توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از کار افتادن ssh سرور
behrouz
January 14th, 2013, 13:58
سلام
من یه سرور لینوکس ابونتو دارم ، چند روز پیش یه اشتباهی کردم و کامند
sudo chmod 777 -R /
رو بکار بردم.
بعد از اون SSH از کار افتاد و با Putty هم نمیتونم وارد بشم و این ارور رو دریافت میکنم
server unexpectedly closed network connection
الان دسترسی به کنسول دارم ولی وقتی مثلاً هر کامندی رو بکار میبرم که ابتداش sudo هست این پیغام رو میده
sudo effective uid is not o is sudo installed setuid root ?
شما تمامی premission های فایل ها و فولدرهای رو بدلیل استفاده از کلید -R 777 کردید همین کار شما رو خراب کرده
پیشنهاد میکنم یکبار OS reload کنید چون جز این مشکلات امنیتی فراوانی خواهید داشت
behrouz
January 14th, 2013, 15:02
شما تمامی premission های فایل ها و فولدرهای رو بدلیل استفاده از کلید -R 777 کردید همین کار شما رو خراب کرده
پیشنهاد میکنم یکبار OS reload کنید چون جز این مشکلات امنیتی فراوانی خواهید داشت
میخوام تا حد امکان همین سرور درست بشه و ریلود نکنم چون چیزهایی زیادی رو دوباره باید نصب و کانفیگ کنم.
fr0nk
January 14th, 2013, 16:03
ببینید با زدن این دوتا دستور بازم مشکل پابرجاست(یعنی با زدن دستور های sudo هنوز ارور میده؟)
sudo su - root
chown -R root:root /usr/bin/sudo
behrouz
January 14th, 2013, 16:26
ببینید با زدن این دوتا دستور بازم مشکل پابرجاست(یعنی با زدن دستور های sudo هنوز ارور میده؟)
sudo su - root
متاسفانه فرقی نکرد
بعد از وارد کردن دستور
sudo su - root
باز هم پیغام
sudo effective uid is not o is sudo installed setuid root ?
رو داد
بعد از وارد کردن دستور
هم پیغام
chown: changing ownership of '/usr/bin/sudo' : Operation not permitted
رو داد.
behrouz
January 14th, 2013, 16:40
اگر الان بشه SSH رو هم فقط راه انداخت یا Phpmyadmin کار من خیلی راه میوفته.
doomhammer65ir
January 14th, 2013, 23:55
شما دسترسی 777 به همه چیز دادی . دردسر براتون پیش خواهد آمد حتی اگر SSH و phpma رو راه بندازید
دوباره از اول بنصبید
behrouz
January 15th, 2013, 21:13
از دوستان میشه یکی بگه کلاً پرمیشن های سرور روی چند باید باشه که الان 777 شده ؟
سرورورک آمریکا
January 15th, 2013, 22:07
با سلام دوست عزیز دوستان می فرمایند امیدی نیست ... اتفاقا مشکلی هم نیست تشریف بیارید مسنجر با بخش پشتیبانی ما در تماس باشید تا براتون اوکی کنن راحت ... چیزه خاصی نیست که بخواین دوباره os reload بزنید دوست عزیز.. فقط چنتا فایل باید ویرایش شود...
behrouz
January 15th, 2013, 23:28
با سلام دوست عزیز دوستان می فرمایند امیدی نیست ... اتفاقا مشکلی هم نیست تشریف بیارید مسنجر با بخش پشتیبانی ما در تماس باشید تا براتون اوکی کنن راحت ... چیزه خاصی نیست که بخواین دوباره os reload بزنید دوست عزیز.. فقط چنتا فایل باید ویرایش شود...
با تشکر از کمک شما ، فقط آیدی یا لینک ارتباط با بخش پشتیبانی خودتون رو قرار ندادید !
behrouz
January 20th, 2013, 19:38
من دسترسی به کنسول دارم ، از دوستان اگر کسی میتونه کمک کنه لطفاً بگه
هزینه اش رو هم میدم :105:
VPS
January 21st, 2013, 00:17
مشکل مشابه ای داشتیم کاربر Secure_Host (http://www.webhostingtalk.ir/member/165/) در همین فروم برطرف نمودن.
با ایشان تماس بگیرید.