ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست دانلود ، وی پی اس یا سرور اختصاصی؟ (راهنمایی کنید لطفا)

exiler
January 12th, 2013, 10:40
سلام به همه دوستان
دوستان به نظر شما ، برای یه سایت معتبر دانلود فیلم با بودجه ماهانه 110 الی 120هزارتومان، هاست دانلود بگیرم، وی پی اس یا سرور اختصاصی؟
البته ما اکانت هامون وی آی پی هست و در صورت خرید وی پی اس یا سرور اختصاصی، ازون برای دانلود و آپلود هم استفاده می کنیم.

راهنمایی کنید ممنون می شم

babelirani
January 12th, 2013, 12:23
با سلام

با این بودجه ای که شما دارید بهتره یه vps بخرید

shingo
January 12th, 2013, 12:26
با این بودجه نمیشه سرور اختصاصی گرفت بهتره که یه سرور مجازی با قدرت بالا از جایه معتبر بگیرید ترجیها از لوکیشین هلند که به فایلاتونم کوچکترین ایرادی نگیرن:53:

exiler
January 12th, 2013, 12:28
ممنون
منظورم سرور نیمه اختصاصی بود
فعلا که دنبال جایی ام که سرور مجازی هلند پر قدرت داشته باشه.
شما جایی رو سراغ ندارید؟

danitfk
January 12th, 2013, 12:30
سلام ؛
بهتره سرورمجازی از سرویس دهنده معتبر بگیرید.
با این بودجه ای که دارید.
اگر هاست دانلود با کیفیت هم بود انتخاب خوبیه.
اما برای انتخاب سرویس دهنده فقط به قیمت نگاه نکنید ؛ سابقه و پشتیبانی و صد البته صداقت مهمه.

delta
January 12th, 2013, 12:34
با این بودجه نمیشه سرور اختصاصی گرفت بهتره که یه سرور مجازی با قدرت بالا از جایه معتبر بگیرید ترجیها از لوکیشین هلند که به فایلاتونم کوچکترین ایرادی نگیرن:53:

از کجا اینقدر مطمئن هستید؟ مگه هلند وارزه؟ ما رو هلند لیزوب سرور دانلود داشتیم گیر دادند و جمع کردیم... شما با چه مدرکی این حرف رو میزنید؟

shingo
January 12th, 2013, 12:36
اینجارو پیشنهاد می کنم http://www.webhostingtalk.ir/f15/54354/
قیمتاشون بالاست ولی کیفیت سرورا و پشتیبانی واقعا عالیه 6 ماه ازشون سرویس دارم کاملا راضی ام

exiler
January 12th, 2013, 12:48
از کجا اینقدر مطمئن هستید؟ مگه هلند وارزه؟ ما رو هلند لیزوب سرور دانلود داشتیم گیر دادند و جمع کردیم... شما با چه مدرکی این حرف رو میزنید؟
منظورشون اینه که سرورهای هلند امکان گیر دادن کمتر هست، شما به بزرگی خودت ببخش. قربون دستت موضوع تاپیکم رو هم منحرف نکن

exiler
January 12th, 2013, 12:51
اینجارو پیشنهاد می کنم http://www.webhostingtalk.ir/f15/54354/
قیمتاشون بالاست ولی کیفیت سرورا و پشتیبانی واقعا عالیه 6 ماه ازشون سرویس دارم کاملا راضی ام

اتفاقا با توجه به قیمتایی که من امروز دیدم، قیمتشون خوب هست، اما هاردشون کمه باید تیکت بزنم ببینم افزایش هارد دارند یا خیر.

shingo
January 12th, 2013, 13:12
انشالا که جور می کنن من برا 150 گیگ هارد 2گیگ رم ماهی 35 میدم افر قبلیشون بود. استفادمم سیدباکس برا تورنته پورتشم قوی هستش

exiler
January 12th, 2013, 13:16
ممنون ، مقدار رمتون واسه این کار کاملا جوابگو هست؟
من واسه فیلم می خوام، به نظرتون 2 بگیریم یا 4؟

shingo
January 12th, 2013, 13:24
خواهش می کنم.سایتتونم روی سرور مجازی می خواید میزبانی کنید؟اگه اره اینجوری فشار زیادی به سرور میاد
من پشنهاد می کنم تموم عکسا و فایلهای سایت رو بریزید رو سرور مجازی ولی خود هاست سایت رو از یه شرکت معتبر بگیرید

exiler
January 12th, 2013, 13:25
نه سایت جای دیگه میزبانی می شه ، سرورمجازی فقط واسه دانلود استفاده می شه

shingo
January 12th, 2013, 13:33
رو 2 گیگ جواب میده عزیز موفق باشید

majidisaloo1
January 12th, 2013, 13:49
با من در تماس باشید تا بهترین گزینه رو بهتون پیشنهاد بدهم

CityKala.net
January 12th, 2013, 13:53
با سلام