توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چه منابعی برای سرور سی پنل نیاز هست
ariansafaei
January 9th, 2013, 21:06
با سلام دوستان میخواستم بدونم سرور با چه منابعی بدرد سی پنل میخوره
از اونجایی که من 5 تا سرور دایرکت ادمین دارم ولی هیچ سرور سی پنلی نداشتم میخواستم بدونم چه مقدار رم و سی پیو برای سی پنل کاقی هست و اگه کسی هم لایسنس سی پنل ارایه میده برام پیام خصوصی بده چون افر دادن تو این بخش ممنوعه
ممنون از شما که این متنو خوندید راستی یه نظر سنجیم راه انداختم که هر کسم نخواست تاپیک بزنه نظرشو بده .
ariansafaei
January 9th, 2013, 21:20
up
pedramsistani
January 9th, 2013, 21:24
به نظر من بستگی به اکانت ها داره چه مصرفی داشته باشه
سی پی یو 4 هسته مناسبه
رم هم 2 یا 4 گیگ فرقی نداره
om!d-D
January 9th, 2013, 21:28
با رم 128 نمیتونید نصب کنید ، 256 هم کافی نیست . برای سیپنل حداقل رم 512 نیاز هست که تازه اگر تتعداد سایتتون کم نیست بالاتر باید تهی کنید
ariansafaei
January 9th, 2013, 21:48
جالبه شما در باره رم ۱۲۸ تا ۱ دارید صحبت میکنید من نظرم رو رم ۴ هست
در باره اقای نمایش مشخصات: pedramsistani - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webhostingtalk.ir/member/7553/) هم اگه میشه بگید کلا چه مقدار فرکانس یی پیو لازم هست چون یکی میاد سی پیدو ۴ هسته ۲۰۰ مگا هترز میده خب این به جاش یه دونه ۸۰۰ مگا بدن که فرقی نمیکنه
sgighost
January 9th, 2013, 22:09
رم 4 مناسبه و به نظرم با سی پی یو دو هسته ای هم میتونید کارتونو راه بندازید اما باز هم با توجه به نظر دوستان بستگی به مقدار استفاده تون داره
ariansafaei
January 9th, 2013, 22:51
رم 4 مناسبه و به نظرم با سی پی یو دو هسته ای هم میتونید کارتونو راه بندازید اما باز هم با توجه به نظر دوستان بستگی به مقدار استفاده تون داره
منم میدونم رم 4 مناسبه چه مقدار فرکانس سی پیو لازمه همه میان میگن 2 هسته ای خوبه یا 4 هسته ای خوبه
جالبه بدونید هیچ فرقی نمیکنه
10000 هزار هسته ای 1 مگاهرتز با تک هسته ای 10 گیگا هرتز هیچ فرقی نمیکنه پس لطفا فرکانس سی پیویی که لازمه رو بگید
habiballahafg
January 9th, 2013, 23:44
شما میتونید از cpu های سری E5 استفاده کنید یا حداقل از core i 7 بالاتر باشه