توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد سرور ابری
3245
January 13th, 2013, 15:51
با سلام
میخواستم بدونم در سرور ابری (حالا توسط هر برنامه ای(مهم نیست(مهم اینه که بشه))) مثلا 5 تا سرور به سرور اصلی (هاستینگ) وصل کنم و مشخص کنم که از سرورها فقط از رم و سی پی یو استفاده کنه و از هارد اونها استفاده نکنه، در واقع میخوام اطلاعات فقط روی هارد سرور اصلی باشه، و فقط از رم و سی پی یو سرورهای متصل شونده استفاده کنه.
ایا چنین چیزی ممکنه؟ اگر با ابری نمیشه، راه دیگری وجود دارد؟
هر راهی که برای انجام این ترفند ممکنه لطغا اعلام کنند.
با تشکر از دوستان
ارادت:53:
≡ ALEX ≡
January 13th, 2013, 16:01
بسته به سیستم مورد استفاده میشه راهکار موجود و official و یا راهکار اختصاصی و customized ارایه داد. ولی در مفاهیم پایه این امر با Cluster کردن سرور ها میسر میشه. بحث پردازش ابری هم بر روی همین اصل استواره.
3245
January 13th, 2013, 16:36
بسته به سیستم مورد استفاده میشه راهکار موجود و official و یا راهکار اختصاصی و customized ارایه داد. ولی در مفاهیم پایه این امر با Cluster کردن سرور ها میسر میشه. بحث پردازش ابری هم بر روی همین اصل استواره.
منظور از سیستم مورد استفاده چیست؟
centos
cpanel
dedicated server سری nahalom
اگر چیز بیشتری نیاز است بفرمایید تا تکمیل کنم. در حال حاضر با cloud لینوکس میشه این کار که بنده مورد نظر دارم رو انجام داد؟
مثلا یک سرور در اروپاست (هاستینگ) ، یک سرور در آمریکاست، میخوام سرور آمریکا رو به سرور اروپا وصل کنم و تعریف کنم که از سرور آمریکا فقط از رمش استفاده بشه. نه چیز دیگر.
irank
January 13th, 2013, 17:05
سلام زیاد جالب نیست آمریکا با اروپا cloud بشه ! حتی 2 دیتا سنتر به همدیگه توی 1 کشور زیاد جالب نیست چه برسه به 2 دیتا سنتر با خیلی مایل فاصله ..
3245
January 13th, 2013, 18:06
احمد جان، من در واقع میخواستم اصل ترفند رو یاد بگیرم، این اروپا و امریکا مثال بود برای درک بهتر مساله:53:
لطفا دوستان نظرشون رو بگن
در واقع کار کلود الان به راحتی شدنی هست که 2تا سرور از کل منابع هم استفاده کنند، اما من میخوام از سرور متصل شده فقط از رم و سی پی یو ش استفاده بشه....
se7en-host
January 13th, 2013, 19:16
عزیز به نظرم انجام ندید بهتره بعد این 2تا باید اطلاعات رو جا بجا کنن و از سرعت چورت استفاده می کنن یک سرور با منابع بیشتر توصیه می شه
3245
January 13th, 2013, 19:23
عزیز به نظرم انجام ندید بهتره بعد این 2تا باید اطلاعات رو جا بجا کنن و از سرعت چورت استفاده می کنن یک سرور با منابع بیشتر توصیه می شه
نظر شما متین، چشم، اما میخوام بدونم ایا ممکن هست اینکار که فقط از رم و سی پی یو سرور متصل شونده استفاده بشه؟ با چه برنامه ای؟ چگونه؟ با cloudlinux میشه؟؟؟؟:53:
3245
January 13th, 2013, 20:08
up........
≡ ALEX ≡
January 14th, 2013, 02:45
منظور از سیستم مورد استفاده چیست؟
centos
cpanel
dedicated server سری nahalom
اگر چیز بیشتری نیاز است بفرمایید تا تکمیل کنم. در حال حاضر با cloud لینوکس میشه این کار که بنده مورد نظر دارم رو انجام داد؟
مثلا یک سرور در اروپاست (هاستینگ) ، یک سرور در آمریکاست، میخوام سرور آمریکا رو به سرور اروپا وصل کنم و تعریف کنم که از سرور آمریکا فقط از رمش استفاده بشه. نه چیز دیگر.
این کار ربطی به CloudLinux نداره. البته شاید در راهکار های اختصاصی و در صورت امکان بیایم در این نرم افزار تغییراتی ایجاد کنیم و یا از آن در کار استفاده نماییم ولی اصل قضیه ارتباطی با نرم افزار هایی که می شناسید نخواهد داشت. نرم افزار ها صرفا محدودیت هایی را ایجاد می کنند که برای تطابق کامل و در صورت امکان می بایست آن ها را ویرایش کنیم و یا به سراغ نرم افزار های دیگری برویم که با نیاز های ما سازگار باشند.
در حال حاضر میزبانی ابری در ابتدای کار خود قرار دارد و هنوز به جایگاه گسترده و تجاری خود نرسیده است. لذا نرم افزار های رایجی همچون cPanel/WHM هنوز قادر به کار به چنین سیستم هایی نیستند. ضمن اینکه در سیستم های کلاسیک نیز نقص هایی دارند و در آن شاخه نیز هنوز جای کار دارند. پس در صورت نیاز به استفاده از این نرم افزار ها می بایست در صورت امکان تغییراتی را بصورت دستی در آن ها اعمال کرد.
در Cloud Hosting شما چند سرور با وظایف مجزا را در کنار هم قرار می دهید و در صورت نیاز به منابع بیشتر واحد های مورد نیاز را افزایش می دهید. بالفرض دو سرور پردازشگر، یک سرور ذخیره ساز، یک سرور پشتیبان گیری، ... . بدیهی است که هر یک صرفا وظیفه خود را انجام می دهند و مثلا سرور پردازشگر کاری با ذخیره سازی اطلاعات نخواهد داشت و این وظیفه را به سرور SAN Storage می سپارد. برای پایین آوردن زمان پاسخ دهی هر چند که Ping اروپا و آمریکا نسبت به هم پایین است، ولی بهتر است همه این سرور ها در یک مکان کنار هم باشند.
---
ضمنا خطاب به دوستی که فرمودند بجای Cloud از یک سرور قوی تر استفاده شود، علاوه بر این که این ادعا بی پایه و اساس است و تفاوتی در پردازش ایجاد نمی کند ولی ایشان مسائل دیگری همچون پایداری، امنیت داده، ارتقا سریع منابع بدون محدودیت، سرعت بیشتر و ... را نادیده گرفته اند. هرگز یک سرور تنها که همه وظایف را به دوش می کشد و محدودیت سخت افزاری دارد قادر به ارایه همه این شرایط در سطح عالی نخواهد بود. ضمن اینکه چند سیستم بهتر از یک سیستم پاسخ گو هستند حتی اگر منابع یکسانی را در مجموع ارایه دهند.
j4b3r
January 14th, 2013, 10:36
سلام
همونطور که دوست عزیز alex فرمودند
باید از سرویس های ابری استفاده کنید.
بعضی از پروایدر های سرورهای مجازی اقدام به راه اندازی همچینی سرویس های کردند
که چند تا نود محاسبات قرار دادند که به san متصل هستنید و باعث کیفیت محاسبات بالا و همچنین میزان بالای io هارد میشه
برای استارت چنین برنامه ای شما نیاز به راه اندازی یکی از پلتفروم های کلود هستید
که بتونید روی بستر کلود سیستم عامل های مختلف رو run کنید.