PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حد اکثر تعداد ای پی برای دیتا سنتر hetzener

nul
January 9th, 2013, 16:05
سلام
من یک سرور اختصاصی از hetzener خریداری کردم ، و به صورت کامل مجازی سازی شده xen HyperVM
در حال حاظر من یک ای پی بیشتر ندارم وبرای ایجاد سرور مجازی قصد تهیه ای پی را دارم ، ظاهرا خود دیتاسنتر حداکثر 3 ای پی به هر سرور اختصاصی بیشتر نمی دهد
دوستان ممنون میشم منو در این زمینه راهنمایی کنن که چجوری میتونم ای پی برای سرورم تهیه کنم .
با تشکر.

fr0nk
January 9th, 2013, 16:23
18 ایپی برای هر سرور

اگه با واسطه خریدید که به واسطه بگید براتون از پنل سفارش بزنه

اگرم خودتون خریدید تو پنلی که دارید جا برای خرید ایپی هست

AvalinHost
January 9th, 2013, 16:43
باسلام
برای ip بیشتر باید سابنت خریداری کنید که با اون 3 تا سینگل ip و یک سابنت 28 نهایتا میتونید از 16 تا ip مفید استفاده کنید.
برای سابنتهاتون هم باید روتر ایجاد کنید.
موفق باشید.

nul
January 9th, 2013, 16:58
لطفا من رو راهنمایی کنید از این سه گزینه کدوم رو باید خریداری کنم و هر کدام چند ip رو در اختیار من می زارند یک توضیح کوچک هم بدید ممنون می شم

10801

ممنون

Iran Web Host
January 9th, 2013, 17:09
گزینه سوم /28 هست و ۱۴ آی پی در اختیار شما قرار میگیره با هزینه ماهانه ۱۶ یورو

برای استفاده از ساب نت باید فلکسی پک هم تهیه کنید که ماهانه ۱۵ یورو هست

nul
January 9th, 2013, 17:24
خیلی ممنون از جوابتون

امکان داره بفرمایید فلکسی پک چی هست ؟ و اگر تهیه نکنم نمی تونم از ip ها استفاده کنم

خیلی ممنون

Iran Web Host
January 9th, 2013, 17:25
خیلی ممنون از جوابتون

امکان داره بفرمایید فلکسی پک چی هست ؟ و اگر تهیه نکنم نمی تونم از ip ها استفاده کنم

خیلی ممنون

فلکسی پک هزینه ای هست که اگر میخواید روی سرورتون از addon های هتزنر استفاده کنید باید تهیه کنید !

مثل ساب نت,HDD,...

nul
January 9th, 2013, 17:29
فلکسی پک هزینه ای هست که اگر میخواید روی سرورتون از addon های هتزنر استفاده کنید باید تهیه کنید !

مثل ساب نت,HDD,...

خیلی عذر می خوام من توی این قضیه وارد نیستم اگر این فلکسی پک رو تهیه نکنم از 14 آی پی که بهم می ده می تونم استفاده کنم ؟

Iran Web Host
January 9th, 2013, 17:31
خیلی عذر می خوام من توی این قضیه وارد نیستم اگر این فلکسی پک رو تهیه نکنم از 14 آی پی که بهم می ده می تونم استفاده کنم ؟

خواهش می کنم عزیز

اگه تهیه نکنید اصلا نمی تونید ۱۴ آی پی رو بگیرید
عکسی که خودتون گذاشتید رو نگاه کنید نوشته نیاز به فلکسی پک داره

ولی اگه ۳ آی پی نیازتون رو برطرف می کنه نیازی به فلکسی پک ندارید .:53:

nul
January 14th, 2013, 18:20
سلام

من 3 تا ip تهیه کردم . بعد از خرید آیا باید تنظیمات خاصی انجام بدم ؟ یا اینکه به صورت مستقیم می تونم داخل hyper-vm استفاده کنم ؟

ممنون

AvalinHost
January 14th, 2013, 18:23
سلام

من 3 تا ip تهیه کردم . بعد از خرید آیا باید تنظیمات خاصی انجام بدم ؟ یا اینکه به صورت مستقیم می تونم داخل hyper-vm استفاده کنم ؟

ممنون

سلام
خیز نیاز به راه اندازی روتر ندارند.
می توانید با استفاده از اطلاعات gateway و netmask و broadcast و network از آنها در کنترل پنل خود استفاده کنید.
موفق باشید.

Iran Web Host
January 14th, 2013, 18:26
سلام سه آی پی با مک آدرس هستند که باید مک آدرس رو در مجازی ساز ست کنید برای استفاده

nul
January 14th, 2013, 19:02
سلام سه آی پی با مک آدرس هستند که باید مک آدرس رو در مجازی ساز ست کنید برای استفاده

خیلی ممنون . من باید مک آدرس رو داخل مجازی ساز ست کنم ؟ یا داخل سرور اصلی ؟

چون من سرور مجازی رو با مجازی ساز می سازم هیچ مشکلی وجود نداره فقط ip ایجاد شده ping نمی ده .

در صورتی که باید مک آدرس رو داخل مجازی ساز ست کنم در کدوم قسمت ؟ لطفا راهنمایی کنید ( hyper-vm )

با سپاس

Iran Web Host
January 14th, 2013, 19:49
hypervm یا hyper-v ؟
فکر نکنم هایپر وی ام امکان ست کردن مک داشته باشه

nul
January 14th, 2013, 19:55
hypervm یا hyper-v ؟
فکر نکنم هایپر وی ام امکان ست کردن مک داشته باشه

خیلی ممنون دوست عزیز بابت پاسخ خوبتون

من با هایپر وی ام مجازی سازی کردم . به چه شکلی می تونم این کار رو انجام بدم چون الان سرور مجازی می سازم هیچ مشکلی نداره تنها مشکل همین ip هست که ping نمی ده

لطفا من رو راهنمایی کنید

با تشکر

Iran Web Host
January 14th, 2013, 21:18
من سرچ کردم براتون مثل اینکه به این صورت باید مک آدرس رو ست کنید

vzctl set <CTID> --netif_add <ifname>[,<mac>,<host_ifname>,<host_mac>,<bridge>]

here is an example:
vzctl set 101 --netif_add eth0,00:12:34:56:78:9A,veth101.0,00:12:34:56:78:9B --save