PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به برنامه نویس جوملا (راه اندازی فروشگاه)

sirpasha
January 16th, 2013, 02:13
با سلام

من قصد دارم تا روی یک وبسایت یه فروشگاه کوچیک راه اندازی کنم ! تعداد محصولات خیلی پایینه و صرفه به راه اندازی فروشگاه کامل نیست ، اما امکاناتی که میخوام داشته باشه تا حدی حرفه ای میشه.
من بسته به علم خودم نسبت به جوملا یه توضیحاتی میدم در صورتیکه دوستان می تونن کمک کنن هزینه هاشون رو از همینجا اعلام کنن.

یه کامپوننت که بشه توش محصولات رو تعریف کرد ، عکس های محصول رو گذاشت ، اطلاعات کوتاه و بلندی در مورد محصول داده بشه ، قیمتش به تومان و ریال اضافه شه ، مشخصات فنی محصول مانند پردازنده ، رم و ... در دیتابیسی تحت همون کامپوننت ذخیره شه‌ (برای مقایسه محصولات) و ....
یه پلاگین متصل به همین کامپوننت که توضیح دادم وجود داشته باشه که همراه با اون نصب شه و این قابلیت رو داشته باشه که از داخل خود کامپوننت یک دکمه ی < اضافه کردن به مطلب > وجود داشته باشه که بیاد و محصولی رو که تعریف کردیم تحت یک استراکچر خاص و شبیه به دیجی کالا به مطالبی که از قبل تعریف کردیم اضافه کنه.

نهایتا یک فروشگاه داشته باشیم که دسته بندی محصولاتش با خود جوملا انجام بشه و محصولات توی کامپوننت درخواستی ما تعریف بشه و ما اونارو توی مطلب مورد نظر اضافه کنیم. می مونه یه سری بحث های خورده ریز مثل درگاه پرداخت که اونو در آینده اعلام می کنم.

دوستان عزیزی که می تونن در این راستا همکاری کنن مدت زمان تحویل و نرخ خودشون + توضیحاتی اگه دارن فقط توی همین تاپیک مطرح کنن.

به این افزونه فورا نیازمندم.

قابل توجه دوستانی که پ خ و یا پست در این رابطه ارسال کرند....
من فقط به افزونه (کامپوننت) که برنامه نویس پی اچ پی مسلط به جوملا انجامش بده نیاز دارم.

با تشکر

تماس با من:

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f136/10915-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-signature-png

n2d
January 16th, 2013, 07:03
سلام
به عنوان یک پیشنهاد عرض میکنم ، من باب ِ بی احترامی به پستتون نگیرید ،
من به شخصه اگر باشم و بخواهم یک فروشگاه راه اندازی کنم ، ترجیح میدهم از اسکریپت ِ فروشگاهی استفاده کنم ، چون هر اسکریپت برای یک کار ِ خاص ساخته شده ، بحث ِ انعطاف به کنار ،
مثل این میمونه که من با ورد پرس فروشگاه بسازم ، وردپرس نفسش وبلاگ شخصی هست ولاغیر ، انعطاف پذیره اما این عمل توجیه نداره ...

حالا جوملا هم میشه به عنوان یک سیستم مدیریت محتوی برای راه اندازی وب سایت های شرکتی / شخصی و از این قبیل ازش یاد کرد ، نه یک فروشگاه ساز ، قدرت بالایی داره و شکی نیست ، اما خُب به عنوان پیشنهاد شما میتونید از فروشگاه ساز های ایرانی استفاده کنید ، هرچند که اکثرا فارسی سازی شده هستند ، اما مثلاً قیمت 100-200 سالیانه چیز ِ خاصی نیست و میشه باهاش یک فروشگاه خوب راه انداخت ،
در کنار ِ فروشگاه یک وبلاگ ِ خیلی شیک هم راه اندازی میتونه بشه برای اطلاع رسانی و خیلی موارد ِ دیگه ، البته خود ِ سیستم ها معمولاً این امکانات رو هم دارند که بشه اطلاعیه داد و صفحه بندی کرد و و و و ...

به هر حال ، باز هم عذر بنده را بپذیرید .
موفق و پیروز باشید

sirpasha
January 16th, 2013, 19:22
سلام

خواهش می کنم ! ما هم ابتدا نظرمون همین بوده اما متاسفانه جایی که باهاشون کار می کنیم از این سیستم استفاده کردن و هزینه هایی رو انجام دادن و قالب و مطالبشون و ... رو با جوملا آپ کردن :(

mr-secret
January 16th, 2013, 20:02
سایت جوملا فروم این امکان رو به صورت کامل پیاده کردن که هزینه اش حدود 230 تومن هست یه سر بزنید اگر بصرفه بود بگیرید من دیدم خیلی جالب بود

hadi_am
January 16th, 2013, 20:04
براتون پ.خ کردم

kianesfahan
January 16th, 2013, 23:38
با عرض سلام .

جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت گروه طراحی ایکس سایت ساز مراجعه فرمائید :

صفحه نخست - گروه طراحی ایکس سایت ساز - طراحی حرفه ای وب سایت - سامانه پیام کوتاه (http://xsitesaz.com/)

موفق باشید .

sirpasha
January 17th, 2013, 03:19
پست ابتدایی بروز شد.

sirpasha
January 17th, 2013, 11:56
یعنی هیچ برنامه نویسی وجود نداره اینجا ؟

kianesfahan
January 18th, 2013, 17:52
با سلام .

دوست عزیز بنده که عرض کردم شما به سایت گروه ما مراجعه و با ایمیل های سایت در ارتباط باشید .

دقیقا همان چیزی که شما بخواهید را قادر خواهیم بود راه اندازی کنیم . هر کجا که نیاز به برنامه نویسی داشته باشد از این بابت هیچ مشکلی نخواهیم داشت .

صفحه نخست - گروه طراحی ایکس سایت ساز - طراحی حرفه ای وب سایت - سامانه پیام کوتاه (http://www.xsitesaz.com/)

موفق باشید .

tarahangraph
January 23rd, 2013, 20:03
دوست عزیز بجای اینکه هزینه پرداخت کنی از فروشگاه سازهایی مثل پرستا شاپ استفاده کن که پشتیبانی خوبی در انجمنش انجام میشه و ماژول های خوبی داره.