صفحات که نام شرکت سیگما در آن است و نمیتوان ویرایش کرد
4. مشکل نداشتن پشتیبان خوب سیستم سیگما
البته جدیدا سایت پشتیبانی فروشگاه هاستینگ سیگما (http://www.siqma.info) رو واسه این کار راه انداختند که پر از خالیه
5. مشکل در بخش سفارش هاست و دامنه که اطلاعتی کاملا بی ربط میخواد
سیستم بعدی که استفاده کردم سیستم آدونیس بود که بخش مدیریتی نسبتا جالبی داره ولی به چند دلیل از این سیستم خوشم نمیاد
1. فول آجاکس بودن
مشکل سئو
مشکل با بعضی براوزر ها
2. محدود بودن مدیر واسه تغییراتی در سایت
بخش قالب
زیرمجموعه های گوناگون واسه هاست
باید ها و نباید هایی که نیاز نیست
3. پیچیدگی در بخش کاربری ( خدایش کاربر کچل میشه )
و خلاصه سیستم WHMCS که تا اونجایی که دیدم خیلی از مراکز فروش هاست و دامنه از اون استفاده میکنند و فکر نکنم مشکلی داشته باشه جر پیچیده بودن آن بعد از نصب این سه سیستم حالا دارم این سیستم رو نصب میکنم ببینم چجوره
فقط ای کاش یه نمه میشد این بخش کاربری رو زیبا ترش کرد
ممنون میشم از دوستان اگه راهی یا قالبی واسه این بخش دارند بدن
خوب این چیزایی بوده که من بهشون برخوردم شاید معایب دیگه ای هم داشته باشه و به نظر من یه سیستم هاستینگ خوب سیستمی هست که اول از همه بخش سفارشات ، حسابداری و انعطاف پذیری خوبی داشته باشه
من که هنوز به نتیجه مطلوبی نرسیدم انشالله که در این تاپیک برسیم
parsibox
January 19th, 2010, 15:18
سلام
واقعا نمیدونم چرا کسانی که اینقدر خودشون اصرار به خرید سیستم من داشتن و هم دموی سیستم را دیده بودند و هم از نال شده استفاده کرده بودند و هم شرایط من را میدونستند اینقدر بی انصاف هستند.
آقای 1mizban شما خودت ۲۰ بار ایمیل زدی و گفتی میخوام.تمامی ایمیل هاش را ذخیره کردم و حتی من پیگیری نکردم و خودت زنگ زدی و اصرار کردی که من این سیستم را میخوام.
آقای قربانی webrang هم که اصلا متوجه نیست چی میخواد.یکی روز زنگ میزنه میگه آدونیس خداس ولی فرداش زنگ میزنه که آدونیس را نمیخوام.پس فرداش زنگ میزنه که میخوام قالبش را عوض کنم و بهم یه قالب مجانی بدید!!!!بهش میگم مجانی که نداریم ولی اگه قالبتون را طراحی کنید ۵ تومن هزینه ی تبدیل قالبتون میشه و میگه باشه تا فردا شب براتون قالب جدید را میفرستم.پس فردا زنگ میزنه و میگه محسن جان این قالب ما چی شد؟؟؟میگم ایمیل نکردید و باز همین داستان تا چند ماه ادامه داره و در نهایت سیستم را پاک میکنه.فردای روزی که سیستم را پاک کرده زنگ میزنه که قالب میخوام و.....
اما mahdik من شما را نمیشناسم و نمیدونم کدوم سیستم من را داری استفاده میکنی یا اینکه نال شده استفاده میکنی.
اما دلایلی که گفتید خیلی جالبه.
هر کسی دوست نداره سیستم به صورت آژاکس باشه کار ۲ دقیقس! و راحت آژاکسش را براش حذف میکنم!!!!
قالبش را نمیتونی تغییر بدید؟اگه از مشتری های خودم باشید براتون pdf چگونگی تغییر در قالب به همراه توضیحات کامل را پس از خریدتون ارسال کرده ام .میتونید مطالعه کنید و یاد بگیرید.
در مورد پیچیدگی بخش کاربری هم حق با شما هست ولی این هم راه داره.
یک ماژول جدید طراحی کردیم و ۳ ماه هست که به مشتری هامون میفروشیمش که دقیقا همین مشکل پیچیده بودن روند خرید را از بین میبره .
در مورد اونی که گفت من ***م .
فوش ناموس به اون آدمی که *** هست.
اگه خیلی راست میگی ۱ مدرک بزار که من ***م و خودت را کامل معرفی کن و نشونی بده تا بیام و بهت ثابت کنم کی ***ه.
===
در جواب سوال کسی که تاپیک را زده.
اگه سواد کارکردن با whmcs را داری که استفاده کن چون همه چیزش تکمیل هست.
اگه میخواهی آدونیس استفاده کنی حتما بخر چون بنده راضی نیستم کسی از سیستمم بدون پرداخت هزینه استفاده کنه.
آدونیس من دامین آنلاین ثبت نمیکنه و همون امکاناتی را داره که در دمویی که بهتون قبل از خریده داده میشه .
۱ قالب رایگان به صورت پیش فرض داره و اگه قالب اختصاصی میخواهی هزینش جدا هست.
من چون دانشجو هستم جواب تلفنم را فقط از ساعت ۷ شب تا ۱۰ شب میدم و فقط برای مواردی جواب تلفن میدم که قبلش ایمیل زده باشید و قرار شده باشه تماس بگیرید نه اینکه هر اشکالی دارید سریع تلفن بزنید.
در موقع امتحانات دانشگاه پشتیبانی ۱ ساعت در روز به کلیه ی مشتریان میدم و بعد از امتحانات برای این پشتیبانی کم آفر هایی میدم.
هزینه ی سیستم به صورت نقدی ۱۲۰ تومن هست و به صورت قسطی ۱۴۰ تومن.
ماژول های بانک سامان و پارسیان هم روی خود سیستم هست.
هر امکان دیگه ای نیاز داشته باشید هزینش جدا از سیستم هست و به عنوان مثال این چند ماژول را داریم :
پرداخت آنلاین با بانک پاسارگاد
پرداخت آنلاین با بانک اقتصاد نوین
ماژول سفارش آنلاین ( همین ماژولی که مشکل پیچیدگی روند خرید را حل کرده )
ماژول ثبت آنلاین دامین در directi
ماژول ارسال خبرنامه به اعضا
mahdik
January 19th, 2010, 16:12
به سلام جناب داوری عزیز حال شما ،
آقا حالا چرا ناراحت میشی همیشه گفتند انتقاد بهترین راه پیشرفته، خوب منم اشکالاتی که از نظر من بود رو مطرح کردم و شما هم جواب دادین دیگه ناراحتی نداره که . من سیستم رو از خود شما و به صورت اقساطی خریدم نه تنها سیستم شما بلکه تمام اون سیستم هایی رو که نام بردم خریدم واسه همین به خودم اجازه میده در موردش به راحتی انتقاد کنم .
در مورد اون دوستی که ادعایی نسبت به شما داره بهتره جور دیگه و جای دیگه ای رو انتخاب کنید .
امیدوارم موفق باشید .
1Mizban
January 19th, 2010, 16:27
سلام
آقای 1mizban شما خودت ۲۰ بار ایمیل زدی و گفتی میخوام.تمامی ایمیل هاش را ذخیره کردم و حتی من پیگیری نکردم و خودت زنگ زدی و اصرار کردی که من این سیستم را میخوام.
سلام
مگه من در مورد سیستم چیز بدی گفتم ؟ ایمل هایی هم که زدم در مورد امکانات بوده و قیمت ، نسخه دمو بعضی از امکانات رو غیر فعال کرده بودید ، در کل انتقاد من در مورد مسئله سئو و ... بود
مشکل اصلی من تحویل انلان هستش و دامنه هستش که این مورد خیلی برام مهم بود
که شما هم گفتی برات فعالش میکنم ولی تضمین نمیدم که منم گفتم نه .
parsibox
January 19th, 2010, 19:11
mahdik من از شما ناراحت نشدم بلکه از کسایی که همین جور دارند راه میرند و میگن سیستم آدونیس بده ناراحت شدم.
من که خدا شاهده کسی را زور نکردم سیستمم را بخره.
هر کسی هم خریده تا اونجا که تونستم بهش ساپورت دادم.
شما هم با seo چه مشکلی دارید؟
بگید چجوری بشه بهتر هست تا من براتون انجام بدم.
در مورد 1Mizban شما چی گفتید؟
برادر من شما درودیوار فروم را پرکردید که آدونیس را نمیخواهید و دوست ندارید و...
تازه میگید چی گفتید؟
من در مورد ثبت آنلاین هاست هم بهتون گفتم اگه خواستید براتون درستش میکنم ولی چون مسئله ای هست که به امنیت مربوط میشه نمیتونم ۱۰۰٪ تضمین کنم که مشکلی براتون پیش نیاد درصورتی که مشکلی هم براتون پیش بیاد شما چیزی از دست نمیدید و میتونید سریع هاست طرف را ساسپند کنید و اینکه این مشکلی نیست که فقط سیستم من داشته باشه بلکه مربوط میشه به امنیت سرور و... که خودتون که توی کار هاست هستید بهتر میدونید حتی با whmc هم ممکنه این مشکلات براتون بوجود بیاد ولی چون دستتون به برنامه نویسای سیستم نمیرسه هیچی نمیگید.
من خودم به شخصه به هیچ عنوان با whmc نمیتونم کار کنم ولی میدونم که خیلی کامل هست و اگه قرار باشه خودم سایتی در این موارد بزنم به هیچ عنوان از whmc استفاده نمیکنم.
یک مورد دیگه هم برای ثبت آنلاین دامین هم عرض کردم یک ماژول داریم که قیمتش ۳۵ تومن هست و در directi دامین را ثبت و پرداخت میکنه ولی چون این ماژول هم با مسائل مالی سر و کار داره به صورت جدا میفروشیم و هر کسی میخره مسئولیت هک شدن سرور و ... به عهده ی خودش هست چون ممکنه کسی سرورتون را هک کنه و در mysql به بانک اطلاعاتی امور مالی کاربران دسترسی پیدا بکنه و موجودی کاربری خودش را افزایش بده و بعد دامین ثبت کنه و چون به صورت آنلاین پرداخت هم میشه دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد.
این موضوع که میگم دقیقا بر اساس مستندات و لاگ هایی هست که از ۱ سرور گرفته شده و روش نفوذ را تیم امنیتی سرور اینجوری گزارش دادند که باز هم معلوم میشه که امنیت سیستم من پایین نیست و در حد خوبی هست و امنیت سرور ها در حد پایینی هستند.
موارد خیلی زیادی از نفوذ به سرور گزارش شده که همه میدونید و هیچ ربطی به سیستم ما نداشته
تنها مشکلی که سیستم هایی که من تا به حال نوشتم داشته اند ۱ مورد بوده که مربوط به یکی دیگه از سیستم هام بوده و خوش بختانه به محض ۱-۲ مورد گزارش و ارائه ی مستندات مشکل سیستمشون را حل کردم و خسارت مالی ای هم که دیده بودند را جبران کردم.( که خیلی کم بود)
1Mizban
January 19th, 2010, 21:17
فکر نکنم کاری بدی کردم یه سیستم رو خریدم حالا مخیوام بفروشم مشکلی داره ؟ فکر نکنم بدی گفته باشم ازش
خیلی هم سیستم مشتری پسندی هستش
در مورد ثبت انلاین هم شما گفتی من امنیت رو تضمین نمیکنم ، خوب وقتی شما اینجوری بگید معلومه من پشیمون میشیم
البته در مرود سرور قبول دارم .
به هر حال اگه موضوعی بوده که باعث ناراحتی شما شده من معذرت میخوام.
M-Soltani.ir
January 19th, 2010, 22:09
سلام
بحث منحرف شد نظرسنجیه نه دعوا و تهمت زنی و ...
whmcs فقط
موفق باشید
mahdik
January 20th, 2010, 11:07
سلام
بحث منحرف شد نظرسنجیه نه دعوا و تهمت زنی و ...
whmcs فقط
موفق باشید
سلام
آقا چنتا سوال در مورد whmcs میتونید کمکم کنید ؟
آیا قیمت مناسب میشه تهیه کرد ؟
آخه با پلاگینایی که مدنظرم بود یه چی تو مایه های 450.000 در اومد
آیا میشه تغییراتی در بخش کاربری انجام داد که مقداری کاربر پسند بشه ؟
Dadeha.com
January 20th, 2010, 13:47
من قصد نداشتم كه در اين تاپيك شركت كنم
چند مساله:
1- سيستم آدونيس خوب ، عالي اصلا بهترين سيستم ولي خوب در عوض حسن هاش ضعف هايي هم داره. اوليش اين هستش كه آقاي داوري تك و تنها داره پشتيباني سيستم رو انجام ميده و آدم رك گويي نيست كه اين شايد نمونه اي از نجابت ايشون باشه ولي اين خودش باعث سوء تفاهم ميشه.
ايشون با من قرار گذاشتند كه سيستم رو قسطي بدند با 50 پيش كه واريز شد و سيستم نصب شد. قرارداد رسمي با مهر شركت و امضاء بسته شد.
قرار شد پلاگين هايي نصب بشه مثل همون فرم سفارش پيشرفته كه الان ميگند 3 ماه هست آمادس ولي من يك ماه پيش كه خواستم ايشون گفتند هنوز تكميل نشده و آماده نيست! و باگ داره هنوز!
ولي اين نكته كه چرا پس از بستن همچين قرار دادي ايشون پاي تلفن به من ميگه 10 تومن بريز بابت فلان ، 5 تومن بابت فلان و . . . .
اين كه من قسطي گرفتم به اين معني نيست كه نتونم نقد بخرم و يا پول ايشون رو بالا بكشم چون اگه اينجور بود قرارداد نميبستم ، چون به من گفتند همچين امكاني رو آقاي داوري گذاشته كه قسطي خريد سيستم رو ، خوب من هم استفاده ميكنم ، ولي اين حرف كه 5 بريز ، 10 بريز با اين قرارداد يكم زشت و زنندست.
به هر حال من سيستم رو پاك كردم و آقاي داوري هم كل پول رو بلوكه كردند و گفتند هزينه نصب! 50 هزار تومان هزينه نصب.
اوه راستي اين رو هم بگم كه كل مشخصات هاست ، دست ايشون بود. (و به دليل راه هاي ورودي كه خودشون در سيستم دارند ، حتي با تغيير كلمه عبور ، بنابر اين اطلاعات كليه مشتريان ، اطلاعات ادمين سرور كه تمام ديتابيس ها و فايل ها در آنجاست و . . . دسترسي مستقيم دارند. صحبت اين نيست كه ايشون قصد همچين كاري رو دارند ولي به هر حال اين ايرادات بود و يكي از اصلي ترين دليل ها بعد از اون بي احترامي 10 تومن بريز ، 5 تومن بريز حريم خصوصي بود كه حفظ نشد. چون فكر نكنم سيستم ايشون از VB و يا WHC قدرتمند تر باشه كه خودشون شخصا اقدام به نصب كنند.)
با توجه به اينكه وبرنگ هم با ايشون كار ميكرد و بارها ايشون رو به من معرفي كرده بود و در حال حاظر پيمان هم ظاهرا كمي دلخور هستند به نظر ميرسه آقاي داوري بهتر هست تو سياستهاي خودشون كمي تجديد نظر كنند.
تمام موارد بالا صرفا تجربه بنده بود و قصد هيچ بي احترامي به آقاي داوري نداشتم ، همانطور كه قبلا به خودشون گفتم آخرين نسخه نال شده اين سيستم رو داشتم ولي چون هدفم حمايت از برنامه نويس ايراني بود (قبلش فا هاستينگ خريدم و بعدش سيكما و بعد آدونيس و الان هم پرشين اسكريپت برام طراحي كرده و . . . . ) با تمام درخواست هاي ايشون موافقت كردم.
ايشون در زمينه طراحي و كلا php جزو بهترين ها هستند و ميتونند بهتر از اين هم بشند.
ممنون از توجه تمامي دوستان و آرزوي موفقيت براي آقاي داوري
lkmew
January 20th, 2010, 14:19
من قصد نداشتم كه در اين تاپيك شركت كنم
چند مساله:
1- سيستم آدونيس خوب ، عالي اصلا بهترين سيستم ولي خوب در عوض حسن هاش ضعف هايي هم داره. اوليش اين هستش كه آقاي داوري تك و تنها داره پشتيباني سيستم رو انجام ميده و آدم رك گويي نيست كه اين شايد نمونه اي از نجابت ايشون باشه ولي اين خودش باعث سوء تفاهم ميشه.
ايشون با من قرار گذاشتند كه سيستم رو قسطي بدند با 50 پيش كه واريز شد و سيستم نصب شد. قرارداد رسمي با مهر شركت و امضاء بسته شد.
قرار شد پلاگين هايي نصب بشه مثل همون فرم سفارش پيشرفته كه الان ميگند 3 ماه هست آمادس ولي من يك ماه پيش كه خواستم ايشون گفتند هنوز تكميل نشده و آماده نيست! و باگ داره هنوز!
ولي اين نكته كه چرا پس از بستن همچين قرار دادي ايشون پاي تلفن به من ميگه 10 تومن بريز بابت فلان ، 5 تومن بابت فلان و . . . .
اين كه من قسطي گرفتم به اين معني نيست كه نتونم نقد بخرم و يا پول ايشون رو بالا بكشم چون اگه اينجور بود قرارداد نميبستم ، چون به من گفتند همچين امكاني رو آقاي داوري گذاشته كه قسطي خريد سيستم رو ، خوب من هم استفاده ميكنم ، ولي اين حرف كه 5 بريز ، 10 بريز با اين قرارداد يكم زشت و زنندست.
به هر حال من سيستم رو پاك كردم و آقاي داوري هم كل پول رو بلوكه كردند و گفتند هزينه نصب! 50 هزار تومان هزينه نصب.
اوه راستي اين رو هم بگم كه كل مشخصات هاست ، دست ايشون بود. (و به دليل راه هاي ورودي كه خودشون در سيستم دارند ، حتي با تغيير كلمه عبور ، بنابر اين اطلاعات كليه مشتريان ، اطلاعات ادمين سرور كه تمام ديتابيس ها و فايل ها در آنجاست و . . . دسترسي مستقيم دارند. صحبت اين نيست كه ايشون قصد همچين كاري رو دارند ولي به هر حال اين ايرادات بود و يكي از اصلي ترين دليل ها بعد از اون بي احترامي 10 تومن بريز ، 5 تومن بريز حريم خصوصي بود كه حفظ نشد. چون فكر نكنم سيستم ايشون از vb و يا whc قدرتمند تر باشه كه خودشون شخصا اقدام به نصب كنند.)
با توجه به اينكه وبرنگ هم با ايشون كار ميكرد و بارها ايشون رو به من معرفي كرده بود و در حال حاظر پيمان هم ظاهرا كمي دلخور هستند به نظر ميرسه آقاي داوري بهتر هست تو سياستهاي خودشون كمي تجديد نظر كنند.
تمام موارد بالا صرفا تجربه بنده بود و قصد هيچ بي احترامي به آقاي داوري نداشتم ، همانطور كه قبلا به خودشون گفتم آخرين نسخه نال شده اين سيستم رو داشتم ولي چون هدفم حمايت از برنامه نويس ايراني بود (قبلش فا هاستينگ خريدم و بعدش سيكما و بعد آدونيس و الان هم پرشين اسكريپت برام طراحي كرده و . . . . ) با تمام درخواست هاي ايشون موافقت كردم.
ايشون در زمينه طراحي و كلا php جزو بهترين ها هستند و ميتونند بهتر از اين هم بشند.
ممنون از توجه تمامي دوستان و آرزوي موفقيت براي آقاي داوري
به این میگن یک انتقاد منطقی و مودبانه.
امیدوارم آقای داوری توضیح لازم رو ارائه بدن.
amiri113
January 20th, 2010, 14:37
ميتونيد در مورد sama crm (http://www.samansystems.com/Page/HostingCRM) هم تحقيق کنيد.
امکانات متفاوتی با سيستم های فوق داره.
مثلا کارت شارژ که شما ميتونيد کارت شارژ تعريف کنيد و به نمايندگانتون بديد و اونها کار فروش از طريق کارت شارژ رو انجام بدند.
يا application ای که روی windows تون نصب ميشه و به محض تغيير سفارشات يا تيکت ها به شما هشدار لازم رو ميده.
تيکت داخل همين سيستم تعبيه شده. با امکان تعریف دپارتمان های مختلف
و... که ميتونيد روی وبسايت ببينيد.
اگر خواستيد ميتونم يوزر پسورد دمو بدم.
با تشکر
علی اميری
Dadeha.com
January 20th, 2010, 15:26
دمو بديد لطفا + قيمت
باتشكر
parsibox
January 20th, 2010, 20:28
من چی بگم؟
شما از کارهای من خبر ندارید.
من ۶ ماه هست میخوام ۲ نفر را برای پشتیانی کلیه ی سیستم هام بزارم ولی نمیشه.
سیستم را هم خودم نصب میکنم و دلایلش نیازی به توضیح نداره و شما میتونید ۱ دقیقه بعد از نصب برید و پسوردتون را عوض کنید.
شما ۳ روز صبر نکردید که ماژول تست بشه و بعد بخرید .
بنده برای هر برنامه ای فقط هزینه ی نصب برنامه را میگیرم و به هیچ عنوان هم پس نمیدم .
حالا بماند که خودتون پشت تلفن گقتید که ۵۰ تومن مال خودتون باشه و من سیستم را نمیخوام.
شما حاضر نشدید بعد از ۲-۳ روز پیش پرداخت نصب ماژول را بدید و این چه بی احترامی ای هست ؟
از قدیم میگن پای مرغتا سفت ببند و همسایه را *** نکن.
بنده گفتن پیش پرداخت را واریز کنید تا نصب کنم .
حالا این کجاش بی احترامی هست را من متوجه نمیشم.
در مورد پیمان هم ۲-۳ تا پست قبل تر را میخوندید متوجه میشدید چی به چی هست.
بنده خودم اعلام کردم که سیستم من خیلی توپ و خدا نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و خیلی ضعف ها داره ولی باگ امنیتی نداره و فقط امکاناتش کم هست.
دیگه نمیدونم باید بر هر کدوم از کارهایی که میکنم بیام و تاپیک بزنم؟؟؟؟
شما هم با من قرار داد دارید و من میتونستم برم و قراردادمون را پیگری کنم ولی چون ۲ طرفه باهم کنار اومدیم و من هرگز دلیل این کارهای شما را نفهمیدم ( حتی چند بار هم ایمیل زدم و گفتید بیخیال { تمامی ایمیل ها ذخیره شده و موجود هست } )
یک مورد دیگه هم که باید بگم این هست که سیستمی که برای شما نصب شد در واقع یکی از کم باگ ترین سیستم های من بود و من واقعا تعجب کردم که شما چرا از سیستم ناراضی بودید چون شاید ۲-۳ مورد باگ در سیستم شما بود که زیاد هم چیز خاصی نبودند و شاید شما اصلا اونها را متوجه نشده باشید .
من نمیخوام از سیستمم دفاع کنم چون اصلا لزومی به این کار نمیبینم ولی هی پای منو وسط میکشید و مجبور میشم پست بزنم.
از همه عذر خواهی میکنم که موضوع تاپیک هی به سمت من منحرف میشه.
Dadeha.com
January 20th, 2010, 22:07
ه آقاي داوري
من كه چند بار عرض كردم بي احترامي به شما نشه و خداي ناكرده كارتون زير سوال بره.
تلفني گفتم 50 تومن شما گفتيد هزينه نصب منم گفتم يعني همش و شما كه گفتيد بله من گفتم باشه نوش جونتون. هر كاري مزد خودش رو داره.
خداوكلي من 3 روز صبر نكردم؟ يك هفته كه گذشت من بي خيال شدم چون شما گفتيد شايد چند هفته طول بكشه (درست يادم نيست تلفني اين رو گفتيد يا با ايميل)
به هر جهت بهتره كه بحث تاپيك منحرف نشه
به نظر من به ترتيب
whmcs
آدونيس (به دليل ايراني بودن اوليت)
سيكما
...
Arashdn
January 21st, 2010, 06:23
خب ببینید
هر سیستمی بالاخره یه مزایا و معایبی داره
خب whmcs هم کلی ایرادات داره ....
amiri113
January 22nd, 2010, 00:03
دمو نسخه نرم افزار مديريت فروش سما
username: admindemo@samanfamily.com
password: admindemo
url: شما در حال مشاهده نسخه نمايشی نرم افزار مديريت فروش سما ميباشيد (http://samacrm.demo.samanfamily.com/)
تصوير پيوستی مربوط به windows application اين نرم افزار هستش.
mehrank
January 22nd, 2010, 00:29
سلام
بنده با فا هاستینگ و آدونیش کار کردم
آدونیس سیستم خوبی نسبت به تمام سیستم ها ایرانی
یک از خوبیاش اینکه که برای کاربر راحته
مسله دوم اینکه باید از سیستم خوست بیاد در غیر این صورت نمی توانی کار کنی
آقاد داور که من فایل آموزشی ندیدم !!
من مشکلی با سیستم نداشتم و دوست خوبم 1mizbn شاید دلیلش این هست که نتونست با سیستم راحت کار کنه دلیلش می تونم بگم که از سیستم خوشش نیومد
در کل بدک نیست
یک توصیه به همه دوستان سعی کنید از برنامه نویسان داخل کشور حمایت کنید نه این که .... کنید
موفق باشید
kazem
May 8th, 2010, 16:06
دوستان من از این نسخه سیگما دارم استفاده می کنم و خیلی رازی هستم خوشبختانه تا حالا هیچ مشکلی نداشتم و در همین جا از آقای نجفی مدیر شرکت افتاب رایانه تشکر می کنم
دوستان قرار شده که سیستم را ابدیت کنند و امکانات زیر را اضافه کنند
ولی خدایش خیلی درحال حاضر الی اگه این را اضافه کنند که دیگه معرکه است
روشگاه الکترونیک سیکما نسخه 3:
پس از گذشت چندین سال از ارائه موفق فروشگاه سیکما نسخه 1، تهیه و تولید نسخه جدید فروشگاه به صورت جدی پی گیری می شود به زودی نسخه آزمایشی در اختیار کاربران فعال جهت رفع مشکلات احتمالی قرار خواهد گرفت.
با توجه به اختلاف قیمت نسخه جدید در صورت تمایل، کاربرانی که قصد به روز رسانی به نسخه جدید داشته باشند علاوه بر مبلغ پرداختی جهت نسخه های قدیمی ، از تخفیف ویژه نیز برخوردار خواهند شد.
همچنین کلیه کاربران توجه داشته باشند پس از ارائه نسخه 3 ، کلیه نسخه های قبلی به صورت کاملا رایگان و کد باز در اختیار عموم قرار خواهد گرفت و پس از اتمام زمان پشتیبانی، نسخه های قدیمی شامل خدمات پشتیبانی نخواهد بود.
امکانات جدید الکترونیک سیکما:
1- ثبت دومین به صورت آنلاین ( اتصال به API های onlinenic ، Directi و nic.ir)
2- حسابداری کاملا متفاوت
3- سیستم مدیریت مالی مجزا
4- امنیت بسیار بالا
5- سیستم نمایندگی و بازاریابی پیشرفته !
6- امکان نوشتن ماژول های شخصی
7- امکان فروش سایر محصولات از قبیل کتاب ، سی دی ، کارت شارژ ، اشتراک اینترنت و ... با استفاده از قابلیت های ویژه
و ...
زمان دقیق ارائه نسخه جدید ، قیمت ها و نحوه به روز رسانی نسخه های قدیمی در آینده اعلام خواهد شد.
amiri113
May 8th, 2010, 16:38
whmcs و سما سی آر ام الان از دروازه پرداخت زرين پال حمايت ميکنند.
اين سرويس در آدونيس هم قرار هستش که اضافه بشه اما سيگما هنوز اين سايت رو پشتيبانی نميکنه!
دروازه پرداخت زرين پال (http://www.zarinpal.com) به کاربران اين امکان رو ميده که بتونن بدون نياز به عقد قرارداد با بانکها، امکان پرداخت آنلاين رو در وبسايتشون قرار بدند.
aghaee
May 15th, 2010, 16:08
خدایی سیستم های ایرانی همشون خوبن... ادنیس، سیگما ، سما...
AmirHosein
May 15th, 2010, 17:57
من با سیستم های ایرانی کار کردم از بینشون سیگما و آدونیس رو ترجیح میدم چون قیمت مناسب و محیط جالبی دارن
shervin114
May 15th, 2010, 23:36
والله اگه جسارت به بزرگان و قدیمی های فروم نشه :-p
من نه همشهری آقای داوری هستم و نه فامیلشون
ولی سیستمشون رو که برام نصب کردن ازش راضی هستم
2 بار دامین رو عوض کردم چندین و چند بار هم مشکل برای برنامه پیش اومد که اون هم مشکل سرور بود ولی برام با خونسردی تمام حل کردند
اون فروش آنلاین رو هم به من گفتند چون تازه راه اندازی شده از لحاظ امنیتی توصیه نمیشه ولی اگه بخوام برام راه اندازی میکنند
NovinServer
May 16th, 2010, 00:11
mahdik من از شما ناراحت نشدم بلکه از کسایی که همین جور دارند راه میرند و میگن سیستم آدونیس بده ناراحت شدم.
من که خدا شاهده کسی را زور نکردم سیستمم را بخره.
هر کسی هم خریده تا اونجا که تونستم بهش ساپورت دادم.
شما هم با seo چه مشکلی دارید؟
بگید چجوری بشه بهتر هست تا من براتون انجام بدم.
در مورد 1Mizban شما چی گفتید؟
برادر من شما درودیوار فروم را پرکردید که آدونیس را نمیخواهید و دوست ندارید و...
تازه میگید چی گفتید؟
من در مورد ثبت آنلاین هاست هم بهتون گفتم اگه خواستید براتون درستش میکنم ولی چون مسئله ای هست که به امنیت مربوط میشه نمیتونم ۱۰۰٪ تضمین کنم که مشکلی براتون پیش نیاد درصورتی که مشکلی هم براتون پیش بیاد شما چیزی از دست نمیدید و میتونید سریع هاست طرف را ساسپند کنید و اینکه این مشکلی نیست که فقط سیستم من داشته باشه بلکه مربوط میشه به امنیت سرور و... که خودتون که توی کار هاست هستید بهتر میدونید حتی با whmc هم ممکنه این مشکلات براتون بوجود بیاد ولی چون دستتون به برنامه نویسای سیستم نمیرسه هیچی نمیگید.
من خودم به شخصه به هیچ عنوان با whmc نمیتونم کار کنم ولی میدونم که خیلی کامل هست و اگه قرار باشه خودم سایتی در این موارد بزنم به هیچ عنوان از whmc استفاده نمیکنم.
یک مورد دیگه هم برای ثبت آنلاین دامین هم عرض کردم یک ماژول داریم که قیمتش ۳۵ تومن هست و در directi دامین را ثبت و پرداخت میکنه ولی چون این ماژول هم با مسائل مالی سر و کار داره به صورت جدا میفروشیم و هر کسی میخره مسئولیت هک شدن سرور و ... به عهده ی خودش هست چون ممکنه کسی سرورتون را هک کنه و در mysql به بانک اطلاعاتی امور مالی کاربران دسترسی پیدا بکنه و موجودی کاربری خودش را افزایش بده و بعد دامین ثبت کنه و چون به صورت آنلاین پرداخت هم میشه دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد.
این موضوع که میگم دقیقا بر اساس مستندات و لاگ هایی هست که از ۱ سرور گرفته شده و روش نفوذ را تیم امنیتی سرور اینجوری گزارش دادند که باز هم معلوم میشه که امنیت سیستم من پایین نیست و در حد خوبی هست و امنیت سرور ها در حد پایینی هستند.
موارد خیلی زیادی از نفوذ به سرور گزارش شده که همه میدونید و هیچ ربطی به سیستم ما نداشته
تنها مشکلی که سیستم هایی که من تا به حال نوشتم داشته اند ۱ مورد بوده که مربوط به یکی دیگه از سیستم هام بوده و خوش بختانه به محض ۱-۲ مورد گزارش و ارائه ی مستندات مشکل سیستمشون را حل کردم و خسارت مالی ای هم که دیده بودند را جبران کردم.( که خیلی کم بود)
با سلام و درود ، من خودم شخصا 2 ساله که WHMCS دارم !
سیستم فوق الاده کامل و امنی هست و به هیچ عنوان با ادونیس قابل مقایسه نیست !
اما حرف اقای داوری کاملا صحیح است ! اگر سایت شما روی یک سرور اشتراکی هاست باشد ممکن است بخورید ....
بحث اینجاست اگر سایت روی یک VPS جدا باشد امنیت ان خیلی بالاتر است اما اقای داوری باید امنیت سیستم خودش را تضمین کند!
یک چیز خیلی جالب این هست که سیستم WHMCS با ioncube کد شده است و دیتابیس هم نیز تا حد خوبی هش و کد شده است و این خودش یک امنیت بیشتر برای حفظ اطلاعات است .
به نظر من هر دو سیستم خوب است اما از نظر امکانات کاملا با هم متفاوت هست .
saftaber114
May 16th, 2010, 00:47
دوستان سیستم اقای دواری خوب هست ولی باگ داره من چندتا سایت دوستانم هک شده که با سیستم اقا داوری راه اندازش شده بود باید امنیتش درست بشه
dotstar.ir
November 11th, 2011, 23:05
من تازه می خوام یه سیستم خوب انتخاب کنم . آدونیس نال شده را دانلود کردم و نصب کردم تا ببینم چه امکاناتی داره . کدش خیلی منظم نیست و همه چیز اون جایی که دنبالش می گردی نیست اما خوب نسبتا کد تمیزی داره و من راحت تونستم مطابق نیاز خودم درستش کنم اما متاسفانه توی اینترنت خیلی از این سیستم خوب نمی گن! و من برای خریدش خیلی اطمینان ندارم . ضمن این که نوع کدهای تخفیفش هم محدوده که البته خیلی مشکلی نیست .
یه مدت هم با نرم افزار قدیمی agile bill سر و کله زدم که کد خیلی جالب و پیچیده ای داره. خوبیش open source بودن و کامل بودنشه و بدیش نبود مستندات خوب و نبود پشتیبانی و پیچیده بودن کدشه . همه ی کدش را زیر و رو کردم و کلی روش کار کردم اما آخرش یه باگ جدی ضربه فنی ام کرد.
در مورد whmcs ظاهرا خیلی خوبه اما بیشترین مشکلم باهاش اینه که کد شده است و نمی تونم خودم کاریش کنم
سوال این که : سما سی آر ام و سیگما یکی هستند؟ کدام یک را پیشنهاد می دین؟
و این که آیا واقعا whmcs اونقدر کامله که نیازی به تغییر از طرف خودمون نباشه؟
در صورتی که مشکلی با کدنویسی نداشته باشم کدومش را توصیه می کنید؟
serverpars
November 22nd, 2011, 02:50
بدون شک whmcs
m-mehdipoor
November 22nd, 2011, 10:49
به استناد اینکه "سایت فلان که این سیستم هم روش بوده هک شده" نمیشه گفت سیستمی آسیب پذیره چون هزار و یک دلیل میتونه برای نفوذ وجود داشته باشه
اگر توجه کنید اکثر جاهایی که از این سیستم استفاده می کنن سایت های هاستینگ هستند و کسی هم قصد هک جایی را داشته باشه اولین جایی که برای زدن بهش فکر میکنه سایت هاستینگ اون سرور هست !
http://www.webhostingtalk.ir/f42/20293/index5.html
:105:
ویرایش :الان تاریخ ها رو دیدم ، حرف جناب Amir قبل از این ماجرای باگ بود....
---------- Post added at 10:49 AM ---------- Previous post was at 10:47 AM ----------