ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست نمایندگی هاست ویژه چت روم

Golden Palm Force
January 10th, 2013, 04:09
با سلام

از دوستان عزیز کسی نمایندگی هاست لینوکس ویژه چت روم با شرایط زیر ارائه می کنند ؟

شرایط ما :

هاست ها میخواهند برای چت روم های کوچک و معمولی استفاده شوند ! فردا پس فردا نیان هاست هارو ساسپند کنند و بگن که فلان سایت زیاد منابع مصرف میکنه !
امکان ارائه IP و DNS اختصاصی برای ما
پینگ پایین
آپتایم بالا
استفاده از cPanel
کاربر مجبور نباشه حتما از پورت 2083 استفاده کنه ! بتونه با پورت 2082 هم وارد بشه !
پشتیبانی قوی و سریع از طریق تیکت
استفاده از وب سرور LiteSpeed یا Nginx
استفاده از Cloudlinux
امکان ارائه IP اختصاصی برای هاست هایی که نیاز به آی پی اختصاصی دارند ! ( در این مورد ها هزینه های اضافی پرداخت خواهند شد ! )
ریستور سریع بکاپ های ما
پشتیبان گیری منظم روزانه ، هفتگی ، ماهیانه
سفارشی سازی میزان استفاده کاربران از RAM و CPU ( در این مورد ها هزینه های اضافی پرداخت خواهند شد ! )

با شرایط فوق اگر کسی از دوستان سرویس ارائه می کنند اطلاع دهند .

با تشکر .

itmseven_gmail_com
January 10th, 2013, 04:39
با سلام

از دوستان عزیز کسی نمایندگی هاست لینوکس ویژه چت روم با شرایط زیر ارائه می کنند ؟

شرایط ما :

هاست ها میخواهند برای چت روم های کوچک و معمولی استفاده شوند ! فردا پس فردا نیان هاست هارو ساسپند کنند و بگن که فلان سایت زیاد منابع مصرف میکنه !
امکان ارائه IP و DNS اختصاصی برای ما
پینگ پایین
آپتایم بالا
استفاده از cPanel
کاربر مجبور نباشه حتما از پورت 2083 استفاده کنه ! بتونه با پورت 2082 هم وارد بشه !
پشتیبانی قوی و سریع از طریق تیکت
استفاده از وب سرور LiteSpeed یا Nginx
استفاده از Cloudlinux
امکان ارائه IP اختصاصی برای هاست هایی که نیاز به آی پی اختصاصی دارند ! ( در این مورد ها هزینه های اضافی پرداخت خواهند شد ! )
ریستور سریع بکاپ های ما
پشتیبان گیری منظم روزانه ، هفتگی ، ماهیانه
سفارشی سازی میزان استفاده کاربران از RAM و CPU ( در این مورد ها هزینه های اضافی پرداخت خواهند شد ! )

با شرایط فوق اگر کسی از دوستان سرویس ارائه می کنند اطلاع دهند .

با تشکر .

مقدار فضا و پهنای باند و تعداد دامنه های Add-on را بفرماييد تا آفر مناسب را ارائه دهيم . دوست عزيز

parsiaplus
January 10th, 2013, 09:01
ناحیه کاربری - پارسیا پلاس - سرور مجازي (http://www.parsiaplus.com)

nginxweb
January 10th, 2013, 09:25
بنده بطور تخصصی چت روم کار میکنم و کاملا آشنا هستم و اکثر سرورهای سایت های پر بازدید چت روم کشور رو هم بنده کانفیگ و ساپورت میکنم
نیاز داشتید از طریق سایت با پشتیبانی آنلاین یا تیکت در تما باشید
NginxWeb | پلاگین مخصوص نصب Nginx (http://www.nginxweb.ir)

Golden Palm Force
January 10th, 2013, 12:00
مقدار فضا و پهنای باند و تعداد دامنه های Add-on را بفرماييد تا آفر مناسب را ارائه دهيم . دوست عزيز

فضا از 10 گیگابایت شروع می شود ؛ همیشه سرور هایی که بودیم پهنای باند را بر مبنای نامحدود بهمون ارائه می دهند !

بنده بطور تخصصی چت روم کار میکنم و کاملا آشنا هستم و اکثر سرورهای سایت های پر بازدید چت روم کشور رو هم بنده کانفیگ و ساپورت میکنم
نیاز داشتید از طریق سایت با پشتیبانی آنلاین یا تیکت در تما باشید
NginxWeb | پلاگین مخصوص نصب Nginx (http://www.nginxweb.ir)

شما نمایندگی هاست دارید ؟ کنترل پنل تان cPanel هست ؟

eli_host
April 7th, 2013, 11:58
سلام شما برای نمایندگی و خرید هاست میتونی با ما تماس بگیرید
id=eli_host
tel=09375573060