ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ذخیره تغییرات در whmcs و سفید شدن صفحه

mahsol
January 11th, 2013, 12:17
با سلام .

دوستان ما هر تغییری در مدیریت سایت می دهیم و ذخیره می کنیم صفحه سفید میشه . البته تغییرات اعمال میشود . یا هر کاربری که می خواهد در سیستم عضو بشود مراحل عضویت را طی می کند و عضو میشود اما صفحه برایش سفید میشود . مشکل از کجاست ؟ باید چه طور رفعش کنیم ؟

mahsol
January 11th, 2013, 12:37
up............

mahsol
January 11th, 2013, 13:18
دوستان وقتی ادرس مدیریت را میزنیم و می خواهیم وارد مدیریت بشویم کلا صفحه سفید است و صفحه لوگین مدیریت سفید شده .

باید چیکار کنیم ؟

Masoud.B
January 11th, 2013, 13:25
Blank Pages - WHMCS Documentation (http://docs.whmcs.com/Blank_Pages)

mahsol
January 11th, 2013, 18:07
تشکر دوست عزیز . مستندات را مطالعه کردیم اما متوجه نشدیم .

الان صفحه لوگین مدیریت که کاملا سفید شده است مربوط به چی هست ؟ باید چیکار کنیم ؟

ezat1
January 11th, 2013, 18:20
سلام معمولا از بد نصب شدن هست ./
یک پیشنهاد برنامه whmcs رو با سرور مجازی دانلود و روی هاست آپلود کن و بعد اقدام به نصب کنید ./

mahsol
January 11th, 2013, 18:23
تشکر دوست عزیز اما فکر نکنم مربوط به نصب باشه . چون قبلش بدون مشکل بوده است . در حال تغییرات در مدیریت بوده ایم که به این مشکل برخورد کردیم .

ایا دوستان راه حلی دارند ؟

soheil.zare2006
January 11th, 2013, 18:28
تشکر دوست عزیز اما فکر نکنم مربوط به نصب باشه . چون قبلش بدون مشکل بوده است . در حال تغییرات در مدیریت بوده ایم که به این مشکل برخورد کردیم .

ایا دوستان راه حلی دارند ؟
ماژول خاصی نصب نکردید؟!
نسخه whmcs شما؟ نال شده هست؟

mahsol
January 12th, 2013, 09:52
ماژول خاصی نصب نکردیم .

از این سایت دریافت کردیم . فعلا نال شده استفاده می کنیم تا نتیجه اش را ببینیم .

WHMCS 5.1.2 نال شده (http://mihanscript.ir/3158-whmcs-5-1-2-%D9%86%D8%A7%D9%84-%D8%B4%D8%AF%D9%87.html)

اما این مشکل مربوط به چی هست ؟

Masoud.B
January 12th, 2013, 09:58
فایل کانفیگتون را اینجا برام پ.خ کنید تا درستش کنم

nimafire
January 12th, 2013, 10:06
display_error را روشن کنید در htacess ببینید ارور از چه فانکشنی هست.

mahsol
January 12th, 2013, 10:12
display_error را چه طور فعال کنیم ؟؟؟؟

ایا باید در فایل کانفینگ تغییر خاصی درج کنیم ؟؟

mahsol
January 12th, 2013, 10:15
فایل کانفیگتون را اینجا برام پ.خ کنید تا درستش کنم

در فایل کانفینگ مورد خاصی به جز اطلاعات دیتابس را مشاهده نکردیم . ایا باید تغییر خاصی بدهیم ؟

mahsol
January 12th, 2013, 12:00
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه ؟

sgighost
January 12th, 2013, 12:27
من یادم میاد قبلا که ماژول ثبت دامنه رو از یکی از شرکتا گرفته بودم اینجوری میشد شما ماژولی چیزی نصب نکردید؟؟

mahsol
January 12th, 2013, 13:56
خیر دوست عزیز هیچ ماژولی نصب نکردیم .

فقط بسته زبان فارسی را نصب کردیم .

کسی از دوستان راه حلی ندارد ؟

parsa53
January 12th, 2013, 19:00
دوستان وقتی ادرس مدیریت را میزنیم و می خواهیم وارد مدیریت بشویم کلا صفحه سفید است و صفحه لوگین مدیریت سفید شده .

باید چیکار کنیم ؟
باید ioncube و zend رو روی سرور فعال کنید

soheil.zare2006
January 12th, 2013, 19:14
باید ioncube و zend رو روی سرور فعال کنید
اگه
ioncube روی سرور نصب نباشه WHMCS نصب نمیشه!

soheil.zare2006
January 12th, 2013, 19:15
خیر دوست عزیز هیچ ماژولی نصب نکردیم .

فقط بسته زبان فارسی را نصب کردیم .

کسی از دوستان راه حلی ندارد ؟
مشخصات هاست و مدیریت whmcs رو ارسال کنید تا برسی کنم

mahsol
January 12th, 2013, 22:39
تشکر دوست عزیز .

در حال حاضر در صفحه اصلی عبارت Down for Maintenance درج شده است . مربوط به چی هست ؟؟؟
دوستان توصیه می کنند از چه سایتی دانلود کنیم ؟

mahsol
January 13th, 2013, 23:07
از دوستان کسی راه حلی ندارد ؟

mahsol
January 23rd, 2013, 09:27
دوستان لطفا کمک کنند .

از سیستم نال شده استفاده می کنیم . از هر سایتی هم که دانلود کردیم همین وضعیت بوده . وقتی نصب می کنیم خوبه . تا چند روز خوبه . من یهو صفحه لوگین سفید میشه . اکثر دوستان هم دارن استفاده می کنند اما اینطوری نشده . فقط برای ما اینطوری شده .

کسی از دوستان یک نسخه بدون مشکل سراغ ندارن ؟؟؟؟

پس چرا این همه که دارن نال شده استفاده می کنند چرا اینطوری نشده ؟؟؟

رفیق خودم داره نال شده استفاده میکنه بدون مشکل اما فقط برای ما این مشکل پیش اومده !!!!

لطفا راهنمایی کنید .

mehdi-ghafari
March 23rd, 2013, 13:08
یعنی بعد از اینکه بسته فارسی ساز رو نصب میکنید به این مشکل بر میخورید؟ یا وقتی نصب میکنید بدون هیچ تغییری بعد از چند روز اینجور میشه؟
اگه بعد از نصب فارسی ساز اینجور میشه پس احتمالا یه جایی تو بسته اشتباهی چیزی در زمینه کد نویسی شده که سیستم رو متوقف میکنه:39:

bamba
March 23rd, 2013, 15:54
سلام
من نسخه اصلی whmcs لایسنس دار نصب کرده بودم هیچ مشکلی نداشت تا اینکه فارسی ساز whmcs هم از فراسو گرفتم وقتی فعالش کردم همین مشکل سفید شدن صفحه لاگین رو داشتم بعضی وقتها هم پیغام invalid token هر کاری هم کردیم درست نشد (هم از فراسو پی گیری میکردم هم از شرکت هاستینگ آخرش هم نفهمیدم دلیل چیه) تا اینکه سایت رو به یه هاستینگ دیگه منتقل کردم درست شد