توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال + معرفی یه هاستینگ خوب
Ramin22
January 10th, 2013, 18:11
سلام. من اطلاعات کمی از هاستینگ و ارائه دهنده های هاست دارم. یه انجمن گفتگو دارم که میزبانیش برام مهمه. تا حالا روی یکی از هاستینگ هایی که از همین هرتنز خرابکار! دیتا سنتر داشت میزبانی میشد. ولی هم با پیش اومدن این قضیه و هم به دلیل مشکلات زیادی که این هاستینگ داشته دیگه نمی خوام اونجا ادامه بدم.
قدرت مالی خریدم بالا نیست که سراغ هاست دی ال و ایران و اینا برم.
شنیدم نت افراز خوبه. از نظر قیمت هم سرور برنزیش برام بد نیست.
ولی میهن وب هاست قیمت هاش مناسب تره. شما تجربه ای که اخیرا با میهن وب هاست داشته باشید دارین؟ سرویس دهیشون چطوره؟ یکی دو تا سایت که من مداوم باهاشون کار میکنم از این شرکت هاست دارن و ندیدم تا حالا مشکلی داشته باشن.
اگه میهن وب هاست خوبه، از همون بخرم . وگرنه برم سراغ نت افراز
غیر از این چندتا سوال هم دارم که باید از شما که اساتید این فن هستین بپرسم. هاست اشتراکی و اختصاصی و مجازی چه فرقی میکنه؟ lite speed چیه و چقدر با آپاچی فرق داره؟ من به چندتا بانک اطلاعاتی نیاز دارم؟ چقدر پهنای باند میخوام؟ سایتم همونطور که گفتم یه انجمن گفتگوی ویبولتینه. هنوز یک ماه از راه اندازیش میگذره و سئوی خوبی نداره و بازدیدهاش از تبلیغات دهان به دهان جذب شدن. در روز تقریبا 2000 بازدید کننده داره. دانلود و اینا هم تقریبا نداریم. 1 گیگ فضا هم فعلا کافیه
چند وقت دیگه میخوام یه پورتال برا انجمنمون راه اندازی کنیم که پرتالمون قراره یکی دو تا ابزار داشته باشه که این ابزارها باید یه سری اطلاعات رو تو بانک هامون ذخیره کنن تا در مراجعات بعدی کاربر ازش استفاده کنن(یه چیزی تو مایه های نمودار پیشرفت نمره یه فرد)
حالا راهنمایی اساتید برای سوال هام چیه؟ میدونم سوالاتم زیاد بود و پیشاپیش عذر میخوام
safinoor
January 10th, 2013, 18:42
درود .
تمامی این سوالات رو خواستید میتونید از بنده بپرسید آیدی یاهو : hamid_hijacker
Ramin22
January 10th, 2013, 18:55
ای بابا همه یا برام تو پیام خصوصی آی دی گذاشتن یا اینجا. ولی هیچکدوم هم جواب پی ام نمیدن. خلاصه اینکه منتا آخر شب دیگه تو مسنجر آن نیستم. هنوز جواب هیچکدوم از سوالامو نگرفتم. اگه کسی میتونه کمک کنه همینجا بگه.
Aussie
January 10th, 2013, 19:04
نت افراز خیلی خیلی شنیدم حرف نداره.
میهن وب هاست هم خوبه اما Hetzner آلمان هست بدم میاد { نظر شخصی منه }
s98
January 10th, 2013, 19:16
نت افراز خوبه.
s98
January 10th, 2013, 19:18
میهن هاست هم بد نیست
mirhendi
January 10th, 2013, 19:41
با من تماس بگیرید چون خیلی به دنبال شرکت خوب گشتم:
mirhendi123
در ضمن در صورت تمایل به امضای بنده مراجه کنید
amirfateh
January 10th, 2013, 19:52
باسلام،
-lite Speed یک وب سرور هست و اغلب به دلیل اینکه رابط کاربری برای اعمال تنظیمات، تنظیمات پیش فرض مناسب و پشتیبانی دارد برای سرور هایی که میزبان وب سایت یا وب سایت هایی با ترنزکشن بالا هستند مورد استفاده قرار می گیرد، بکارگیری لایت اسپید الزاما به معنای برتری سرویس دهنده نیست.
-با میزان بازدیدی که فرمودید وب سایت شما در حال حاضر پر بازدید نیست،تنها اگر از وی بی سئو استفاده می فرمایید ممکن هست نیاز به هاست با امکان استفاده بیشتر از منابع( هاست پربازدید داشته باشد)
-هاست اشتراکی به معنای عمومی میزبانی ای هست که به صورت مشترک بر روی یک سرور به مشتری ارائه می شود(Shared Hosting) که ممکن هست میزبان چند 10 یا چند 100 وب سایت باشد.
در مورد پهنای باند لازم و دیتابیس برای شما، الان با توجه به مصرف حال حاضرتون تهیه بفرمایید در صورت افزایش بازدید قابل ارتقاء هست.
امیدوارم به سئوالات شما پاسخ داده باشم.
برای مشورت و کمک به شما در انتخاب صحیح می تونیم در لایو چت سایت درخدمتتون باشیم.
اگر خواستید پشتیبانیتون رو میپذیریم اما در انتخاب این دو شرکت ، نتافزار تایید اما میهن وب هاست تایید نمیشه ، درخدمتیم.
کد تخفیف مخصوص کاربران وب هاستینگ تاک : wht
ورود به سایت گروه فناوران اطلاعات و ارتباطات سرور 97 (http://server97.org)
habiballahafg
January 10th, 2013, 22:12
سلام میهن وب هاست به دلیل استفاده از هارد های SSD سرعت عمل بیشتری داره ولی از نظر پشتیبانی کامی تاخیر دارند (نت افزار را کار نکردم نظر نمیدم ولی یشتر کاربران ازش رازی هستند )
لایت اسپید هم یک وب سرور هست که سرعت کارایش بالاتر از آپاچی هست .
هر بانک اطلاعتی یک اسکریپت را در بر میگیره شما باید ببینید چند تا اسکریپت را روی سایت میخواهید راه اندازی کنید (البته اسکریپت های که به بانک نیاز دارند منظورم هست )
برای این که متوجه بشید که به چه مقدار پهنای باند نیاز دارد باید از طریق منو سمت چپ cpanel برای یک ماه را در نظر بگیرید که چقدر مصرف دارید (همچنین میتوانید از طریق اندازه گیری حجم صفحات هم متوجه بشید )
Pars98
January 11th, 2013, 03:54
درود بر شما
در صورتی که مایل بودید میتونیم میزبانیتون رو بر عهده بگیریم
لیست پلانها رو میتونید در این لینک (http://avamizban.net/cart.php) مشاهده کنید
در صورت نیاز به مشاوره رایگان نیز اینجا (http://avamizban.net/submitticket.php) کلیک کنید
همچنین شما رو دعوت میکنیم از تاپیک ما (http://www.webhostingtalk.ir/f20/68721/) نیز بازدید کنید
از همه دوستان ممنونم. بخصوص اون دو نفری که در مورد بقیه سوالاتم هم توضیح دادن.
بیشترتون نت افراز رو تایید کرده بودین. پس چرا تو رده بندی هاستینگ های ایرانی میهن وب هاست جلوتر از نت افرازه؟
iceforum
January 11th, 2013, 12:44
چون قیمت هاش و مشتریاش بیشتره ، میهن وب هاست سرعتش کم شده ، من خودم ازشون سرویس داشتم ، از خیلی ها سرویس داشتم واسه تست ، میهن وب هاست خیلی افتضاح بود.
Ramin22
January 11th, 2013, 17:09
دوستان میشه یه نگاه به سرویس برنزی نت افراز بزنید ببینید به درد کار من میخوره؟ هاست حرفه ای, هاست ارزان, هاست نامحدود, خرید آنلاین هاست, نت افراز (http://www.netafraz.com/hosting.php)
من میخوام یه پورتال برا سایتمون بسازم که توش چندتا ابزار برای ارائه به کاربرانم دارم. بنابراین یه سری اطلاعات تو بانک باید نگه داره. یه آپلود سنتر کوپیک مختص تصاویر هم دارم. توسرویس برنزی نت افراز نوشته تعداد بانک اطلاعاتی:1 . این یعنی چی؟
amirfateh
January 11th, 2013, 17:13
دوستان میشه یه نگاه به سرویس برنزی نت افراز بزنید ببینید به درد کار من میخوره؟ هاست حرفه ای, هاست ارزان, هاست نامحدود, خرید آنلاین هاست, نت افراز (http://www.netafraz.com/hosting.php)
من میخوام یه پورتال برا سایتمون بسازم که توش چندتا ابزار برای ارائه به کاربرانم دارم. بنابراین یه سری اطلاعات تو بانک باید نگه داره. یه آپلود سنتر کوپیک مختص تصاویر هم دارم. توسرویس برنزی نت افراز نوشته تعداد بانک اطلاعاتی:1 . این یعنی چی؟
یعنی اماکن ایجاد یم دیتابیس( بانک اطلاعاتی ) دارید
Ramin22
January 11th, 2013, 17:25
ممنون. خود ویبولتین از بانک اطلاعاتی استفاده میکنه دیگه. درسته؟ حالا یه پورتال هم برای همین انجمن میخوام بذارم که اونم برای خودش جداولی میخواد. میتونم این جداول روداخل همون یه دونه بانک بذارم یا باید دیتابیس جدایی ایجاد بشه؟
sgighost
January 11th, 2013, 17:31
از اسگیگ هاست در خدمتیم
SGIG-HOST - صفحه اصلی پورتال (http://www.sgighost.com)
irandatacenter
January 12th, 2013, 02:10
سلام. من اطلاعات کمی از هاستینگ و ارائه دهنده های هاست دارم. یه انجمن گفتگو دارم که میزبانیش برام مهمه. تا حالا روی یکی از هاستینگ هایی که از همین هرتنز خرابکار! دیتا سنتر داشت میزبانی میشد. ولی هم با پیش اومدن این قضیه و هم به دلیل مشکلات زیادی که این هاستینگ داشته دیگه نمی خوام اونجا ادامه بدم.
قدرت مالی خریدم بالا نیست که سراغ هاست دی ال و ایران و اینا برم.
شنیدم نت افراز خوبه. از نظر قیمت هم سرور برنزیش برام بد نیست.
ولی میهن وب هاست قیمت هاش مناسب تره. شما تجربه ای که اخیرا با میهن وب هاست داشته باشید دارین؟ سرویس دهیشون چطوره؟ یکی دو تا سایت که من مداوم باهاشون کار میکنم از این شرکت هاست دارن و ندیدم تا حالا مشکلی داشته باشن.
اگه میهن وب هاست خوبه، از همون بخرم . وگرنه برم سراغ نت افراز
غیر از این چندتا سوال هم دارم که باید از شما که اساتید این فن هستین بپرسم. هاست اشتراکی و اختصاصی و مجازی چه فرقی میکنه؟ lite speed چیه و چقدر با آپاچی فرق داره؟ من به چندتا بانک اطلاعاتی نیاز دارم؟ چقدر پهنای باند میخوام؟ سایتم همونطور که گفتم یه انجمن گفتگوی ویبولتینه. هنوز یک ماه از راه اندازیش میگذره و سئوی خوبی نداره و بازدیدهاش از تبلیغات دهان به دهان جذب شدن. در روز تقریبا 2000 بازدید کننده داره. دانلود و اینا هم تقریبا نداریم. 1 گیگ فضا هم فعلا کافیه
چند وقت دیگه میخوام یه پورتال برا انجمنمون راه اندازی کنیم که پرتالمون قراره یکی دو تا ابزار داشته باشه که این ابزارها باید یه سری اطلاعات رو تو بانک هامون ذخیره کنن تا در مراجعات بعدی کاربر ازش استفاده کنن(یه چیزی تو مایه های نمودار پیشرفت نمره یه فرد)
حالا راهنمایی اساتید برای سوال هام چیه؟ میدونم سوالاتم زیاد بود و پیشاپیش عذر میخوام
با سلام خدمت شما دوست عزیز.
من هاستینگ خودمون رو به شما پیشنهاد میکنم . از نظر قیمت برای شما خیلی خو خواهد بود و از نظر کیفیت چیزی کم نداره .!
مشخصات سرور های ایران دیتا سنتر :
کشور : امریکا , سی پی یو :84 هسته ای ان سی , رم : 64 گیگابایتی , لایت اسپید , نایت کلاب , سی پنل , امنیت هوشمند فوق حرفه ای
کوچک ترین مشکلی نخواهید داشت . در صورت ساسپند شدن و یا افت سرعت تمام هزینه شما کامل برگشت داده خواهد شد .
Website : ایران دیتاسنتر | هاست و دامین | هاست لینوکس | هاست دانلود | ثبت دامین (http://www.iran-datacenter.org)
ایدی بخش فروش : iran.datacenter@yahoo.com
ایدی بخش پشتیبانی : serverworkgroup@yahoo.com
hack2hacker
January 12th, 2013, 14:55
من یکی از دوستان از نت افزار هاست میزبانی داره
سرعتش که داغونه...
پشتیبانی هم خیلی دیر کار را میندارن