PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افزایش سرعت با آپاچی یا لایت اسپید یا هارد ssd

1modir
January 12th, 2013, 10:57
با سلام به دوستان عزیز
بنده برای سایتم که یک شبکه اجتماعی با تعداد خیلی زیاد درخواست های دیتابیس در هر ثانیه می باشد و روزانه حداقل 50 هزار بازدید توسط حدود 5 هزار نفر دارد و تعداد آنلاین های بین 150 تا 200 نفر (فعلا) می باشد میخواهم یک سرور اختصاصی تهیه کنم...
برای اینکه بهترین سرعت رو داشته باشم استفاده از وب سرورها و کانفیگشون بهترین راه حل هست یا استفاده از هارد ssd
و اگر کانفیگ خوب وب سرور میتونه بیشتر از ssd بودن هارد سرعت رو افزایش بده کدوم وب سرور رو پیشنهاد میکنید؟
اسکریپت من شیرترانیکس هست. که در یک آمار بازدید برابر با یک سایت وردپرس که پلاگین های معمول روی آن نصب باشد حدود 3 - 4 برابر بیشتر از وردپرس روی سرور فشار وارد میکند!
منتظر راهنمایی های شما دوستان گرامی هستم
موفق باشید

j4b3r
January 12th, 2013, 11:50
سلام
کانفیگ مناسب لایت اسپید + کش های opcode برای شما مناسب هست
با توجه به میزان بازدید لایت اسپید نسخه استاندارد هم جواب نمیده و در صورتی که بخواید هزینه کمتر بشه
apache + opcode + fcgid هم به خوبی و با کیفیت لایت اسئید جواب میده.
انتخاب مناسبی هم برای برند هارد ssd انجام بدید. تاثیر زیادی داره

nginxweb
January 12th, 2013, 12:17
بنده بطور تخصصی چندین سال هستش که به اسکریپت های جامعه اجتماعی مخصوصا شیرترانیکس آشنایی کامل دارم و اکصر سرورهای سایت های پربازدید در این زمینه رو هم پشتیبانی و کانفیگ کرده ام
در صورتیکه نیاز به کانفیگ مناسب و حرفه ای دارید از طریق پشتیبانی انلاین در سایت یا تیکت در تماس باشید
NginxWeb | پلاگین مخصوص نصب Nginx (http://www.nginxweb.ir)

sgighost
January 12th, 2013, 12:21
لایت اسپید حرف نداره من دارمش عالیه

j4b3r
January 12th, 2013, 12:28
بنده بطور تخصصی چندین سال هستش که به اسکریپت های جامعه اجتماعی مخصوصا شیرترانیکس آشنایی کامل دارم و اکصر سرورهای سایت های پربازدید در این زمینه رو هم پشتیبانی و کانفیگ کرده ام
در صورتیکه نیاز به کانفیگ مناسب و حرفه ای دارید از طریق پشتیبانی انلاین در سایت یا تیکت در تماس باشید
NginxWeb | پلاگین مخصوص نصب Nginx (http://www.nginxweb.ir)
سلام
ایشون درخواست راهنمایی کردند نه آفر.
لطفا اگر قصد راهنمایی ندارید .
تاپیک رو به بیراهه نکشونید.

iMohsen
January 12th, 2013, 12:31
از لایت اسپید استفاده کنید و یا ترکیبی از apache+nginx > varnish که البته توصیه های j4b3r رو هم حتما روش پیاده کنید .
سعی کنید در زمانی که هاردهای ssd رو استفاده میکنید ( اگر در کنار هارد sas قرار میدید ) دیتابیس رو بزارید روی ssd و مابقی سرویس ها رو روی sas بزارید .

Metalik
January 12th, 2013, 15:02
تمام مواردی که دوستان گفتند فقط مربوط به وب سرور می باشد.
برای سایت هایی که بر مبنای دیتابیس های سنگین هستند مهمترین عامل بهینه سازی و افزایش سرعت دیتابیس سرور می باشد.
1. tune و optimse کردن تنظیمات دیتابیس سرور (در اینجا mysql)،
2. استفاده از کش های مخصوص mysql مانند memcache و filecache
3. استفاده از mysql republication master slave
4. استفاده از هاردهای سریع مانند ssd
و ...
تاثیرات بیشتری دارند.
استف