ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایندگی از هاست گیتور

nad3rshah
January 10th, 2013, 23:54
سلام خدمت دوستان 1 سوال داشتم

من دوستام توی امریکا زندگی میکنن

میخوام ببینم نمیشه اونا نمایندگی بگیرن مثلا از hostgator بعد ما ازش استفاده کنیم؟

hasun
January 11th, 2013, 02:28
معمولاً همه همینجوری سرویس میگرفتن . متاسفانه خیلی خیلی حساساً به سایت های ایرانی
اگر بفهمن سریع میبندن

diges
January 11th, 2013, 03:36
معمولاً همه همینجوری سرویس میگرفتن . متاسفانه خیلی خیلی حساساً به سایت های ایرانی
اگر بفهمن سریع میبندن

سایت فارسی زبان دارم آدرس سایت دادم گفتم هیچ مشکلی نداریم حتی این مورد گفتم بازدید کنندگان ایرانی هستن باز گفتن مشکلی نیست .

البته همه موراد به شرطی هست که با هویت ایرانی ساکن خارج کشور خرید کنید .

m2n
January 11th, 2013, 03:42
سایت فارسی زبان دارم آدرس سایت دادم گفتم هیچ مشکلی نداریم حتی این مورد گفتم بازدید کنندگان ایرانی هستن باز گفتن مشکلی نیست .

شما یه دامنه ir ادکن ببین مشکل چجوری میاد سراغت.تازه از طرف اونا هم گیر ندن سی پنل که نمرده اونجا نشسته خون ایرانی هارو تو شیشه بکنه.
ریسلر هم باشه بدتر باید به مشتری بگی دامنت ir هست نمی تونم میزبانی کنم :65:

diges
January 11th, 2013, 03:45
عزیز من ir اصلا هاست نمی کنن معلوم هست خلاف قوانین هست من دامین های جهانی گفتم .

از چت آنلاین بپرسید شرایطی که من گفتم رو بگید بهشون ببنید جوابشون چی هست .

hasun
January 11th, 2013, 11:28

ببین دوست عزیز ، اینا کلی آدم واسه ساپورت دارن ، گاهی پیش میاد که بگن مشکلی نداریم . مهم مسئول فنی شرکته که بگن موردی نداریم .
من چند سال پیش ریسیلر داشتم ازشون بعد از یه مدت یه مهلت دادن واسه بک آپ و ساسپند کردن . پول 1 ساله داده بودم و چند ماهش مونده بود .
هم خود شرکت با ایرانیا مکشل داره و هم سی پنل .
اگر اهل ریسک هستی و سایت های مهمی نداری سرویس بگیر ازشون .

nad3rshah
January 12th, 2013, 14:31
پس فکر کنم نشه....

چون فکر نکنم کسی توی ایران ازشون نمایندگی داشته باشه من میخواتم یه مستر بگیرم ازشون ..و به بقیه هاستینگ های ایرانی نمایندگی بدم....

hasun
January 12th, 2013, 14:39
بهترین هاستی که داشتم از همین هاست گیتور بود ، سرویسشون خیلی عالیه.
اون چیزی که واسه شما آرزوئه واسه ما خاطرس :-p

ertebat7
January 15th, 2013, 23:18
سلام هاست گیتور خیلی عالی هست ولی سعی کنید از داخل کشور تهیه کنید البته اگه زبان خوبی دارید هاست های مشابه هاست گیتور هم میتونید تهیه کنید