ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هتزنر یا ovh !؟ مسئله این است !

isoroush
January 9th, 2013, 11:42
سلام خدمت دوستان و همکاران گران قدر
بنده قصد دارم از یکی از این دو دیتاسنتر یک سرور رم 24 یا 32 گیگ بگیرم ( البته با پورت 1 ) برای مجازی سازی
به نظر شما از کدوم رو بگیرم اضافه کنم ؟ ( لطفا دیتاسنترهای دیگه پیشنهاد ندید چون از رد استیشن و ایکس ال هاست دارم الان نیازه از یکی از این دیتاسنتر ها هم داشته باشم )
کدام یک از این دو در برابر ابیوز سخت گیرانه عمل می کنند ؟
ضمنا من میخواستم مستقیم خرید کنم ، چون کسایی که با واسطه خرید می کردند این مدت مشکلات عدیده ای واسشون پیش اومد ( نظیرش در بخش متفرقه موجوده ! )
حالا با واسطه بگیرم یا مستقیم ؟ ( از لحاظ پرداخت ارزی مشکلی ندارم )
ممنون میشم مثل این این تایپیک تجربه شما در مورد رد استیشن !؟ (http://www.webhostingtalk.ir/f6/64163) که بنده رو راهنمایی کردید و منجر شد سرور رو بخرم ( و الان هم واقعا راضیم) باز هم راهنمایی بفرمایید

با تشکر

mehrshad.ho
January 9th, 2013, 11:48
هر دو خوب هستند
هتزنر به ابیوز سخت گیر تره در ovh هم باید شبکه کانفیگ بشه تا ابیوز نیاد

اما در کل مشتری سرور آلمان بیشتر هست

iranian-portal
January 9th, 2013, 11:57
بستگی به استفاده شما و مشتریانی که دارید داره
از هتزنر برای سبک مشتریان میزبانی هاست و هاست دی ال استفاده کردم
اصلا راضی نبودم
فشاری که روی هارد وارد میشد باعث افت کیفیت سرویس می شد
لذا اگر فشار روی سرورتون خیلی بالاست OVH گزینه به مراتب بهترین هست
هتزنر مشکل هارد خیلی داره
جدیدا هم آی پی خیلی محدود میده پشتیبانی هم ضعیف شده
تاپیک های شکایات کاربران رو از هتزنر بخونید متوجه میشن!!
واسه مجازی سازی از نظر من OVH گزینه بهتری هست
http://www.webhostingtalk.ir/f55/67603/
این تاپیک هم ممکنه به کارتون بیاد

Iran Web Host
January 9th, 2013, 12:29
سلام

جفتشون برای تعداد آی پی بالای ۳-۴ تا نیاز به فلکسی پک یا professional use دارند با هزینه ماهانه ۱۵ یورو

ولی هتزنر کلا بالای ۱۶ آی پی نمیده

هتزنر هم اگر روتر رو به خوبی کانفیگ کنید به هیچ عنوان مشکل ابیوز نخواهید داشت

نصب اکثر سیستم عامل ها در OVH رایگان هست با چند کلیک که این کار در هتزنر مثلا برای نصب vmware با هزینه همراه هست

هتزنر هیچ مشکلی با ایرانی نداره ولی OVH به ایرانی سرویس نمیده

قیمت های هتزنر با احتساب مالیات هست ولی به قیمت های OVH مالیات افزوده میشه هنگام سفارش

موفق باشید :53:

isoroush
January 9th, 2013, 12:48
هر دو خوب هستند
هتزنر به ابیوز سخت گیر تره در ovh هم باید شبکه کانفیگ بشه تا ابیوز نیاد

اما در کل مشتری سرور آلمان بیشتر هست

[

بستگی به استفاده شما و مشتریانی که دارید داره
از هتزنر برای سبک مشتریان میزبانی هاست و هاست دی ال استفاده کردم
اصلا راضی نبودم
فشاری که روی هارد وارد میشد باعث افت کیفیت سرویس می شد
لذا اگر فشار روی سرورتون خیلی بالاست OVH گزینه به مراتب بهترین هست
هتزنر مشکل هارد خیلی داره
جدیدا هم آی پی خیلی محدود میده پشتیبانی هم ضعیف شده
تاپیک های شکایات کاربران رو از هتزنر بخونید متوجه میشن!!
واسه مجازی سازی از نظر من OVH گزینه بهتری هست
کیفیت کم در Hetzner چرا؟ (http://www.webhostingtalk.ir/f55/67603/)
این تاپیک هم ممکنه به کارتون بیاد

سلام

جفتشون برای تعداد آی پی بالای ۳-۴ تا نیاز به فلکسی پک یا professional use دارند با هزینه ماهانه ۱۵ یورو

ولی هتزنر کلا بالای ۱۶ آی پی نمیده

هتزنر هم اگر روتر رو به خوبی کانفیگ کنید به هیچ عنوان مشکل ابیوز نخواهید داشت

نصب اکثر سیستم عامل ها در OVH رایگان هست با چند کلیک که این کار در هتزنر مثلا برای نصب vmware با هزینه همراه هست

هتزنر هیچ مشکلی با ایرانی نداره ولی OVH به ایرانی سرویس نمیده

قیمت های هتزنر با احتساب مالیات هست ولی به قیمت های OVH مالیات افزوده میشه هنگام سفارش

موفق باشید :53:
واقعا از توضیحات کامل شما سه عزیز ممنونم ، توضیحات کاملی بود ، پس یعنی هر کدام دنگ و فنگ های خاص خودشان را دارند! worldstreem رو چطور می بینید؟

danitfk
January 9th, 2013, 12:57
از لحاظ پرداخت مراقب باشید.
در انتخاب واسطه دقت کنید.
در مورد OVH کسایی مثل رضاکوهی،مبین پارسیان بودن که مشکل پیش آوردن .. اما خب کسایی مثل خوشنویس هست که درست کار می کنه :)
در مورد هتزنر هم جدیدا سرورایی که از طریق گذرگاه جهانی ( persianwhois ) گرفته شده به مشکل خورده.

habiballahafg
January 9th, 2013, 13:01
به نظر من فعلا از هتزنر نگیرد (تاپیک مربوط را هم میبینید )از ovh بگیرید سعی کنید بدون واسطه بگیرید.هتزنر هم محدودیت ای پی داره (ماکسیمم ۱۵ ای پی میده )

CityKala.net
January 9th, 2013, 13:06
به نظر من فعلا از هتزنر نگیرد (تاپیک مربوط را هم میبینید )از ovh بگیرید سعی کنید بدون واسطه بگیرید.هتزنر هم محدودیت ای پی داره (ماکسیمم ۱۵ ای پی میده )

هر جوری کار بشه آخر با واسطس!
بحث سر این هست!
اگر از صرافی پی بخوره حساب در ovh به نام صرافی وریفای می شه!
خودشون مستقیم کار کنن! نیاز به پاسپورت و کپی از کردیت کارت و در مواقعی حتی وریفای تلفن! که ببیند آیا واقعا شما توی همون کشوری که شماره دادید زندگی میکنید یا نه! واقعیت یا دروغین!

Iran Web Host
January 9th, 2013, 13:08

دوست عزیز این مسایل مربوط به سهل انگاری همکاران میشه ربطی به دیتاسنتر نداره. هر دیتاسنتری قوانین خودشو داره که همه باید رعایت کنند:53:

CityKala.net
January 9th, 2013, 13:19
دوست عزیز این مسایل مربوط به سهل انگاری همکاران میشه ربطی به دیتاسنتر نداره. هر دیتاسنتری قوانین خودشو داره که همه باید رعایت کنند:53:

حرف جناب آقای شریفی شدیدا تایید می شود!

coloserver
January 9th, 2013, 13:33
به نظر بنده هتزنر گزینه بهتری است .. الان 2 ساله باهشون کار کردم.. جز 3-4 تا ابیور مشکل زیادی پیش نیومده...

iranian-portal
January 9th, 2013, 23:42
[

واقعا از توضیحات کامل شما سه عزیز ممنونم ، توضیحات کاملی بود ، پس یعنی هر کدام دنگ و فنگ های خاص خودشان را دارند! worldstreem رو چطور می بینید؟

از هتزنر و OVH که به نظرم دیتاسنتر های درجه دوم یا حتی سوم هستند پریدین به worldstream؟؟؟
کیفیت و کار worldstream رو به کلی از مقایسه با این دو دیتاسنتر جدا کنید
worldstream هلند سرور اختصاصی نداشتم تا به حال اما سرور مجازی و سرور میزبانی از این دیتاسنتر داشتم
چند تا از همکاران هم worldstream داشتند و خیلی راضی بودن
اما یکی از دلایل مهمی که زیاد بین ایرانی ها نیست قیمت های بالاست که بر اساس سرویس با کیفیتی که می گیرید به نظر من قیمت خوبی دارن

itjavani
January 10th, 2013, 00:05
از نظر سخت افزار ، پورت ، کیفیت شبکه ، مسلما ovh برتری به هتزنر دارد.
قبلا در تاپیک های زیادی بحث شد

sky98
January 10th, 2013, 10:16
عزیز شما ovh بگیر واسه پورت هم هزینه کن 1 گیگابیت یگیر -توصیه های دوستان عالی هستند - هارد رو سعی کن sata3 یه sas بگیر

rashawebhost
January 10th, 2013, 14:59
بنا بر گفته دوستان و تجربه این چند ماهه اخیر عملاً دیتاسنتر هتزنر به کاربران ایرانی به صورت نامحسوس اعلام کرده است که از ما سرویس نگیرید . دلیلش هم همان پاسخ ندادن ها و سر سری گرفتن مسئولیت پشتیبانی کاربران ایرانی .
با توجه تحقیق به عمل آمده فقط چند کشور در این لیست پشتیبانی بد قرار دارند که متاسفانه ایران هم جزء ان می باشد.

Iran Web Host
January 10th, 2013, 15:09
بنا بر گفته دوستان و تجربه این چند ماهه اخیر عملاً دیتاسنتر هتزنر به کاربران ایرانی به صورت نامحسوس اعلام کرده است که از ما سرویس نگیرید . دلیلش هم همان پاسخ ندادن ها و سر سری گرفتن مسئولیت پشتیبانی کاربران ایرانی .
با توجه تحقیق به عمل آمده فقط چند کشور در این لیست پشتیبانی بد قرار دارند که متاسفانه ایران هم جزء ان می باشد.

سلام

متاسفانه و از روی شرمندگی باید بگم که حرف شما رو قبول ندارم
چون هیچ وقت هتزنر به ما نه دیر پاسخ داده و نه سرسری
از اول هم گفتیم ایرانی هستیم
حتی خیلی ها رو میشناسم با کارت ملی verify کردند و هیچ مشکلی ندارن:53:

habiballahafg
January 10th, 2013, 15:22
سلام

متاسفانه و از روی شرمندگی باید بگم که حرف شما رو قبول ندارم
چون هیچ وقت هتزنر به ما نه دیر پاسخ داده و نه سرسری
از اول هم گفتیم ایرانی هستیم
حتی خیلی ها رو میشناسم با کارت ملی verify کردند و هیچ مشکلی ندارن:53:
هتزنر و کلا خارجی ها با ایران مشکل دارند و این که با کارت ملی وریفای میکنند مطمئن باشد که براشون حتما مشکل پیش میاد .

Iran Web Host
January 10th, 2013, 15:24
هتزنر و کلا خارجی ها با ایران مشکل دارند و این که با کارت ملی وریفای میکنند مطمئن باشد که براشون حتما مشکل پیش میاد .

سلام

جهت اطلاعتون باید هرض کنم که تا بحال یک ایرانی هم با هتزنر مشکل پیدا نکرده
اونایی که به مشکل خوردند کسانی بودند که اطلاعات fake دادند به جای اطلاعات واقعی خودشون ! :53:

rashawebhost
January 10th, 2013, 15:27
سلام مجدد
به نظر شما یک دیتاسنتر خارجی به کارت ملی ایرانی که معلوم نیست اصل است یا نه چه نیازی دارد ؟!!
اگر بحث پاسپورت بود باز معقول تر به نظر میرسید .
در مورد کار اصولی تقریباً همه آقای هوشیار را می شناسند و نحوه کار شرافتمندانه ایشون رو .. اتفاق برای ایشون افتاد میتوانید سوال بفرمائید.
موفق باشید.

Iran Web Host
January 10th, 2013, 15:29
سلام مجدد
به نظر شما یک دیتاسنتر خارجی به کارت ملی ایرانی که معلوم نیست اصل است یا نه چه نیازی دارد ؟!!
در مورد کار اصولی تقریباً همه آقای هوشیار را می شناسند و نحوه کار شرافتمندانه ایشون رو .. اتفاق برای ایشون افتاد میتوانید سوال بفرمائید.
موفق باشید.

سلام

من عرض کردم حتی با کارت ملی هم قبول دارن ایرانی رو (خودم با پاسپورت verify کردم)
بله آقا رحمان رو هم میشناسم ولی در جریان کارشون نبودم

MagicVps.Com
January 10th, 2013, 20:37
سلام مجدد
موفق باشید.

بله کار ایشون شرافتمندانه بود ولی متاسفانه باید بگم که مشکل سر واسطشون بود و واسطشن این اقا را بر باد داد وقتی از چیزی خبر ندارید اطلاعات اشتباه ندین
توی هتزنر هرکی مشکل خورده یا ابیوزهاش ردست جواب نداده یا واسطه بربادش داده و لا غیر

rashawebhost
January 10th, 2013, 20:41
ممنونم از لحن صحبتتون دوست عزیز .
نیازی به معرفی نیست چون اینجا جاش نیست .
موفق باشید به هر حال .

سرورورک آمریکا
January 15th, 2013, 22:01
با سلام ... به دلیل وجود هارد های باس کلود 420 در سرور های OVH شما می توانید در انتقال های بین سروری از سرعتی مانند 300 مگابایت بر ثانیه بهره مند شوید... هتزنر متاسفانه فعلا جالب عمل نمی کنه و همانطور که دوستان اشاره فرمودند یکم به اب یوز حساس هست و در کل در آپتایم نیز طبق تحقیقات آپتایم OVh برتر از هتزنر هستش... لذا در کل از لحاظ کیفیت و کارایی بهتر OVH از طرف ما پیشنهاد می گردد..