ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش قالب جدید و اختصاصی طراحی شده برای اسکریپت Virtual Freer

majidamiri
January 12th, 2013, 20:49
با سلام خدمت دوستان گرامی ، من دوباره یه قالب برای فریر طراحی کردم که واقعا ایده جالبی توش به کار رفته و با تمامی قالب هایی که دیدید فرق داره ، نکات قالب رو همین جا میگم ، برای جلوگیری از ریپ شدن قالب توسط افراد سودجو ، یه فیلم دو دقیقه ای از این قالب و کارایی و ظاهرش در فایرفاکس و اینترنت اکسپلورر قرار میدم ، گرچه همینطوریم شاید از رو این فیلم کپی کنن8-| ( البته سارق ها ) ، نکات قالب :

1 - قالب کاملا ایجکس و کاملا CSS به طوری که یک عدد تصویر هم در طراحی آن به کار گرفته نشده

2 - پروسه خرید به صورت مرحله ای هست و این مانع از سردرگمی کاربر موقع خرید میشه

3 - قابلیت رفتن به مراحل مختلف خرید به صورت دلخواه هست

4 - فانکشن های قالب هم در فایرفاکس هم در اکسپلورر و مرورگرهای وبکیت به خوبی کار میکنه ، همونطور که تو فیلم نشون دادم

5 - قالب در عین ایجکس و Css بودن فوق العاده سبکه و لود بالایی داره

6 - مراحل خرید به صورتی طراحی شده که با انتخاب دسته ، به مرحله انتخاب محصول ، با انتخاب محصول به قسمت تعداد و با انتخاب تعداد به وارد کردن ایمیل منتقل میشوید ( به صورت اتوماتیک و همانطور که در فیلم نشان داده شده )

7 - و کلی مزایای دیگه ...

دانلود فیلم با حجم 1.7 مگابایت : http://up.majidamiri.com/uploads/13580107601.zip

قیمت پایه قالب هم 100.000 تومانه ، فقط هم به یک نفر فروخته میشه ، هرجای قالبم که خواستید ادیت میشه، تا اونجایی هم که تونستم سعی کردم قالب رو جوری طراحی کنم تا سخت تر ریپ بشه ، در مورد قیمت هم بگم که خیلی ضعیف تر از این قالب رو شرکت هایی مثل ( قصد توهین ندارم ) WTJ یا طراحی آسمان با قیمت های 250.000 تا 500.000 تومان طراحی میکنن ، پس اونایی که با قیمت مشکل دارن به همونا سفارش بدن ، برای سفارش هم یا با شماره 09351453670 یا با ایدی majidbaranmusic در تماس باشید ، با تشکر از توجه شما !!!

دانلود فیلم با حجم 1.7 مگابایت : http://up.majidamiri.com/uploads/13580107601.zip

lvlehrad
January 12th, 2013, 21:42
دانلود کردم فیلمو
خیلی قالب خوبی هست و به نظرم واقعا 100هزار تومن میرزه ...

فقط یه پیشنهاد کوچیک :
اون قسمتی که مراحل رو شماره بندی میکنه بجای اینکه از چپ به راست باشه از راست به چپ باشه به نظرم بهتر هست

majidamiri
January 12th, 2013, 21:46
دانلود کردم فیلمو
خیلی قالب خوبی هست و به نظرم واقعا 100هزار تومن میرزه ...

فقط یه پیشنهاد کوچیک :
اون قسمتی که مراحل رو شماره بندی میکنه بجای اینکه از چپ به راست باشه از راست به چپ باشه به نظرم بهتر هست

ممنون از شما دوست عزیز ، گفتم که قالب طبق سلیقه مشتری ویرایش میشه !!

majidamiri
January 13th, 2013, 23:02
قالب فروخته شد ، با تشکر !!