PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست آموزش انتقال بکاب در دایرکت آدمین

nima73
January 8th, 2013, 23:33
درود
دوستان سایت ما روی هاست اشتراکی با پنل دایرکت آدمین بود ولی ناچار شدیم انتقال بدیم به سرور و برای سرور هم لایسنس دایرکت آدمین خریدیم، الان یک بکاب از تمام سایت ها داریم ولی حتی نمیدانیم چطور dns درست کنیم و یا حتی چطوری بکاب را انتقال بدیم ؟

از اساتید تقاضای کمک دارم :77:

mehdifx
January 9th, 2013, 00:11
البته آموزشهای زیادی در همینجا هست.

ولی به طور خلاصه شما ابتدا باید دایرکت ادمین جدید را کانفیگ کنیدو براش دی ان اس قرار بدید . (این دی ان اس ها هم باید در کنترل پنل دامنه ساخته بشه و آی پی سرور بهش داده بشه)

برای انتقال هم اگه هنوز روی قبلی دایرکت ادمین را دارید از طریق ftp میتونید انتقال بدید.

ولی سؤالی که شما پرسیدید یه پروسه بزرگی هست که توضیحات کاملی میخواد. در صورتی که آشنایی ندارید بدید دوستان و اساتید براتون انجام بدن تا کارتون سریعتر انجام بشه و بعد یواش یواش آموزشها و مطالب را بخونید و آشنایی کامل پیدا کنید.

موفق باشید/

nima73
January 9th, 2013, 00:43
ممنون از توضیحات
ولی خوب این اساتیدی که میتونند این کارها را انجام بدن هم کاش اینجا یک آفری میزاشتن و هزینه را هم میگفتن
ساخت dns و ریستور بکاب کاری هست که الان نیازمند یاری سبز یا هر رنگی شما میفرمایید هستیم .
بکاب قبلی هم مال دایرکت آدمین هست و این فکر کنم کار را راحتتر میکنه
چون سرور ویندوز دارم میتونم با اون انتقال بدم به سرور جدید ولی کلا نمیدانم چیکار باید انجام بدم و از کدام قسمت
من قبلا یک بار تو سی پنل اینکارها را راحت انجام دادم ولی تو این پنل دایرکت آدمین اصلا نمیدانم چه خبر هست و چیکار باید الان انجام بدم

sa_sh41
January 9th, 2013, 00:57
با سلام
انجام تمامی کانفیگ های امنیتی سرور.کانفیگ های mysql و httpd ,ftp
تنظیم DNS ها و امور مربوطه و انتفال سایت های شما و رفع مشکلات احتمالی بعد از انتقال
خواستید پ خ بدین

برف هاستینگ
January 9th, 2013, 05:06
در زمینه کانفیگ میتونیم کمکتون کنیم.

nima73
January 9th, 2013, 09:05
دوستان من با کمک چند تا آموزش داخل انجمن و آموزش زیر همه کارها را انجام دادم
How-to setup the DNS for a DirectAdmin server | Web Development Blog (http://www.web-development-blog.com/archives/how-to-setup-the-dns-and-name-server-for-a-directadmin-web-server/)
و البته صفحاتی از سایت ایندکسی که سالخته بودم هم به خوبی لوود میشند ، ولی با وجودی که دیتابیس به خوبی ریستور شده و حتی پوشه ها را خودش ساخت ولی نمیدانم چرا تو فایرفکس صفحه اصلی سفید بالا میاد و البته تو گوگل کروم هم خطای HTTP Error 500 (Internal Server Error) را میده .
اگر از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه که ثواب دنیا و آخرت در این هست نه چیز دیگه :دی :^O

sa_sh41
January 9th, 2013, 12:29
display erro ro on kon
ببین چه خطایی نمایش میده؟؟؟

younes69
January 19th, 2013, 21:45
کسی جواب اینو نمیدونه از چیه مشکل؟:-$ 1 ساعته همه جارو زیرو کردم اوکی نشد که نشد