با سلام
لطفا نحوه اتصال ساب دامین به سروری دیگه از طریق پنل مدیریت دامنه رو توضیح بدهید.
ممنون:53:
Metalik
January 8th, 2013, 21:08
سلام
توی پنل دامنه dns فعال کنید
توی dns یک a record با نام ساب دامنه و آی پی سرور دیگر اضافه کنید
wanener
January 8th, 2013, 21:09
سلام
برای این کار نیاز هست تا dns های دامنه به مقادیر تعریف شده خود رجیستاری اغیر پیدا کنه و در واقع میزبان dns شما خود رجیستاری باشه
در این / غیر این صورت فقط کافیه یک رکورد a در پنل دامنه . کنترل پنل هاستی که دامنه اصلی در آنجا میزبانی می شود به آی پی سرور دوم که محل قرار گیری زیر دامنه است ایجاد کنید
موفق باشید
abbasss
January 8th, 2013, 21:17
سلام
برای این کار نیاز هست تا dns های دامنه به مقادیر تعریف شده خود رجیستاری اغیر پیدا کنه و در واقع میزبان dns شما خود رجیستاری باشه
در این / غیر این صورت فقط کافیه یک رکورد a در پنل دامنه . کنترل پنل هاستی که دامنه اصلی در آنجا میزبانی می شود به آی پی سرور دوم که محل قرار گیری زیر دامنه است ایجاد کنید
موفق باشید
مشکل همین هاسته که بالا نمیاد...فقط دسترسی به پنل مدیریت دامنه از طریق ثبت کننده دامنه ندارم.خودم هم به پنل دامنه دسترسی ندارم اما از جایی که دامنه رو گرفتم فکر کنم بتونند تغییر بدن، درسته؟
empratoor
January 8th, 2013, 21:33
مشکل همین هاسته که بالا نمیاد...فقط دسترسی به پنل مدیریت دامنه از طریق ثبت کننده دامنه ندارم.خودم هم به پنل دامنه دسترسی ندارم اما از جایی که دامنه رو گرفتم فکر کنم بتونند تغییر بدن، درسته؟
برای تغییر Name Server ها اگه منظورتون هست بله می تونند تغییر بدن. اما برای ایجاد A Record روی سابدامین خیر باید حتما از پنل هاست اقدام بشه طبق توضیحات دوست عزیزمون.
abbasss
January 8th, 2013, 21:47
برای تغییر Name Server ها اگه منظورتون هست بله می تونند تغییر بدن. اما برای ایجاد A Record روی سابدامین خیر باید حتما از پنل هاست اقدام بشه طبق توضیحات دوست عزیزمون.
فرض کنید من اصلا هاست نگرفتم و میخوام فقط ساب دامین رو به یه سرور دیگه متصل کنم باید چکار کنم؟
empratoor
January 8th, 2013, 21:54
فرض کنید من اصلا هاست نگرفتم و میخوام فقط ساب دامین رو به یه سرور دیگه متصل کنم باید چکار کنم؟
اگه از Directi داری توی پنل دامنه توی بخش Name Servers که بری یه گزینه داره Fix Name Servers (اگه اشتباه نکنم یا Repair بود یا Fix ) اونو که بزنید Name Server های پیشفرض رو قرار میده بعد می تونید برید از بخش DNS Management برای سابدامین مورد نظر A Record ایجاد کنید و بدون مشکل تغییرات اعمال میشه.
HesaM4388
January 9th, 2013, 18:52
یه سوال منم بپرسم حالا که بحث دامین شد. برای اینکه دامین مجانی .tk رو طوری بذارم که سایت با اون آدرس هم وارد بشه باید چکار کنم؟
مثلا میخوام اینجوری باشه که ادرسای زیر همه ش صفحه ی اصلی سایت منو باز کنه
music1.tk
music2.tk
music3.tk
وقتی بخوام music4.tk رو بذارم رو سایت اصلی باید چکار کنم؟ ممنون میشم.