توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کلود لینوکس - خوب یا بد ؟
END
January 11th, 2013, 20:29
سلام
میخواستم روی یک وی پی اس با مشخصات 4 هسته سی پی یو و 16 گیگ رم سی پنل میزبانی را بالا بیاورم
سنت او اس نصب کنم یا کلود لینوکس ( قبلا کلود داشتم و کارش رو میدونم )
الان مشکلی که پیش اومده اینه که توی یک تایپیک دیدم یکی از اعضای این فروم از کلود نالیده:
http://www.webhostingtalk.ir/f56/63948/#post595511
کلود لینوکس به هیچ وجه نصب نکنید
سیستم عامل هنگ میکنه
با لایت اسپید به هیچ وجه مچ نیست و مجبورید از کار بندازیدش
این حرفارو از رو هوا نمیزنم از جایی هم نخوندم
رو دو سرور تست کردم و بسیار بسیار پشیمون شدم و هر دو سرور رو ریختم دور و دو سرور جدید گرفتم
مشکل میتونه از لایت اسپید باشه که باهاش مچ نیست
بعد از نصب باید از داخل تنظیمات لایت اسپید انتخابش کنید ولی بعد صد درصد میرید و غیر فعالش میکنید
یا میتونه از دور هارد هم باشه
ولی در کل نصب نکنید بهتره چون هم مشتریهاتون ناراضی میشند هم خودتون
سلام ؛
کسایی که نظر منفی نسبت به کلودلینوکس برای هاستینگ دارند یا استفاده نکردند یا نمیتونن استفاده کنن یا کلا خوششون نمیاد!
مزیت های کلودلینوکس نسبت به Centos :
CloudLinux Features (http://www.cloudlinux.com/about/features.php)
چرا کلود لینوکس ؟
Why CloudLinux (http://www.cloudlinux.com/whycl/)
در ضمن کلودلینوکس مثل سنتوس سیستم رایگان نیست و همچنین ایران تحریم هستش.
لایسنس ماهیانه : 14$
و در جایی دیگر خونده بودم که اگر هزینه لایسنس کلود رو ندم موردی پیش نمیاد و فقط کلود لینوکس آپدیت نمیشه ، یعنی سرور بدون مشکل کار می کنه ( لطفا این رو هم بگید صحت داره یا نه )
ممنون
Ashkankamangar.ir
January 11th, 2013, 20:36
سلام
به هیچ وجه استفاده نکنید از این مورد
در مواقع مصرف بالا آورلود شدید میگیرید
و اگر در هنگام اپدیت کرنل یک خطای کوچیک رخ بده کارتون به تغییر سیستم عامل و ... میرسه
تجربه شخصیم به هیچ وجه این اشتباه رو نکنید
END
January 11th, 2013, 20:43
سلام
و اگر در هنگام اپدیت کرنل یک خطای کوچیک رخ بده کارتون به تغییر سیستم عامل و ... میرسه
ممنون از پاسختون ،
پس چگونه محدود کنم مشترکین رو
مانیتورینگ 24 ساعته process manager عملا غیر ممکنه !
Ashkankamangar.ir
January 11th, 2013, 20:47
ممنون از پاسختون ،
پس چگونه محدود کنم مشترکین رو
مانیتورینگ 24 ساعته process manager عملا غیر ممکنه !
به اندازه هاست کنید
به هر سایتی هاست ندید
قسمت deily process رو بررسی کنید هر شب و اونهایی که مصرف بالایی دارند مسدود کنید
در ضمن سایتهای پر مصرف از طریق lfd براتون ایمیل ارسال میشه
s98
January 11th, 2013, 20:54
سلام
با نظر ایشون موافق هستم.
fr0nk
January 12th, 2013, 18:52
فکر کنم مشکل اقای کمانگر توی اپدیت کرنل با repo ih بوده به مشکل panic خوردن
ولی اگه دانش زیادی ندارید و تجربه مدیریت سرور رو زیاد توصیه نمیشه
j4b3r
January 12th, 2013, 18:59
سلام
حدودا 9 ماهی هست روی سرورهای هاستینگ از کلود لینوکس استفاده میکنیم.
باعث شده سرور به درجه بالایی از پایداری برسه
با لایت اسپید مچ نیست و باید لایت رو تنظیم کنید.
کرنلی هست که موارد امنیتی زیادی رو رعایت میکنه .
تیم ساپورت بسیار عالی دارند اگر مشکلی داشته باشید سریع رفع می کنند.
استفاده از کلود لینوکش باعث شد اپ تایم سرور تقریبا 100% باشه بعد از استارت استفاده از این کرنل
( آپ تایم مرتبط با مسائلی که سایت های باعث داون شدن سرور می شدند)
ارزش هزینه کردن رو داره
HugeServer
January 12th, 2013, 21:54
اگر در هنگام اپدیت کرنل یک خطای کوچیک رخ بده کارتون به تغییر سیستم عامل و ... میرسه
حتی اگر در کرنل مشکلی پیش بیاد میتونید کرنل قبلی رو لود کنید.
ما پارتنر cloudlinux هستیم و تعداد زیادی سرور cloudlinux داشتیم و در این 2سال مشکلی ندیدم بنده.
موفق باشید.
m-mehdipoor
January 12th, 2013, 23:32
سلام
به نظر من بسته به نوع سرور داره ، تا زمانی که یوزر ها کم هستن و پر مصرف نیستن نیازی نیست نصب بشه !
ولی بعضا پیش میاد یک سری از مشتری ها باید محدود بشن ، طبق سیاست کاری شما و خیلی خوب جواب می ده.
هر زمانی هم که مشکلی پیش بیاد تیم پشتیبانی خیلی خوبش پاسخ گو هستن و سعی می کنند بهترین تنظیمات ممکنه را اعمال کنند.
خصوصا برای هاست ها با حجم نامحدود خیلی مناسبه ، شما می خواید فضای زیاد بدید، هارد زیاد دارید می خواید استفاده کنید ، ولی نمی خواید میزان پردازش بالا بدید ، می تونید با قیمت پایین به مشتری های با مصرف کم ، فضای زیاد بدید...
کلا به درد اعمال سیاست در هاستینگ می خوره ، من که قبلا استفاده می کردم راضی بودم
ریسلر کلاب هم الان در هاست های اشتراکیش ازش استفاده می کنه.
nginxweb
January 12th, 2013, 23:36
به نظر شخصی بنده اگر وب سرور خوب تنظیم شه و سیستم عامل صحیح پیکربندی شه و موارد امنیتی هم مدیر سرور اعمال کنه نیازی نیست که کلود نصب شه و با cent os هم میشه به درجه بالایی از پایداری رسید
j4b3r
January 13th, 2013, 01:18
به نظر شخصی بنده اگر وب سرور خوب تنظیم شه و سیستم عامل صحیح پیکربندی شه و موارد امنیتی هم مدیر سرور اعمال کنه نیازی نیست که کلود نصب شه و با cent os هم میشه به درجه بالایی از پایداری رسید
سلام
وقتی یکی از یوزرها با یه اسکریپت نا متعارف میزان ئردازش زیادی از سرور رو بگیره اونوفت چی؟
برای سرورهای ما کلود لینوکس میزان ئایداری رو چندین برابر بالا برده
وب اعث جلوگیری از لود بالای سرور و پایداری میشه
همچنین از امنیت مناسبی هم برخوردار هست
از cagefs هم پشتیبانی میکنه.
secure_host
January 14th, 2013, 09:05
با سلام
به نظر شخصی بنده cloudlinux مشکلی تدارد و عدم سازگاری برنامه های مختلف را می توان برطرف نمود و از لحاظ امینت خودم بیشتر cloudlinux را ترجیح میدم.
با تشکر
MOHAMMAD MOHSEN
January 14th, 2013, 11:05
بر فرض که اصلا با لایت اسپید مشکل جدی داشته باشه من کلود لینوکس رو انتخاب می کنم قبل از استفاده از اون چند بار پیش اومده بود که یه مشتری به خاطر اسکریپت ناجور سرور رو دان کرده بود اما الان که کلود لینوکس نصبه خیالم راحته که دیگه همچین اتفاقی نمی افته
coloserver
January 17th, 2013, 04:54
به نظر بنده هم عزیز اگر مدیریت خوب و پیکر بندی خوبی داشته باشید نیازی به نصب کلود نیست!
TARIMEHR
May 4th, 2013, 22:13
بالاخره کلود خوب یا بد؟
از طرفی نیاز داریم که بعضی کاربران رو لیمیت کنیم
از طرفی گفته شد ناسازگاری و پانیک و مشکل اورلود در لوده بالا
وقتی کاربری رو ساسپند کنیم و بگیم امکان میزبانی شما وجود ندارد ، برمیگرده میگه سرورتون ضعیفه باز فکر اینو نمیکنه که برای مثال مشکل از اون شونصدتا پلاگینی که نصب کرد وقالب 3 مگابایتیش هست
بخوای بهش بفهمونی ، زیره بار نمیره
آخرش هم میگه فلان هاستینگ بدرد نمیخوره
به نظرم فایده ی کلود بیشتر از ضررش هست
بالاخره چه کنیم؟
Azarin Web
May 4th, 2013, 23:43
میزبان سایت تجربه بالایی دارن، دقیقا حرف درست رو به شما زدن :67:
Azarin Web
May 4th, 2013, 23:46
بالاخره کلود خوب یا بد؟
از طرفی نیاز داریم که بعضی کاربران رو لیمیت کنیم
از طرفی گفته شد ناسازگاری و پانیک و مشکل اورلود در لوده بالا
وقتی کاربری رو ساسپند کنیم و بگیم امکان میزبانی شما وجود ندارد ، برمیگرده میگه سرورتون ضعیفه باز فکر اینو نمیکنه که برای مثال مشکل از اون شونصدتا پلاگینی که نصب کرد وقالب 3 مگابایتیش هست
بخوای بهش بفهمونی ، زیره بار نمیره
آخرش هم میگه فلان هاستینگ بدرد نمیخوره
به نظرم فایده ی کلود بیشتر از ضررش هست
بالاخره چه کنیم؟
آخره همه ی این بحث ها اینه که؛ شما باید سرورهای قوی داشته باشید. حالا میخوای کلاد کن یا نکن. آخره همه چی اینه که باید سرورهای شما قوی باشن. (نظر من اینه)
danitfk
May 4th, 2013, 23:49
کلولینوکس صحیح نصب و کانفیگ بشه بی نظیر هست.
و هیمنطور امنیت سرور بسیار بالا خواهد رفت.
و چون base سنتوس هست فکر نکنم زیاد ناسازگاری داشته باشه. ( تا الان که مشکلی برای من پیش نیاورده )
mehrshad.ho
May 4th, 2013, 23:52
ما چند ماهی میشه از کلود داریم استقاده می کنیم و چند نمونه ناسازگاری کوچیک داره
اما در کل راضی هستیم و آپ تایم رو تا 99.6 برای ما افزایش داده (قبلا روی 98 درصد بودیم)
vistaperes
May 5th, 2013, 00:08
کلولینوکس صحیح نصب و کانفیگ بشه بی نظیر هست.
و هیمنطور امنیت سرور بسیار بالا خواهد رفت.
و چون base سنتوس هست فکر نکنم زیاد ناسازگاری داشته باشه. ( تا الان که مشکلی برای من پیش نیاورده )
حکمت کانفیگ توضیح میدید؟
احتمالا محدود کردن کاربر ها یا نصب cage که منظورتون نیست چون چیزی دیگه برای کانفیگ نداره
از کرنل استبل شده استفاده کنید اصلا مشکل ساز نیست
TARIMEHR
May 5th, 2013, 00:25
آخره همه ی این بحث ها اینه که؛ شما باید سرورهای قوی داشته باشید. حالا میخوای کلاد کن یا نکن. آخره همه چی اینه که باید سرورهای شما قوی باشن. (نظر من اینه)
مصداق حرف شمارو در مجازی سازی اگر بخواهیم بررسی کنیم:
مثل اینه که بگید سرور قوی بگیریم و منابع رو بین کاربران سرور مجازی share کنیم. این صورت مجازی سازی نه برای کاربر نه برای سرویس دهنده مناسب نیست.
همین حالت روی هاست دهی هم بازدهی مناسبی نداره
تا جایی که متوجه شدم سیاست کاری هاست ایران به این شکل هست هاست ها به چند دسته تقسیم بندی شده هستن
هر چقد سطح پلن ها ارتقا داده بشه محدودیت پردازشگر کمتر هست
درصورتی که بخواهیم با چک کردن daily process کاربران پر مصرف رو شناسایی و ساسپند یا وادار به خرید پلن پربازدید کنیم ، اینطوری کاربر فورا چیزی که به ذهنش میرسه قضییه ی ضعیف بودن سرور هست و مسائل جانبی
با لیمیت میشه بهتر به کاربر تفهیم کرد که پلان های بالاتر محدودیت کمتری دارند
تنها مسئله ای که مانع انجام این کار شد ، نارضایتی هایی هست که بعضی سرویس دهنده ها عنوان کردن
سر جمع ظاهرا کلود رای بیشتری داره
danitfk
May 5th, 2013, 00:35
حکمت کانفیگ توضیح میدید؟
احتمالا محدود کردن کاربر ها یا نصب cage که منظورتون نیست چون چیزی دیگه برای کانفیگ نداره
از کرنل استبل شده استفاده کنید اصلا مشکل ساز نیست
حکمت خاصی نداره :)....
همین که درست نصب بشه و ناقص نباشه بی نقص هست.
msmhost.net
May 7th, 2013, 15:18
اقا مگه درست نیست تمامی منابه در این نوع سرورها نامحدود هست پس چرا استقبال نمیشه دلیلش چی هست امکانش هست خیلی دقیق بگید تفاوتش با سرور مجازی چیست
m-mehdipoor
May 7th, 2013, 15:53
اقا مگه درست نیست تمامی منابه در این نوع سرورها نامحدود هست پس چرا استقبال نمیشه دلیلش چی هست امکانش هست خیلی دقیق بگید تفاوتش با سرور مجازی چیست
سلام
کلا منابع محدود است ، حتی منبعی چون نور خورشید که یه روز تموم میشه ! متوجه منظورتون از این موضوع نشدم .
کلودلینوکس می تونه به صورت سیستم عامل یا پلاگین روی سرور نصب بشه و باهاش در اکانت ها اعمال محدودیت کرد ( مثلا برای هر اکانت در سی پنل )
دلیل عدم استقبال برخی کاربران اینه که یک سایت ممکنه همیشه کم مصرف باشه ولی در بازه ای از زمان نیاز به منابع بیشتر داشته باشه ، چون عموما کم مصرفه ، میزان کمی از منابع بهش اختصاص یافته بنا بر این اگه از اون منابع تجاوز کنه ، سایتش اررور می ده و باز نمی شه ( و روی سرور هم فشار نمی تونه بیاره ).
سرور مجازی که کلا بحثش جداست ، فکر کنم اگر با اون آشنایی داشته باشید با توضیح بنده متوجه تفاوتشون شده باشید
taha_2011
February 11th, 2014, 02:04
دوستان بنده هم یه وی پی اس قوی دارم
موندم سنت او اس نصب کنم یا کلود لینوکس؟
شما چه پیشنهادی میکنید؟
Mr.Te0
February 11th, 2014, 14:05
دوستان بنده هم یه وی پی اس قوی دارم
موندم سنت او اس نصب کنم یا کلود لینوکس؟
شما چه پیشنهادی میکنید؟
دوست عزیز تاپیک رو میخوندید کامل متوجه میشدید لازم نبود تاپیک قدیمی رو بالا بیارید.
May 7th, 2013
persianmagic
February 11th, 2014, 14:17
دوست عزیز تاپیک رو میخوندید کامل متوجه میشدید لازم نبود تاپیک قدیمی رو بالا بیارید.
May 7th, 2013
شما هم یکمی رعایت کن توی 4 روز از 350 پست به 816 پست رسیدی. همه پست ها هم مثل همین اسپم هستند
مدیرای محترم هم که خواب تشریف دارند
zarinnets
February 24th, 2014, 13:27
به من کلود خیلی بهتره ، شما نیاز نداری کاربر ها رو خیلی محدود کنی به قول دوستمون ممکنه یک سایت منابع کمی مصرف کنه اما مواقعی کم مصرفش زیاد میشه که سایت دیگه بالا نمیاد با در نظر گرفتن این بحث میشه مقدار منابع رو طوری تنظیم کرد که در مواثع پر مصرف هم سایت مشتری پابرجا باشه اما جلوی مصرف بیش از حد کهروی سرور و دیگر سایت ها تاثیر گذاشت رو گرفت
isoroush
February 24th, 2014, 13:59
اگر این کلود می تونست میزان مصرف mysql هر یوزر رو هم محدود میکرد ( از توی پلن خودش منظورمه! ) خیلی عالی میشد :78:
faryspeed
February 24th, 2014, 14:04
این کلود لینوکس اگه خوب نیست چرا اینقدر براش هزینه میکنن
کاملا واضحه که نمیتونن درست کانفیگش کنن بعد روش ایراد میزارن
واقعا کارش خیلی درسته
ping
February 24th, 2014, 14:17
فقط بدرد هاست اشتراکی میخوره؟
novin-web
February 24th, 2014, 16:44
سلام
ما نصب کردیم و هیچ مشکلی باش نداریم
فکر هم نمیکنم اگر سرور درست کانفیگ شده باشه مشکلی براتون ایجاد بکنه
ببخشید تاپیک قدیمی بالا میارم
یه سری پست هارو الان خوندم
ما روی سه سرور کلود نصب کردیم و هر سه مشل پیدا کردند و مجبور شدیم با کرنل قبلی بالا بیاریم سرور رو و چون سرور مریض کار میکرد مجبور به تغییر سیستم عامل شدیم
دوستانی که میگند کانفیگ درست نیازه
باید خدمتشون عرض کنم من همون زمان با پشتیبانی کلود صحبت کردم
خود اونها گفتند با لایت اسپید مچ نیستیم
و به زودی رفع میشه این مورد
آقای مجید زمانی مدیر parsvps.net هم در جریان هستند و خود ایشون هم روی سرورهاشون این مشکل رو داشتند
در ضمن این مورد رو تا حالا حتما کلود رفع کرده ، من سال 89 یا 90 نصب کرده بودم که اینجوری شد دیگه هم سمتش نرفتم
به نظر من بهتره از سرور های قدرتمند استفاده کنید و استفاده از سرور های دارای 8 هسته و کمتر را کنار بگذارید
با تشکر
پ.ن:الان دیدم که دوستان چقدر مارو مورد لطف قرار دادند مجبور شدم پاسخ بدم