توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست هاست اشتراکی 1 گیگ از سرور ایران
ali26393
January 12th, 2013, 09:57
ss
bepad
January 12th, 2013, 10:19
سلام
در خدمت هستیم
hostnetwork.ir
سرویس های مناسب از پارس انلاین
در پناه حق
bepad
January 12th, 2013, 10:33
1- سرویس 1 گیگ ندارید
2- Add on Domain هم که نمی دهید
3- قیمت های بالاتر از درخواست دارید
4- پ خ تبلیغاتی و اسپم هم ممنوع است
اصلا متن درخواست من را مطالعه کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
1- جهت دریافت تعرفه 1 گیگ میتونید تیکت بزنید
2- در صورت نیاز ادد دامنه اضافه داده میشود
3- قیمت ماهانه هم موجود است
4- اسپم تبلیغاتی به شما ارسال نشده است اسم یک سایت با موضوع اسکریپت شما ارسال شده است
همچنین این سرویس را میتونید به صورت نمایندگی با نامحدود ادد دامین و فضای 2 گیگ ماهانه به صورت 7500 تومان دریافت کنید ریسلر ایران
نیاز بود لینک خدمت شما:
هاست نتورک - سبد خرید (http://hostnetwork.ir/cp/cart.php?a=add&pid=173)
موفق باشید
RoobinaServer
January 12th, 2013, 10:33
درخواست هاست اشتراکی لینوکس با مشخصات زیر را دارم
=================================
فضا: 1024 مگابایت
پهنای باند ماهیانه: 15 گیگابایت
سیستم عامل لینوکس
mysql داشته باشد
لایت اسپید داشته باشد
تعداد دامین های قابل اتصال: نامحدود
تعداد ادآن دامین برای ساخت سایت مجزا: نامحدود
تعداد ساب دامین: نامحدود
تعداد اکانت بانک اطلاعاتی: نامحدود
تعداد اکانت ایمیل: نامحدود
تعداد اکانت اف تی پی: نامحدود
پشتیبان گیری خودکار روزانه توسط سرویس دهنده
جهت نصب سیستم مدیریت محتوای قدرتمند دروپال 6
دیتاسنتر در ایران
===================================
قرار داد کتبی 1 ساله و درصورت مناسب بودن تمدید تا 3 سال
پایداری بالای 99.5 درصد (در صورت قطعی بالای 44 ساعت کل هزینه باید به همراه Backup برگشت داده شود)
سرویس دهنده دسترسی به چندین سرور داشته باشد تا در صورت بروز مشکلات پیش بینی نشده برای سرور (خرابی سخت افزاری، تحریم، مشکل مالی و ...) پشتیبان اطلاعات را به سرور جدید منتقل کند و فقط از مشتری تنظیم دامنه ها خواسته شود
حداکثر قیمت 60 هزار تومان
لطفا قیمت پیشنهادی و جزئیات را اعلام نمایید
ماهانه 20 هزار تومان با 23 گیگ ترافیک مصرفی. فضا 1 گیگ.
بدون add domain
بدون لایت اسپید.(آپاچی خیلی موارد بهتره عمل میکنه و لایت اسپید نمیریزیم به همین دلیل) پنل دایرکت ادمین - دیتاسنتر دولتی تبیان تهران
------
بقیه موارد اوکی هست فقط مورد :
پایداری بالای 99.5 درصد (در صورت قطعی بالای 44 ساعت کل هزینه باید به همراه Backup برگشت داده شود)
طبق قوانین ما تعهد برگشت هزینه تو کل دوره داریم ولی نه به صورت کامل دقیقا اگر چنین مشکلی بود و خواستید برید جای دیگه هزینه های دوره هایی که بودید کسر میشه و مابقی دوره برگشت داده میشه.
گفتید شرایط و قیمت را بگیم گفتم خدمتتون.
با 60 هزار تومن در سال یعنی ماهی 5 هزار تومن چنین سیستمی با چنین ترافیکی امکانش نیست اونم تو ایران بهتره از خارج سرویس تهیه کنید.
ارادتمند سجادیه
یا حق
RoobinaServer
January 12th, 2013, 10:44
بیشتر سرویس دهنده ها بجز کلاه بردار ها این شرایط را دارند
به طور مثال
parsehosting.com
hostspace.ir
rominahost.ir
Faraso.ir
vipservice.ir
همه سرویس دهنده های فوق قیمت های عادلانه و غیر کلاه بردارانه دارند
ممنون که به ما گفتید کلاه بردار ولی ما نمیخوایم به شما سرویس بدیم عزیز با توجه به این گفته هاتون فقط موارد بالا را گفتم در جریان باشید اگر دقت کنید آدرس سایتمون هم ندادم به هتون.
(در ضمن دارای نماد اعتماد الکترونیکی وزارت صنعت ، معدن و تجارت کشور هم هستیم)
همشون تازه کارن به جز فراسو (توی سرویس دهی از ایران) هاست اسپیسم دو ماهه شاید تاپیک های ایرانشون را دیدم در همین انجمن شاید قبلا تو کار خارج بودن نظری ندارم ازشون شناختم کمه.
همین فراسو که گفتید :
میزبانی وب لینوکس ایران (http://www.faraso.org/webhosting-linux)
100 مگ میده با ترافیک ماهانه 5 گیگ و add domain 0 یعنی همانی که بنده به شما گفتم در سال 15 هزار تومان.
من داخل فراسو آفری با مشخصات 1 گیگ و ترافیک ماهانه 15 گیگ و سایت نامحدود ندیدم اگر هست همینجا لینک بگذارید.
نکته : فراسو تنها جایی هست که ظاهرا ترافیک دستش بازه و سرویسی هم که از پارس انلاین میده قیمت 100 گیگ ترافیک خود پارس انلاین میده 25 تومن (نصف نت پارس انلاین ماهواره هست) ولی ما قیمت دیتاسنتر تبیانتون 35-40 در میاد.
RoobinaServer
January 12th, 2013, 10:52
مهم این هست که هیچ کدام ماهیانه 20 هزار تومن بابت هاست 1 گیگ نمی گیرند. و وجدان کاری دارند
خوب به پیشنهاد های این سرویس دهنده های با وجدان نگاه بیندازید
parsehosting.com
hostspace.ir
rominahost.ir
Faraso.ir
vipservice.ir
عزیز میخواید همینطوری به ما بگید کلاه بردار و بی وجدان لازم نیست یک نکته را تکرار کنید یه پست بزنید هرچی دلتون میخواد بگید به ما راحت.
من بالا جواب همین حرفتون را دادم ولی شما جواب ندادید :
همشون تازه کارن به جز فراسو (توی سرویس دهی از ایران) هاست اسپیسم دو ماهه شاید تاپیک های ایرانشون را دیدم در همین انجمن شاید قبلا تو کار خارج بودن نظری ندارم ازشون شناختم کمه.
همین فراسو که گفتید :
میزبانی وب لینوکس ایران (http://www.faraso.org/webhosting-linux)
100 مگ میده با ترافیک ماهانه 5 گیگ و add domain 0 یعنی همانی که بنده به شما گفتم در سال 15 هزار تومان.
من داخل فراسو آفری با مشخصات 1 گیگ و ترافیک ماهانه 15 گیگ و سایت نامحدود ندیدم اگر هست همینجا لینک بگذارید.
نکته : فراسو تنها جایی هست که ظاهرا ترافیک دستش بازه و سرویسی هم که از پارس انلاین میده قیمت 100 گیگ ترافیک خود پارس انلاین میده 25 تومن (نصف نت پارس انلاین ماهواره هست) ولی ما قیمت دیتاسنتر تبیانتون 35-40 در میاد.
قیمت 20 تومان که بنده گفتم در سایت ما 1 گیگ ماهانه 5 هزار تومان هست. 15 هزار تومان هزینه ترافیک مصرفیتون هست که زیر ساخت کشور از طریق دیتاسنتر تبیان از ما میگیره.
-----
پ.ن پاسخ را بالا دادم دیگه نظری ندارم که بیشتر تاپیک درخواستتون شلوغ نشه.
یا حق
s98
January 12th, 2013, 10:59
ماهانه 20000 تومان
سرور قدرتمند در افرانت
پهنای باند 18 گیگ در ماه
فضا هم 5 گیگ می دهم
اد دامین نا محدود
wHosting | ارائه دهنده خدمات سرور، هاستینگ، ثبت دامنه و طراحی سایت (http://whosting.ir)
با پشتیبانی تماس بگیرید
razavihost
January 12th, 2013, 11:00
درخواست هاست اشتراکی لینوکس با مشخصات زیر را دارم
=================================
فضا: 1024 مگابایت
پهنای باند ماهیانه: 15 گیگابایت
سیستم عامل لینوکس
mysql داشته باشد
لایت اسپید داشته باشد
تعداد دامین های قابل اتصال: نامحدود
تعداد ادآن دامین برای ساخت سایت مجزا: نامحدود
تعداد ساب دامین: نامحدود
تعداد اکانت بانک اطلاعاتی: نامحدود
تعداد اکانت ایمیل: نامحدود
تعداد اکانت اف تی پی: نامحدود
پشتیبان گیری خودکار روزانه توسط سرویس دهنده
جهت نصب سیستم مدیریت محتوای قدرتمند دروپال 6
دیتاسنتر در ایران
قرار داد کتبی 1 ساله و درصورت مناسب بودن تمدید تا 3 سال
سرویس دهنده دسترسی به چندین سرور داشته باشد تا در صورت بروز مشکلات پیش بینی نشده برای سرور (خرابی سخت افزاری، تحریم، مشکل مالی و ...) پشتیبان اطلاعات را به سرور جدید منتقل کند و فقط از مشتری تنظیم دامنه ها خواسته شود
حداکثر قیمت 60 هزار تومان
لطفا قیمت پیشنهادی و جزئیات را اعلام نمایید
شما در خواب خرگوشی بودی تازه بیدار شدی؟
الان با این قیمت هاست خارجی نمیدن چه برسه به داخلی!
نکنه مثل ذخیره بنزین 100 تومن نون هم به نرخ قدیم ذخیره دارید و به نرخ روز نون نمیخورید.!
cpanel
January 12th, 2013, 11:04
دوست عزیز اگر کسی آفر میده حق ندارید اسم کلاهبردار بهشون نسبت بدید ! درضمن به اسم تاپیک خودتون هم نگاهی بکنید درخواست آفر دادید ! می تونین قبول کنین می تونین قبول نکنین اما حق توهین به هیچ شرکتی رو ندارید !
razavihost
January 12th, 2013, 11:15
البته هنوز سرویس دهنده های غیر کلاه برداری هم مثل موارد زیر پیدا می شوند
parsehosting.com
hostspace.ir
rominahost.ir
Faraso.ir
vipservice.ir
این خورده فرمایشات بیشتر به تبلیغات شبیه تا غیر کلاه بردار!
یعنی از قیمت های که دادن این نتیجه رسیدین !!!
سرویس داشتین ازشون؟
Saati
January 12th, 2013, 11:20
من به کسی توهین نکردم
فقط گفتم سرویس دهنده های زیر کلاه بردار نیستند
وقتی لیست میدی میگی اینا کلاه بردار نیستن ، یعنی به طرفت داری غیر مستقیم میگی تو کلاه برداری!!
جوری جواب میدی انگار که اینا مالتو خوردن .
جمله اخرتون هم که شعور شمارو به معرض نمایش گذاشت
طرز صحبت شما توهین نباشه ، زننده هست. وای به حاله توهین!
اون فراسو که پشتیبانیش در حد ما قبل تاریخه! 4-5 بار تیکت زدم برای دریافت رمز جدید اونم برای ثبت دامنه.. هنوز که هنوزه رمز جدید ندادن. (بنا به دلایلی بازیابی رمز امکان نداشت) پیشتیبانی هاست و سرورشون چی باشه خدا میدونه ..
پ.ن: سو تفاهم نشه .من کارم هاستینگ نیست و افرادی که این تاپیک رو reply کردن رو در حد اسم هاستینگشون میشناسم و بس.
winsent
January 12th, 2013, 11:22
با سلام و ارادت؛
برای مدت 1 سال به شما با قیمت 50 هزار تومان ارائه خواهد شد.
VIPServerz - ثبت دامنه | هاستینگ | میزبانی وب | سرور مجازی | سرور اختصاصی | ریسلر | نمایندگی هاست لینوکس ایران (http://www.vipserverz.com)
razavihost
January 12th, 2013, 11:28
سرویس شما را از قبل بررسی کردم و از شما بابت قیمت های عادلانه و غیر کلاه بردارانه شما سپاس گذارم
عزیز این روزها کلاه برداشتن دموده شده الان کلاه میزان نشنیدی میگن کلاه رفت سرم یا سرم کلاه گذاشتن.
کلاه برداری واسه زمان بو که الان بولدش کردین.
winsent
January 12th, 2013, 11:30
سرویس شما را از قبل بررسی کردم و از شما بابت قیمت های عادلانه و غیر کلاه بردارانه شما سپاس گذارم
راستی یکی از همکارنتان در اینجا درباره سرویس شما اعلام خرابی می کرد لطفا بررسی کنید
فکر کنم کاربر RoobinaServer (http://www.webhostingtalk.ir/member/43051/) باشد
با تشکر و سپاس؛
ایشون درباره vipservice.ir فکر کنم اظهار نظر فرموده بودند
از اعلام شما ممنونم
در خدمتتون هستیم
(شرایط جدید + قیمت ها بروزرسانی گردیدند)
موفق و موید باشید قربان...
extern
January 12th, 2013, 11:54
لطفا به جای اسپم، آفر دهید
به نظر من یکی از شرایط ریسلری باید سن بالای 18 سال باشد[/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color]
سلام.
به نظر شما شرکت هایی مثل بریتانیا و... که قیمت هایی بالاتر از جناب سجادیه دارند هم کلاه بردار هستند ؟یا اگر دوستان دیگری هم اعلام می کردند کلاه بردار بودن چون قیمت بالاتری دارند ؟
این دلیل نمیشه که همه باید یک قیمت ارائه دهند بعد شما آنهایی که قیمت بالاتر دارند کلاهبردار و چیزهای دیگه ای نام ببرید یکم روی این موضوع ها تامل کنید
به جای توهین به دیگران به راحتی وقتی آفری را دریافت کردید اگر مد نظرتون نبود لحاظ نکنید آن را دیگر نیازی به این کار ها نیست
شما هم که لیست آنهایی که قیمت عالی دارند در اختیار دارید پس چه نیازی به اتلاف وقت هست
انشالا موفق پیروز باشید:53:.
RoobinaServer
January 12th, 2013, 11:56
لطفا به جای اسپم، آفر دهید
به نظر من یکی از شرایط ریسلری باید سن بالای 18 سال باشد[/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color]
بله خیلی وقت پیش اتفاقا بنده گفتم تو تاپیک های همین انجمن بود ولی کو گوش شنوا- ثبت نام هم در انجمن حداقل سن 18 باشه خیلی خوب میشه.(پست های قبلی پاک میکنم)
ارادتمند سجادیه
یا حق
sgighost
January 12th, 2013, 12:23
در خدمتیم منتها از آلمان
SGIG-HOST - صفحه اصلی پورتال (http://www.sgighost.com)
جالبه!
ایشون به همه توهین کرد بعد پست هاشو پاک کرد ای کاش کمی هم احترام قائل بشید برای افراد!
ضمنن بنده در پ.خ لینک پشتیبانی دروپال که بر روی سرور ما است دادم خدمتتون نه لینک شرکت را
به روبینا سرور عزیز هم پیشنهاد میکنم توجه به این حرفها نکنند
موفق باشید