PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در تنظیم دامنه شخصی در سرویس Blogger.com

کامبیز
January 12th, 2013, 11:54
سلام

از سال‌های قبل یک وبلاگ در سرویس سایت Blogger.com داشته ام (زیردامنه ای از blogspot.com). بعد از مدتها به سایتم که سر زدم متوجه شدم کلا سایت بلاگر قیلطر شده و ناامیدکننده بود. قصد دارم سایتم را دوباره در دسترس بذارم.
بنابراین
یک دامنه شخصی ir خریدم تا روی سرویس بلاگر فعال کنم که وبلاگم با دامنه ir باز بشه. با این راهنما: https://support.google.com/blogger/bin/static.py?hl=en&page=ts.cs&ts=1233381
اما وقتی آدرس سایتم را طبق راهنما به بلاگر معرفی میکنم این خطا را به هم پس میده:

We have not been able to verify your authority to this domain. Error 14
On your domain registrar's website, locate your Domain Name System (DNS) settings and enter the following two CNAMEs

Name, Label, or Host field

Destination, Target, or Points To field

ghs.google.com

ihbx6g3zut4k

gv-isssadu1u6akmrpjwae4df470ltsoschbdfghwild7ahgm3fgn .domainverify.googlehosted.com

که ترجمه اش میشه این:

نتوانستیم مجوز شما را برای این دامنه تأیید کنیم. خطای 14.

در وب‌سایت ثبت‌کننده دامنه خود، تنظیمات سیستم نام دامنه (DNS) خود را بیابید و دو CNAME زیر را وارد کنید:

فیلد نام ،برچسب یا میزبان
فیلد مقصد ،هدف یا اشاره به

ghs.google.com

ihbx6g3zut4k
gv-isssadu1u6akmrpjwae4df470ltsoschbdfghwild7ahgm3fgn .domainverify.googlehosted.com

من در بخش تنظیمات دامنه (در سایتی که دامنه را ازش خریدم) دو تا مقدار زیر رو که در خطای بالا گفته شده رو وارد کردم. اما همچنان خطا پابرجاست.
ghs.google.com

ایراد کارم کجاست؟

pooria_h
December 6th, 2013, 22:01
ویرایش: حل شد

Aries
August 16th, 2014, 10:40
ویرایش: حل شد
لطفا روش حل رو اعلام می‌کنی؟
مشکل از تنظیم isp‌ها بود و زمان حلش کرد یا تنظیم خاصی انجام دادید؟

besthosti.com
August 16th, 2014, 10:46
فکر نمی کنم که بشه دامنه آی آر رو بر روی بلاگر فعال کرد.

Aries
August 16th, 2014, 10:54
فکر نمی کنم که بشه دامنه آی آر رو بر روی بلاگر فعال کرد.
خودش گفته دامنه‌های محلی و تاپ لول می‌تونی فعال کنی، من می‌خوام دامنه .com فعال کنم، Cnameها رو هم گذاشتم دیشب اما خطای بالا رو بهم می‌ده /:)

Aries
September 4th, 2014, 08:34
مشکل من حل شد، ایراد از پنل دامنه بود که تنظیمات Cname روش انجام نمیشد.