توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال یک مبتدی درباره سرور مجازی
jfareba
January 16th, 2013, 00:03
سلام من برای ساخت شبکه اجتماعی خودم به یک سرور مجازی احتیاج دارم
ولی هیچی از سرور نمیدونم
محیطش مثل هاستهای معمولیه ؟
راحته وخودم ازپسش بر میام؟
هزینش همین مقدار که سایتهای مختلف مشخص کردن هست مثلا ماهانه 35تومان یه به غیر این هزینه دیگه ای هم داره
درواقع هیچی نمی دونم ازش تو اموزشهای اینجاهم گشتم ولی نیازدارم یکی مبتدیانه تر بهم یاد بده
ممنون میشم کمکم کنید
RoobinaServer
January 16th, 2013, 00:07
با سلام
روی سرور مجازی که مثل یک کامپیوتر میمونه برای شما سیستم عامل حالا ویندوز یا لینوکس ریخته میشه (معمولا برای سایت ها لینوکس)
و روی لینوکس هم پنلی نصب میشه که با آن میتوانید هاست بدید یا سایت بالا بیارید که آن پنل لایسنس نیاز دارد که هزینش ماهانه یا ... میباشد(برای شما دایرکت ادمین کافی هست)
و بعد نیز کانفیگ امنیتی و ... نیاز دارد سرورتون که معمولا 50 به بالا هزینه گرفته میشه.
و کار حالا تمام شده در مدت استفاده هم ممکنه هک بخوان بکننتون یا مشکلات دیگه که حتما یا باید کار با لینوکس و دستورات محیط لینوکس و ... را بدانید و تجربه داشته باشید یا به کسی هزینه بدید که سرور شما را مدیریت کند.
هزینه زیاد دارد.
ارادتمند سجادیه
یا حق
jfareba
January 16th, 2013, 00:12
با این حساب فکرکنم باید بیخیال بشم امکان نداره روی هاست معمولی قرارش بدم؟
RoobinaServer
January 16th, 2013, 01:51
بنده چه طور به شما جوابی بدم وقتی نه آدرسی دادید نه میزان مصرفتون را گفتید و نه ...
اگر جایی هستید که میزبان مطمئن هست و به شما گفته باید برید سرور مجازی باید برید (حتما اینقدر بازدید دارید و فشار دارید رو سرور که امکان میزبانی روی هاست اشتراکی دیگر نیست)
NicNet
January 16th, 2013, 02:00
با این حساب فکرکنم باید بیخیال بشم امکان نداره روی هاست معمولی قرارش بدم؟
سلام
بعضی از ارايه کنندگان هاستهای اشتراکی ، پلانهایی برای سایتهای پر مصرف دارن کهگرونتر هست . ولی نیاز شما رو برطرف میکنه.
sent from mobile
n2d
January 16th, 2013, 07:27
سلام
شما فکر میکنم هنوز سایت رو راه اندازی نکرده باشید ؟
اگر سایت رو راه اندازی کردید که اطلاعات بدید تا دوستان بتونن راهنمایید کنند ،
در رابطه با اینکه وی پی اس میخواید ،
اگر از سیستم های اوپن سورس که هست میخواید استفاده کنید و ابتدای مسیر هستید ، چندان گرفتن ِ وی پی اس به صرفه نیست ،
کار هم که اختصاصی نمی باشد ، پس میتونید از هاست های اشتراکی بهره ببرید ، چرا که نه ؟
و زمانی که بازدید شما بالا رفت و به بازدهی خوبی رسیدید ، یا به پیشنهاد ِ دوستمون ، از هاست های گرانتر بابت همین موضوع استفاده کنید و یا اینکه بعد برید به سمت ِ وی پی اس ، زمانی که خود ِ سایت به بازدهی رسیده باشه و بتونه هزینه های خودش رو تامین کنه ، که به شما هم فشار نیاد .
اما اگر سیستم ِ شما اختصاصی هست ،
پس برای کار هزینه کردید و میخواید پُر قدرت بیاید جلو ،
پس وی پی اس اختصاصی بگیرید و ....
برای اولش هم میتونید با یک هزینه نه چندان زیاد شروع کنید ...
این دیگه در حوضه تخصصی دوستان هست نه بنده ... من یک نظر ِ غیر کارشناسی میتونم بدم با اجازه بزرگواران ، که فکر میکنم با ماهی 100 { هزینه وی پی اس + مدیریت کامل } بتونید شروع کنید ...
البته برای شروع ِ کار ....
با احترام
موفق باشید
coloserver
January 17th, 2013, 04:57
به نظر بنده شما که اصلا با سرور مجازی اشنایی نداری همین انجمن بهترین منبع برای کسب اطلاعات است و به راحتی میتونید اطلاعات مورد نیاز رو کسب کنید.