PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کسی با ovh کار کرده ؟

rezidentevilone
January 15th, 2013, 18:34
Kimsufi - your range of dedicated servers from £6.99 p/m ! (http://www.ovh.co.uk/dedicated_servers/kimsufi.xml)

من سرویس KS R-8G رو می خواستم از این سایت بگیرم

کسی تا حالا کار کرده ؟ کیفیت و پشتیبانیشون چطوره ؟

hoka
January 15th, 2013, 18:43
اگه بخواید قیمت و کیفیت و پشتیبانی رو در کنار هم قرار بدید خوبه در کل
پورتشون هم بد نیست

websazha
January 15th, 2013, 19:49
کیم سوفی قطعاتش کیفیت مناسبی داره پورت هم که پورت دیتانستر ovh که جای بحث نداره از نظر کیفیت. هر قدر دارین هزینه می کنید و هزینه اجاره قطعات می دید همون میزان بازدهی داره.
ا

ariansafaei
January 15th, 2013, 19:54
Kimsufi - your range of dedicated servers from £6.99 p/m ! (http://www.ovh.co.uk/dedicated_servers/kimsufi.xml)

من سرویس KS R-8G رو می خواستم از این سایت بگیرم

کسی تا حالا کار کرده ؟ کیفیت و پشتیبانیشون چطوره ؟
من تاحالا از خیلی از دیتاسنترا سرور اختصاصی یا مجازی داشتم
او وی اچ واقعا میگم از همشون بهتر بود حتی از سینگل هاپم بهتر بود که تو این انجمن خیلیا میگن سینگل هاپ بهترین دیتاسنتر امریکاست
ولی کیم سوفی تاییدش نمیکنم
کیم سوفی در حد سرورای دست چندم او وی اچه ولی اگه برا هاستینگ میخاید و برا مجازی سازی نمیخاید بد نیست .
کیم سوفی جدیدا بیشتر از 3 تا ای پیم نمیده

itjavani
January 15th, 2013, 19:55
کیفیت با توجه به قیمت مناسب است. از نظر پشتیبانی کلا سرویس سلف منیج هست و پشتیبانی انتظاری نباید داشته باشید...اکثر سرورهای کیم سوفی توسط خود کاربر یا واسط پرداخت وی پشتیبانی فنی میشند وگرنه خود دیتاسنتر بابت پشتیبانی و حل پاره ای از مشکلات از شما هزینه دریافت میکنه.

rezidentevilone
January 15th, 2013, 20:39
کسی هست خرید کنه برام و wmware نصب کنه ؟

itjavani
January 15th, 2013, 20:57
کسی هست خرید کنه برام و wmware نصب کنه ؟

میتونیم براتون خرید داشته باشیم.خرید سرویس بدون مالیات بوده و صرفا 4 یورو کارمزد پرداخت از شما دریافت میشه.

n2d
January 15th, 2013, 21:09
سلام
سرورهای کیمسوفی خوب هست و واقعا راضی بودیم ،
برای خرید هم مشکلی نیست، جناب مسعودی تایید میوشند ،
خودتون هم میتونید به بچه های همین انجمن ( تاپیک زیاده ) بدید براتون پرداخت رو انجام بدهند و مستقیما با دیتاسنتر در تماس باشید ( اگر مشکل زبان ندارید )
موفق و پیروز باشید