ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بررسی تاثیر تغییر هاست میزبان ،روی الکسا و گوگل

imahdio
January 11th, 2013, 00:17
با سلام
آیا تغییر در هاستیکه میزبان سایتمه با فرض ثابت بودن دامنه ی سایتم، باعث کاهش رتبه ی فعلی سایتم در گوگل و الکسا می شه؟

بعبارت دیگه
مثلا بک آپ محتوی سایت من 170 مگابایته و آدرس دامنه ام هم فرضا هست:mydomain.ir
حالا اگر روی هاست رایگان شرکت (الف) باشم و بخواهم به هاست رایگان شرکت (ب) مهاجرت کنم و کلا ادامه ی فعالیتم را در هاست رایگان شرکت (ب) انجام دهم، با فرض ثابت بودن دامنه ی سایتم ؛ آیا رتبه ی الکسا یا گوگل سایتم در اثر این مهاجرت پایین می آد؟

delta
January 11th, 2013, 02:51
والا بنده چند سالی بود رو سرور هاست دل بودم..کیفیتش خوب بود و عالی..هم سرعت داشت هم پشتیبانی..اما با وجود کلی کاربر رتبه سایت هیچوقت زیر 1000 ایران نمیومد.. دو ماه پیش که اجبارا امدیم رو هاستینگ دیگری شاهد رشد رتبه سایت دوباره بودیم با وجود اینکه ما هم فکر میکردیم جابه جایی هاستینگ و آ ی پی باعث افت میشه.. اما افت که نکرد بهتر هم شد!!دلیلش هم نفهمیدم واقعا.. اما چیزی که ثابت شد اینه که با جا به جایی افتی صورت نگرفت

tizparvaz
January 11th, 2013, 03:55
والا بنده چند سالی بود رو سرور هاست دل بودم..کیفیتش خوب بود و عالی..هم سرعت داشت هم پشتیبانی..اما با وجود کلی کاربر رتبه سایت هیچوقت زیر 1000 ایران نمیومد.. دو ماه پیش که اجبارا امدیم رو هاستینگ دیگری شاهد رشد رتبه سایت دوباره بودیم با وجود اینکه ما هم فکر میکردیم جابه جایی هاستینگ و آ ی پی باعث افت میشه.. اما افت که نکرد بهتر هم شد!!دلیلش هم نفهمیدم واقعا.. اما چیزی که ثابت شد اینه که با جا به جایی افتی صورت نگرفت

برعکس این موضوع هم امکانپذیره

delta
January 11th, 2013, 09:21
برعکس این موضوع هم امکانپذیره

بله امکانپذیر هست و این واقعیت وجود داره که هیچ کس سر از کار الکسا و گوگل در نمیاره..اینایی هم که همش راجب الکسا و سئو و... توضیح میدند شاید 50 درصد بدونن چه خبره و از بقیش خبر ندارند...

amirkabir
July 25th, 2014, 14:57
پیشنهاد بنده به دوستان این هست که اول سرور مقصد را با مبدا مقایسه کنند وارد سایت intoDNS: checks DNS and mail servers health (http://www.intodns.com) شوید . مشخص میکنه که دی ان اس ها مشکل دارند یا خیر من با بررسی بیش از 50 سایت در رتبه گوگل ، سن سایت و آدرس دی ان اس ها فهمیدم که سایت هایی که روی هاست هایی هستند که دی ان اس آنها خطایی نداره یا کمتر خطا دارد رتبه بالاتری پیدا کرده اند به طوری که در عرض 2 ماه در چند کلمه کلیدی صفحه اول هستند . بدون در نظر گرفتن نوع سایت و سیستم مدیریت محتوای آنها

pardishosting
July 25th, 2014, 22:29
یکی از کاربران ما رفت روی سرور هاست دی ال رتبه الکساش از 300 شد 520
البته هیچ ربطی نداره ! دلیلش رثابت های درون گروهی کاربران و تغییرات در الگوریت های سئو هست.