ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونگی رهایی از eror_log

ali.9297
January 11th, 2013, 18:05
سلام

اگر میشه بگید چیکار کنم تا این فایل eror_log حجم زیادی رو نگیره و اینکه این فایل برای چه هست ؟

با تشکر .

rezaonline.net
January 11th, 2013, 18:28
دوست عزیز اون خطاهای اسکریپتتون هست
خطاهای پی اچ پی
باید بگردی خطاهارو رفع کنی ، در حالت کلی نباید هیچ ارروی داشته باشی اینکه حجمش میره بالا یعنی ...

ali.9297
January 11th, 2013, 18:29
تا 200 مگابایت هم حجمش بالا رفته . حالا باید چیکار کنم ؟

rezaonline.net
January 11th, 2013, 18:56
حذفش کن .
بعد یه بار به آدرس سایتت برو تا اون ارروها دوباره نوشته بشه توی فایل
بعد ارروها رو اینجا بذار بینم چی نوشته مشکلش چیه

ali.9297
January 11th, 2013, 20:34
براتون فرستادم . ممنون .

s98
January 11th, 2013, 22:12
باید ببینی چه اخطاری می دهد

CrisS
January 11th, 2013, 22:31
از من دیروز 4.5 گیگ شده بود حذفش کردم

nginxweb
January 11th, 2013, 22:35
این فایل رو ادیت کنید

/etc/logrotate.conf

weekly رو به daily تغییر بدید
حله

iMohsen
January 11th, 2013, 22:35
داخل تنظیمات php.ini هم میتونید ست کنین که خطاها رو در error_log ذخیره نکنه و بفرسته داخل syslog
با این حالت البته دیگه خطاها به کاربر نمایش داده نمیشه ولی مدیر سیستم میتونه ببینه .

m3hdi
January 11th, 2013, 22:44
یک متد هم هست که اصولی نیست
فایل رو پاک کنید بعد از اینکه ساخته شد permission رو 000 کنید اینطوری دیگه دسترسی نوشتن روی فایل وجود نداره :)
موفق باشید

rezaonline.net
January 12th, 2013, 04:53
یکی از افزونه های وردپرس که کار کش رو انجام میده (wp_dtree_cache) باعث بروز این خطاهاست .
اونو غیرفعال کنید و از افزونه دیگه استفاده کنید .

ali.9297
January 12th, 2013, 07:22
یکی از افزونه های وردپرس که کار کش رو انجام میده (wp_dtree_cache) باعث بروز این خطاهاست .
اونو غیرفعال کنید و از افزونه دیگه استفاده کنید .

من افزونه رو غیر فعالش کردم و دوباره فایل رو پاک کردم . اما بازم ساخته شد و همینجوری داره حجمش زیاد میشه .

ali.9297
January 12th, 2013, 07:25
این فایل رو ادیت کنید

/etc/logrotate.conf

weekly رو به daily تغییر بدید
حله

این فایلی که می گید ، کجاست دقیقا ؟

ali.9297
January 12th, 2013, 07:31
یک متد هم هست که اصولی نیست
فایل رو پاک کنید بعد از اینکه ساخته شد permission رو 000 کنید اینطوری دیگه دسترسی نوشتن روی فایل وجود نداره :)
موفق باشید

اینکار رو کردم . دیگه حجمش اصافه نشد . ممنون . اما ارور ها چی میشن ؟

rezaonline.net
January 12th, 2013, 10:44
یه سری از اررورها مربوط به اون افزونه بود .
شاید بازم چیزهای دیگه خطا داره

ali.9297
January 12th, 2013, 11:20
یه سری از اررورها مربوط به اون افزونه بود .
شاید بازم چیزهای دیگه خطا داره

permission رو 000 کردم ، مشکلی نیست ؟

rezaonline.net
January 12th, 2013, 14:57
کلک رشتیه

m3hdi
January 12th, 2013, 17:30

خیر مشکلی نیست :)

secure_host
January 18th, 2013, 00:40

با سلام
مشکل دار بودن و یا نبودن به محتویات Error_log های قبلی بستگی داره.
ببینید error های مربوطه اصولا به خاطر ناسازگاری و یا عدم اجرای موفق بوجود می آیند . 2 مثال می زنم که با توجه به نوع error می توان تشخیص داد که در صورت عدم گزارش فایل مربوطه آیا مشکلی پیش می آید یا خیر .
حال اول : جالتی که مشکل ندارد.

[Sun Jan 13 14:03:04 2013] [warn] RSA server certificate CommonName (CN) `localhost' does NOT match server name!?

در این حالت error نمایش گر این است که در هنگام لود شدن آپاچی Certificate با servername همخوانی ندارد که در این حالت error نمایش داده شده error مهمی نمی باشد . و در این حالت مشکلی پیش نمیاید.

حالت دوم : حالتی که ممکن است منجر به مشکل می شود.

[Fri Jan 18 00:34:13 2013] [error] [client 192.168.1.10] ModSecurity: Access denied with code 403 (phase 2). Pattern match "\\\\W{4,}" at ARGS:. [file "/etc/modsecurity2/base_rules/modsecurity_crs_40_generic_attacks.conf"] [line "37"] [id "960024"] [rev "2"] [msg "Meta-Character Anomaly Detection Alert - Repetative Non-Word Characters"] [data "Matched Data: ././ found within ARGS:: ././"] [ver "OWASP_CRS/2.2.6"] [maturity "9"] [accuracy "8"] [hostname "domain.com"] [uri "/abc"] [unique_id "UPhnTR8ZWccAAASoLUoAAABY"]

همان طوری که در error نمایش داده شده می بیننید آی پی 192.168.1.10 در حالت انجام حملات Sql Injection بر روی وب سایتی به نام domain.com بوده است که در صورتی عدم رسیدگی ممکن است حملات بر روی وب سایت ادامه داشته باشد و وب سایت مورد نفوذ قرار گیرد . که یک ریسک امنیتی محسوب می گردد که در این حالت حذف error_log مشکل عمده ای را در سرور ایجاد می کند و در این حالت وجود error_log از الزامات می شود.

راه حل :
error های مربوطه را برطرف نمایید تا حجم فایل مربوطه کم شود.
با تشکر

rezaonline.net
January 18th, 2013, 00:50
error_log هایی که ایشون معرفی کردن فقط شامل خطاهای پی اچ پی میشود ، ایشون کاربر هستن نه root پس شامل لاگهای آپاچی نیست !
آنچه از خطاها مشخص بود که برای بنده فرستادن مربوط به افزونه dtree بود .
همچنین به دلیل فعال بودن safemode ، استفاده از تابع realpath ممنونع بود که ظاهرا در افزونه استفاده شده بود و بلطبع لاگ شده بود !

بهرحال چنانچه جناب ali.9297 مایل بودند خودشان توضیحات بیشتری میدهند .

من هم با شما اتفاق نظر دارم ، در این مورد نباید صورت مسئله را پاک کرد :)
ممنون از پیگیری شما

secure_host
January 18th, 2013, 01:14
error_log هایی که ایشون معرفی کردن فقط شامل خطاهای پی اچ پی میشود ، ایشون کاربر هستن نه root پس شامل لاگهای آپاچی نیست !

فقط کاربر root نیست که می تواند error_log های آپاچی رو مشاهده کنه . هر هاست error ها را در اختیار دارد.
کلا error لاگها در 2 حالت برای هاست اتفاق می افتد .
1- error های خود CMS : که در این حالت هر CMS به طور متداول محلی را برای ذخیره error_log در نظر می گیرد که مثلا در root وب سایت .
2- error های وب سایت مرتبط با وب سرور : همین error های apache منظورمه .
که کاربران cPanel در root وب سایت خود شاخه ای دارند به نام access_log که علاوه بر access_log خطا ها در فایلی به نام error_log در همین فولدر ذخیره می شود که کاربر می تواند این ها را ببیند .
و در DirectAdmin نیز در /home/user/domain/domain.com/logs می تواند error_log ها را بررسی کند.
با تشکر

rezaonline.net
January 18th, 2013, 01:24
ممنون از شما
مورد 2 رو اطلاع نداشتم ، میرم چک کنم .