ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش سرور اختصاصی از فرانسه ovh و kimsufi و yes up کانادا بدون محاسبه مالیات

ezat1
January 8th, 2013, 22:30
با سلام خدمت همه دوستان

عزیزانی که از فرانسه و کانادا سرویس میخوان براشون میتونم تهیه کنم لازم به ذکر هست مالیات حذف شده هست و مالیاتی پرداخت نمیکنید میتونم براتون هم به یورو و هم به پوند خرید کنم بدون مالیات ./
قیمت ها هم همون قیمت سایت هست البته به احتساب ریال روزانه !؟
1- هیچ هزینه اضافی از کسی دریافت نمیکنم !؟ قیمت رو به قیمت حواله یک صرافی که سایت داره محاسبه میکنم همون رو به همون قیمت ./

2- جواب این سوال کی منو تایید میکنه ؟ باید بگم هیچکس اونایی که تایید شده بودن رو دیدیم حالا منو تایید کنن نکن مهم نیست فقط اعتماد همین .
3- کلا سرور رو نمیتونم منتقل کنم خب اگر میشد این کارو انجام میدادیم اما خب کلی مدارک دادیم مالیات برداشته بشه بعد بیام چه جوری منتقل کنیم ؟ خودمون زیر سوال میریم .
4- اما پشتیبانی با خودتون هست تا جایی که بشه بلد باشیم کمک میکنیم .
5- مدت زمان تحویل نمیگم یک ساعت نمیگم 10 روز تا تحویل بشه میدیم بهتون ! معمولا یکساعت بعد از واریز ما تحویل میدن.
6- البته ovh از آمریکا هم میده اونم میتونم براتون بگیرم .
7- کانادا هم که مشخص هست تو سایتش البته میتونیم یه پسشنهاد هم جدا از سرورهای سایتش یکم قیمت پایین تر بگیریم ./
8- دوستان پرداخت ما به رینگت هست (یعنی رینگت چنج میشه به دلار و یورو )

موفق باشید