توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل سرور های ***سرور
mrhost
January 14th, 2013, 01:52
سلام
4 روز است مشکل زیر برایم پیدا شده و گاهی خود به خود رفع شده و دوباره می آید
پشتیبانی هم که ادعا داشت 24 ساعت ان لاین هست!!!! هنوز جواب نداده
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@ (webmaster@****.ir)nikserver.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
mrhost
January 14th, 2013, 11:18
هنوز هم این مشکل رفع نشده
majidisaloo1
January 14th, 2013, 11:26
سرور 2008 هست؟
مدیر سرور شما هستین؟
این میتواند دلایل زیادی داشته باشه
mrhost
January 14th, 2013, 11:37
سرور 2008 هست؟
مدیر سرور شما هستین؟
این میتواند دلایل زیادی داشته باشه
خیر من مدیر سرور نیستم فقط از نیک سرور nikserver یک هاست اشتراکی 5 گیگ خریدم (که 4.5 گیگش خالیه) و این مشکلات را دارم
در حال حاضر این مشکل با حذف Options +FollowSymLinks از فایل htaccess رفع شده ولی هیچ عکس با پسوند jpg و png دیده نمی شود
شما هم می توانید در.... ببینید و نظر خود را بفرمائید
قبلا که هاست روی سرور های هتزنر بود این مشکل وجود نداشت ولی حالا که روی سرور های انگلیس هست این مشکل پیش آمده
mrhost
January 14th, 2013, 11:49
هر جا که تحقیق می کنم می گویند مشکل از
http.conf هست که مدیر سرور باید درستش بکند
ولی تیکیت پشتیبانی من هنوز توسط نیک سرور جواب نداده شده !!!!
majidisaloo1
January 14th, 2013, 11:58
چی سرور هست که چ ی لتر میشه؟
اسن خسلس دلایل میتونه داشته باشه و شما هم به دلایلش پی بردین
اگه خواستین هاست از هتزنر داریم
mrhost
January 14th, 2013, 12:09
چی سرور هست که چ ی لتر میشه؟
اسن خسلس دلایل میتونه داشته باشه و شما هم به دلایلش پی بردین
اگه خواستین هاست از هتزنر داریم
اسم کامل اون شرکت را خودم به *** تبدیل کردم تا پس فردا نگویند که علیه ما تبلیغ کردی
ولی همه می دانند که کیفیت نیک سرور افتضاح است
به هاست از ایران نیاز دارم البته پشتیبانی هم نباید مثل این شرکت قبلی باشد:-|
OnlineServer
January 14th, 2013, 12:17
صرفا به فایل های .htaccess داخل public_html اکتفا نکنید . اگر پوشه های داخلی حاوی htaccess با محتوای اضافی باشد ارور ۵۰۰ دریافت میکنید.
mrhost
January 14th, 2013, 12:26
صرفا به فایل های .htaccess داخل public_html اکتفا نکنید . اگر پوشه های داخلی حاوی htaccess با محتوای اضافی باشد ارور ۵۰۰ دریافت میکنید.
بله این هم هست ولی چرا این 10 ماهی که روی سرور هتزنر بودم این مشکل نبود و فقط زمانیکه به سرور جدید هدایت شدم این مشکل پیش آمد و مدیر سرور الان پیغام تیکیت را داده و نوشته" مشکل از سایت شماست"
payapars
January 14th, 2013, 13:28
ما هم زمانیکه مشتزی هامون از سروری که نسخه php پایین تر بوده منتقل میشن این پیام رو میده
OnlineServer
January 14th, 2013, 13:38
در سروری که در حال حاظر دارید استفاده میکنید برخی اپشن ها به دلیل امنیت محدود شده به همین خاطر هنگامی که قصد استفاده از این موارد را دارید ارور ۵۰۰ دریافت میکنید
البته ارور ۵۰۰ دلایل زیادی میتواند داشته باشد اما با توجه به گفته شما در مورد FollowSymLinks موردی که گفتم صادق هست
mrhost
January 14th, 2013, 13:44
در سروری که در حال حاظر دارید استفاده میکنید برخی اپشن ها به دلیل امنیت محدود شده به همین خاطر هنگامی که قصد استفاده از این موارد را دارید ارور ۵۰۰ دریافت میکنید
البته ارور ۵۰۰ دلایل زیادی میتواند داشته باشد اما با توجه به گفته شما در مورد FollowSymLinks موردی که گفتم صادق هست
بله با پاک کردن FollowSymLinks از فایل htaccess مشکل ارور 500 رفع شده ولی چون سیستم مدیریت محتوام دروپال هست بدون FollowSymLinks اصلا نمی تواند عکس و فایل ها را آدرس دهی کند و با اینکه آن فایل را می توان از Cpanel دستی دانلود کرد ولی با دادن آدرس آن به بروزر ارور 404 نمایان می شود
تا به حال پشتیبانی نیک سرور هم این مشکل را رفع نکرده است
mrhost
January 14th, 2013, 13:50
حالا به تمام مشکلات هم سرعت کم بالا آمدن سایت را اضافه کنید
من اینترنت adsl 2 با سرعت 512 دارم ولی صفحات سایت 6 دقیقه طول می کشد بالا بیاید[-(
فکر کنم یک دانلود سنتر با من هاست اشتراکی داشته باشد
mrhost
January 14th, 2013, 14:19
این هم نتیجه تست
51.31 KB
53.8 seconds
فقط 1 دقیقه طول می کشد تا صفحه 50 کیلو بایتی دانلود شود[-(
CityKala.net
January 14th, 2013, 15:05
اسم کامل اون شرکت را خودم به *** تبدیل کردم تا پس فردا نگویند که علیه ما تبلیغ کردی
به هاست از ایران نیاز دارم البته پشتیبانی هم نباید مثل این شرکت قبلی باشد:-|
شرکت رو که من فهمیدم
دسترسی هاست بدید چک کنم اگر دوست دارید
بررسی میکنم اگر از اسکریپت و فایل ها بود که هیچ
البته این مورد رو بررسی کنید مشکل از پرمیژن فایل ها نباشه
mrhost
January 14th, 2013, 15:37
شرکت رو که من فهمیدم
دسترسی هاست بدید چک کنم اگر دوست دارید
بررسی میکنم اگر از اسکریپت و فایل ها بود که هیچ
البته این مورد رو بررسی کنید مشکل از پرمیژن فایل ها نباشه
چک کردم تمام فولدر ها پرمیشن 755 بود و تمام فایل ها 644 بود
همین الان با آقای جعفری گل (مهرشاد دروغین) تماس گرفتم گفتند نمی توانم درستش کنم و سرعت سرور به خاطر DDos پایین آمده و اگر خواستید می توانید منتقل کنید به یک سرویس دهنده دیگر:-|
حالا علی مونده و حوضش
syncronet
January 14th, 2013, 17:37
احتمالا مشکل مربوط به مسدود کردن امکان آورایت آپشن FollowSymlinks در فایلهای .htaccess بر روی سرور هست. در این صورت مدیر سرور می بایست آپشن SymLinksIfOwnerMatch را به صورت پیش فرض روی سرور فعال کرده یا امکان آوررایت این آپشن رو در فایلهای .htaccess فراهم کنه. یکبار کد
Options +SymLinksIfOwnerMatch
رو در فایل .htaccess دروپال قرار بدین. اگر که باز هم پیام خطای 500 داد بهتون از مدیر سرور بخواهید آوررایت این آپشن توی تنظیمات آپاچی رو فعال کنه و owner فایلها و شاخه های برنامه سایت شما رو چک کنه که حتما یوزر اکانت خودتون باشه.
mrhost
January 14th, 2013, 18:47
احتمالا مشکل مربوط به مسدود کردن امکان آورایت آپشن FollowSymlinks در فایلهای .htaccess بر روی سرور هست. در این صورت مدیر سرور می بایست آپشن SymLinksIfOwnerMatch را به صورت پیش فرض روی سرور فعال کرده یا امکان آوررایت این آپشن رو در فایلهای .htaccess فراهم کنه. یکبار کد
Options +SymLinksIfOwnerMatch
رو در فایل .htaccess دروپال قرار بدین. اگر که باز هم پیام خطای 500 داد بهتون از مدیر سرور بخواهید آوررایت این آپشن توی تنظیمات آپاچی رو فعال کنه و owner فایلها و شاخه های برنامه سایت شما رو چک کنه که حتما یوزر اکانت خودتون باشه.
درود
با اضافه کردن
Options +SymLinksIfOwnerMatch باز هم ارور 500 ظاهر می شود
مطمئنا آقای جعفری گل (مهرشاد دروغین) امکان آورایت آپشن FollowSymlinks در فایلهای .htaccess بر روی سرور را مسدود کردند
من با کدی خاص این مشکل را حل کردم
اما این پشتیبانی ایشان درست نبود و کلا امکانات را به بهانه حمله DDos مسدود کردند
================================================== ======
الان ایشان در تیکیت پشتیبانی پیغام زیر را دادند بماند که در این 36 ساعت پشتیبانی نکردند و پس از درست شدن مشکل تیکیت جواب دادند)
================================================== ======
روی سرور Options +SymLinksIfOwnerMatch غیر فعال هست و علت بالا بردن امنیت هست تا دسترسی های خارجی کمتر بشه و معمولا ارور 500 نیز با دستکاری httaccsec بر طرف میشه
و چون ما به جوملا آشنایی نداریم در این رابطه باید با کارشناسان جومولا صحبت کنید تا بهتر راهنمایی کنند
در اینجا هم هر چه دلتان خواست ارائه دادید و نام شخصی همکارم را اعلام کردید : http://www.webhostingtalk.ir/f58/69024