توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پارتیژن بندی در سرور مجازی
saeed_slow
January 15th, 2013, 04:13
سلام کسی میدونه چطور میتونم مقداری از فضای درایو c رو به درایو e انتقال بدم ؟ درایو c هفت گیگه میخوام 2 گیگ انتقال بدم به درایو e با برنامه های پارتیژن بندی میشه این کارو انجام داد مشکلی پیش نمیاد؟
لطفا اگر کسی میدونه راهمایی کنه
با تشکر
majidisaloo1
January 15th, 2013, 09:26
پارتیشن هست نه پارتیژن
با برنامه میتوانید این کار رو انجام بدهید نمونه برنامه :
mini tool partition
HyperServer
January 15th, 2013, 10:12
در صورتی که دو پارتیشن به صورت 2 هارد مستقل به سرور مجازی اضافه شده باشه....خیر امکانش نیست.
majidisaloo1
January 15th, 2013, 10:14
در صورتی که دو پارتیشن به صورت 2 هارد مستقل به سرور مجازی اضافه شده باشه....خیر امکانش نیست.
نه برای ایشون با اپلیکیشن امکان پذیر هست فقط همون به شرطی که هر دو روی یک هارد باشند(نباشندش رو تست نکردم)
HyperServer
January 15th, 2013, 11:16
نه برای ایشون با اپلیکیشن امکان پذیر هست فقط همون به شرطی که هر دو روی یک هارد باشند(نباشندش رو تست نکردم)
نباشند که اصولا نباید بشه...
تست هم کردیم نشد. چون partition table ها بر روی 2 هارد جدا قابلیت merge ندارند.
sami.ilia
January 15th, 2013, 11:24
اگه دوپارتیشن وبروی یک یک هارد
saeed_slow
January 15th, 2013, 18:21
ممنون از جواب ها دوستان هیچ مشکلی برای فایل ها پیش نمیاد ؟؟
کاش یک آموزش با عکس میزاشتین
من چند سال پیش تو pc خودم اومدم با برنامه پارتیشن مجیک حجم درایوام و تفکیک کنم تمام اطلاعاتم پاک شد دیگه هم با هیچ نرم افزاری بک آپ نشد واسه همین خاطره بدی از همون موقع دارم
coloserver
January 17th, 2013, 04:59
بهترین برنامه برای کار شما برنامه ی EASEUS Partition Master Server Edition میباشد که با یک سرچ ساده در وب میتونید پیداش کنید.