بالاخره فروش سرور مجازی ایران هم شروع کردیم :دی
( درحال حاظر پیش فروش هست تحویل سرور همراه با ۲سالگی وی پی اس فارس-۱۰مرداد)
سرور ما در دیتاسنتر پارس انلاین کلو شده هست
مشخصات سرور اول ( این سرور توسط شرکتی ۱ساله رزرو شده هست )
BRAND: supermicro
CPU : E5-2620
RAM: 48GB DDR3 ECC
HDD: 2x1tr SATA3 7200rpm
مشخصات سرور دوم
BRAND : ASUS
CPU : I7 3770
RAM: 32GB DDR3 1600MHZ
HDD: 2x1TR SATA3 7200RPM WD
SSD: 2X240 GB ADATA 500MB/S
پورت شبکه 100 مگابیت شیر هست
اپتایم سرور 99.9 درصد هست
و اما افر ها
کلیه افر هارا میتونید توی این لینک مشاهده کنید :
وی پی اس فارس - سبد خرید (http://www.vpsfars.net/cart.php?gid=1)
شروع قیمت از 32000 تومان هست
سوالی بود بپرسید جواب خواهم داد
با تشکر
mehdifx
January 13th, 2013, 15:44
شایان جان تبریک عرض میکنم سرویس جدیدتون را ..
امیدوارم که بتوانید در این سرور ایرانی هم موفق باشید.
باتشکر.
PENOIL
January 13th, 2013, 15:46
شایان جان تبریک عرض میکنم سرویس جدیدتون را ..
امیدوارم که بتوانید در این سرور ایرانی هم موفق باشید.
باتشکر.
ممنونم از شما :53:
امیدوارم شماهم موفق باشید
Farzinn
January 13th, 2013, 15:51
آقا شایان تایید میشند
همیشه جوابگو و صداقت کاری داشتند
ostadomid
January 13th, 2013, 16:14
آقا شایان این سرور ها از طریق آی پی های اینترانت رنج 10.10 هم قابل دیدنه؟
PENOIL
January 13th, 2013, 16:26
آقا شایان این سرور ها از طریق آی پی های اینترانت رنج 10.10 هم قابل دیدنه؟
یک ایپی براتون پیغام خصوصی کردم خودتون امتحان کنید
yonker
January 13th, 2013, 16:51
آقا شایان باز هم گل کاشتن :) همه جوره تایید میشن
فقط یه مورد و اون هم اینکه cpu هم اگه بخوایم اضافه میکنید؟؟؟ قیمت؟؟؟
ممنون
PENOIL
January 13th, 2013, 16:59
آقا شایان باز هم گل کاشتن :) همه جوره تایید میشن
فقط یه مورد و اون هم اینکه cpu هم اگه بخوایم اضافه میکنید؟؟؟ قیمت؟؟؟
ممنون
ممنون از شما
بستگی داره که سی پی یو سرور اصلی در چه وضعیتی هست در اون موقع
زمان افزایش سی پی یو قیمت توافقی هست
khaf_0
January 13th, 2013, 17:12
با سلام
ثبات قیمت به چه صورت است؟خدا رو شکر سرور در ایران هست و نرخ ارز در نرخ سرویس تاثیری نخواهد داشت،بفرمائید بعد از اتمام آفر قیمت ها افزایش پیدا می کند؟یا خیر؟چه مقدار؟
PENOIL
January 13th, 2013, 17:15
با سلام
ثبات قیمت به چه صورت است؟خدا رو شکر سرور در ایران هست و نرخ ارز در نرخ سرویس تاثیری نخواهد داشت،بفرمائید بعد از اتمام آفر قیمت ها افزایش پیدا می کند؟یا خیر؟چه مقدار؟
سلام
قیمت کاملا ثابت هست
مگر در صورتی که بخواد دیتاسنتر توی هزینه های کلو تغییر قیمت بده ( البته بعید هست )
ولی به احتمال 90 درصد قیمت همیشه ثابت هست
khaf_0
January 13th, 2013, 17:18
آیا سروریس ها دارای کنترل پنل مدیریت سرور هستند؟
آیا برای جلوگیری از حملات احتمالی تدابیری اندیشیده اید؟فایروال موجود است؟
yonker
January 13th, 2013, 17:36
دقیقا سوال دیگه ی من همین بود که یادم رفت بپرسم :)
یکی همین مورد کنترل پانل
و دیگه اینکه مورد استفاده این وی پی اس ها برای من گیم سرور هست که طبق تجربه ای که دارم مسلما حملات Dos و Ddos بسیاری به گیم سرورها میشه معمولا ... حالا به هر دلیل .. چه یک پلیر ناراضی و چه یک گیم سرور دیگه متاسفانه ... برای اینا چاره ای هست یا نه؟ خودتون اگه نیاز به نصب برنامه و کانفیگ باشه انجام میدید آقا شایان؟ چون گیم سروری که بخواد هر لحظه Down باشه اصلا فایده نداره و دیگه گیم سرور نیست :) با تشکر ... ببخشید که زیاد سوال میکنم
SASHAELIT
January 13th, 2013, 17:39
چه طور ممکنه یک سرور با دو گیگ رم 20000 تومان.....اگر فرض مثال شما یک سرور i7 سفارش داده باشید با چند ترا هارد....100% اوراسل کردین و چندین سرور مجازی با داده های خاص تقسیم کردین....اینجوری کاربری اگه از یک سرور کار بکشه یا یکی سایت دانلود یا گیم بزنه. پهنای باند درسته 1000 مگ هستش اما پینگ نمیده ....در ضمن...فرض مثال سرور های مدیران هاست رو همه یادشونه..یک ابر سرور 48 هسته ای سفارش دادن...1000 تا اکانت نامحدود فروختن...هر اکانت چندین دیتا بیس ساخت .در آخر خود دیتا سنتر کل سفارش مدیران هاست رو پاک کرد..چون فشار شدیدی رو متحمل شده بود...امیدوارم این مشکل برای شما ایجاد نشه..ناگفته نمونه که وقتی بیش از حد اکانت فروش بره کم کم ارور های عجیب قریبی رو سرور ها دیده میشه...
من 2 تا سرور ارزون خریدم.هر دوشون به مشکل خوردن..نمیدونم اینم اگه اینجوری نمیشه و پایداره که بعید میدونم....به دوستام پیشنهاد بدم....
البته الان که قسمت فروشتون رو دیدم دیدم که فروش بعضی قسمت ها سیر منفی داشته یعنی فروش بیش از حد که نمره کم شونده صفر رو رد کرده و منفی شده :(
PENOIL
January 13th, 2013, 18:12
به احتمال زیاد نمونه پنل مثل این اماده میشه
your-server.ir
PENOIL
January 13th, 2013, 18:14
دقیقا سوال دیگه ی من همین بود که یادم رفت بپرسم :)
یکی همین مورد کنترل پانل
و دیگه اینکه مورد استفاده این وی پی اس ها برای من گیم سرور هست که طبق تجربه ای که دارم مسلما حملات Dos و Ddos بسیاری به گیم سرورها میشه معمولا ... حالا به هر دلیل .. چه یک پلیر ناراضی و چه یک گیم سرور دیگه متاسفانه ... برای اینا چاره ای هست یا نه؟ خودتون اگه نیاز به نصب برنامه و کانفیگ باشه انجام میدید آقا شایان؟ چون گیم سروری که بخواد هر لحظه Down باشه اصلا فایده نداره و دیگه گیم سرور نیست :) با تشکر ... ببخشید که زیاد سوال میکنم
برای سرور فایروال سخت افزاری تهیه کردیم تا از همین حملات جلوگیری کنیم
اپتایم شبکه هم تضمین میشه
PENOIL
January 13th, 2013, 18:15
چه طور ممکنه یک سرور با دو گیگ رم 20000 تومان.....اگر فرض مثال شما یک سرور i7 سفارش داده باشید با چند ترا هارد....100% اوراسل کردین و چندین سرور مجازی با داده های خاص تقسیم کردین....اینجوری کاربری اگه از یک سرور کار بکشه یا یکی سایت دانلود یا گیم بزنه. پهنای باند درسته 1000 مگ هستش اما پینگ نمیده ....در ضمن...فرض مثال سرور های مدیران هاست رو همه یادشونه..یک ابر سرور 48 هسته ای سفارش دادن...1000 تا اکانت نامحدود فروختن...هر اکانت چندین دیتا بیس ساخت .در آخر خود دیتا سنتر کل سفارش مدیران هاست رو پاک کرد..چون فشار شدیدی رو متحمل شده بود...امیدوارم این مشکل برای شما ایجاد نشه..ناگفته نمونه که وقتی بیش از حد اکانت فروش بره کم کم ارور های عجیب قریبی رو سرور ها دیده میشه...
من 2 تا سرور ارزون خریدم.هر دوشون به مشکل خوردن..نمیدونم اینم اگه اینجوری نمیشه و پایداره که بعید میدونم....به دوستام پیشنهاد بدم....
البته الان که قسمت فروشتون رو دیدم دیدم که فروش بعضی قسمت ها سیر منفی داشته یعنی فروش بیش از حد که نمره کم شونده صفر رو رد کرده و منفی شده :(
من نه رم 2گیگ رو میدم 20 هزارتومان توی اینجا نه سرورم سی پی یو i7 داره!!!!!!1
درکل فکر کنم اشتباه پست دادید
موفق باشید
mzn928
January 13th, 2013, 18:18
ببخشيد ميشه يه ip بديد از همين سرور ؟براي تست پينگ
PENOIL
January 13th, 2013, 18:29
ببخشيد ميشه يه ip بديد از همين سرور ؟براي تست پينگ
91.98.29.1
p30speed
January 14th, 2013, 01:17
ایا امکان دریافت فایلهای رو هارد سرور به صورت حضوری هست؟
PENOIL
January 14th, 2013, 01:32
ایا امکان دریافت فایلهای رو هارد سرور به صورت حضوری هست؟
نه متاسفانه
weinlkta
January 14th, 2013, 12:48
دوست عزيز اطلاعات کامل سرور مثل مجازي ساز و پنل مديريت و دسترسي به روت و سيستمهاي عامل و کنترل پنل و سيستم بک آپ گيري را توضيح ميديد؟
من الان ip شما را که چک کردم محل سرور را پارس آنلاين نشون ميده آيا امکان داره سرور از پارس انلاين باشه ولي ip از شهر ديگه اي بغير از تهران باشه؟
PENOIL
January 14th, 2013, 13:08
دوست عزيز اطلاعات کامل سرور مثل مجازي ساز و پنل مديريت و دسترسي به روت و سيستمهاي عامل و کنترل پنل و سيستم بک آپ گيري را توضيح ميديد؟
من الان ip شما را که چک کردم محل سرور را پارس آنلاين نشون ميده آيا امکان داره سرور از پارس انلاين باشه ولي ip از شهر ديگه اي بغير از تهران باشه؟
سلام
مجازی ساز vmware هست
کنترل پنل مدیریتی تحت وب وی سنتر داده میشه ( با هزینه راه اندازی )
فکر نکنم باید بپرسم
PENOIL
January 15th, 2013, 21:08
رم ۸گیگ فقط ۲ عدد دیگر مانده است
behzadwow
January 16th, 2013, 16:43
جناب 3روز پیش زدین 9روز دیگه تحویل میدین، اگه الان سفارش بدیم 6روز دیگه حاضر میشه؟ الان چند gb رم موجود است؟
PENOIL
January 16th, 2013, 18:20
جناب 3روز پیش زدین 9روز دیگه تحویل میدین، اگه الان سفارش بدیم 6روز دیگه حاضر میشه؟ الان چند gb رم موجود است؟
سلام
هنوز سرور به دستمون نرسیده
ولی به احتمال زیاد تا ۷ روز دیگه به دستمون میرسه
الان الان ۳۲گیگ رم موجود هست
Amir.prs
January 16th, 2013, 21:14
آی پی تست میفرستین ؟
PENOIL
January 16th, 2013, 22:26
آی پی تست میفرستین ؟
91.98.29.1
namesis R
April 11th, 2013, 15:23
الان سفاش بدیم کی تحویل میدیدن ؟
mahs
April 11th, 2013, 16:28
آقا سرور من دو روزه قطع شده. ممنون میشم پیگیری کنید و مشکل رو برطرف کنید.
payamparpar
April 19th, 2013, 02:00
سلام.
من در سایت ثبت نام کردم و سفارش دادم ولی دیگه نمیشه وارد اکانت شد و forget password هم کار نمیکنه! هیچ ایمیل و شماره ای هم برای تماس وجود ندارد!
PENOIL
April 19th, 2013, 04:56
سلام.
من در سایت ثبت نام کردم و سفارش دادم ولی دیگه نمیشه وارد اکانت شد و forget password هم کار نمیکنه! هیچ ایمیل و شماره ای هم برای تماس وجود ندارد!
سلام
مشخصات لاگین پیغام خصوصی کنید واسم
و مشخصات سرویسی که بهتون دادم
درصورت صحت بهتون پسورد جدید میدم
لطفا اینچا پست ندید این تایپک خیلی وقت هست فروشش تموم شده
سرویس دارای پنل ریموت و ریبوت هست
وی پی اس فارس - سبد خرید (http://www.vpsfars.net/cart.php?gid=1)
ViruS-DezonD
July 9th, 2013, 23:22
cpu اضافه اختصاص نمی دین؟ من 2 گیگاهرتز 2 هسته ای نیاز دارم هزینه اش چه قدره اگه اختصاص می دین؟
لینوکس نصب می کنین؟
PENOIL
July 10th, 2013, 17:34
cpu اضافه اختصاص نمی دین؟ من 2 گیگاهرتز 2 هسته ای نیاز دارم هزینه اش چه قدره اگه اختصاص می دین؟
لینوکس نصب می کنین؟
سلام
رو افر رم ۴گیگ به بالا داده میشه
بله نصب میشه
hassanshaikhi
July 11th, 2013, 13:45
هزینه ترافیک اضافی چند هست؟
سرعت دانلود تضمین شده با توجه به پورت اشتراکی چند هست؟
princeserver
July 11th, 2013, 16:38
ای پی تست ؟
ari4n
July 12th, 2013, 23:59
سلام ، دوستان می خوام بهتون بگم که گول این قیمت هارو مثل منو خیلی های دیگه نخورین
آقا سرور رم 4میده اندازه رم 512 کار نمیکنه این قد شیر کرده، میشه گفت که 1روز درمیون Down هست
پشتیبانی هم که اگه حوصله داشتن جواب میدن.
الانم که یه لیست خوشگل درست کردن از کــــــلـــــی IP که Down هستن به دلیل Spam و کارِ نکرده!?!!!:-? [23تا ســـــــرور] که چنتاش دوستای خودمن
http://www.vpsfars.net/announcements.php?id=35
سلام ، دوستان می خوام بهتون بگم که گول این قیمت هارو مثل منو خیلی های دیگه نخورین
آقا سرور رم 4میده اندازه رم 512 کار نمیکنه این قد شیر کرده، میشه گفت که 1روز درمیون down هست
پشتیبانی هم که اگه حوصله داشتن جواب میدن.
الانم که یه لیست خوشگل درست کردن از کــــــلـــــی ip که down هستن به دلیل spam و کارِ نکرده!?!!!:-? [23تا ســـــــرور] که چنتاش دوستای خودمن
وی پی اس فارس - اخبار (http://www.vpsfars.net/announcements.php?id=35)
ممنون دوست خوبم که گزارش دادید :d نزدیک بود سرور بگیرم قوانین رو خواندم بعد یک سرچ زدم گفتم به به اینجا رو ببین چه خبره طرف برای رفع مشکلش اومده توی تاپیک پست گذاشته تا این حد پاسخ نگفتن 48 ساعت !! عجیب !
PENOIL
July 15th, 2013, 14:23
جالبه خودتون گند میزنید انتظار دارید من گند کاریتون رو جمع کنم؟!
به هردلیلی که بوده رفتید توی لیست سیاه توی این سایت
UCEPROTECT�-Network - Spam Database Query (http://www.uceprotect.net/en/rblcheck.php)
و تا وقتی هم خارج نشید تحت هیچ شرایطی سرورتون باز نمیشه!
اپتایم هم تا وقتی خودتون روی سرور خرابکاری نکنید سرورتون قطع نمیشه
این عکس رو نگاه کنید
http://vpsfars.net/dl/uptime.jpg
نزدیک 100 روزه بعضی سرور ها اپتایم داره
لطفا دروغ نگید
خوب با این چیزهایی که خودتون گفتید باید هم برید توی بلک لیست :
http://vpsfars.net/dl/arian.jpg
دوستانی که مثل ایشون فکر میکنند سمت ما نیان چون ما نمیتونیم گند کاری های یوزر رو جواب بدیم
لیست سیاه هم توی سایت گزاشتیم
وی پی اس فارس - اخبار (http://www.vpsfars.net/announcements.php?id=35)
چه خواسته چه نا خواسته ( که محال هست ) توی این لیست رفته باشید فقط درصورتی سرورتون روشن میشه که از این لیست خارج شده باشید
روز خوش
awed
July 15th, 2013, 14:56
افتضاحه (:|
PENOIL
July 15th, 2013, 14:59
من چند سالی میشه شایان رو میشناسم و ازش سرور گرفتم هم خودم هم دوستام همه هم راضی هستیم کیفیت عالی , قیمت مناسب , پشتیبانی فوق العاده :67:
پشتیبانیمون مشکل داره اونم تیکت های زیاده که سریعتر ازاین رسیدگی نمیشه کرد
تا 12روز اینده 2نفر توی پشتیبانی سایت میان که مشکل ساپورت هم رفع بشه
ma3oud91
July 15th, 2013, 15:33
آقای اصغرپور تایید میشن.سرور دارم ازشون و راضی هستم.کمتر پیش اومده به مشکل بخوریم که نیاز به پشتیبانی باشه!
ari4n
July 15th, 2013, 15:33
من دروغ نگفتم ! نیازی هم به دروغ گفتن ندارم یه دوسالی هست ملت مثل من میان اینجا شکایت میکنن
کسایی هم که باهاتون کار کردن خوب میشناسنتون نیازی به دروغ گفتن من نیس
هدف من کسایی هس که میان طرفتون و مثل من آواره میشن
این برنامه ها هم خودتون فلش زدین Run نشده !!!
این هم اولین سروری نیس من این برنامه هارو میریزم
همین عکسی هم که زدین واسه آمریکاتونه چرا انگلیس رو نشون نمیدین ؟ ؟ مخصوصاً سرور مارو
و اما
http://www.asiaupload.com/server2/1pchhlgc2t6djk8nnowj.png <<< عکس درست شد
http://www.asiaupload.com/server2/t64qahqas4kthn7q6mh.png
این بده بستونا دیگه قدیمی شده
ای کسانی که تایید میکنید ایشون رو ;)
دیگه توضیح بیشتر لازم نیست
بای بای
PENOIL
July 15th, 2013, 16:00
بیا عزیزم اینم عکس سرور انگلیس و اپتایم
49روز زده چون 49روزه سرور جدید هارو گرفتم و منتقل کردیم روی اینا میخوای عکس تحویل دیتاسنتر هم بهت بدم؟
http://vpsfars.net/dl/uk%20uptime.jpg
اون لینک هم برای بخش متفرقه بوده که گفته بودیم نظرات مثب و سازنده بدید برای بهتر شدن وی پی اس فارس به بهترین نظر 50 هزارتومان جایزه میدیم
اگر لینکش هم ببینید برای بخش متفرقه هست
اگر ران نمیکنید پس مشکلی دارید که توی سرور میریزید؟!
سلام
خسته نباشید
شکایتی داشتم از اینکه خیلی دیر سرویس رو تحویل میدین
مثلا من رم 2 گیگ انگلیس خریدم و نوشته بودین تحویل 12 ساعته
الان من 3 روزه جلوی مردم بدقول شدم
لطفا یه خورده سرعت کارتون رو بالا ببرید
ولی از حق نگذریم قیمت هاتون خیلی خوبس
تشکر میکنم
PENOIL
July 16th, 2013, 13:15
سلام
خسته نباشید
شکایتی داشتم از اینکه خیلی دیر سرویس رو تحویل میدین
مثلا من رم 2 گیگ انگلیس خریدم و نوشته بودین تحویل 12 ساعته
الان من 3 روزه جلوی مردم بدقول شدم
لطفا یه خورده سرعت کارتون رو بالا ببرید
ولی از حق نگذریم قیمت هاتون خیلی خوبس
تشکر میکنم
سلام
متاسفانه دیروز اینترنت بنده به مدت ۴ساعت مشکل داشت که عملا نتونستم کاری کنم برای همین کمی تاخیر بوجود اومد
امروز کلیه سفارش های باقی مانده تحویل داده میشه ( به جزو پیش فروش )
با تشکر
yebordi
July 16th, 2013, 18:04
سلام
گرامی خرید 2 عدد وی پی اس همزان 1 گیگ چقدر تخفیف داره ؟
PENOIL
July 16th, 2013, 20:18
سلام
گرامی خرید 2 عدد وی پی اس همزان 1 گیگ چقدر تخفیف داره ؟
سلام
براتون روی هرکدوم 3000 تومان تخفیف میدم
hassanshaikhi
July 16th, 2013, 22:17
هزینه ترافیک اضافی چند هست؟
سرعت دانلود تضمین شده با توجه به پورت اشتراکی چند هست؟
:)
PENOIL
July 16th, 2013, 22:59
:)
دیتاسنتر پورت اشتراکی ۱۰۰ مگابیت به هر سرور میده
با توجه به اشتراکی بودن توی بهترین شرایط توی تستی که داشتیم ۸ مگ در ثانیه اپلود میده ( یعنی با سرور خارج ایران از سرور ایران دانلود میکنی ۸ مگ سرعت دانلود میده روی سرور خارج ایران ) و بهترین شرایط دانلود روی سرور ۶ مگ بوده
با توجه به این ها ما روی هر وی پی اس ۸ مگابیت تضمین پورت میدیم ( که معمولا ۲برابر این بهتون سرعت میده )
هزینه هر ۱۰۰ گیگ ترافیک اضافی ۳۷ هزارتومان هست
که هرماه فقط ۱ پکیج ۱۰۰ گیگ برای هر وی پی اس میشه خریداری کرد ( البته بعدا با توجه به زیاد شدن سرور ها قصد خرید ترافیک اختصاصی داریم که این حالت به صورت نا محدود خواهد شد)
باتشکر
Mahdi.Amini
July 16th, 2013, 23:54
سلام
متاسفانه دیروز اینترنت بنده به مدت ۴ساعت مشکل داشت که عملا نتونستم کاری کنم برای همین کمی تاخیر بوجود اومد
امروز کلیه سفارش های باقی مانده تحویل داده میشه ( به جزو پیش فروش )
با تشکر
دی می شد و گفتم صنما عهد بجای آر
گفتا غلطی خواجه در این عهد وفا نیست
PENOIL
July 17th, 2013, 00:57
دی می شد و گفتم صنما عهد بجای آر
گفتا غلطی خواجه در این عهد وفا نیست
اسمتون رو برام پیغام خصوصی کنید بدونم کدوم یوزرم هستید تا امشب سرورتون رو تحویل بدم
Mahdi.Amini
July 17th, 2013, 09:51
اسمتون رو برام پیغام خصوصی کنید بدونم کدوم یوزرم هستید تا امشب سرورتون رو تحویل بدم
ارسال شد
.K.H.A.
July 17th, 2013, 17:27
از ايشون 5 تا سرور داشتم و حدود 4 ماه مشتريشون بودم : http://upcity.ir/images2/90384232245515900452.jpg
بايد بگم اولين چيز كه مهمه پشتیبانیشونه كه واقعا افتضاحه ، يعنی نميشه سرور رو يه هفته بزاری بری يه جا چون 100 دان ميشه !!!!
البته من خريدم چون استفاده اكانتينگ نداشتم و مهم نبود اما باز هم هر 3 روز يه مشكل وجود داشت
چند روز قبل يه مطلب گزاشتن نوشتن كه فلان ديتاسنتر بخاطر صورتحساب يه سرور همه سرورهای ما رو بسته ، بايد بگم دقيقا همون كاريه كه اين آقا انجام ميده »»»
عكس اول (http://upcity.ir/images2/70154861062878424075.jpg)
عكس دوم (http://upcity.ir/images2/13813195607692157618.jpg)
اينم عكس تيكت هاي من كه بيشتر مربوط به دان شدن سرورا هستن (( اون تيكتها كه IP زدم عنوانشونو مربوط به همين down شدنه فقط چون ديگه اهميت نميدادن " عادت شده ديگه " IP ميزدم زود تر جواب بده لوووول ))
عكس اول (http://upcity.ir/images2/89804690159143502490.jpg)
عكس دوم (http://upcity.ir/images2/68131179154177456901.jpg)
عكس سوم (http://upcity.ir/images2/84696858635252145958.jpg)
ديگه قضاوت با دوستان
اها در ضمن ، يكی از دوستام كه سرويس داشت يه درخواست پشتیبانی داشته كه اين آقا! بعد 5 روز جواب ميدن و دوستم ميگه لازم نيست دارم سرور رو انتقال ميدم ، بعد ايشون ميره فاكتور رو دستكاری ميكنه زمان ارسال صورتحساب تا موعد واريز ميشه 4 روز !!!! دوستانی كه واردن ميدونن نميشه كه WHMC (http://www.whmcs.com/) اشتباه كنه :))))) فقط بچه بازی ايشون ازش يه همچين كاری بر مياد ...
در نتيجه اطلاعات سرور كامل منتقل نميشه ميبندن و ميگه واريز كنين تا باز كنم !!!! حالا اين به كنار كه سرور 1 هفته مشكل داشت و قول داده بودن كه اضافه كنن ،
دوستم درخواست ميده 3 روز فاكتور رو كه اشتباه شده سرور رو باز كنه حتی مبلغ اين 3 روز رو هم بگيره اما انجام ندادن ، فقط پول حروم پسندشونه :)))) متاسفانه چون زدن كلا اكانت دوستم رو حذف كردن امكان قرار دادن عكسها نيست تو ايميل هم فقط جواب ايشون هست !!!
بعد يه نكته هم بگم يكی از دوستام جلوش اسم اين آقا رو آورديم شناختش ، يكم توضيحات داد كه الان لازم نيست بگم فقط گفت كه مدير فلان سايت موزيكــ بوده و ... كلا آدم معتبری نيست ...
لازم بود توضيحات بيشتر قرار ميدم .
PENOIL
July 17th, 2013, 17:28
سلام
قبلا هم گفتم تا وقتی خودتون مشکل ایجاد نکنید ( نصب کریو اشتباه - غیرفعال کردن لن - نصب فایروال و... ) سرور داین نمیشه ( مگر اینکه دیتاسنتر بدلیل ابیوز یا ببنده یا مشکلی باری وی ام ویر پیش بیاد که خیلی کم هست)
توی همه تایپک های فروش خودم دارم میگم پشتیبانی ضعیف هست که برای ریست ریموت و کنسول میتونید خودتون درخواست پنل بدید و سرورتون رو مدیریت کنید
وقتی سرویسی رو نمیخواهید میتونید توی پنلتون فسخی اون سرویس رو بزنید تا به اشتباه سرویسی داین نشه یا قبلش بگید من فلان سرویس رو نمیخوام فسخش کنید!
دیتاسنتر بدلیل بدهی سرور های امریکا مارو مسدود نکرده بود
بدلیل ابیوز های uce مسدود کرده بود که حتی فرصت ۱روز هم نداد تا بتونیم فایل هارو منتقل کنیم
من هیچ پنلی رو حذف نکردم توی سایت اگر میخواستم پنلی حذف بشه و از خودم دفاع کنم پنل شما هم حذف میکردم
به دوستتون هم بگید خودش بیاد نظر بده نیازی نیست شما راجبش قضاوت کنید
اگر قران رو قبول دارید به قران کریم من هیچ فاکتوری رو دستکاری نکردم که زودتر پول بگیرم
لطفا با مدرک حرف بزنید و بعدش تهمت بزنید
در مورد فاکتور ها یک موضوع هست
وقتی سرویسی رو دیر تحویل میدیم یا بدلیل مشکلی خاموش هست و خسارت میخواهید فقط زمانی میشه تایم ادد کرد که فاکتور تمدید صادر نشده باشه بیشتر یوزر ها زمان تمدید یادشون می افته و ماهم میگیم فاکتور رو پرداخت کنید روی ماه بعدی ادد میشه ( شاید منظورتون این بوده!)
من نه ادم حرام خوری هستم و نه دستم کج هست
شما اگر کمی اهمیت میدادید و لیست ایپی هایی که لازم داشتید و نداشتید رو مشخص میکردید ماهم مجبور نبودیم سرویس رو اشتباه خاموش کنیم
موفق باشید
.K.H.A.
July 17th, 2013, 17:41
دوستم عضو نيست اينجا من از طرف اون ميگم ، يوزرش كلا حذف شده ! ايميل با عكس ايميلهايی كه ميومد رو بدم ؟ :|
شما وقتی يه سرورت فاكتور ميخوره معلوم نيست واسه كدوم IP هستش چطور لغوش كنم ؟ از كجا معلوم يه سرور ديگه نباشه
يه پنل دادين خودش بالا اومدنش مُصيبته ، بايد با يه VPS ديگه زد تا Load بشه ...
در مورد فاكتورم اينقدر ميتونستين وجدان داشاه باشين وقتی ديدين اشتباه شده اون 3 روز رو اضافه كنين در مورد دان شدن هم ميخواين تو تيكت ها رو بزارم ؟ هرگز از طرف من نبوده مشكل تو اين مدتم نه ابيوز داشتم نه SPAM
PENOIL
July 17th, 2013, 17:47
دوستم عضو نيست اينجا من از طرف اون ميگم ، يوزرش كلا حذف شده ! ايميل با عكس ايميلهايی كه ميومد رو بدم ؟ :|
شما وقتی يه سرورت فاكتور ميخوره معلوم نيست واسه كدوم IP هستش چطور لغوش كنم ؟ از كجا معلوم يه سرور ديگه نباشه
يه پنل دادين خودش بالا اومدنش مُصيبته ، بايد با يه VPS ديگه زد تا Load بشه ...
در مورد فاكتورم اينقدر ميتونستين وجدان داشاه باشين وقتی ديدين اشتباه شده اون 3 روز رو اضافه كنين در مورد دان شدن هم ميخواين تو تيكت ها رو بزارم ؟ هرگز از طرف من نبوده مشكل تو اين مدتم نه ابيوز داشتم نه SPAM
میتونستید مثل چندین نفر دیگه تیکت بدید تا ایپی هاتون ادد بشه
پنل هم ۲حالت هست تحت وب و تحت نرم افزار که لینک هردوش براتون ارسال شده بود تحت نرم افزار سریعتر هست توی ایران
مشکل ما هست ایران اینترنت ضعیفی داره که نمیتونید پنل رو لود کنید؟ اینم من باید جواب بدم؟
تیکت هاتون رو خودم چک کردم که ۹۰ درصدش با ریستارت رفع شده یک بارم برای مشکل سی پی یو مشکل داشتید که ۱هسته ادد شد!
ایمیل دوستتون هم بدید چک کنم توی دیتابیس سایت چون کنجکاو شدم که همچین کاری ایا من کردم؟!!
سرور شما برای ابیوز و اسپم هیج وقت داین نشده بود!
Dr.SalaR
July 17th, 2013, 17:49
من حدود 8 ماه هستش که از ایشون سرور مجازی از انگلیس دارم و مشکل حادی هم پیش نیومده
مشکلات همیشه هست تیکت رو هم اگر آنلاین باشن زیر 1 ساعت جواب میدن ، مشکلی هم اگه بوده حل کردن منم کل اطلاعاتم که حدود 1tb هست روی این vps هست .
منم چون اکثرا رو تاپیکهایی که سرور میگیرم یا آفر مناسب داده باشن مشترک میشم خواستم بی انصافی نشه
.K.H.A.
July 17th, 2013, 17:57
1 هسته اد شد اما مشكل حل نشد منم دنبال نكردم ! همون تيكت رو ببينين چند روز درگيرش بودم !
پنل هم فقط تحت وب دادين همون your-server.ir
نت ضعيف مشكل شما نيست اما الان همه ديگه زير سرويشون پنل روشن خاموش و رست رو ميزارن واسه شما كاری داره انجامش ؟
سرعت سرويس هم بالا پايين داشت تابلو بود بعضيا تو يه ساعت ميان كلا منابع رو قورت ميدن !!!
ايميل دوستم هم فرستادم واستون .
Hamid_s2022
July 17th, 2013, 18:01
من هم نزدیک به یک سال هست از آقا شایان سرور میگرم و مشکل بخوصی هم تا بحال پیش نیامده بوده برام اگر هم مشکلی بوده دان شدن سرور بوده که اون هم با یه ریست حل میشد سریع میامد بالا ، الان هم یک سرور از کشور انگلیس دارم که سرعت عالی هم داره و بدون هیچ مشکلی استفاده میکنم ، جواب دادن تیکتهای سایت هم معمولا یک مقدار طول میکشه اون هم بخاطر اینکه یا آنلاین نیستن که جواب بدن یا اینکه کاری باشه نتونه جواب بده . آدم که همیشه بیکار نیست که پای نتش باشه سریعا جواب بده هزاران کار داره نمیشه که همیشه دست به سینه باشه برای شما که مشکلی که خودت بوجود آوردی را برات حل کنه .
بنده هم از این نظر این حرف را زدم که دیدم واقعا بی انصافی اینجور حرفی را بزنی " حرام خوری " .......
شما اگر مدرکی داری رو کن بعد اینجور بگو . عزیزه من .
.K.H.A.
July 17th, 2013, 18:06
من هم نزدیک به یک سال هست از آقا شایان سرور میگرم و مشکل بخوصی هم تا بحال پیش نیامده بوده برام اگر هم مشکلی بوده دان شدن سرور بوده که اون هم با یه ریست حل میشد سریع میامد بالا ، الان هم یک سرور از کشور انگلیس دارم که سرعت عالی هم داره و بدون هیچ مشکلی استفاده میکنم ، جواب دادن تیکتهای سایت هم معمولا یک مقدار طول میکشه اون هم بخاطر اینکه یا آنلاین نیستن که جواب بدن یا اینکه کاری باشه نتونه جواب بده . آدم که همیشه بیکار نیست که پای نتش باشه سریعا جواب بده هزاران کار داره نمیشه که همیشه دست به سینه باشه برای شما که مشکلی که خودت بوجود آوردی را برات حل کنه .
بنده هم از این نظر این حرف را زدم که دیدم واقعا بی انصافی اینجور حرفی را بزنی " حرام خوری " .......
شما اگر مدرکی داری رو کن بعد اینجور بگو . عزیزه من .
اول ياد بگير تو كاری كه به شما مربوط نيست دخالت نكنی ايشون خودش اندازه 6 نفر بلده جواب بده ! ، من مدركی رو كه حذف نشده بود گذاشتم الان چون يوزر حذف شده نميتونم از تيكت عكس بگيرم ، خوش اومدی .
Hamid_s2022
July 17th, 2013, 18:12
اول ياد بگير تو كاری كه به شما مربوط نيست دخالت نكنی ايشون خودش اندازه 6 نفر بلده جواب بده ! ، من مدركی رو كه حذف نشده بود گذاشتم الان چون يوزر حذف شده نميتونم از تيكت عكس بگيرم ، خوش اومدی .
بهتر نیست خودت اول یاد بگیری بعد به دیگران گوش زد کنی ، دوما شما اگر مشکلی داری درست با مدرک نشون بده نه اینکه بیا هرچی که ماما............. یادت داده نداده بریزی بیرون عزیزه من .
بنده این بحث با شما تموم میکنم چون میدونم آدمه با شعوری نیستی که بخوام باهات ادامه بدم .
ما را ببین که با کیا شدیم 70 میلیون نفر ....
.K.H.A.
July 17th, 2013, 18:16
من تو كار شما فزولی كردم يا شما تو كار من ؟
مشكلم به شما مربوط نيست ، بيشعورم اونيه كه تو رو بزرگت كرده.
PENOIL
July 17th, 2013, 18:17
خوب این هم دوستتون که گفته بودید براتون عکس گزاشتم و توی عکس ها کامل توضیح دادم
خوب این عکس اول نشون میده ایشون چه زمانی از ما سرویس گرفتند و چه زمانی باید شارژ میکردند
http://upcity.ir/images2/71250841221799812977.jpg
این هم عکس فاکتور هاشون هست که تاریخ ایجاد فاکتور و تاریخ سر رسید مشخص هست
http://upcity.ir/images2/03998589895392779434.jpg
این عکس هم تیکتی هست که فردای تاریخ سر رسید تیکت دادند و گفتند سرورشون باز نمیشه
خب میبنم که اینجاهم فعالیت داری
اینجارو یکی از دوستان معرفی کرد
چرا تیکت من رو بستی؟
PENOIL
July 17th, 2013, 20:55
خب میبنم که اینجاهم فعالیت داری
اینجارو یکی از دوستان معرفی کرد
چرا تیکت من رو بستی؟
تیکتی که حل شده باشه بسته میشه
اینجا ساپورت من نیست هر سوالی و مشکلی دارید توی سایت پیگیر باشید
Euro It
July 17th, 2013, 21:02
کدوم سیستم؟:دی
ویندوز 8 لبتاپتو :دی
M.Maleki
July 17th, 2013, 21:28
تیکتی که حل شده باشه بسته میشه
اینجا ساپورت من نیست هر سوالی و مشکلی دارید توی سایت پیگیر باشید
چیزی حل نشده
من گفتم روی سروم نمیخوام هیچی باشه شما همه چی نصب کردی
باز میگم دوباره نصب کن رفتی همونو باز نصب کردی
بعد میگی همه چی حل شده و رفتی تیکت رو بستی
الان چی حل شده؟
اونم از پشتیبانیت تیکت هارو 24 ساعت یه بار جواب میدی
یاهوم که نداری فقط جایی شده برای تبلیغ خودت زدی ایگنورم کردی
گوشیم که تحت هیچ شرایطی جواب نمیدی
PENOIL
July 17th, 2013, 21:37
چیزی حل نشده
من گفتم روی سروم نمیخوام هیچی باشه شما همه چی نصب کردی
باز میگم دوباره نصب کن رفتی همونو باز نصب کردی
بعد میگی همه چی حل شده و رفتی تیکت رو بستی
الان چی حل شده؟
اونم از پشتیبانیت تیکت هارو 24 ساعت یه بار جواب میدی
یاهوم که نداری فقط جایی شده برای تبلیغ خودت زدی ایگنورم کردی
گوشیم که تحت هیچ شرایطی جواب نمیدی
خوب همون تیکت رو اپ کنید و توش اعلام کنید
یاهو وقتی بهتون هرچی میگم بازم کار خودتون رو انجام میدید مجبورم ایگنور کنم
تلفن هم بیشتر اس ام اس جواب میدم
از تیکت پیگیر باشید
M.Maleki
July 17th, 2013, 21:48
خوب همون تیکت رو اپ کنید و توش اعلام کنید
یاهو وقتی بهتون هرچی میگم بازم کار خودتون رو انجام میدید مجبورم ایگنور کنم
تلفن هم بیشتر اس ام اس جواب میدم
از تیکت پیگیر باشید
باشه داش چشم
sa0010
July 18th, 2013, 08:55
شایان جان من میخواستم سرور مجازی بخر شما میگید قیمت از 32 تومن شروع میشه این سرویسی که 32 میدید رو اینجا شرح میدید.ممنون
PENOIL
July 18th, 2013, 13:48
شایان جان من میخواستم سرور مجازی بخر شما میگید قیمت از 32 تومن شروع میشه این سرویسی که 32 میدید رو اینجا شرح میدید.ممنون
سلام
رم ۱گیگ ایران ماهانه ۳۲۰۰۰ تومان هست
توی سایت توضیحات کامل گزاشتم
تحویل سرور های ایران ۱۰ مرداد به بعد هست
siingle_boy
July 31st, 2013, 15:18
سلام آق شایان یه سرور مجازی ایران یه هفته لازم دارم میدی یه هفته ای ؟ یا 15 روزه ؟ اگه آره قیمتم بده
siingle_boy
August 6th, 2013, 11:20
سفارش بدیم کی تحویل میدید؟
awed
August 6th, 2013, 12:46
سفارش بدیم کی تحویل میدید؟
فعلا مثل اینکه مشکل دارن من 2 روزه سفارش دادم آماده نشده سرویسم که قرار بود 12 ساعته تحویل بده البته تو سایت آنلاین هستن ولی پاسخ نمیدن یکمی بی احترامی به کاربره وقتی میبینی آنلاین میشه و جواب نمیده , تلفنشم مسدود کرده اس ام اس هم جواب نمیده , از حق هم نگذریم سرویس هاشون کیفیت خوبی دارن ولی پشتیبانی صفر
pishva_ghazi
August 6th, 2013, 14:24
وی پی اس فارس دیگه مثل قبل نیست ... افتضاح هستش ... دیروز سرور قطع شد .. امروز باز قطع شدم ... قعطی مکرر .و مدام .. شاکی هم باشیم اقا شایان جواب تیکت ما را دیر تر خواهند ... داد ... اقا ما این سرور نمیخواهیم پول ما رو پس بدین بریم ..تیک کلام اقا شایان .. در قطعی مکرر ...لن قطع کردید
pishva_ghazi
August 6th, 2013, 14:33
قطعی های مکرر از وی پی اس فارس ... والله من خودم خجالت میکشم این همه تکیت دادم و این همه نوشتم سرور بالا نمیاد ... الان هم تیکه کلامشون شده.. لن را قطع کردید ... منم هر بار براشون مینویسم اقا بهانه لن(شبکه)14787 را قطع کردید یادتون نره ... تو رو خدا قضاوت کنید .. جای من باشید ... نمیخواهید پول شما برگشت داده شود .. ولی خدا وکیلی حرف بزنید ... http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/14786-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D9%85-1%DA%AF%DB%8C%DA%AF-%D9%81%D9%82%D8%B7-35000-%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D9%86-vpsfars-untitled-jpg
awed
August 6th, 2013, 14:46
من 15 تومن ریختم به حسابش برا سرور 48 ساعت تحویل نداده جواب هم نمیده :| پول رو برگشت نمیده فکر کنم 15 تومن رو کشیده بالا :d ولی خدایی آقا خیلی بده خوب عزیز من 2 روزه تیکت کردم بیاد بگو اصن سرور نمیدم پولتو خوردم یا بگو مشکل دارم 2 روز دیگه اخه بدون جواب مارو الاف کردی که چی بشه خدایی این پول خوردن داره مگه حلال و حروم چیه همین چیزاس دیگه طرف که حتما نباید بره زورگیری و چاقو کشی پول حروم در بیاره :|
شایان برو جواب تیکت رو بده اصن یه فوش بنویس ولی یه چیز بنویس :|
pishva_ghazi
August 6th, 2013, 14:53
من 15 تومن ریختم به حسابش برا سرور 48 ساعت تحویل نداده جواب هم نمیده :| پول رو برگشت نمیده فکر کنم 15 تومن رو کشیده بالا :d ولی خدایی آقا خیلی بده خوب عزیز من 2 روزه تیکت کردم بیاد بگو اصن سرور نمیدم پولتو خوردم یا بگو مشکل دارم 2 روز دیگه اخه بدون جواب مارو الاف کردی که چی بشه خدایی این پول خوردن داره مگه حلال و حروم چیه همین چیزاس دیگه طرف که حتما نباید بره زورگیری و چاقو کشی پول حروم در بیاره :|
شایان برو جواب تیکت رو بده اصن یه فوش بنویس ولی یه چیز بنویس :|
/// یک اخلاق خدا پسندانه دارد پول کسی بالا نمیکشه واسه همین بعد این همه قطعی تمدید کردم .. ولی دیگر از حد خودش گذشته .. قطعی پشت سر هم .. تعویض ای پی من و بهم ریختن کانفینگ که در مقابلش پول داده بودم .. حال باز پول دادم کانفینک کردند برام . باز قطع شد /// و در جواب می گوید مسئول نصب برنامه ها شما نیستم .. مسئول قعطی مکرر هم نیستند .. مسئول پول به جیب زدن هستش این اقا
awed
August 6th, 2013, 14:57
/// یک اخلاق خدا پسندانه دارد پول کسی بالا نمیکشه واسه همین بعد این همه قطعی تمدید کردم .. ولی دیگر از حد خودش گذشته .. قطعی پشت سر هم .. تعویض ای پی من و بهم ریختن کانفینگ که در مقابلش پول داده بودم .. حال باز پول دادم کانفینک کردند برام . باز قطع شد /// و در جواب می گوید مسئول نصب برنامه ها شما نیستم .. مسئول قعطی مکرر هم نیستند .. مسئول پول به جیب زدن هستش این اقا
من پارسال ازش سرویس داشتم خیلی عالی بود اون قسمت پول بالا کشیدنشم شکلک گذاشتم جلوش که قصدم شوخی بود کسی نمیاد برا 10 یا 15 هزار تومن ناقابل همچین کاری بکنه ولی خوب 2 روزه من میبینم که تو همین سایت آنلاین میشه و جواب تیکت های بقیه رو میده مال من رو جواب نمیده درحالی که تو یاهو باهاش صحبت کردم قبل از واریز وجه گفتم کی سرور رو تحویل میدی گفت حداکثر 12 ساعت حالا اگه سرور رو داد که چه بهتر اگه پول رو هم پس داد که بازم چه بهتر اگه سرور رو نداد و پول رو هم خورد که دیگه دمش جیز :d
pishva_ghazi
August 6th, 2013, 15:04
راستی تیکه کلام دیگر از جانب اقا شایان .... میدونم پول برگشت نمیزند .. لااقل بزار مردم متوجه تکیه کلام ها شوند ...
تیکه کلام که تحویل من هم داد/////
جالبه خودتون گند میزنید
انتظار دارید من گند کاریتون رو جمع کنم؟!
به هردلیلی که بوده رفتید توی لیست سیاه توی این سایت
UCEPROTECT�-Network - Spam Database Query (http://www.uceprotect.net/en/rblcheck.php)
و تا وقتی هم خارج نشید تحت هیچ شرایطی سرورتون باز نمیشه!
تیکه کلام دیگر ====>>
اپتایم هم تا وقتی
خودتون روی سرور خرابکاری نکنید سرورتون قطع نمیشه
تیکه کلام ها از صفحه پایین نگاه کنید که نوشته خود اقا شایان هستش .. نگید من از خودم نوشتم
چه اشتباهی کردم پول رو ریختم به حسابش :|
دوستان همین پست را کلامل بخونید و خرید کنید ... خواهشا پستها را تکمیل بخوانید تا مثل ما گرفتار نشوید
گفته بودم تیک کلام های داره از زبان خود اقا شایان
قبلا هم گفتم تا وقتی خودتون مشکل ایجاد نکنید ( نصب کریو اشتباه - غیرفعال کردن لن - نصب فایروال و... ) سرور داین نمیشه ( مگر اینکه دیتاسنتر بدلیل ابیوز یا ببنده یا مشکلی باری وی ام ویر پیش بیاد که خیلی کم هست)
جناب penoil از متل فو بیش از یک هفته از سفارشم گذشت قصد تحویل سرور رو نداری ؟
awed
August 6th, 2013, 15:26
جناب penoil از متل فو بیش از یک هفته از سفارشم گذشت قصد تحویل سرور رو نداری ؟
سفارش من رو هم تحویل نداده :|
pishva_ghazi
August 6th, 2013, 18:24
راستی کسانی هستند اقا شایان .. بهتر بگم وی پی اس فارس تایید میکنند به نظرتون مشکوک نمیزنه این کاربر این سایت //خودتان قضاوت کنید.. عکس نگاه کنید http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/14792-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D9%85-1%DA%AF%DB%8C%DA%AF-%D9%81%D9%82%D8%B7-35000-%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D9%86-vpsfars-2222222222222222222222-jpg
hostfire
August 6th, 2013, 18:40
اقا من با هیچ کس کاری ندارم!
نزدیک 500 تام پست دارم!طرفداری الکی نمیکنم
ولی من از سروری که دارم ازشون راضیم!
کلا استفاده های عجق و جقم نمیکنم فقط یه وب کلاینت نصب کردم سرور اصلی خودمو مدیریت میکنم و راضیم
pishva_ghazi
August 6th, 2013, 19:13
اقا من با هیچ کس کاری ندارم!
نزدیک 500 تام پست دارم!طرفداری الکی نمیکنم
ولی من از سروری که دارم ازشون راضیم!
کلا استفاده های عجق و جقم نمیکنم فقط یه وب کلاینت نصب کردم سرور اصلی خودمو مدیریت میکنم و راضیم
ببخشید ولی منطقی نیست برای ما ...خودتان سرور دارید سرور از ایشان خریداری کردید ....به هر حال من قضاوت نمیکنم .. ولی ..... اخه ..... چی بگم والله ...... نمدونم چی بگم
PENOIL
August 6th, 2013, 19:20
چه خبرتونه الکی اینجارو شلوغ کردین؟
pishva_ghaz سرور شما دیشب و امروز صبح فقط یک ریستارت شد و هیچ مشکلی نداره پست الکی هم ندید
سرور هایی که تحویل داده نشده از او وی اج هست ( امریکا و فرانسه ) که نزدیک ۱هفته هست منتظر دریافت سرور هستیم نه پول کسی خرده شده نه پول کسی بالا کشیده شده!
هرچیزی که مشکوک باشه رو به مدیریت این سایت کزارش بدید چون برخورد جدی با مولتی یوزر ها داره
واقعا متاسف هستم براتون ماردین عزیزی همین رو میتونم فقط بگم بهتون!
مدیریت اینجام که فقط بلده تایپک قفل کنه به جای اینکه جلوی اسپمر هارو بگیره!!
pishva_ghazi
August 6th, 2013, 19:36
چه خبرتونه الکی اینجارو شلوغ کردین؟
pishva_ghaz سرور شما دیشب و امروز صبح فقط یک ریستارت شد و هیچ مشکلی نداره پست الکی هم ندید
سرور هایی که تحویل داده نشده از او وی اج هست ( امریکا و فرانسه ) که نزدیک ۱هفته هست منتظر دریافت سرور هستیم نه پول کسی خرده شده نه پول کسی بالا کشیده شده!
هرچیزی که مشکوک باشه رو به مدیریت این سایت کزارش بدید چون برخورد جدی با مولتی یوزر ها داره
واقعا متاسف هستم براتون ماردین عزیزی همین رو میتونم فقط بگم بهتون!
مدیریت اینجام که فقط بلده تایپک قفل کنه به جای اینکه جلوی اسپمر هارو بگیره!!
برای شما مشکلی نیست ... برای من هستش .. قرار نیست قطعی پشت سر هم مشکل نباشه ... چرا همیشه حق به جانب .. هستی.... تو تیکت هم براتون نوشتم .. خواهشا کردم .. مشکل این قطعی مکرر حل کنید ./// یا پول برگشت بزنید .. پول برگشت نمیزنید مشکل حل کنید ... من خودم خجالت میکشم هر روز بیام تیکت بدم اقا سرور بالا نمیاد.... به خدا قسم خجالت کشیدن داره این قضیه حال عصبی میشی .. برو مشکل بر طرف کن و من و دیگران اینجا نبیین د اریم تاپیک فروش اینجوری میکنم .. میخواهیم مردم مثل ما گرفتار نشوند
متاسفم باشید برای خودتان .. مشکل قطعی را حل نمیکنید ... ما مجبور میشیم به همه اعلام کنیم ..... متاسف باشید بون اینکه به ما چیزی بگی ای پی عوض کردی و کانفینگ بهم رخیختی بعد میگی من مسئول برنامه های شما نیستم .. این ای پی بهم اجاره داده بودی مال من بود کانفینگ شده بود برنامه ها .. حال همه چی پرید .. شما مسئول نیستی .. قطعی مکرر مسئو.ل نیستی نمیتونی حل کنی شاکی هستی
PENOIL
August 6th, 2013, 19:39
سرور ما هیچ مشکلی نداره
همین هاست فایر و شما روی یک سرور هستید
۹۹٪ مشکلات شما با ریستارت حل شده!
۴ماهه دارید سرویس میگیرید ماه اینده منتقل کنید خسته شدم از این رفتار های بچه گانه
pishva_ghazi
August 6th, 2013, 19:48
سرور ما هیچ مشکلی نداره
همین هاست فایر و شما روی یک سرور هستید
۹۹٪ مشکلات شما با ریستارت حل شده!
۴ماهه دارید سرویس میگیرید ماه اینده منتقل کنید خسته شدم از این رفتار های بچه گانه
کدام رفتار بچگانه هستش .. میدونید با ریستارت حل میشه .. به کاربرها پنل بدید .. چرا پنل قیمت گذاشتی 5 هزار ... چرا با سرور بهشون تحویل نمیدید .. میبینی این همه قطعی مکرر ... چرا جواب این همه قطعی مکرر نمیدید و فرار میکنید .. و همه ما خطا کار می شویم ولی کار شما درسته ... یک جای کار میلنگه اونم ایراد از مشتری نیست از شما هستش .. به عکس توجه کنید دوستان... والله به پاش بیافتم باز من بی احترامی کردم ..و ایشان نمیتوانند جلوی قطعی مکرر بگیرند .... تو رو خدا بی احترامی کردم من 14796
pishva_ghazi
August 6th, 2013, 20:04
ببخشید تا جو اینجا ارومتر بشه یک شوخی کوچولو .. بعدا حذفش میکنم 14797
p_mcse_it
August 7th, 2013, 08:56
سلام...میشه بگید کی این قطعی هاتون روی سرور انگلستان حل میشه؟؟ حداقل جواب تیکت بدین...معنی پشتیبانی میدونید چیه؟؟؟؟
webson
August 7th, 2013, 09:25
سلام . من آلان 3 روز سرور فرانسه از ایشون گرفتم فقط روز اول به پاسخ و تیکت های مربوط به نحوه پرداخت پول جواب میدن . گفتن 24 ساعت طول میکشه اما آلان شده 3 روز
من حرفم اینه که اگه سرور دستتون نیست چرا پول میگیرید اصلا این به کنار چرا به تیکت ها و تلفن ها جواب نمیدید.
لطفا این سفارشو من لغو کنید و هزینه رو برگردونید . من متاسفم برای این فروم که مدیراش چرا اجازه میدند افرادی مثل این آقا که کارش کلاهبرداری اینجا فعالیت کنه اگه به پست های ارسالی ایشون دقت کنید از همه پول گرفته یا سرور نداده یا سرور معیوب داده . از ما گفتن بود .
cyberport
August 7th, 2013, 12:52
سلام . من آلان 3 روز سرور فرانسه از ایشون گرفتم فقط روز اول به پاسخ و تیکت های مربوط به نحوه پرداخت پول جواب میدن . گفتن 24 ساعت طول میکشه اما آلان شده 3 روز
من حرفم اینه که اگه سرور دستتون نیست چرا پول میگیرید اصلا این به کنار چرا به تیکت ها و تلفن ها جواب نمیدید.
لطفا این سفارشو من لغو کنید و هزینه رو برگردونید . من متاسفم برای این فروم که مدیراش چرا اجازه میدند افرادی مثل این آقا که کارش کلاهبرداری اینجا فعالیت کنه اگه به پست های ارسالی ایشون دقت کنید از همه پول گرفته یا سرور نداده یا سرور معیوب داده . از ما گفتن بود .
آقا من الان یک هفته اس سفارش دادم و تحویل نگرفتم
به فکر این افتادم که شکایت نامه ای علیه ایشون تنظیم میکنم وسه تحویل به پلیس فتا...
15 هزار پولی نیست، ولی وقتی سر 100 نفر 500 نفر یا 1000 نفر اینطوری کلاه بزاره آدم مجبوره از کانال قانونی وارد بشه
توی تصویر زیر به تاریخ ارسال تیکت ها و جواب ها دقت کنید
1.8.2013 سفارش دادم الان دقیقا هفت روز میگذره و هنوز تحویل نگرفت
آقا با کمال پرروی برمیگرده میگه، تیکت ندید... نوبره والا
webson
August 7th, 2013, 13:08
چند دقیق پیش به تیکت من جواب دادن :
سلام
منتظر تححویل سرور هستیم از سمت دیتاسنتر
متاسفانه دیتاسنتر بدقولی کردند
تا 24 ساعت اینده براتون ارسال میشه
منم در جوابش اینو نوشتم :
ولی به نظرمن این بد قولی بیشتر از طرف شماست . من دور روز خسته شدم هی اومدم سر زدم
اصلا برای ارسال و پاسخ تیکت ها هیج ایمیلی ارسال نمیشه .
فکر نمی کنم تنظیم WHMCS برا ارسال ایمیل وقت زیادی بخواد اگر هم پورت ارسال ایمیلتون بسته است تو اینترنت کلی سرویس دهنده اکانت POP3 رایگان هست میشه استفاده کرد . اینا رو بیشتر به خاطر خودتون می گم اگه برای حقوق مشتری احترام قائل هستید.
من که دیگه به خدا داشتم می رفتم سراغ صفحه پلیس فتا چون خیلی بدم میاد از این جور کارا . حرف 15 تومان هم نیست خیلی سنگین حس کنی سرت کلاه رفته البته نمی خوام بی احترامی به شما کرده باشم . من امروز رو هم واسه خاطر شما صبر میکنم
حالا من امروز صبر میکنم فردا اگر هم نشد حتما یه تاپیک می زنیم از همه مالباخته ها امضا جمع می کنیم برا پلیس فتا.
cyberport
August 7th, 2013, 13:32
این آقا یه دروغ گوی به تمام معنا هستن
فرض کنید من فروشنده سرور، وقتی به هر دلیلی مشکل پیدا میکنم و نمیتونم سرویس رو آماده و تحویل کنم، فروشم رو متوقف میکنم.
ولی این بابا از همون یک هفته پیش تا همین حالا فروشش رو متوقف نکرده
100% کلاهبردار
یه تاپیک دیگه هم داشتن که بسته شد.
http://www.webhostingtalk.ir/f15/86642/index20.html
Hani Ahmadpour
August 7th, 2013, 13:37
سلام
آقا من هم جز مالباختگان هستم
یه سرور سفارش دادم الان 72 ساعت میهش که تحویل نگرفتم
دوستانی که راه و روش شکایت قانونی به پلیس فتا رو بلدن اینجا بگن تا ازش شکایت کنیم.
webson
August 7th, 2013, 13:44
من طبق حرفی که زدم تا فردا صبر میکنم اگر سرور آماده شد که هیچ . در غیر اینصورت به پلیس فتا شکایت خواهم کرد .
لطفا همه کسانی که از ایشون شاکی هستند تو اید تاپیک اعلام کنند و پیگیر باشند تا نتیجه بهتری بگیریم.
hunt
August 7th, 2013, 15:35
سلام دوستان
من هم جزو مال باختگان وی پی اس فارسی ام . این بابا 1 هفتس پول ما رو گرفته امروز فردا میکنه و چند روزیه اصلا جواب هم نمی ده . ادمین محترم و بقیه دوستانی که کلاه سرشون رفته بیایید با هم کاری کنیم که از کردش پشیمون بشه
hamedmadanchi
August 7th, 2013, 15:45
سلام خدمت کاربران گرامی
من از کارمندان اقای عسگرپور هستم چون ایشون بلاک هستند من عضو این سایت شدم تا جواب شما عزیزان رو بدم
اول از همه معظرت میخوام بابت این تاخیر ها که متاسفانه باعث ناراحتی شما عزیزان شده
همونطور که در جریان هستید سرور های او وی اچ امریکا و فرانسه به صورت پیش فروش گزاشته شده بود و شما عزیزان هم خرید کردید
متاسفامه با بدقولی دیتاسنتر باعث شد تا ماهم پیش شما عزیزان بدقل بشیم
از اونجایی که قرار بود دیتاسنتر این سرور هارو نهایت ۲۴ ساعته تحویل بده ولی الان ۷روزی هست که هنوز سروری به ما تحویل نداده
اگر حرفم رو باور ندارید میتونم رسید ایمیلی که بعد از ۱روز برامون ارسال شده رو براتون ارسال کنم
با توجه به این تاخیر ما پس از تحویل سرور ها به شما عزیزان که حود ۷۰ تا وی پی اس هست روی هر سرور ۱۰ روز تایم رایگان بابت تاخیر اضافه میکنیم تا کمی بتوانیم شمارا راضی کنیم
بعد از دریافت سرور تیکت بدید این ۱۰روز اضافه میشه
سوالی دارد بپرسید بنده با تمام جزییات پاسخ میدم
باتشکر
pishva_ghazi
August 7th, 2013, 15:56
سلام خدمت کاربران گرامی
من از کارمندان اقای عسگرپور هستم چون ایشون بلاک هستند من عضو این سایت شدم تا جواب شما عزیزان رو بدم
اول از همه معظرت میخوام بابت این تاخیر ها که متاسفانه باعث ناراحتی شما عزیزان شده
همونطور که در جریان هستید سرور های او وی اچ امریکا و فرانسه به صورت پیش فروش گزاشته شده بود و شما عزیزان هم خرید کردید
متاسفامه با بدقولی دیتاسنتر باعث شد تا ماهم پیش شما عزیزان بدقل بشیم
از اونجایی که قرار بود دیتاسنتر این سرور هارو نهایت ۲۴ ساعته تحویل بده ولی الان ۷روزی هست که هنوز سروری به ما تحویل نداده
اگر حرفم رو باور ندارید میتونم رسید ایمیلی که بعد از ۱روز برامون ارسال شده رو براتون ارسال کنم
با توجه به این تاخیر ما پس از تحویل سرور ها به شما عزیزان که حود ۷۰ تا وی پی اس هست روی هر سرور ۱۰ روز تایم رایگان بابت تاخیر اضافه میکنیم تا کمی بتوانیم شمارا راضی کنیم
بعد از دریافت سرور تیکت بدید این ۱۰روز اضافه میشه
سوالی دارد بپرسید بنده با تمام جزییات پاسخ میدم
باتشکر
خودت سیاه کن ..
دوستان خودتان قضاوت کنید
اسم کاربری جدید ... نوشته صفر و.. پستها صفر .. تشکر ها صفر .. کلا صفر پس میگم خودت سیاه کن .. ما امروز قناری رنگ میکنم به مردم میگم این فیل هستش .. ولی نسل این نوع فیل منقرض شده
hamedmadanchi (http://www.webhostingtalk.ir/member/88369/)
http://www.webhostingtalk.ir/images/statusicon/user-online.png
عضو جدیدتاریخ عضویتAug 2013نوشته ها0تشکر0تشکر شده 0 بار در 0 پست
hamedmadanchi
August 7th, 2013, 15:58
جناب من توی اول نوشته هام توضیح دادم چون ایشون بلاک هستند من عضو شدم تا جو این جارو اروم کنم
همین چند دقیقه پیش هم عضو شدم
دشمنی با شما ندارم
webson
August 7th, 2013, 15:58
ممنون از پاسخگویی شما .
چه مدت طول میکشه تا دیتا سنتر سرور رو به شما تحویل بده ؟
در ضمن تحویل سرور ربطی به پاسخگویی به تیکت ها نداره همین حرفها رو تو تیکت هم میشد گفت تا این همه آدم سردرگم و شاکی نشن .
hamedmadanchi
August 7th, 2013, 16:03
ممنون از پاسخگویی شما .
چه مدت طول میکشه تا دیتا سنتر سرور رو به شما تحویل بده ؟
در ضمن تحویل سرور ربطی به پاسخگویی به تیکت ها نداره همین حرفها رو تو تیکت هم میشد گفت تا این همه آدم سردرگم و شاکی نشن .
ماهم مثل شما منتظر هستیم دوست عزیز
متاسفانه تیکت ها انقدر زیاد هست که اقای عسگرپور از ۱۱ صبح تا سحر به طور کامل درحال رسیدگی به همین تیکت ها هستند
از دیروز به دیتاسنتر ایمیل زدیم که سرور ها چی شده !
ولی هنوز جواب ندادند
متاسفانه تماس هم نمیتونیم بگیریم چون شماره ایران میوفته و ….
تایم دقیقی نمیتونم بدیم بهتون چون دست ما نیست ماهم مثل شما منتظر دریافت سرور هستیم
باز هم ببخشید بابت این تاخیر
hamedmadanchi
August 7th, 2013, 16:09
این هم امار تیکت ها هست برای دیروز
شاید با دیدن این عکس کمی مارا درک کنید
http://upcity.ir/images2/84438194326171976255.jpg
باز هم ببخشید بابت این تاخیر ها
بزودی تغییرات جدی در وی پی اس فارس خواهیم داد که مشکلات کامل برطرف خواهد شد
webson
August 7th, 2013, 16:14
من دیروز 6 تا تیکت ارسال کردم که جواب ندادید اینجا نوشته تیکت های بدون پاسخ 4 تا !!!
hamedmadanchi
August 7th, 2013, 16:17
من دیروز 6 تا تیکت ارسال کردم که جواب ندادید اینجا نوشته تیکت های بدون پاسخ 4 تا !!!
مطمعن هستید؟
اسم یا ایمیلتون رو بدید شخصا چک کنم
درضمن شاید باتون سوال پیش بیاد چرا بنده تا بحال توی تیکت ها نبودم؟
من وضیفه رسیدگی به فاکتور های پرداخت نشده را دارم و تنها فعالیت رسیدگی به این فاکتور ها هست و مسدود سازی سرویس های دارای بدهی
** این برای اشنایی بیشتر بود با من :65:
webson
August 7th, 2013, 16:19
loveson2006 at gmail.com
cyberport
August 7th, 2013, 16:20
این هم امار تیکت ها هست برای دیروز
شاید با دیدن این عکس کمی مارا درک کنید
http://upcity.ir/images2/84438194326171976255.jpg
باز هم ببخشید بابت این تاخیر ها
بزودی تغییرات جدی در وی پی اس فارس خواهیم داد که مشکلات کامل برطرف خواهد شد
حرف شما درست، تعداد تیکت ها زیاد، دیتاسنتر به شما جواب نمیده....
من موندم چرا این وسط قسمت فروشتون رو غیرفعال نکردید؟؟؟
ما کارمون شبکه بوده و هست، تمام حرفه ای های این کار، وقتی نمیتونن چیزی رو تامین کنن، فروش اون چیز رو متوفق میکنن....
شما چرا متوقف نکردی؟
hamedmadanchi
August 7th, 2013, 16:23
loveson2006 at gmail.com
من الان چک کردم شما ۲تا تیکت داشتید که یکیش ۳۰ ساعت پیش پاسخ داده شده
و دیگری هم ۲۵ دقیقه هست منتظر پاسخ هست
به اقای عسگرپور اطلاع دادم
بزودی پاسخ شمارو خواهند داد
باز هم ببخشید بابت تاخیر
hamedmadanchi
August 7th, 2013, 16:26
حرف شما درست، تعداد تیکت ها زیاد، دیتاسنتر به شما جواب نمیده....
من موندم چرا این وسط قسمت فروشتون رو غیرفعال نکردید؟؟؟
ما کارمون شبکه بوده و هست، تمام حرفه ای های این کار، وقتی نمیتونن چیزی رو تامین کنن، فروش اون چیز رو متوفق میکنن....
شما چرا متوقف نکردی؟
دوست عزیز
متاسفانه انقدرتیکت ها و درخواست ها بالا بود که وقت برای این قسمت اصلا نبود
این هفته واقعا هفته بد شانسی ما بوده
چنتا سرور هامون به مشک خرد و یاهو اقای عسگرپور دی اکتیو کردند که حتی نتونستیم اینجوری اطلاع بدیم
من شخصا بخش فروش این سرویس رو مسدود کردم
از شما هم ممنون میشم امضا رو اصلاح کنید چون واقعا اون چیزی که فکر میکنید نیستیم
هدف ما خدمت رسانی هست این رو از صمیم قلبم میگم بهتون
خود من توی اینترنت بیش از ۵ میلیون تومان پولم از بین رفته نه من حتی اقای عسگردپور هم تا یک سورس مطمعن پیدا کنه کلی مال باخته و مطمعن باشید ما شمارو درک میکنیم
و هیچ وقت سر کسی دیگر را کلاه نمیزاریم
webson
August 7th, 2013, 16:37
من الان چک کردم شما ۲تا تیکت داشتید که یکیش ۳۰ ساعت پیش پاسخ داده شده
و دیگری هم ۲۵ دقیقه هست منتظر پاسخ هست
به اقای عسگرپور اطلاع دادم
بزودی پاسخ شمارو خواهند داد
باز هم ببخشید بابت تاخیر
این تصویر تیکت های ارسالی و دریافتی من قضاوت با شما :
ما هم همچنان منتظر اکانت vps مون هستیم !
بابا پشتیبانی نخواستیم یِ یوزر پس بدید کلی کار داریم ! :-|
.K.H.A.
August 7th, 2013, 17:24
مطمعن هستید؟
اسم یا ایمیلتون رو بدید شخصا چک کنم
درضمن شاید باتون سوال پیش بیاد چرا بنده تا بحال توی تیکت ها نبودم؟
من وضیفه رسیدگی به فاکتور های پرداخت نشده را دارم و تنها فعالیت رسیدگی به این فاکتور ها هست و مسدود سازی سرویس های دارای بدهی
** این برای اشنایی بیشتر بود با من :65:
اينجـا مديــــــــــر نداره ؟ از رو غلط املايی ها كه بُلد كردم ميشه فهميد خود شايانه كه :دااااااااااال
hamedmadanchi
August 7th, 2013, 17:42
اينجـا مديــــــــــر نداره ؟ از رو غلط املايی ها كه بُلد كردم ميشه فهميد خود شايانه كه :دااااااااااال
دوست عزیز اولا هدف من اینجا تبلیغ نیست
هدف پاسخ گویی به گفته های دوستان هست
چه من باشم چه اقای عسگرپور
چه باور کنید چه نکنید من اقای عسگرپور نیستم
به هرحال هدف حظور بنده در اینجا فقط پاسخ گویی به شکایت مشتریان عزیز هست از طرف اقای عسگرپور
درضمن داال هم خودتون هستید
ادبتون رو رعایت کنید
hamedmadanchi
August 7th, 2013, 17:43
ما هم همچنان منتظر اکانت vps مون هستیم !
بابا پشتیبانی نخواستیم یِ یوزر پس بدید کلی کار داریم ! :-|
دوست عزیز
اول ببخشید بابت تاخیر
توی گفته های پیشین من نگاه کنید دلیل تاخیر رو توضیح دادم
hamedmadanchi
August 7th, 2013, 17:44
webson
عزیز
من فکر کردم شما ۵تا تیکت جدید باز کردید
اقای عسگرپور جواب شمارو دادند نیاز به عمومی کردن پاسخ نیست
همونطور که توضیح دادم بزودی مشکل شما و باقی کاربر ها به امید خدا رفع خواهد شد
و همونطور که قل داده بودیم ۱۰روز بابت تاخیر ادد میشه
موفق باشید
.K.H.A.
August 7th, 2013, 18:44
دوست عزیز اولا هدف من اینجا تبلیغ نیست
هدف پاسخ گویی به گفته های دوستان هست
چه من باشم چه اقای عسگرپور
چه باور کنید چه نکنید من اقای عسگرپور نیستم
به هرحال هدف حظور بنده در اینجا فقط پاسخ گویی به شکایت مشتریان عزیز هست از طرف اقای عسگرپور
درضمن داال هم خودتون هستید
ادبتون رو رعایت کنید
خخخخخخخخخ خوب داااااال نه دكتر ژيواگو !
اين داااااااال به معني كودن و خنگ نيست به معناي شگفت زدگي و تعجبه !
من شكـــ ندارم شما خودت همون عسگرپوري اگه نباشي كه كلا مطمئن ميشم تو مجموعه شما يه آدم با سواد نيست ، هر چند الانم ميدونم نيست !!!!!
يه سر به پستهاي قبل بزنن ميتونن بفهمن چقدر غلط املائي دارين
اين بازيا چيه خوب بيا بگو يوزرم بلاكـ شده با اين اومدم جوابگو باشم اسم جديد چرا ميسازي ؟ والاااااااا