PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هر هاستی بتونه سایت مارو پشتیبانی کنه و سوسپند نشیم واقعا مرده!!

jc313
January 11th, 2013, 22:33
سلام دوستان

راستش ما سایت مهدوی - مذهبی داریم که تقریبا من 7 بار هاست عوض کردم و تقریبا روی بهترین هاستای ایرانم بودیم مثل میهن وب هاست و سرور پارس و ... (البته سرور پارس که کلا 2 روز روش بودیم بعدش سوسپندمون کرد پولم پس نداد!!)

این هاستایی که گفتم روی هاستایی که مخصوص سایت های پربازدید هست بودیم ولی بازم سوسپند شدیم . میهن وب هاست فقط تونست 2 ماه دووم بیاره توی این هاستایی که تا الان بودیم

دیگه واقعا نمیدونم روی چه هاستی باید بریم به خاطر همین تصمیم گرفتم از شما اساتید بپرسم !

الانم یکی از دوستان هاستی برامون درست کرد با این مشخصات
64 گیگ رم
cpu 8 هسته ای
فرانسه
پهنای باندم نامحدود و فضا 5 گیگ

ولی بازم سوسپند شدیم

- تعداد حملات به سایتمون زیاده با توجه به موضوع سایت پس اینو هم در نظر بگیرین و پیشنهادی اگه دارین بدین

ماهیانه حداکثر 15 تا 20 تومن میتونیم هزینه بدیم

fr0nk
January 11th, 2013, 22:38
با 10-15 ماهی هزینه ، میخواید برید روی یک سروری که بتونه حملات رو تحمل کنه (اینطور که شما میگید حملات باید بالا باشه)

فکر کنم سرور مجازی بگیرید (با این قیمت شما الان دوستان رم 2 گیگ هم میدن !!!!!!) بهتر باشه

soheil.zare2006
January 11th, 2013, 22:40
64 گیگ رم
cpu 8 هسته ای
فرانسه

ولی بازم سوسپند شدیم

- تعداد حملات به سایتمون زیاده با توجه به موضوع سایت پس اینو هم در نظر بگیرین و پیشنهادی اگه دارین بدین

سرویستون کجا و قیمتتون کجا!
آدرس سایتتون رو واسم ارسال کنید

websazha
January 11th, 2013, 22:46
میشه توضیح بدین این چییه که درست کردن :):)
64 گیگ رم
cpu 8 هسته ای
فرانسه

meea499
January 11th, 2013, 22:49
فکر کنم شما سایت جنیش سایبری رو میگید اگه اینطوره من تو نظرات بهتون گفتم هاست ابری آپتایمش 100 در 100 هست هاست ابری بگیرین واسه حملات ddos بهترین هاسته

تو رو خدا یه جای درست حسابی پیدا کنین پدرمون در اومد

من یه پست درست کرده بودم هاست ابری می خواستم با اینجا (http://www.webhostingtalk.ir/f161/68599/) کلیک کنین دوستای خوبی جواب دادن مخصوصا دوست عزیزم پارس درایو (سایت پارس درایو) (http://parsdrive.ir/)

sadeght
January 11th, 2013, 22:53
فکر کنم شما سایت جنیش سایبری رو میگید اگه اینطوره من تو نظرات بهتون گفتم هاست ابری آپتایمش 100 در 100 هست هاست ابری بگیرین واسه حملات ddos بهترین هاسته

پیشنهاد نمیشه ابری . چون وقتی حمله بشه منابع اون هاست استفاده میشه و سایت بالا نمی یاد و خطا می دهد.

meea499
January 11th, 2013, 22:57
پیشنهاد نمیشه ابری . چون وقتی حمله بشه منابع اون هاست استفاده میشه و سایت بالا نمی یاد و خطا می دهد.

من تا حالا مشکلی نداشتم ولی فکر کنم چون بازدیدم 1 دهم سایت جنبش سایبری نیست

sadeght
January 11th, 2013, 22:59
من تا حالا مشکلی نداشتم ولی فکر کنم چون بازدیدم 1 دهم سایت جنبش سایبری نیست

ما داشتیم استفاده کردیم اصلا راضی نبودیم . بهتر است دوست عزیز منتظر باشید تا دوستان افرهای خوبی به شما دهند.

انشاء الله مشکل تون بر طرف می شود و یک هاستینگ مناسب پیدا می کنید.

alaviyoon
January 11th, 2013, 23:07
سلام
سایت شیطان و شیطان شناسی ؟ jc313.ir ?

jc313
January 11th, 2013, 23:08
همونطور که گفتم یکی از دوستانمون که پشتیبانی سایت رو قبول کردن همچین سرور و هاستی رو راه انداختن

البته نمیدونم چنتا سایت روی این سرورشون هست

ما ماهی 25 تومن میدادیم برای این سرور نمیدونم حالا قیمت اصلیش چقدر بوده!

soheil.zare2006
January 11th, 2013, 23:10
همونطور که گفتم یکی از دوستانمون که پشتیبانی سایت رو قبول کردن همچین سیستمی رو راه انداختن

البته نمیدونم چنتا سایت روی این سرورشون هست

ما ماهی 25 تومن میدادیم برای این سرور نمیدونم حالا قیمت اصلیش چقدر بوده!
آدرس سایتتون؟!

Reza.exe
January 11th, 2013, 23:10
64 گیگ رم
cpu 8 هسته ای
فرانسه
هیچ کس برای هاستینگ روی سی پی یو 8 هسته ای که نهایت توان پردازشش 20Ghz هست رم 64 گیگ نمی گذاره
اصلا مشخصات با هم نمی خونه
برای وی پی اس سازی نیست که این مقدار رم نیاز داشته باشه
روی سرور های 64 هسته ای ما این مقدار رم برای هاستینگ می گذاشتیم

jc313
January 11th, 2013, 23:11
سلام
سایت شیطان و شیطان شناسی ؟ jc313.ir ?

بله سایت جنبش سایبری 313

jc313
January 11th, 2013, 23:12
آدرس سایتتون؟!

www.jc313.ir

iMohsen
January 11th, 2013, 23:13
خب شما که پیدا کردین الان دنبال جایگزین هستید ؟
لطفا آدرس و یک سری آمار از قبیل تعداد بازدید رو ارسال کنید .

jc313
January 11th, 2013, 23:14
هیچ کس برای هاستینگ روی سی پی یو 8 هسته ای که نهایت توان پردازشش 20Ghz هست رم 64 گیگ نمی گذاره
اصلا مشخصات با هم نمی خونه
برای وی پی اس سازی نیست که این مقدار رم نیاز داشته باشه
روی سرور های 64 هسته ای ما این مقدار رم برای هاستینگ می گذاشتیم

راستش دیگه من خبر ندارم . من مشخصات سرویسو که پرسیدم دوستمون گفت این بوده

jc313
January 11th, 2013, 23:17
خب شما که پیدا کردین الان دنبال جایگزین هستید ؟
لطفا آدرس و یک سری آمار از قبیل تعداد بازدید رو ارسال کنید .

ما که هنوز پیدا نکردیم که!!‌ گفتم بازم سوسپند شدیم.

میخواستیم با گفته ی اون دوستمون بریم روی هاست های ابری که الان باز دوستان میگن اونا هم خوب نیست!

آمار بازدیدمون هم تقریبا روزانه 15 هزار بازدید . 4 هزار آیپی

البته آمار خیلی سریع رشد میکنه و خیلی سریع هم به خاطر این سوسپند ها کم شده. هاستی باید باشه که حداقل تا 40 هزار بازدیدو جواب بده و تا حداقل 100 آنلاین همزمان رو هم ...

fanous_m
January 11th, 2013, 23:18
شما چرا سرور ایرانی نمیگیرید؟

nimafire
January 11th, 2013, 23:18
شما باز هم ساسپند خواهید شد.
هزینه خود را باید بیشتر کنید تا بتوانید بر روی سرو رهایی با فایر وال سخت افزاری میزبانش شوید.
بودجه ماهانه خود را سه برابر اگر کنید امکان این هست که شما را به سرویس دهنده خارجی که سیستم های فایروال قدرتمند دارند معرفی کنیم.

alaviyoon
January 11th, 2013, 23:23
خب تبلیغات بذارید و بیشتر برای هاست مایه بذارید !
منم خیلی کارا میخواستم برای سایت علویون بکنم که بازدیدش خیلی زیاد بشه اما وقتی دیدم این همه دردسر داره منصرف شدم .
اون تبلیغاتی هم که قبلا گذاشته بودید به نظرم به درد نمیخورد .
شما 50 تومن برای هر ماه مایه بذارید مطمئن باشید پولش در میاد !!

iMohsen
January 11th, 2013, 23:24
شما چرا سرور ایرانی نمیگیرید؟

دقیقا . سوئیچ کنید روی سرورهای ایرانی .
یک توصیه میکنم اما ممکنه کمی متضرر بشید ازش .
تا یه مدتی از آی پی های اینترانتی استفاده کنید که خارج از کشور در دسترس نباشه سایتتون .

sadeght
January 11th, 2013, 23:25
منم خیلی کارا میخواستم برای سایت علویون بکنم که بازدیدش خیلی زیاد بشه اما وقتی دیدم این همه دردسر داره منصرف شدم .

اصلا روی خواهد بود و خواهد شد کار نکنید . سایت های مذهبی و دینی متاسفانه کسی تبلیغات نمی دهد و این هزینه واقعا برای کسی که این طور سایت دارد

زیاد هست و به نظرم کسانی هستن بتوانید با هزینه مناسب پیدا کنید

parsiaplus
January 11th, 2013, 23:26
ناحیه کاربری - پارسیا پلاس - سرور مجازي (http://www.parsiaplus.com)

jc313
January 11th, 2013, 23:30
شما باز هم ساسپند خواهید شد.
هزینه خود را باید بیشتر کنید تا بتوانید بر روی سرو رهایی با فایر وال سخت افزاری میزبانش شوید.
بودجه ماهانه خود را سه برابر اگر کنید امکان این هست که شما را به سرویس دهنده خارجی که سیستم های فایروال قدرتمند دارند معرفی کنیم.

ممنون دوست عزیز!! 3برابر!! سایتی که از بودجه شخصی داره پرداخت میشه هزینه هاش 75 تومن خیلیه...

alaviyoon
January 11th, 2013, 23:31
اصلا روی خواهد بود و خواهد شد کار نکنید . سایت های مذهبی و دینی متاسفانه کسی تبلیغات نمی دهد و این هزینه واقعا برای کسی که این طور سایت دارد

زیاد هست و به نظرم کسانی هستن بتوانید با هزینه مناسب پیدا کنید

خب از anetwork.ir/ استفاده کنه ! واقعا سود داره !

jc313
January 11th, 2013, 23:33

پولش که مطمئنن در میاد... ولی خب به سختی!!

و نمیتونیم بیشتر از 25 تومن فعلا ریسک کنیم به دلایلی!

jc313
January 11th, 2013, 23:35
دقیقا . سوئیچ کنید روی سرورهای ایرانی .
یک توصیه میکنم اما ممکنه کمی متضرر بشید ازش .
تا یه مدتی از آی پی های اینترانتی استفاده کنید که خارج از کشور در دسترس نباشه سایتتون .

نمیدونم سایت ما رو دیدین تا حالا یا نه... ولی جوریه که دیگه نمیخوایم ریسک کنیم و این آخرین باری باشه که هاستو عوض میکنیم

چون واقعا داریم ضرر میکنیم از این هاست های...! توی یک سال 7 بار هاست عوض کردیم... اولش از 20 تومن سالانه شروع شد حالا کم کم هزینه ها داره میرسه 100 تومن ماهانه!

alaviyoon
January 11th, 2013, 23:35
ممنون دوست عزیز!! 3برابر!! سایتی که از بودجه شخصی داره پرداخت میشه هزینه هاش 75 تومن خیلیه...
اکثر سایتهای نذهبی این مشکلات رو دارند :
1 حملات زیاد
2 مشکلات اقتصادی !

jc313
January 11th, 2013, 23:38
خب از anetwork.ir/ استفاده کنه ! واقعا سود داره !

از anetwork هم استفاده میکردیم... ولی اونم متاسفانه بدون هیچ دلیل قانع کننده ای سایت مارو حذف کرد و هیچ پولی نداد! حالا غیبتشون میشه زیاد بحث نکنیم در این باره بهتره...

jc313
January 11th, 2013, 23:41
اکثر سایتهای نذهبی این مشکلات رو دارند :
1 حملات زیاد
2 مشکلات اقتصادی !

بله متاسفانه. سایت ما جوری بود که در ساعات خاصی از روز 15 نفره حمله میکردن!! البته آی پی هاشون رو داریم تا ببینیم میشه کاری کرد یا نه...

مشکلات اقتصادی هم که آره واقعا داره بیشتر سایت های مذهبی رو از کار میندازه و هیشکیم به فکر نیست...

iMohsen
January 11th, 2013, 23:46
نمیدونم سایت ما رو دیدین تا حالا یا نه... ولی جوریه که دیگه نمیخوایم ریسک کنیم و این آخرین باری باشه که هاستو عوض میکنیم

چون واقعا داریم ضرر میکنیم از این هاست های...! توی یک سال 7 بار هاست عوض کردیم... اولش از 20 تومن سالانه شروع شد حالا کم کم هزینه ها داره میرسه 100 تومن ماهانه!

به هر حال چون بحث های حمله وجود داره روی سایتتون باید یا خودتون یک ترفندی استفاده کنید و یا میزبانی رو پیدا کنید که بتونه این کاررو انجام بده .
اگر به اندازی کافی اطلاعات دقیقی از وضعیت سایتتون و حملات نداشته باشید احتمال این که این بار آخرین بار باشه خیلی کمه .

alaviyoon
January 11th, 2013, 23:47
بله متاسفانه. سایت ما جوری بود که در ساعات خاصی از روز 15 نفره حمله میکردن!! البته آی پی هاشون رو داریم تا ببینیم میشه کاری کرد یا نه...

مشکلات اقتصادی هم که آره واقعا داره بیشتر سایت های مذهبی رو از کار میندازه و هیشکیم به فکر نیست...

راستی گفتی Vps جوابتو نمیده ؟

jc313
January 11th, 2013, 23:53
راستی گفتی Vps جوابتو نمیده ؟

نمیدونم راستش . تا حالا امتحان نکردیم

به همون دوستمون هم که گفتم گفتش vps برای سایت شما ماهی 50 تومن میشه هزینش...

البته مشکل از وردپرس هم هستشا! انقدر که مصرفش بالاست... متاسفانه نمیتونیم تغییر سیستم هم بدیم به خاطر مطالبمون.

انگار 4 هزار مطلبو دوباره باید بفرستیم

iMohsen
January 11th, 2013, 23:58

البته مشکل از وردپرس هم هستشا! انقدر که مصرفش بالاست... متاسفانه نمیتونیم تغییر سیستم هم بدیم به خاطر مطالبمون.

حالا من 1-2 تا سوال دارم . امیدوارم مثل دیگر دوستانی که مشکل دارن ولی حال جواب دادن ندارن , نباشید شما

- از پلاگین های cache استفاده میکنید داخل وردپرس ؟ از opCode کش ها هم داخل پلاگین استفاده میکنید ؟
- افزونه خاصی دارید که جستجو و یا تغییری روی محتوای پست ها در زمان نمایش بده ؟ مثلا ساده ترینش Related Posts .
- برچه اساسی میگین حمله از یک سری آی پی های خاص هست روی سایت شما ؟ آیا مستنداتی در این زمینه وجود داره ؟ امکان داره 1-2 تا نمونه آی پی بزارید ؟
- سایتتون که میره در وضعیت حمله به تدریج کند میشه و از دسترس خارج میشه یا به صورت لحظه ای مثلا زیر 1 دقیقه یهو سایتتون از کار میوفته ؟

alaviyoon
January 12th, 2013, 00:01

شما درخواست بدید دوستان میتونند با 30 تومن بهتون چیز خوبی بدن !
البته مشکل پنل و مدیریتش هم هست !

sgighost
January 12th, 2013, 00:07
با این قیمت نمیشه عزیز

jc313
January 12th, 2013, 00:08
حالا من 1-2 تا سوال دارم . امیدوارم مثل دیگر دوستانی که مشکل دارن ولی حال جواب دادن ندارن , نباشید شما

- از پلاگین های cache استفاده میکنید داخل وردپرس ؟ از opCode کش ها هم داخل پلاگین استفاده میکنید ؟
- افزونه خاصی دارید که جستجو و یا تغییری روی محتوای پست ها در زمان نمایش بده ؟ مثلا ساده ترینش Related Posts .
- برچه اساسی میگین حمله از یک سری آی پی های خاص هست روی سایت شما ؟ آیا مستنداتی در این زمینه وجود داره ؟ امکان داره 1-2 تا نمونه آی پی بزارید ؟
- سایتتون که میره در وضعیت حمله به تدریج کند میشه و از دسترس خارج میشه یا به صورت لحظه ای مثلا زیر 1 دقیقه یهو سایتتون از کار میوفته ؟

-از پلاگین کیچ استفاده میکنیم . فک کنم super cache بود . اینو نمیدونم...

-نه فک نمیکنم . مطالب مرتبطم با کد نمایش میدادیم ینی با هک وردپرس. البته افزونه پربازدیدترین مطالبو داشتیم

-راستش دقیقشو نمیدونم . قراره آی پی ها رو برامون ارسال کنه دوستمون . حتما میزارمشون .

-سایت معمولا یک دفه قطع میشه. مثلا در حال ارسال مطلبیم ... میزنیم ارسال میبینیم که سوسپند شدیم.

پشتیبانمون گفت که اگه به دیتالایف سیستمو تغییر بدیم درست میشه. ولی خب به خاطر همون ارسال مطالب نمیتونیم متاسفانه...

n2d
January 12th, 2013, 00:12
سلام
برای مطالب ، به یک کد نویس بدید که به راحتی براتون کد نویسی کنه که سریعا مطالب رو بتونید منتقل کنید به یک سیستم ِ دیگه مثل دیتالایف و ....
راش هم گزینه خوبی خوهد بود
موفق باشید

jc313
January 12th, 2013, 00:14
سلام
برای مطالب ، به یک کد نویس بدید که به راحتی براتون کد نویسی کنه که سریعا مطالب رو بتونید منتقل کنید به یک سیستم ِ دیگه مثل دیتالایف و ....
راش هم گزینه خوبی خوهد بود
موفق باشید

یعنی واقعا میشه همچین کاری انجام داد؟!

n2d
January 12th, 2013, 00:16
سلام مجدد
متاسفانه یا خوشبختانه در دنیای برنامه نویسی کاری نیست که نشد داشته باشه ،
میشه ،
نهایتا اگر مطالب شما خیلی زیاد هست و انتقال مطالب زمانبر بود ، میشه از یک سرور قوی استفاده کرد که سریعا اطلاعات رو منتقل کنه .

اگر درست یادم باشه ، سرچ بفرمایید ، به صورت رایگان اسکریپپت هایی منتشر شده بود برای تبدیل دیتابیس های وردپرس ، البته فکر کنم .
اگر هم نبود میتونید بدید بنویسند .

موفق باشید

iMohsen
January 12th, 2013, 00:27
میشه انتقال داد . سخت نیست
اما شما باید مشکل رو ریشه ای حل کنید .
احتمال این رو هم بدید که سرور میزبان حمله رو به عنوان بهانه استفاده کرده باشه .

به جای super cache از w3c total cache و اگر مدیر سرور همراهی میکنه از apc و یا xcache استفاده کنید .
استاتیک کانتنت رو هم اگر بتونید cache کنید که خیلی سرعت پاسخگویی در زمان فشار بهتر میشه .

پیگیری لیست آی پی بشید . چون قاعدتا بلاک کردن یک سری آی پی و یا post route کردنشون روی سرور بدون توجه به فشاری که میارن , زیاد سخت نیست ( اگر لیست آی پی در کار باشه اصلا !)

delta
January 12th, 2013, 00:27
خواستی میتونی از نیوک هم استفاده کنی.. هفته پیش اسکریپتش رو رایگان گزاشتند... انتقال از وردپرس به نیوک

PHP-Nuke (http://www.phpnuke.ir/)

CityKala.net
January 12th, 2013, 00:29
یعنی واقعا میشه همچین کاری انجام داد؟!
امکانش هست
میزبانی سایت شما
در نهایت شاید یک نوع بحران برای میزبان محسوب بشه
چون اینطوری که شما میگید حملات زیاد و بودجه کم!
البته هاستینگ های خارجی هم باید تست کرد
اما باید هر روز بک آپ بگیرید که مبادا ساسپند کنند
اگر بتونید یک چند نمونه از آی پی ها و تعداد بازدیدتون روزانه رو بگید
شاید بتونیم رو سرور پربازدیدمون میزبانیتون کنیم

سایتتون بالا نمیاد
اگر بتونم یک نگاهی بندازم
شاید بشه برای مذهبی تخفیف داد

alaviyoon
January 12th, 2013, 00:30
ناراحت نشی ها ولی منم احتمال میدم یارو سروریه ، بهونه الکی آورده !و شاید اصلا حمله ای در کار نیست !

RoobinaServer
January 12th, 2013, 00:47
دوستان منظورشون گلدیس وب هست :

ns3.goldisweb.com. ['5.135.55.14'] (NO GLUE) [TTL=14400]
ns4.goldisweb.com. ['5.135.55.14'] (NO GLUE) [TTL=14400]

که در همین انجمن هم فکر کنم عضو باشن.

بهتره طبق گفته دوستان به سرویس های ایران کوچ کنید که البته هزینه بالا هست.

دیتابیستون چه قدره حجمش؟ (فکر کنم بهترین راه اینه که : 1. سرور مجازی تهیه کنید 2. اون سروره هم حتما از ایران باشه که به جز این راه ها فکر نکنم بتونید درست از دست کسی که میگید دیداس میکنه و هک و ... راحت بشید)

البته به قول دوستان آیپی ها را بگیرید (شاید هک و دیداس و ... در کار نباشه البته کلا)

ارادتمند سجادیه
یا حق

irandatacenter
January 12th, 2013, 01:32
سلام دوستان

راستش ما سایت مهدوی - مذهبی داریم که تقریبا من 7 بار هاست عوض کردم و تقریبا روی بهترین هاستای ایرانم بودیم مثل میهن وب هاست و سرور پارس و ... (البته سرور پارس که کلا 2 روز روش بودیم بعدش سوسپندمون کرد پولم پس نداد!!)

این هاستایی که گفتم روی هاستایی که مخصوص سایت های پربازدید هست بودیم ولی بازم سوسپند شدیم . میهن وب هاست فقط تونست 2 ماه دووم بیاره توی این هاستایی که تا الان بودیم

دیگه واقعا نمیدونم روی چه هاستی باید بریم به خاطر همین تصمیم گرفتم از شما اساتید بپرسم !

64 گیگ رم
cpu 8 هسته ای
فرانسه

ولی بازم سوسپند شدیم

عزیز این مشخصات سرور ما هست :
کشور : امریکا
سی پی یو : 84 هسته ای ان سی
رم : 64 گیگابایت
لایت اسپید , نایت کلاب , سی پنل , امنیت هوشمند فوق حرفه ای
ایا تا به حال با این مشخصات هاست گرفتید ؟
در صورتی که ساسپند بشید یا افت سرعت پیدا کنید تمام هزینه شما عودت داده خواهد شد . ما اخرین میزبان شما خواهیم بود .
Website : ایران دیتاسنتر | هاست و دامین | هاست لینوکس | هاست دانلود | ثبت دامین (http://www.iran-datacenter.org)
ایدی بخش فروش : iran.datacenter@yahoo.com
ایدی بخش پشتیبانی : serverworkgroup@yahoo.com

tizparvaz
January 12th, 2013, 01:54
وی پی اس هیچ ارتباطی به موضوع رفع مشکل حمله روی سایت نداره تعجب میکنم بعضیا میگن وی پی اس بگیرید :-/

m2n
January 12th, 2013, 01:59
واقعا مطالب پر محتوایی دارین کاش می تونستم یک کمکی بهش ما کرده باشم :-

jc313
January 12th, 2013, 12:09
از همه دوستان ممنونم . چنتا پیشنهاد دادین که داریم روش فکر میکنیم تا ببینیم خدا چی میخواد:)

در مورد گلدیس وب هم که دوستان چنبار اظهار نظر کردن باید بگم که ایشون یکی از دلسوزترین و پیگیرترین افراد و هاستی بوده که تاحالا دیدم و خداروشکر ازشون راضی ایم ما . پشتیبانیشون دقیقه ای بود و به ساعت نمیرسید که مشکلو حل میکردن. و بدون گرفتن هزینه خیلی کارا برامون انجام دادن . و دیشب هم به خاطر disose سایت ما کل سرورشون رو بستن!!

بازم ممنونیم از همگی

داودی
January 12th, 2013, 12:16
بیخود خودتون رو با ترانسفر به این سرور و اون سرور خسته نکنید
سایت های امثال شما فقط و فقط باید هزینه کنید
رایحه ظهور (http://u313.ir) یه زمانی مشتری ما بود ، سایت دان نمی شد ولی پهنای باند بالایی می خورد که هزینه رو نتونست تقبل کنه و مهاجرت کرد
الان هم از اینجا هاست گرفته Padideh Group - گروه پدیده (http://padidehgroup.ir/) صحبت کنید ببینید می تونند کمکتون کنند یا نه

RezaFH
January 12th, 2013, 12:33
در صورتی که ساسپند بشید یا افت سرعت پیدا کنید تمام هزینه شما عودت داده خواهد شد . ما اخرین میزبان شما خواهیم بود .
Website : ایران دیتاسنتر | هاست و دامین | هاست لینوکس | هاست دانلود | ثبت دامین (http://www.iran-datacenter.org)

شما اول بفرمایید 84 هسته رو چطوری جور کردین؟ :)
مدل بورد و مدل پردازنده هاتون رو لطفا ذکر کنید

airnet
January 12th, 2013, 13:39
سلام دوست عزیز
به نظر بنده شما باید به جای هاست از سرور استفاده کنید.
اینجوری براتون بهتره.

Reza.exe
January 12th, 2013, 15:49
سلام
این دوستمون نمی دونم چرا باهاش برخوردی نمی شه
چند وقت پیش تاپیک زده بودند داریم وب سرور اختصاصی با IBM می زنیم
بعد ماشالله چندین یوزر دارند هر درخواستی می شه پ.خ می کنند
می گن از اینجا گرفته بودم راضیم :-p
قیمت اجاره همچین سروری در خوشبینانه ترین حالت ماهانه 3 ملیون هست ( خوش بینانه ترین حالت ، در صورتی که با این قیمت اصلا پیدا نمی شه )
خب شما که ماهانه 92 دلار پول لایت اسپید می دید
چطوری پول Whmcs ندارید ؟

This domain is not authorized to be using WHMCS.
Please report the url to the installation to us here (https://www.whmcs.com/members/submitticket.php?step=2&deptid=12)

B.Z
January 12th, 2013, 16:02
رضا جان فکر کنم خودشون هم این حرف هایی که میزنند رو باور ندارند این جناب ali26393 هم که هی میخواد همه رو کلاه بردار کنه بعد به 100 پست برسه

s98
January 12th, 2013, 17:18
هاست لینوکس (http://whosting.ir/hosting-linux.html)

1 هفته رایگان - بعد از 1 هفته پرداخت کنید

قیمت مهم نیست - مهم کیفتیت هست

irandatacenter
January 13th, 2013, 01:53
شما اول بفرمایید 84 هسته رو چطوری جور کردین؟ :)
مدل بورد و مدل پردازنده هاتون رو لطفا ذکر کنید

با سلام خدمت شما .
سوالاتتون رو میتونید از بخش پشتیبانی بپرسید . کامل پاسخگو خواهند بود .
serverworkgroup@yahoo.com

irandatacenter
January 13th, 2013, 01:59
سلام
این دوستمون نمی دونم چرا باهاش برخوردی نمی شه
چند وقت پیش تاپیک زده بودند داریم وب سرور اختصاصی با IBM می زنیم
بعد ماشالله چندین یوزر دارند هر درخواستی می شه پ.خ می کنند
می گن از اینجا گرفته بودم راضیم :-p
قیمت اجاره همچین سروری در خوشبینانه ترین حالت ماهانه 3 ملیون هست ( خوش بینانه ترین حالت ، در صورتی که با این قیمت اصلا پیدا نمی شه )
خب شما که ماهانه 92 دلار پول لایت اسپید می دید
چطوری پول Whmcs ندارید ؟

This domain is not authorized to be using WHMCS.
Please report the url to the installation to us here (https://www.whmcs.com/members/submitticket.php?step=2&deptid=12)

و شما دوست عزیز .!!!
اگر ما چند یوزر داشتیم الان اینجا نبودیم و اخراج شده بودیم .! میتونید شکاییتون رو به مدیر انجمن بکنید تا پاسخ بدهند بهتون که ما چند یوزر نداریم .!
در ضمن .!! چرا تا یک نفر سرتر از خودتون رو میبینید اینجور رفتاری میکنید ؟ خیلی ها عادت کردن یه نمایندگی بگیرن و مثل بقیه کار کنن .! نمیتونید ببینید بعضی ها اینجوری خرج میکنن و خیلی سر تر از چیزی که شما دارید بالا میان . به هرحال فقط اینبار رو جواب دادم تا حداقل بی جواب نمونه .! ار این پس قرار نیست وقت و انرژیم رو برای بیان این مسائل بذارم . اونایی که سرویس دارن خودشون به همه چیز واقف اند و خوشبختانه هر روز هم داره به تعداد کاربران ثابت ما افزوده میشه .!!

به جای این حرفا سعی کن کیفیت کارت رو بالا ببری .! این حرفا از ما چیزی کم نمیکنه .!

موفق باشید .

goldisweb
January 13th, 2013, 04:24
مشکل jc313 حملات زیاد و مصرف زیاد وردپرس هست.

1- سرور پارس و میهن وب هاست هیچکدام جوابگوی نیاز این دوستمون نبودن. ( پس این حرف همکارانی که دوست دارن یه جورایی بگن که ما به دلیل های دیگه مسدود کردیم نقض میکنه )

2- دوستانی که میگن سرور های داخل مشکل رو ممکنه حل کنه : ( خیر حل نمیکنه بلکه بدتر نیز خواهد شد به دلیل مشکل پهنای باند )

3- دوستانی که گفتن وی پی اس : ( خیر وی پی اس فقط هزینه - کیفیت پایین و قطع شدن سایت به صورت مکرر خواهد بود )

در پایان کسانی که مثل jc313 مشکل دارن = به جای تغییر سرور ابتدا یک پشتیبان خوب و کار بلد پیدا کنید و مشورت کنید. حتما به نتیجه خواهید رسید.

نمی دونم چرا دوستانی که آفر میدن یا اظهار نظر در مورد دیگر هاستینگ ها میکنن چرا نمونه هایی از سایت های پر بازدیدی که میزبانی میکنن رو در سایتشون قرار نمیدن؟؟؟
متاسفانه 90% کسانی که میان تو کار هاستینگ هیچ سر رشته ای از اسکریپت ها و طراحی ندارن و با تخریب دیگران و حرف های زیباشون می خوان به جایی برسن.

در پایان برای شما دوستان آرزوی موفقیت دارم.

گلدیس وب = کیفیت + پشتیبانی 24 ساعته + رفع مشکلات شما

RezaFH
January 13th, 2013, 09:08
با سلام خدمت شما .
سوالاتتون رو میتونید از بخش پشتیبانی بپرسید . کامل پاسخگو خواهند بود .
serverworkgroup@yahoo.com

سلام خدمت شما

دوست عزیز، شما آفر و مشخصات رو اینجا ذکر کردید، پس بهتر هست برای روشن شدن موضوع خود شما یا بخش پشتیبانی شما همینجا مشخصات سرور اصلی رو اعلام کنند.
فقط میخوام بدونم چطوری 84 هسته پردازنده روی یک سرور دارید ؟
4 پردازنده 21 هسته ای دارید؟
یا 5.25 پردازنده 16 هسته ای؟
یا شاید هم 21 پردازنده 4 هسته ای؟

m-batista
January 13th, 2013, 11:00
سلام خدمت شما

دوست عزیز، شما آفر و مشخصات رو اینجا ذکر کردید، پس بهتر هست برای روشن شدن موضوع خود شما یا بخش پشتیبانی شما همینجا مشخصات سرور اصلی رو اعلام کنند.
فقط میخوام بدونم چطوری 84 هسته پردازنده روی یک سرور دارید ؟
4 پردازنده 21 هسته ای دارید؟
یا 5.25 پردازنده 16 هسته ای؟
یا شاید هم 21 پردازنده 4 هسته ای؟

شما زیاد به خودت نگیر ایشون فکر کنم این سومین یوزرشون هست.
نمایش مشخصات: واحد فنی سرورورک آمریکا - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webhostingtalk.ir/member/62365/)
اون یکی یوزر ایشون رو نتونستم پیدا کنم. ولی یکی دیگه هم دارند....

هی میان هی بن میشند. جالبه توی سایتشون زدند سرور با پورت 100 گیگابیت :))

نمیدونم اینهارو از کجا میارن سرور 84 هسته ای با پورت 100 گیگابیت. جالبه وقتی هم در مورد سرور سوال کردیم. میگن که به افراد عادی نمیدن !

دوستم رفت از اینها vps خرید. گفتن از دیتاسنتر خودمون در امریکا !!! بعد نمیدونم چه طور Ip ماله ovh فرانسه بود :65:

:^O:^O:^O:^O:^O

s98
January 13th, 2013, 11:04
ناحیه کاربری - سبد خرید (http://user.whosting.ir/cart.php)

m-batista
January 13th, 2013, 11:34
شما زیاد به خودت نگیر ایشون فکر کنم این سومین یوزرشون هست.
نمایش مشخصات: واحد فنی سرورورک آمریکا - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webhostingtalk.ir/member/62365/)
اون یکی یوزر ایشون رو نتونستم پیدا کنم. ولی یکی دیگه هم دارند....

هی میان هی بن میشند. جالبه توی سایتشون زدند سرور با پورت 100 گیگابیت :))

نمیدونم اینهارو از کجا میارن سرور 84 هسته ای با پورت 100 گیگابیت. جالبه وقتی هم در مورد سرور سوال کردیم. میگن که به افراد عادی نمیدن !

دوستم رفت از اینها vps خرید. گفتن از دیتاسنتر خودمون در امریکا !!! بعد نمیدونم چه طور Ip ماله ovh فرانسه بود :65:

:^O:^O:^O:^O:^O

جالبه سرور پورت 100 گیگابیت ایشون سرعت توی امریکا 1.7 گیگابایت میده.

این هم مدارک که نگید بدون مدرک حرف میزنه

fa_herman
January 14th, 2013, 00:20
سلام
سرویس الماس نت افراز هم خوب هست
به پشتیبانیشون تیکت بزن ببین نمیتونن میزبان باشن!!!
قبلا سایت خومم هم روی همین سرویس بوده
روزانه تا 90000 بازدید در روز هم مشکلی نداشتم
همزمان سایت وردپرس و چت روم و انجمن که مصرفشون خیلی زیاده با هم
هیچ مشکلی نداشته
پشتیبانی هم تیکت که میزدم 15 دقیقهه نهایتا 2ساعته جواب میدادن و مشکل رو حل میکردن
ساعت 3 شب هم بهشون تیکت زدم جواب میدن
انصافا دیگه مثل اون ندیدم
اما قیمتاش یکم برا من زیاده!!!

eMo
January 15th, 2013, 15:55
من پیشنهاد میکنم حتما از دیتالایف استفاده کنید چون خودم تاثیرش رو دیدم
سایت موزیک داشتم با کلی بازدید کسی پشتیبانی نمیکرد رفتم رو دیتالایف کلی از فشار سرور کاسته شد

alborz-host
January 15th, 2013, 16:06
سلام دوست عزيز براي اين هاست دارم در صورت خواستن اين كار به مديريت فني يا مشاور تماس حاصل فرماييد .

پشتيباني :09135472692

مشاوره : 09308760298

سايت :alborzhost.org

viasky
January 16th, 2013, 17:32
به نظر من بخشی از هزینه در نظر گرفته شده برای پایداری سایت و خرج پرتال کنید
سرور مجازی هم توصیه نمیشه
یک هاست میزبانی - اگر دوستان با منابع اختصاصی بتونن بهتون بدن, و حتی آی پی هم اختصاصی باشه
از هرجا هم سرویس بگیرید تا 2 ماه اول باید تعامل خیلی نزدیکی با مورد سرور داشته باشید و حتی شاید لازم باشه هزینه پشتیبانی بدید
بخاطر اینکه بهتون ثابت بشه فقط می خوام کمک کم هیچ گونه آفری بهتون نمی دم
هر سوالی باشه همینجا در خدمتم
موفف باشید

internet
January 16th, 2013, 17:43
و شما دوست عزیز .!!!
اگر ما چند یوزر داشتیم الان اینجا نبودیم و اخراج شده بودیم .! میتونید شکاییتون رو به مدیر انجمن بکنید تا پاسخ بدهند بهتون که ما چند یوزر نداریم .!
در ضمن .!! چرا تا یک نفر سرتر از خودتون رو میبینید اینجور رفتاری میکنید ؟ خیلی ها عادت کردن یه نمایندگی بگیرن و مثل بقیه کار کنن .! نمیتونید ببینید بعضی ها اینجوری خرج میکنن و خیلی سر تر از چیزی که شما دارید بالا میان . به هرحال فقط اینبار رو جواب دادم تا حداقل بی جواب نمونه .! ار این پس قرار نیست وقت و انرژیم رو برای بیان این مسائل بذارم . اونایی که سرویس دارن خودشون به همه چیز واقف اند و خوشبختانه هر روز هم داره به تعداد کاربران ثابت ما افزوده میشه .!!

به جای این حرفا سعی کن کیفیت کارت رو بالا ببری .! این حرفا از ما چیزی کم نمیکنه .!

موفق باشید .

من از ایشون هاست گرفتم
iran-datacenter.org
و از روز جمعه دو روز هم نشد سایت من رو ساسپند کردند بعد یکی دیگه اومد که فکر کنم خودشون باشند میگه من مسئول سرور هستم که میشه همین سرورورک که می گه ساکن آمریکا هستم سایتم از دیشب تا الان ساسپند شده هیچ پاسخی هم نمی دهند و مبلغ و هزینه رو هم هنوز برگشت نکردند
هاستینگ - بخش کاربری سرورورک (http://user.serverworkhosting.net/)

سرورورک آمریکا
January 16th, 2013, 23:41
من از ایشون هاست گرفتم
iran-datacenter.org
و از روز جمعه دو روز هم نشد سایت من رو ساسپند کردند بعد یکی دیگه اومد که فکر کنم خودشون باشند میگه من مسئول سرور هستم که میشه همین سرورورک که می گه ساکن آمریکا هستم سایتم از دیشب تا الان ساسپند شده هیچ پاسخی هم نمی دهند و مبلغ و هزینه رو هم هنوز برگشت نکردند

سلام

جالبه شما مبلغ 4500 تومان پرداخت کردید برای سرویس های معمولی ... سایت شما شدیدا به سرور ما فشار وارد می کنه ما هم به شما پلن های ویژه رو که پیشنهاد می کنیم شروع می کنید به توهین کردن .... این قانون هرهاستینگی هست که بیاد و درصورتی که کاربرش به سرور فشار وارد می کنه یا ساسبندشون کنه و بک آپ بده تشریف ببرن جای دیگه یا هم با پرداخت مبلغ بیشتر بمونن روی سرور ... ما از دو روز پیش به شما تیکت زدیم که همچین موردی هست شما خودتون هی اسرار کردید که من نمی دونم فلان هستم و ... نمی تونم بیشتر پرداخت کنم ما هم گفتیم شرمندتون هستیم باید تشریف ببیرید ولی اینکه میاید به پشتیبانی ما توهین می کنید خودش شخصیت شما رو بیان می کنه و تهدید دست شما رو نمیگیره ... با پرداخت مبلغ کم انتظار بهترین هارو دارید.... منتظر باشید جهت اعاده حیثیت و پیگیری مراجع زیر صلاح ... دیگه واقعا شما آخرش هستید....!!!!... ما کار خلافی نکردیم که بخوایم الان جواب پس بدیم شما متاسفانه فکر می کنید خیلی دیگه..... درضمن برگشت وجه یک هفته کاری طول خواهد کشید ... دلیلی نداره شما 24 ساعت پیش درخواست دادید همون موقع به شما داده شود ... این هم باز از قوانین هست و شما کاری نمی تونید بکنید ..مدارک توهین شما و مدارک فعالیت و عملکرد شما و هشدارهای ما به شما موجود هست ..... 24 ساعت آینده به مراجع زیر صلاح ارائه میشود تا اصلا مشخص شود شما کی هستید و از شما جهت چنین برخوردی اعاده حیثیت گردد. و درضمن تا مراجع زیر صلاح با شما برخورد نکردند و گناه کار مشخص نگردید بک اپی به شما داده نمیشود (به علت تهدیدات و توهین ها و اینکه کاملا حق با ماست)..

persianwebserver
January 16th, 2013, 23:48
من از ایشون هاست گرفتم
iran-datacenter.org

با سلام

شما اشتباه میکنید شما برای هاست معمولی هزینه دادید که تا یه حد معیینی میتونید استفاده کنید در صورت بازدید بالا باید مبلغ بیشتری رو بدید چون داره روی سی پیو سرور فشار زیادی وارد میشه و قانون هر هاستینگی هست! و ادمین سرور ورک درست میگن!

internet
January 16th, 2013, 23:56
تیکت های دیشب بنده که هیچ کدوم رو این از خدا بی خبر جواب نداده:
پرچمی که تو اینجا گذاشتی رو پلیس فتا ببینه که ...
خودتون قضاوت کنید تصویر تیکت کامل و واضح گذشتم دیگه هر کسی یه ظرفیتی داره
از روز جمعه تا بحال ایشون من رو مسخره خودش کرده مگه مسخره بازی شاخ و دم داره روزی ده بار بامبول سر سایت من در آورده و اخرش هم نه جواب می ده نه هیچی یه تلفن هم توی سایتش بوده از اصفهان که اون هم برداشته
من هم فردا پیگیری می شم تا آدرس خونه و هفت جد آبادش رو می کشم بیرون اگه کسی شکایتی ازش داره بگه با هم هماهنگ باشیم
من هم از بس که 4 - 5 تومن به حساب اشخاصی چون این بابا ریختم دیگه واقعا خسته شدم هر هفته یه هاست و دردسر تازه
دوستان مدیران محترم این فروم تصویر زیر رو کامل مشاهده کنید بنده فقط درخواست وجه و بک آپ کردم و سایت من امروز براش چند نفر پیدا شدند که هاست بدهند ولی ایشون نه تنها پول رو پس نمی ده بک آپی هم نداده جواب هم نمی ده و الان که چوب رو برداشتم گربه ***ه حساب کار اومده دستش
فوآد تجلی این پول ها حرومه پولی که نیست ولی همین چندرغاز ها که صد برابرش رو باید پس بدی
دوستان حجم عکس یک مگابایت هست چون کامل هست و خودتون ببینید من چی به این بابا گفتم که الان اومده داره ادعای حیثیت می کنه

10924

internet
January 17th, 2013, 00:01
با سلام

شما اشتباه میکنید شما برای هاست معمولی هزینه دادید که تا یه حد معیینی میتونید استفاده کنید در صورت بازدید بالا باید مبلغ بیشتری رو بدید چون داره روی سی پیو سرور فشار زیادی وارد میشه و قانون هر هاستینگی هست! و ادمین سرور ورک درست میگن!

من هم که حرفی نزدم این بابا بیخود و بی جهت اومده می گه اینجا بمون روز اول گفت سرور من از امریکاست خودم هم امریکا هست همچین می گفت انگار الان تو کاخ سفید نشسته سرور سازمان ملل دستشه
خوب من هم گفتم باشه بک آپ بهش دادم از اون موقع تا بحال روزی ده بار بامبول سر سایت در آورده من هم گفتم برام مقدور نیست بیشتر هزینه کنم روز اول میگفتی من واریز نکنم
بعد هم تیکت زدم هیچ جوابی نداده شما تصویری که من از تیکتی که برای این از خدا بی خبر گذاشتم ملاحظه کن بعد حق و ناحق کن

internet
January 17th, 2013, 00:14
10925
این جا هم در مورد لود سرور گفته که من هم گفتم نمی تونم ادامه بدهم
سایت بنده روزی 20 هزار بازدید داشته ولی واقعی 3000 یوزر
چه طور سایت بنده دوون بشه هیچی نیست و هیچ ضررری نیست ولی ایشون دو روز سایت من رو ساسپند کنه هیچی نیست ؟>
یعنی ضرر رو فقط ایشون می کنه بنده ضرر نمی کنم
من حرفم سر این چهار پنج تومن نیست ایشون صد هزار تومن به بنده این چند روزه ضرر زده
از روز اول هی تیکت زده که ساسپند ساسپند
خوب این چه طور هاست فروختنه؟

سرورورک آمریکا
January 17th, 2013, 00:16
تیکت های دیشب بنده که هیچ کدوم رو این از خدا بی خبر جواب نداده:
پرچمی که تو اینجا گذاشتی رو پلیس فتا ببینه که ...
خودتون قضاوت کنید تصویر تیکت کامل و واضح گذشتم دیگه هر کسی یه ظرفیتی داره
از روز جمعه تا بحال ایشون من رو مسخره خودش کرده مگه مسخره بازی شاخ و دم داره روزی ده بار بامبول سر سایت من در آورده و اخرش هم نه جواب می ده نه هیچی یه تلفن هم توی سایتش بوده از اصفهان که اون هم برداشته
من هم فردا پیگیری می شم تا آدرس خونه و هفت جد آبادش رو می کشم بیرون اگه کسی شکایتی ازش داره بگه با هم هماهنگ باشیم
من هم از بس که 4 - 5 تومن به حساب اشخاصی چون این بابا ریختم دیگه واقعا خسته شدم هر هفته یه هاست و دردسر تازه
دوستان مدیران محترم این فروم تصویر زیر رو کامل مشاهده کنید بنده فقط درخواست وجه و بک آپ کردم و سایت من امروز براش چند نفر پیدا شدند که هاست بدهند ولی ایشون نه تنها پول رو پس نمی ده بک آپی هم نداده جواب هم نمی ده و الان که چوب رو برداشتم گربه ***ه حساب کار اومده دستش
فوآد تجلی این پول ها حرومه پولی که نیست ولی همین چندرغاز ها که صد برابرش رو باید پس بدی
دوستان حجم عکس یک مگابایت هست چون کامل هست و خودتون ببینید من چی به این بابا گفتم که الان اومده داره ادعای حیثیت می کنه

جالبه شما خیلی روتون زیاد هست ... ما باید تاوان 5-4 که شما می فرمایید هی دادید رو پس بدیم //// این همه ما به شما کمک کردیم و پشتیبانی آنلاین فول به شما دادیم .. دوستان دیگه خودشون رو لو دادن ... خسته شدن به ما ربطی نداره اول برن خستگی در بکنن بعد بیان توی کار وب و هاست خریدن ... جالبه هی دارید خودتون رو لو میدید .... اولا زمان پاسخ گویی به تیکت ها تا 24 ساعت جا دارد ... شما زمان های تیکت رو نگاه کنید متوجه میشید که چقدر حول هستید!!!!!!!!!!!!!!!! در ضمن بعد از زدن تیکت سوم ما منتظر شکایت شما هستیم ... شکایت کنید بعد هم پولتون رو میگیرید هم بک آپتون رو ....اگر تیکت سوم رو نزده بودید به شما اعلام میشد و با اینکه نباید پول شما پس داده شود زیرا از زمان تست گذشته بوده و پشتیبانی ما هم خیلی برای شما کارهایی کردند که نزدیک به 100 هزار تومان ارزش داشته مثل بهینه سازی کامل سایت شما و اس کیو التون با این حال پول برگشت می خورد اما تهدید بی مورد معنایی ندارد...

internet
January 17th, 2013, 00:19
تاپیک قبلی رو برای تو زدم بخون تیکت هم که گذاشتم که نمی تونم ادامه بدهم
بابا اصلا من گفتم هاست ازت نم یخواهم پولم رو که باید پس بدی بک آپ هم که همه جزء عرف کاریشون هست
بعد هم شما سایت من رو بستی من نه خطایی کردم نه چیزی
شما سایت من رو بستی می خوای پولم رو هم پس ندی
از دیشب هم که دیگه جواب نمی دی
تو به من چقدر ضرر زدی؟> چند روزه سایت من پا در هوا گذاشتی؟

internet
January 17th, 2013, 00:23
ملاحظه کنید امروز چند نفر درخواست دادند که ازشون یک هفته یا بیشتر هاست بگیرم ولی به خاطر ایشون نتونستم هیچ کاری بکنم تصویر زیر گویاست:
اینم لینک تاپیکی که درخواست دادم چند نفر هم اونجا پیام دادند:
بنده تا کی باید منتظر ایشون بمونم

http://www.webhostingtalk.ir/f161/68715/index3.html

10926

سرورورک آمریکا
January 17th, 2013, 00:30
ملاحظه کنید امروز چند نفر درخواست دادند که ازشون یک هفته یا بیشتر هاست بگیرم ولی به خاطر ایشون نتونستم هیچ کاری بکنم تصویر زیر گویاست:
اینم لینک تاپیکی که درخواست دادم چند نفر هم اونجا پیام دادند:
بنده تا کی باید منتظر ایشون بمونم

http://www.webhostingtalk.ir/f161/68715/index3.html

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f161/10926-%D9%87%D8%B1-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%AA%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%88-%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%B3%D9%88%D8%B3%D9%BE%D9%86%D8%AF-%D9%86%D8%B4%DB%8C%D9%85-%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%D8%A7-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%87-untitled-jpg

شما اول برید سایتتون رو درست کنید ( اگر هم بلد نیستید اصالا در سایتتون رو ببندید.) بعد برید روی جاهای دیگه چون اوناهم(ببخشید اینو نمی خواستم بگم اما با لحن و کارهای شما میاد بهتون) میندازنتون بیرون و نه مبلغی به شما پس میدن و نه بک آپتون رو میدن ....

internet
January 17th, 2013, 00:31
جالبه شما خیلی روتون زیاد هست ... ما باید تاوان 5-4 که شما می فرمایید هی دادید رو پس بدیم //// این همه ما به شما کمک کردیم و پشتیبانی آنلاین فول به شما دادیم .. دوستان دیگه خودشون رو لو دادن ... خسته شدن به ما ربطی نداره اول برن خستگی در بکنن بعد بیان توی کار وب و هاست خریدن ... جالبه هی دارید خودتون رو لو میدید .... اولا زمان پاسخ گویی به تیکت ها تا 24 ساعت جا دارد ... شما زمان های تیکت رو نگاه کنید متوجه میشید که چقدر حول هستید!!!!!!!!!!!!!!!! در ضمن بعد از زدن تیکت سوم ما منتظر شکایت شما هستیم ... شکایت کنید بعد هم پولتون رو میگیرید هم بک آپتون رو ....اگر تیکت سوم رو نزده بودید به شما اعلام میشد و با اینکه نباید پول شما پس داده شود زیرا از زمان تست گذشته بوده و پشتیبانی ما هم خیلی برای شما کارهایی کردند که نزدیک به 100 هزار تومان ارزش داشته مثل بهینه سازی کامل سایت شما و اس کیو التون با این حال پول برگشت می خورد اما تهدید بی مورد معنایی ندارد...

میگم مگه من از تو پشتیبانی آنلاین خواستم ؟ من تاپیک هاست باز کردم از تو هم هاست خواستم پشتیبانیت هم در صورتی خوبه که بتونی سایت من رو سر پا نگه داری اینکه پشتیبانی کنی سایت با بازدید بیست هزار نفری رو به خاطر ساسپند شما روزی هزار تا یوزر هم توی نیاد خوب این پشتیبانی که به درد در کوزه هم نمی خوره
حداقل یه استدلالی بیار که به عقل جن برسه
من بک آپ و بهینه سازی از تو نمی خواهم حالا چی می گی حرف حسابت چیه؟
شما رفتی برای اینکه به سرورت فشار نیاد سایت منو دستکاری کردی این هزینه اش با منه؟
چه ربطی به من داره
اصلا بک آپ اون سایت به درد من نمی خوره من بک آپی که روز اول به تو دادم می خواهم

internet
January 17th, 2013, 00:33
شما اول برید سایتتون رو درست کنید ( اگر هم بلد نیستید اصالا در سایتتون رو ببندید.) بعد برید روی جاهای دیگه چون اوناهم(ببخشید اینو نمی خواستم بگم اما با لحن و کارهای شما میاد بهتون) میندازنتون بیرون و نه مبلغی به شما پس میدن و نه بک آپتون رو میدن ....

بابا چه ربطی به شما داره مگه من توی خرید و فروش و سرور شما دخالت می کنم که شما داری تو کار مردم دخالت می کنی
من به شما پول دادم برای یک ماه هاست گرفتم دو روز نشده بود که سایت من رو بستی
الان هم اومدی اینجا طلبکار هم هستی؟
این عکسی که گذاشتم بین یک تا دو هفته رایگان هاست می دهند
بک آپ نمی خواهم ازت چی می گی تو فکری کردی گیر من به اون بک آپ هست نه بک اپ بهینه تو به درد من نمی خوره

سرورورک آمریکا
January 17th, 2013, 00:38
تاپیک قبلی رو برای تو زدم بخون تیکت هم که گذاشتم که نمی تونم ادامه بدهم
بابا اصلا من گفتم هاست ازت نم یخواهم پولم رو که باید پس بدی بک آپ هم که همه جزء عرف کاریشون هست
بعد هم شما سایت من رو بستی من نه خطایی کردم نه چیزی
شما سایت من رو بستی می خوای پولم رو هم پس ندی
از دیشب هم که دیگه جواب نمی دی
تو به من چقدر ضرر زدی؟> چند روزه سایت من پا در هوا گذاشتی؟

جواب دادن یا ندادن ما توی پشتیبانی آنلاین ضروری نیست که شما بعدش بخواین بیاید توهین کنید..... پشتیبانی معمولا تیکت هست که طی بازه 24 ساعت به شما جواب داده میشه ... دلیلی نداره با این رفتار شما دیگه پشتیبانی آنلاین هم برای شما گذاشته بشه ...شما دیگه خیلی.... مبالغی مثل 4500 تومان ارزشش رو نداره و مارو نه فقیر میکنه نه ثروتمند ... این رو پس نمیدیم تا اقلا یکم شما ادب بشید درست صحبت کنید و درضمن بعد از شکایت به شما پس داده میشود...منتظر شکایت شما هستیم (ما ترسی از شکایت نداریم چون همه موارد طبق مدارک به نفع ما می باشد... )... جالبه عکس دومی رو هم که گذاشته بودید یکم به نظر طبیعی نمی اومد ... همه چیز مشخص خواهد شد )

internet
January 17th, 2013, 00:38
شما وظیفت فروش هاست هست و پشتیبانی اون من هم تیکت زدم با کمال احترام به شما گفتم مبلغ رو واریز کنید
شما هم که بارها گفتی سایتت بازدید 20 هزار نفری داره خوب پس بدون من این مدت چقدر به خاطر سروری که بهم دادی ضرر کردم چون هر روز ساسپند بوده
پس توقع نداشته باش همچنان باهات با احترام صحبت کنند وقتی به تیکت ها جواب نمی دی و ارزشی برای وقت و کار و زندگی و سایت و پول مردم قائل نیستی توقع نداشته باشه که دیگرون برای شما اعتبار و ارزشی قائل باشند
بعد هم یه سوال مگه مسخره در آوردن سر مردم شاخ و دم داره ؟ نه جواب من رو بده خوب این که شما یکی رو یک هفته دست بندازی و امروز فردا کنی اخرش هم هیچ جوابی ندی می شه همین صورت مسأله
پس یه کم عاقلانه فکر کن ببین حق با کی هست

internet
January 17th, 2013, 00:42
جواب دادن یا ندادن ما توی پشتیبانی آنلاین ضروری نیست که شما بعدش بخواین بیاید توهین کنید..... پشتیبانی معمولا تیکت هست که طی بازه 24 ساعت به شما جواب داده میشه ... دلیلی نداره با این رفتار شما دیگه پشتیبانی آنلاین هم برای شما گذاشته بشه ...شما دیگه خیلی.... مبالغی مثل 4500 تومان ارزشش رو نداره و مارو نه فقیر میکنه نه ثروتمند ... این رو پس نمیدیم تا اقلا یکم شما ادب بشید درست صحبت کنید و درضمن بعد از شکایت به شما پس داده میشود...منتظر شکایت شما هستیم (ما ترسی از شکایت نداریم چون همه موارد طبق مدارک به نفع ما می باشد... )... جالبه عکس دومی رو هم که گذاشته بودید یکم به نظر طبیعی نمی اومد ... همه چیز مشخص خواهد شد )

ایشون دسترسی به تیکت ها رو غیر فعال کردند
دوستانی که به هر نحو از ایشون شکایت دارند هماهنگ کنند در پیام خصوصی چون نامه اش رو تایپ کردم با تصاویری که پرینت کردم فردا پلیس فتای استان فارس هستم (شیراز)
تو فکر کردی با کی طرفی ؟
بحث سر کلاهبرداری هست سر چهار تومن پنج تومن نیست
سایر دوستان هم م یتونند از این صفحه شکایت کنند
https://www.cyberpolice.ir/forms/online-shopping-report
نام این شخص فوآد تجلی هست که من پول واریز کردم براش دیگه این سرورورک چه رابطه ای داره پلیس فتا مشخص م یکنه این کیه بعد همین جا نتیجه رو اعلام می کنم

internet
January 17th, 2013, 00:51
10928
صورتحساب واریز به حساب سرورورک فوآد تجلی از اصفهان

http://www.novinupload.com/data/1358371349761.jpg

سرورورک آمریکا
January 17th, 2013, 00:55
بابا چه ربطی به شما داره مگه من توی خرید و فروش و سرور شما دخالت می کنم که شما داری تو کار مردم دخالت می کنی
بک آپ نمی خواهم ازت چی می گی تو فکری کردی گیر من به اون بک آپ هست نه بک اپ بهینه تو به درد من نمی خوره

آقا ختم کلام رو عرض می کنم به شما چون اینقدر بی کار نیستیم که بیایم جواب دلایل بی هوده شما رو بدیم ..... بک آپ شما و مبلغ شما قابل برگشت دادن بودند اما با توهین هایی که از طرف شما به بخش پشتیبانی ایران ما شد متاسفانه طبق مدارک به هیچ عنوان و فقط برای ادب کردن شما این دو مورد به شما برگشت داده نمی شود و چون مورد تهدید را نیز به کار بردید منتظر عملی کردن آن از جانب شما هستیم ( بخش پشتیبانی ایران ما هم بزودی شکایت رو تنظیم می کنن و برای اعاده حیثیت ارسال میشه به مراجع زیر صلاح ) مورد بعدی هم این هست که شما دیگه خودتون رو به اندازه کافی نشون داید که بقیه متوجه بشن شخصیتتون رو ... شما هم تشریف ببرید به هاست های رایگان و ... که به شما پیشنهاد شده بچسبید و مطمئن هم باشید دو روز نشده اخراج میشید ... سرور های قدرتمند نیازمند افراد با شخصیت هم هست نه افراد....دیگه در هر صورت لیاقت می خواد ... اینطوری بگم... مورد بعدی هم با خودتون درگیر نباشید شما اول میگید اینطوری بعد میگید چرا دخالت می کنید توی مسائل دیگران (جالبه شما با خودتون هم مشکل دارید) دارید اول میگید ... بگذریم ... به بخش نمایندگی ما هم توهین هایی کرده بودید که تازه الان ایشون به بنده گفتن و گذاشتن این توهین ها در این سایت واقعا شخصیت فوق العاده ضعیف شما از لحاظ طبقه اجتماعی رو بیان می کند.لذا بهتر هست دیگه بیشتر از این خودتون رو معرفی نکنید.... دوستان ما دیگه جواب این آقا رو نخواهیم داد چون معلومه اگر ایشون وقت دارند قصه سر هم کنند و بیکار هستن ما الان وقت پاسخگویی و جواب دادن به ترشحات ناقص ذهنی رو نداریم و این اوج پررویی یک نفر رو نشان می دهد ... مدارک لازم اعلام گردید .

persianwebserver
January 17th, 2013, 00:56
ایشون دسترسی به تیکت ها رو غیر فعال کردند
دوستانی که به هر نحو از ایشون شکایت دارند هماهنگ کنند در پیام خصوصی چون نامه اش رو تایپ کردم با تصاویری که پرینت کردم فردا پلیس فتای استان فارس هستم (شیراز)
تو فکر کردی با کی طرفی ؟
بحث سر کلاهبرداری هست سر چهار تومن پنج تومن نیست
سایر دوستان هم م یتونند از این صفحه شکایت کنند
https://www.cyberpolice.ir/forms/online-shopping-report
نام این شخص فوآد تجلی هست که من پول واریز کردم براش دیگه این سرورورک چه رابطه ای داره پلیس فتا مشخص م یکنه این کیه بعد همین جا نتیجه رو اعلام می کنم

دوست عزیز مشکل از خودتون بوده!

و تمام مدارک و دلایل سرور ورک مورد تایید هست

internet
January 17th, 2013, 01:00
دوست عزیز مشکل از خودتون بوده!

و تمام مدارک و دلایل سرور ورک مورد تایسد هست

کدوم دلیل کدوم مدرک مدرک که همش مستند گذاشتم اینجا
تو که اومدی توی چت روم من رو ادد کردی که تلفن ازم بگیری به قول خودت با سرورورک صحبت کنی
چرا حالا داری سنگ این از خدا بی خبر رو به سینه می زنی به خدا مسئله چهار پنج تومن نیست فردا همین چهار پنج تومن ها و این دفاع ناحقی که داری از این بابا می کنی صد برابرش رو باید توی زندگی پس بدی
پس ناحق حرف نزن

internet
January 17th, 2013, 01:02
آقا ختم کلام رو عرض می کنم به شما چون اینقدر بی کار نیستیم که بیایم جواب دلایل بی هوده شما رو بدیم ..... بک آپ شما و مبلغ شما قابل برگشت دادن بودند اما با توهین هایی که از طرف شما به بخش پشتیبانی ایران ما شد متاسفانه طبق مدارک به هیچ عنوان و فقط برای ادب کردن شما این دو مورد به شما برگشت داده نمی شود و چون مورد تهدید را نیز به کار بردید منتظر عملی کردن آن از جانب شما هستیم ( بخش پشتیبانی ایران ما هم بزودی شکایت رو تنظیم می کنن و برای اعاده حیثیت ارسال میشه به مراجع زیر صلاح ) مورد بعدی هم این هست که شما دیگه خودتون رو به اندازه کافی نشون داید که بقیه متوجه بشن شخصیتتون رو ... شما هم تشریف ببرید به هاست های رایگان و ... که به شما پیشنهاد شده بچسبید و مطمئن هم باشید دو روز نشده اخراج میشید ... سرور های قدرتمند نیازمند افراد با شخصیت هم هست نه افراد....دیگه در هر صورت لیاقت می خواد ... اینطوری بگم... مورد بعدی هم با خودتون درگیر نباشید شما اول میگید اینطوری بعد میگید چرا دخالت می کنید توی مسائل دیگران (جالبه شما با خودتون هم مشکل دارید) دارید اول میگید ... بگذریم ... به بخش نمایندگی ما هم توهین هایی کرده بودید که تازه الان ایشون به بنده گفتن و گذاشتن این توهین ها در این سایت واقعا شخصیت فوق العاده ضعیف شما از لحاظ طبقه اجتماعی رو بیان می کند.لذا بهتر هست دیگه بیشتر از این خودتون رو معرفی نکنید.... دوستان ما دیگه جواب این آقا رو نخواهیم داد چون معلومه اگر ایشون وقت دارند قصه سر هم کنند و بیکار هستن ما الان وقت پاسخگویی و جواب دادن به ترشحات ناقص ذهنی رو نداریم و این اوج پررویی یک نفر رو نشان می دهد ... مدارک لازم اعلام گردید .

تو اگه م یخواستی بک آپ یا پولی بدی که این جا انقدر کنف نمیشدی و فردا هم ازشت شکایت نمیشد
خدا اخرتت رو به خیر کنه این دنیا که آبرویی برای خودت نزاشتی

persianwebserver
January 17th, 2013, 01:19
کدوم دلیل کدوم مدرک مدرک که همش مستند گذاشتم اینجا
تو که اومدی توی چت روم من رو ادد کردی که تلفن ازم بگیری به قول خودت با سرورورک صحبت کنی
چرا حالا داری سنگ این از خدا بی خبر رو به سینه می زنی به خدا مسئله چهار پنج تومن نیست فردا همین چهار پنج تومن ها و این دفاع ناحقی که داری از این بابا می کنی صد برابرش رو باید توی زندگی پس بدی
پس ناحق حرف نزن

دوست عزیز این چه نوع برخورد هست یکم خجالت بکشید اینم برخورد این آقا داخل مسنجر
10930
بقیشم رو هم نذاشتم که بنده رو تهدید به شکایت کردید![-(

بنده هم با ادمین سرور ورک الان تماس گرفتم و من رو در جریان گذاشتن معلوم شد شما ماشاالله خیلی پر مدعا هستید و صحبت های بخش پشتیبانی سرورورک کامل درست هست از نظر ما و شما هیچ حقی ندارید و نباید هم توهین می کردید ...
و تمام این کار ها رو به ضرر خود انجام دادید

internet
January 17th, 2013, 01:21
دوست عزیز این چه نوع برخورد هست یکم خجالت بکشید اینم برخورد این آقا داخل مسنجر
10930
بقیشم رو هم نذاشتم که بنده رو تهدید به شکایت کردید![-(

بنده هم با ادمین سرور ورک الان تماس گرفتم و من رو در جریان گذاشتن معلوم شد شما ماشاالله خیلی پر مدعا هستید و صحبت های بخش پشتیبانی سرورورک کامل درست هست از نظر ما و شما هیچ حقی ندارید و نباید هم توهین می کردید ...
و تمام این کار ها رو به ضرر خود انجام دادید

قرآن بزنه تو کمر آدم دروغ گو

irandatacenter
January 17th, 2013, 01:27
الان خبر دار شدم که چه خبر هست تو این تاپیک .!!
مدرک شما برای شکایت چی هست ؟
این که ما یک سرویس خوب به شما ارائه کردیم ؟ ببینید بنده از ابتدا شما رو دعوت کردم و دوستان بهترین پشتیبانی رو هم ازتون کردن .!
هزینه پشتیبانی شما به تنهایی مبلغی بسیار بیشتر از این حرفا میشه .! وبسایت شما به سرویس های بالاتری نیاز داره .! ما که نمیتونیم بیایم از حق دیگر کاربرا بزنیم و به شما سرویس اضافی بدیم در صورتی که دیگران هزینه های بالایی میدن با شما یکی باشن .!

اگه یکم حق دار باشید میبینید که کاملا منطقی حرف میزنم .! و حرف غیر منطقی در کار نیست .! واقعا اگه ما کلاهبردار بودیم الان اینجا جواب شما رو میدادیم ؟

حالا هم موردی نیست .! یا هزینتون رو اضافه کنید و یا یه تیکت بزنید و عذرخواهی کنید .! سرورورک از توهین شماست که نمیگذره نه از پول شما .!

امیدوارم دیگه بحثی نباشه .! و پیام عذرخواهیتون رو بفرستید ... ما هم وجه شما رو عودت میدیم .! واقعا که .! اومدیم وقت گذاشتیم داریم سر چی بحث میکنیم ؟

با تشکر .
ایران دیتا سنتر

internet
January 17th, 2013, 01:31
الان خبر دار شدم که چه خبر هست تو این تاپیک .!!
مدرک شما برای شکایت چی هست ؟
این که ما یک سرویس خوب به شما ارائه کردیم ؟ ببینید بنده از ابتدا شما رو دعوت کردم و دوستان بهترین پشتیبانی رو هم ازتون کردن .!
هزینه پشتیبانی شما به تنهایی مبلغی بسیار بیشتر از این حرفا میشه .! وبسایت شما به سرویس های بالاتری نیاز داره .! ما که نمیتونیم بیایم از حق دیگر کاربرا بزنیم و به شما سرویس اضافی بدیم در صورتی که دیگران هزینه های بالایی میدن با شما یکی باشن .!

اگه یکم حق دار باشید میبینید که کاملا منطقی حرف میزنم .! و حرف غیر منطقی در کار نیست .! واقعا اگه ما کلاهبردار بودیم الان اینجا جواب شما رو میدادیم ؟

حالا هم موردی نیست .! یا هزینتون رو اضافه کنید و یا یه تیکت بزنید و عذرخواهی کنید .! سرورورک از توهین شماست که نمیگذره نه از پول شما .!

امیدوارم دیگه بحثی نباشه .! و پیام عذرخواهیتون رو بفرستید ... ما هم وجه شما رو عودت میدیم .! واقعا که .! اومدیم وقت گذاشتیم داریم سر چی بحث میکنیم ؟

با تشکر .
ایران دیتا سنتر

فردا مشخص میشه
کی معذرت خواهی می کنه من ول کنت نیستم فوآد تجلی
تو چرا تلفنت رو از سایتت برداشتی مگه من به حساب تو پول نریختم؟

internet
January 17th, 2013, 01:43
این شخص و این سایت هم جیره خور این سرورورک هست که چه بسا خودش هم باشه
صفحه اصلی | پرشین وب سرور (http://www.persianwebserver.net)

توی چت روم هم اومده بی جهت دخالت می کنه و از بنده شماره تلفن میخواهد
دوستان در جریان باشند مشخصات و یا اطلاعات خودشون رو به این شخص ندهند که ایشون اصلا قابل اعتماد نیست و دستشون با این سرورورک توی یک کاسه است چه بسا اطلاعات خصوصی زندگی شما رو همه جا منتشر کنه و براتون دردسر ساز بشه
من هم پیگیر هستم که ایشون دیگه این جا نتونه فعالیت کنه

nad3rshah
January 17th, 2013, 02:04
به هیچ وجه از ایشون سرویس نگیرید که فقط پول حروم میکنید

اینم تیکت هعای بنده:

2هفتس داری میگی الان ریستور میکنیم الان میگی چیو باید ریستور کنیم؟؟؟؟

من میخواستم انتقال بدم 1روز بعد از پرداخت نشدنه حسابم سایتو بستید...

معمولا 2 یا 3 روز مهلت میدن.... بهتون میگم بکاپ بدید میای لینک اپلود باز بهم میدی؟؟؟؟

سایتو باز کنید میخوام انتقال بدم...سریع
۱۳۹۱/۱۰/۲۸
نیما عالمی || کارمندان
درود سرویس شما هاست دانلود هستش چی رو باید ریستور کنیم؟؟
اطلاعات دارید مگه؟؟؟

امتیاز شما به این پاسخ چند است؟
ضعیف

عالی

۱۳۹۱/۱۰/۲۸
نیما عالمی || کارمندان

ضعیف

عالی

۱۳۹۱/۱۰/۲۸
nader shah || کاربر
هاست ریستور نمیکنید؟؟؟؟

2 هفتس مسخره کردید؟

DNS ]ای دامین ایناس

ns1.persianwebserver.net
ns2.persianwebserver.net

امروز هاست فعال شد..شد

نشد..واستون بد میشه میرم همه جا تاپیک میزنم کا رو بارتونو خراب میکنم...اینکارتون یادتون باشه

internet
January 17th, 2013, 02:21

اینم تیکت هعای بنده:

معمولا 2 یا 3 روز مهلت میدن.... بهتون میگم بکاپ بدید میای لینک اپلود باز بهم میدی؟؟؟؟

۱۳۹۱/۱۰/۲۸
نیما عالمی || کارمندان
اطلاعات دارید مگه؟؟؟

ضعیف

عالی

۱۳۹۱/۱۰/۲۸
نیما عالمی || کارمندان

ضعیف

عالی

۱۳۹۱/۱۰/۲۸
nader shah || کاربر
هاست ریستور نمیکنید؟؟؟؟

2 هفتس مسخره کردید؟

DNS ]ای دامین ایناس

ns1.persianwebserver.net
ns2.persianwebserver.net

امروز هاست فعال شد..شد

نشد..واستون بد میشه میرم همه جا تاپیک میزنم کا رو بارتونو خراب میکنم...اینکارتون یادتون باشه

سلام
دوست عزیز من فردا دارم میرم از این سرورورک و این فوآد تجلی شکایت کنم احتمال زیاد این persianwebserver.net
با این سرورورک دستش توی یک کاسه است و شاید هم خودش باشه اینجا هم داره الان اطلاعات گفتگو و مسائل خصوصی رو فاش می کنه اونهم به خاطر یک نفر دیگه و داره شهادت دروغ می ده
یعنی ببین کار به جایی رسیده که این ها برای 4 - 5 هزار تومن قسم دروغ که می خورند و مال مردم خوری می کنند کلاهبرداری می کنند این که می گم اگه خواستی پیام خصوصی ارسال کن تا شکایت شما رو هم همزمان مطرح کنیم و کارهاش رو ردیف کنیم
منتظرم

parshelper
January 17th, 2013, 03:41

اینم تیکت هعای بنده:

۱۳۹۱/۱۰/۲۸
نیما عالمی || کارمندان
اطلاعات دارید مگه؟؟؟

ضعیف

عالی

۱۳۹۱/۱۰/۲۸
نیما عالمی || کارمندان

ضعیف

عالی

۱۳۹۱/۱۰/۲۸
nader shah || کاربر
هاست ریستور نمیکنید؟؟؟؟

2 هفتس مسخره کردید؟

DNS ]ای دامین ایناس

ns1.persianwebserver.net
ns2.persianwebserver.net

امروز هاست فعال شد..شد

دوست عزیز، من ارتباطی با این شرکت ندارم و اولین باره اسمش رو میشنوم، همین طور قصد بیراهه کشیدن تایپیک رو هم ندارم
ولی معمولا هاست دانلود بکاپ ندارد
ولی اگر داخل سرویس ها و سایتشون درج شده که داره که موظف به ارائه هستند

persianwebserver
January 17th, 2013, 09:29
دوست عزیز، من ارتباطی با این شرکت ندارم و اولین باره اسمش رو میشنوم، همین طور قصد بیراهه کشیدن تایپیک رو هم ندارم
ولی معمولا هاست دانلود بکاپ ندارد
ولی اگر داخل سرویس ها و سایتشون درج شده که داره که موظف به ارائه هستند

ممنون دوست عزیز

بله درسته هاست دانلود بکاپ نداره حالا ما زدیم داره بهشون گفتم من بهشون بدم وگرنه هیچ جا یا کمتر جایی بهشون داده میشه
و توی آپلود باز من لینک دانلود بکاپ رو بهشون دادم!
گفتن مستقیم بدید گفتم باشه !
و داده خواهد شد

habiballahafg
January 17th, 2013, 12:24
با سلام من این تاپیک را از ابتدا خوندم حق کاملا با یوزر internet است
اول این که چنین سروری با این تعداد هسته سی پی یو نیست و اگر هم هست باید بخرید و کولو کنید و دیتاسنتر اصلا چنین سروری ارایه نمیده
دوم این که شما که چنین سرور قدرتمندی داشتید چرا سایت که ۲۰ هزار بازدید کننده داره را میبندید این در مقابل منابع سرور اصلی شما که هیچ هستش
سوم این که قانون کاری این هست که در صورت ساسپند کردن سایت و آدم میزبانی باید هزینه را برگرداند و بک آپ برای انتقال به شما بدهند حالا نمیدونم طبق چه دلیلی این کار را میکنند
اگر به پلیس فتا شکایات کنید (به نظر من هم بهتر همین هست چون بعضی از هاستینگ ها مثل ایشون ابرو و اعتماد مشتری به باقی هاستینگ ها را از بین میبره )مطمئن باشد پلیس فتا با ایشون به شدت برخورد خواهد کرد و طبق قانون و به قول معروف به اشد مجازات خواهد رسید .

goldisweb
January 17th, 2013, 22:56
با سلام من این تاپیک را از ابتدا خوندم حق کاملا با یوزر internet است
اول این که چنین سروری با این تعداد هسته سی پی یو نیست و اگر هم هست باید بخرید و کولو کنید و دیتاسنتر اصلا چنین سروری ارایه نمیده
دوم این که شما که چنین سرور قدرتمندی داشتید چرا سایت که ۲۰ هزار بازدید کننده داره را میبندید این در مقابل منابع سرور اصلی شما که هیچ هستش
سوم این که قانون کاری این هست که در صورت ساسپند کردن سایت و آدم میزبانی باید هزینه را برگرداند و بک آپ برای انتقال به شما بدهند حالا نمیدونم طبق چه دلیلی این کار را میکنند
اگر به پلیس فتا شکایات کنید (به نظر من هم بهتر همین هست چون بعضی از هاستینگ ها مثل ایشون ابرو و اعتماد مشتری به باقی هاستینگ ها را از بین میبره )مطمئن باشد پلیس فتا با ایشون به شدت برخورد خواهد کرد و طبق قانون و به قول معروف به اشد مجازات خواهد رسید .

این موضوع رو کاملا پیگیری کردم و خوندم و habiballahafg (http://www.webhostingtalk.ir/member/33033/) کاملا درست و دقیق گفتن.

اما به نظر من کمی هم یوزر internet در انتخاب اشتباه کردند و باید از ابتدا تاکیید میکردن که چی نیاز دارن.

پیشنهاد من به دوستانی که مثل ایشون هستند به عنوان یک دوست دلسوز اینه که در انتخاب دقت بیشتری کنید و از چند طراح و کاربلد مشاوره بگیرید تا خرید خوبی داشته باشید.

برای همه این دوستان آرزوی موفقیت دارم.

internet
January 17th, 2013, 23:01
این موضوع رو کاملا پیگیری کردم و خوندم و habiballahafg (http://www.webhostingtalk.ir/member/33033/) کاملا درست و دقیق گفتن.

اما به نظر من کمی هم یوزر internet در انتخاب اشتباه کردند و باید از ابتدا تاکیید میکردن که چی نیاز دارن.

پیشنهاد من به دوستانی که مثل ایشون هستند به عنوان یک دوست دلسوز اینه که در انتخاب دقت بیشتری کنید و از چند طراح و کاربلد مشاوره بگیرید تا خرید خوبی داشته باشید.

دوست عزیز درخواست بنده این جا مطرح شده که ایشون به من هاست دادند دیگه همه چیز مثل روز روشنه :
http://www.webhostingtalk.ir/f161/68715/
دو روز بعد سایت من رو بستند و درخواست ماهیانه 19000 تومن کردند بنده هم گفتم برام مقدور نیست
ولی الان نه بک آپ به من دادند نه پولی واریز کردند

viasky
January 18th, 2013, 11:36
از دوست عزیزمون که به ایشون سرویس داده یه خواهش دارم
لطفا به هر دلیلی مشتری خودتون را اذیت نکنید
سرویس مورد نظر را باز کنید اما ایشون نباید دوباره همون فعالیت را روش انجام بدن ( ازشون تعهد بگیرید)
سرور را باز کنید به مدت 4 ساعت اجازه بدید بک آپ بگرین
خدارو خوش نمیاد - ما همکاریم - کار شما دقیقا اذیت کردنه
شما وقتی به مشتری قول یک سرویس را می دید
به طور مثال میگید یک سرور اختصاصی ماهی 10 هزار تومان
اگر مشتری 10 هزار تومان هم بده و سرویس 1 میلیون پای شما بیفته به مشتری ربطی نداره
چون توافق کردید و شما هم موظف هستید سرویس را بدهید
اگر هم نمی تونید سرویس بدید خواهش اصلا نباید از اول قبول می کردید
من سرویس دهنده را می شناسم حتی نمی دونم کیه و کجاست
اما مقصر 100% هستند و حتی باید مبلغ هم برگشت بزنن در صورت درخواست مشتری..
لطفا حرفه ای رفتار کنید
موفق باشید

viasky
January 18th, 2013, 11:43

با احترام
سرویس دهنده اولین کاری که باید انجام بده چیه؟
مشاوره - باید اطلاع داشته باشه مشتری سرویس برای چه کاری میخواد....
سوال کنه ازش - باهاش مشورت کنه و....
حتی در مورد سرور مجازی هم اینجوریه
نباید به مشتری سرویس را تحویل داد بعد مثلا مشتری از تورنت استفاده کنه و ما هم ببندیم سرویس اون بنده خدا و....
اینا زرنگیه من قبول ندارم

viasky
January 18th, 2013, 11:53
مشتری با عصبانی نشه بی جهت چیزی نمیگه
حتی بد و بی راهم بگه شما نباید اینجوی کنید
خود من بارها شده به پشتیبان دیتاسنتر فوش داد ( از این بدتر که نیست) اما هیچ واکنشی نشون ندادن و کار من و پیش بردن
شما از اونا که بالاتر نیستید که
احترام به حقوق مشتری چی میشه پس....
اون به شما بی احترامی که همه چیز و ازش بگیری...
بعد ببخشید شما با این کارت به مشتری بی احترامی کردی اون باید چه کار کنه.....
زشته این کارا برای پول...
اگر حرف بدی زدم ببخشید
من ناراحت میشم چون مشتری به ما اعتماد میکنه... این کارا درست نیست

internet
January 18th, 2013, 12:06
فعلا هاست از جای دیگه تهیه کردند ایشون یوزر و نام کاربری بنده رو در سایت سرورورک به آدرس زیر بستند و نه پولی به من دادند نه بک آپ
دیروز رفتم پلیس سایبری فارس چون پنجشنبه بود کارم به شنبه موکول شده
امروز یکی از دوستان محبت کردند و هاست ازشون گرفتم بک آپ هم از قبل داشتم سایت رو اوردم بالا ببینم چی میشه
با تشکر از نظرات دوستان

در تصویر زیر مشاهده می کنید این شرکت یوزر بنده رو بسته البته بنده تصاویر خرید و فروش از همین قسمت رو که در همین فروم هم مشاهده می کنید ضمیمه شکایت نامه کردم

http://www.novinupload.com/data/135849848091.jpg

+irtci+
January 19th, 2013, 00:08
این جمله وزارت علوم ارتباطات وفناوری اطلاعات که زیر اسمشون گذاشتن یعنی چی؟
متعلق به وزارت خونه هستن؟زیر مجموعه وزارت خونه؟از طرف وزارت خونه ساپورت میشن؟
به نظرم اگه بدون مجوز گذاشته باشن مجازات داشته باشه

habiballahafg
January 19th, 2013, 00:11
فکر کنم میخواهند بگن ما خیلی کلفت هستیم و از وزارت علوم گواهینامه برای فعالیت داریم

viasky
January 19th, 2013, 07:53
وزارت علوم ارتباطات اصلا ربطی کار نداره مجوز و گواهی برای فعالیت کاری هم نمیده
وزارت کار و امور اجتماعی
وزارت ارشاد
وزارت کار و تعاون
یا یک اتحادیه.....
نکته جالبی بود در کل

goldisweb
January 19th, 2013, 17:47
دوست عزیز درخواست بنده این جا مطرح شده که ایشون به من هاست دادند دیگه همه چیز مثل روز روشنه :
http://www.webhostingtalk.ir/f161/68715/
دو روز بعد سایت من رو بستند و درخواست ماهیانه 19000 تومن کردند بنده هم گفتم برام مقدور نیست
ولی الان نه بک آپ به من دادند نه پولی واریز کردند

خوب این کار خیلی زشتیه از نظر من باید برخورد شدید با این افراد شه.. بنده خودم چندین سایت دارم و سایت های نسبتا بزرگی رو ساپورت میکنم ... فرض کنید!!! شما سایتی که یک فرد با هزار زحمت به اینجا رسونده میای ساسپند میکنی حالا به هر دلیل..

حداقل معرفت داشته باشید مشکل طرف رو حل کنید!!! اگر نمیتونید بک آپ رو به مشتری تحویل بدید هر چه زودتر... . من نمیدونم چرا اینکارارو میکنن. خیلی وضعیت هاستینگ ما خرابه - واقعا متاسفم.

فکر کنم میخواهند بگن ما خیلی کلفت هستیم و از وزارت علوم گواهینامه برای فعالیت داریم

نه ایشون اینجارو اشتباه گرفتن - یعنی بعضیا چی فرض میکنن طرفشونو!!! :)