PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بسته شدن سروهای هتزنر ( کسانی که از شرکت گذرگاه جهانی خریده بودن)

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5

abbasss
January 9th, 2013, 10:19
لطفا یک نفر خبر دقیقی ازشون بگیره....بالاخره امروز درست میشه یا فردا؟؟
:102:

masterphp
January 9th, 2013, 10:24
تو سایت خودشون زدن فردا درست میشه دیگه چه پیگیری؟

MizbanVps
January 9th, 2013, 10:26
یعنی چی اقا جون؟

الان 20 ساعته سرور ها الکی بسته شدن؟

با ور کنید دیگه هیچ باز گشایی تو کار نیستش

باید بریم بمیریم

اگه مشکل مالی بود تا الان حل میشد

page5
January 9th, 2013, 10:30
یعنی چی اقا جون؟

باید بریم بمیریم

نه اینجوری نگو
اگه باز نشه یا امروز باز نشه فاتحه سایت من خونده میشه:-|[-(

spalisp
January 9th, 2013, 10:31
یعنی چی اقا جون؟

باید بریم بمیریم

باید پاسخگو باشه گذرگاه . این شرکت پولو تمام سرور هارو از قبل گرفته از مشتریا و تعهد داشته که هیچ مشکلی برای سرور ها پیش نیا د . الان 1 روزه سرور ها قطع شده . این وسط چه ضرر هایی داره وارد میشه به ما . اینا که خیالیشون نیست پولشونو جلو جلو و دو برابر گرفتن از مشتریا . ای بابا

MizbanVps
January 9th, 2013, 10:31
درضمن جالب اینکه من تو پنل روبوت میرم یکی از سرور ها مو زده کنسل شده برای دو هفته دیگه

یکی از سرور هام ای پی هاشو بستن

معلوم نیست چه اتفاقی داره می افته

اما اون چیزی که من فهمیدم هتزنر دیگه تمایل نداره با گذرگاه کار کنه

چون سرور هامو تو روبوت زده کنسل شده

در صورتی که وقت داره

از طرفی هم ای پی هارو بستن

MizbanVps
January 9th, 2013, 10:33
باید پاسخگو باشه گذرگاه . این شرکت پولو تمام سرور هارو از قبل گرفته از مشتریا و تعهد داشته که هیچ مشکلی برای سرور ها پیش نیا د . الان 1 روزه سرور ها قطع شده . این وسط چه ضرر هایی داره وارد میشه به ما . اینا که خیالیشون نیست پولشونو جلو جلو و دو برابر گرفتن از مشتریا . ای بابا

بله عزیزم یورو 4650 تومانی رو دارن 5200 میفروشن هر چند وقت یک بار هم میان میگن ارز رفته بالا مابه تفاوت بدید

به محضی که سرور بیاد بالا من انتقال میدم به اولین هاست

خداوکیلی پشتیبانی رو دست این اقا ندیدم

اقای سعادت

اولا پایین ترین نرخ ارز رو تو روز حساب میکنه برات و همون موقعه پرداخت میکنه

دوما تمام ابوزی هارو سریع میفرسته و خیلی هاشم خودش جواب میده

خیلی پیگیر هستش

paradiseserver
January 9th, 2013, 10:37
یعنی چی اقا جون؟

باید بریم بمیریم

سلام
مشکل مالی نیست دارن گرو کشی میکنن

گذر گاه اراک هم پاسخگو نیست میگن به ما ربطی نداره [-(

twitbook
January 9th, 2013, 10:37
منم اصفهان هستم. هرکس خواست میتونم حضوری برم شرکت سانیران و براشون پیگیری کنم. از دید من که شرکت معتبری هستش!

spalisp
January 9th, 2013, 10:38
بله عزیزم یورو 4650 تومانی رو دارن 5200 میفروشن هر چند وقت یک بار هم میان میگن ارز رفته بالا مابه تفاوت بدید

به محضی که سرور بیاد بالا من انتقال میدم به اولین هاست

خداوکیلی پشتیبانی رو دست این اقا ندیدم

اقای سعادت

اولا پایین ترین نرخ ارز رو تو روز حساب میکنه برات و همون موقعه پرداخت میکنه

دوما تمام ابوزی هارو سریع میفرسته و خیلی هاشم خودش جواب میده

خیلی پیگیر هستش

فقط خدا کنه سرور بیاد بالا و بتونیم انتقال بدیم وگرنه ...

page5
January 9th, 2013, 10:38
No IP-Adresses or Subnets were selected.

MizbanVps
January 9th, 2013, 10:43
سلام
مشکل مالی نیست دارن گرو کشی میکنن

گذر گاه اراک هم پاسخگو نیست میگن به ما ربطی نداره [-(

افرین میدونید چرا؟

میتونه دعوای داخلی هم باشه

چون سرور ها به اسم سارا سلسله ای هستش

از ابوذی ها میشه فهمید که نوشته سارا سلسله ای

امکان داره هم لج بازی شده

ولی این چیزی که معلوم هستش اینکهخود سایت های پرشین هویز و خود مشتریاش روی هتزنر هستند و سروراشون بالا میادش

معلوم نیستش چه خبره

delta
January 9th, 2013, 10:44
سرور نیمه اختصاصی ما از امروز صبح به طرز فجیحی سرعتش زده بالا... بپر بپر راه انداخته.. انگار پورت خالی شده داره به طرز عجیبی دانلود میده و سرعت ریموتش هم زده بالا....( خدا رحم کنه اتفاقات غیر طبیعی) فکر کنم تا الان اورسل بودیم تازه داره خودش رو نشون میده :105:

majidisaloo1
January 9th, 2013, 10:44
:|:|:| من موندم بعد از این همه بدبختی وقتی سرورها بالا اومدن باز هم شما حاضر به همکاری با گذرگاه خواهید بود؟؟؟

بستگی دارد موضوع چی باشه و مشکل از کجا باشد
کسی که توی کار هاستینگ حرفه ای باشه میدونه که مشکل همیشه هست و باید تقلیلش داد و الان هم مشکل هست و باید سعی کنیم حل کنیم که بهترین کار اینه ه با گذرگاه همراه باشیم تا ببینیم چطور میتونیم کمک کنیم تا کمک هامون رو بکنیم و مشکل برطرف بشود

shivahost
January 9th, 2013, 10:46
ولی این چیزی که معلوم هستش اینکهخود سایت های پرشین هویز و خود مشتریاش روی هتزنر هستند و سروراشون بالا میادش

معلوم نیستش چه خبره

شما فقط دارید جو رو متشنج می کنید. درسته اعصاب شما هم خرد شده اما بهتره آرامش رو حفظ کنیم. سایت گذرگاه (http://gozargah.co.ir/cp/) که بالا میاد هم روی دیتاسنتر GIGA در آلمان هست و روی هتزنر نیست.

majidisaloo1
January 9th, 2013, 10:49
منم تو غم خودت شریک بدون
متاسفانه این هاست 97 پشتیبانیشم خیلی ضعیفه
به زور یه تیکتو جواب میدن
مخصوصا دیروز
سایت خودشون هم بالا نمیومد دیگه

دوست گلم هاست 97 زمانی میتواند پاسخ بدهد که بتونه حرفی بزنه
مثلا مثل الان که هیچ خبری نشده و نمیتونه چیزی بگه بنده خدا چی باید بگه؟؟
بگه داریم مشکل رو حل میکنیم؟یا دروغ بگه؟ بهتره کمی عمیق تر فکر کنید و همه جوانب رو در نظر بگیرید

twitbook
January 9th, 2013, 10:50
میگم ما که قرارداد درست و حسابی نداریم! الان خساراتی که متحمل میشیم رو کی میده؟؟؟

majidisaloo1
January 9th, 2013, 10:52
از ماست که بر ماست! یه روز تو همین آلمان صبح که میشه مردم میبینن قیمت شیر کمی گرون شده، اون روز هیچ کس شیر نمیخره فرداش قیمت ها برگشت جای خودش!!! الانم اگه دوستانی که دارن از گذرگاه خدمات میگیرن بعد از رفع مشکلشون دیگه با این شرکت ادامه همکاری ندن درس بزرگی واسشون میشه!!! در شمن شرکت هایی معتبر ایرانی هم هستن که خسارت بدن!!!

منظورتون از شرکت های بزرگ میشه توی پیام خصوصی بگین؟
ایران هاست فکر میکنم بزرگترین هاستین هست دیگه ؟؟ بزرگترین جبران خسارتش به میزان هزینه پرداختی شما برای سرویس هست
شما میتوانید توی قوانینش بخونید
فقط هاستینگ ها و دیتا سنتر های خارجی هستند که جریمه میدهند نمونش برای خودم 3 ساعت داون شده بود نتورک یکی از دیتا سنتر ها هزینه یک هفته رو کم کردند و چند مورد مشابه اما توی ایران من جایی ندیدم ضرر بدهند

tohid5180
January 9th, 2013, 10:53
کلی کاربر در مسابقات سایت شرکت کردن..... بد بختا الان فکر میکنن پولشون رو خوردم.

paradiseserver
January 9th, 2013, 10:55
دوست گلم هاست 97 زمانی میتواند پاسخ بدهد که بتونه حرفی بزنه
مثلا مثل الان که هیچ خبری نشده و نمیتونه چیزی بگه بنده خدا چی باید بگه؟؟
بگه داریم مشکل رو حل میکنیم؟یا دروغ بگه؟ بهتره کمی عمیق تر فکر کنید و همه جوانب رو در نظر بگیرید

سلام
من با اقای محسنی تماس گرفتم و گفتند مشکل سایت ها رو حل میکنیم

به امید اینکه تا ظهر مشکل ما حل بشه
ایشون گفتند ما سایت ها رو روی سرور انگلستان داریم

پشتیبانی ایشون هم مشکلی نداره تیکت ها و تماس ها رو سریع جواب میدن

page5
January 9th, 2013, 10:55
میگم ما که قرارداد درست و حسابی نداریم! الان خساراتی که متحمل میشیم رو کی میده؟؟؟
خسارات کنار اما بازدید برای من از همش مهمتره که دارم از دست میدم.
چقدر هرینه چقدر رمان همش یک شبه به باد میره.
شب میخابی صبح بلند میشی استرس داری که وقتی سایتت رو باز کردی سالم باز شه

wahid22
January 9th, 2013, 11:00
آقا اين تاپيك هاست 97 هست
الان دو روز دان شده فايلامونو ميشه بديد؟

Golden Palm Force
January 9th, 2013, 11:03
امروز دیگه ROBOT هتزنر هم برای من از نمیشه میگه

Please check your login data! Your Robot access will be blocked after several unsuccessful login attempts.

چه بلایی داره سرمون می یاد ؟

masterphp
January 9th, 2013, 11:04

اینجا تاپیک هاست 97 نیست
تاپیک کسایی هست که از گذرگاه سرور دارن و سروراشون خاموشه
وقتی هم دسترسی به سرور نیست هاسن 97 نمیتونه بهتون فایلی بده :d

masterphp
January 9th, 2013, 11:05
امروز دیگه ROBOT هتزنر هم برای من از نمیشه میگه

Please check your login data! Your Robot access will be blocked after several unsuccessful login attempts.

چه بلایی داره سرمون می یاد ؟

:| robot شما بلاک شده؟

masterphp
January 9th, 2013, 11:06
میگه بعد از چند بار تلاش ناموفق برای ورود بلاک شده

shivahost
January 9th, 2013, 11:07
:| robot شما بلاک شده؟

ظاهرا چند مرتبه پسورد را اشتباه زده اند....

majidisaloo1
January 9th, 2013, 11:07
من قبلا با سانیران کارکردم! خدمات مطلوب و پشتیبانی به موقعی داره! شرکت معتبری هم هستش! بالا هم بنر تبلغاتیش هست: هاست سرورپارس, هاست, هاست لینوکس, هاست ویندوز,دامنه ,SSL گواهینامه ,دامین, سروراختصاصی, میزبانی هاست,هاستینگ (http://www.serverpars.com)

فکر میکنم نیازی نباشه تبلیغ کنید
شما یک بار خوب بالا سمت چپ از جستجو سرچ کنید تا پیک های انتقاد رو میبینید
هیچ کس از حرفه ای ها تایید نمیکند
فقط جدید الورود ها میان این رو میگن چون آپتایم رو دید دیگری ازش دارند
البته منظور من شما نیستین و جسارتا اشتباه متوجه نشوید
در کلیت عرض کردم

MizbanVps
January 9th, 2013, 11:10
من فقط دارم خدا خدا میکنم تا 2 ساعت دیگه درست بشه حداقل بیشتر از 24 ساعت دان تایم نشه

Golden Palm Force
January 9th, 2013, 11:12
نه پسوردم درسته ! تا دیشت با همین اطلاعات وارد Robot می شد اما الان نه !

ezat1
January 9th, 2013, 11:14
سلام جسارتن من کامل نخوندم اما یه سوال دارم الان چند روز هست گذرگاه اصلا جوابی میده ؟ دلیل این قطعی باز هم مالی هست ؟

pep30
January 9th, 2013, 11:17
منه بد بخت 48 تا سایت مردم تو دستم بود الان 2 روزه اینجوریه ( شیوا هاست ) !!! برای خیلی از سایت های من که رنک 3 گوگل و به زور به دست اورده مهمه که تا الان 0 شده !
چرا باید از جایی سرور خریده بشه که برای پرداختش همیشه دچار مشکل بوده!!! گویا پارسال همین موقع هم این مشکل وجود داشت . چرا وقتی میبینید دچار مشکل بوده دوباره با همون کار میکنید؟

بدبخت شدیم رفت!

majidisaloo1
January 9th, 2013, 11:20

شمایی که حتما 8 روزم نشده توی این انجمن ثبت نام کردی به نظرت خوبه که بیای سرور پارسی که حرفه ای ها اصلا تایید نمیکنند رو تعریف کنید؟
به این میگن از آب گل آلود ماهی گرفتن
ای کاش مسئولان گذرگاه بیان اصلا ببیننن شما مشتری ایشون هستین یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
چون اینجا هر کس به فکر خودشه شما هم به فکر منافع خودت هستی
کسانی بودند که توی قضیه فرانتورک میگفتن سرور دارن اما در صورتی که اصلا نداشتند الان شما هم همین طور . . .
شما 7-8 روزه اومدین توی انجمن فکر میکنم بهتره جز در نظر گرفتن منافع خودتون حرف دیگری نزنید و از آب گل آلود ماهی نگیرید
اینجا استارتر گفته کسی رو معرفی کن که شروع کردی واسه خودت همس معرفی سانیران رو میکنی؟
بهتره برای این که بن نشی حواست به خودت باشه

shivahost
January 9th, 2013, 11:21
منه بد بخت 48 تا سایت مردم تو دستم بود الان 2 روزه اینجوریه ( شیوا هاست ) !!! برای خیلی از سایت های من که رنک 3 گوگل و به زور به دست اورده مهمه که تا الان 0 شده !
چرا باید از جایی سرور خریده بشه که برای پرداختش همیشه دچار مشکل بوده!!! گویا پارسال همین موقع هم این مشکل وجود داشت . چرا وقتی میبینید دچار مشکل بوده دوباره با همون کار میکنید؟

بدبخت شدیم رفت!

خب این اتفاق با این مجموعه برای ما اولین بار هست که افتاده و تا این لحظه خدمات خوبی از آقایان حیدری و یارمحمدی دیده بودیم. فقط امیدواریم هرچه زودتر حل بشه تا بعد در آرامش بتوانیم برای ادامه راه تصمیم گیری کنیم. در حال حاضر همه دغدغه ما باز شدن سرورهای ما و دیگر دوستان است.

majidisaloo1
January 9th, 2013, 11:21

نگران نبباشین شما
واسه هاست 97 نیست اما به اون هم مربوط میشه چون سرور هاش از اینجاست

shivahost
January 9th, 2013, 11:22
شمایی که حتما 8 روزم نشده توی این انجمن ثبت نام کردی به نظرت خوبه که بیای سرور پارسی که حرفه ای ها اصلا تایید نمیکنند رو تعریف کنید؟
به این میگن از آب گل آلود ماهی گرفتن
ای کاش مسئولان گذرگاه بیان اصلا ببیننن شما مشتری ایشون هستین یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
چون اینجا هر کس به فکر خودشه شما هم به فکر منافع خودت هستی
کسانی بودند که توی قضیه فرانتورک میگفتن سرور دارن اما در صورتی که اصلا نداشتند الان شما هم همین طور . . .
شما 7-8 روزه اومدین توی انجمن فکر میکنم بهتره جز در نظر گرفتن منافع خودتون حرف دیگری نزنید و از آب گل آلود ماهی نگیرید
اینجا استارتر گفته کسی رو معرفی کن که شروع کردی واسه خودت همس معرفی سانیران رو میکنی؟
بهتره برای این که بن نشی حواست به خودت باشه

ایشون از مشتریان ما هستند دوست عزیز

mersad-mr
January 9th, 2013, 11:28
دوستان jaypal.ir هم روي اين سرور ها هست درسته؟

majidisaloo1
January 9th, 2013, 11:29
ایشون از مشتریان ما هستند دوست عزیز

خوب درورد بر شما
آیا باید بیان سانیران رو تعریف کننند؟
ایشون که اطلاعاتشون در باره گذرگاه فقط محدود به کلمه گذرگاه جهانی وب یا پرشین هو ایز محدود هست چرا باید بیان اینجا در باره اش نظر بدهند و زیر سوال ببرند
خود ما هستیم که اجازه میدهیم فردا هم با ما هم همین کار رو بکنند . . .
برای هر کسی مشکل پیش میاد نباید این همه یکی که داره از دور ترین نقطه نگاه میککنه جو رو متشنج بکنه
نمونش خود شما چندین سایت رو دارین میزبانی میکنید ایا به میزان ایشون جو رو به هم ریختین؟
دیگه به خدا ایشون شورش رو در اوردن من کمتر این حد عصبی میشم اما ایشون کارشون فوق العاده اشتباه هست

sadeght
January 9th, 2013, 11:29
در سایت پرشین هویز گفتگو زنده آنها فعال هستند یکی از دوستان صحبتی کند ببینه چی شد ؟

MizbanVps
January 9th, 2013, 11:34
من صحبت کردم

جوابشون این هستش که در حال پیگیری هستیم

همین

shivahost
January 9th, 2013, 11:41
من صحبت کردم

جوابشون این هستش که در حال پیگیری هستیم

همین

تا امروز حل می شود با عرض پوزش

delta
January 9th, 2013, 11:46

الان ظهره!! میخواست درست بشه شده بود.تو انجمن خودشون امروز صبح گفتند تا فردا ظهر.. حالا دوستان اینجا امیدوارند که زودتر رفع بشه..

websazha
January 9th, 2013, 11:50

انرژی +
+ اندیشی در حد ...
کمی به درست نشدن هم فکر کنید و چاره اندیشی اگر 1% درست نشود...
کسانی که بک آپ دارن جای دیگه که الان هم دیره سرور دیگه تهیه و بالا بیارن سایت هاشون رو...
کسانی هم که هیچ دیتا دیگه ای ندارند صبر کنند + اینکه حساب خودشون بهتره نگاهی بندازند اگر می تونن بلافاصله اگر اومد بالا خرید سرور جدید +-منیج +بک آپ + انتقال

nader_star
January 9th, 2013, 11:51
گفتگو پیوست شد

nader_star
January 9th, 2013, 11:52
انرژی +
+ اندیشی در حد ...
کسانی که بک آپ دارن جای دیگه که الان هم دیره سرور دیگه تهیه و بالا بیارن سایت هاشون رو...
کسانی هم که هیچ دیتا دیگه ای ندارند صبر کنند + اینکه حساب خودشون بهتره نگاهی بندازند اگر می تونن بلافاصله اگر اومد بالا خرید سرور جدید +-منیج +بک آپ + انتقال

متاسفانه ما ما هم بک آپ نداریم
اگر شرکت معتبر برای خرید سرور اختصاصی سراغ دارید پیغام بزارید
با تشکر

sadeght
January 9th, 2013, 11:53
گفتگو پیوست شد

یعنی اطلاعات پنل است برای تحریم یعنی چی ؟

nader_star
January 9th, 2013, 11:54
الان ظهره!! میخواست درست بشه شده بود.تو انجمن خودشون امروز صبح گفتند تا فردا ظهر.. حالا دوستان اینجا امیدوارند که زودتر رفع بشه..

دوست عزیز آلمان تازه الان ساعت 9:30 هست
بزاریم تا ظهر اونا هم بشه خوب
ایشاالله درست بشه :106:

shivahost
January 9th, 2013, 11:55
انرژی +
+ اندیشی در حد ...

اون جمله مثبت اندیشی نبود! پاسخی بود که به هم دادند زیر پست دوستمون نوشتم.

همانطور که قبلا هم گفتم دغدغه اصلی ما بالا آمدن سرور است و پس از آن با آرامش در مورد آینده تصمیم گیری می کنیم. الان اگر بخواهیم سرور جدید بگیریم فقط یک هفته کانفیگ کردنش و رسیدن به نتیجه بهینه روی آن وقت میبره و بردن بکاپ ها روی آن هم زمان بر است.

nader_star
January 9th, 2013, 11:56

متاسفانه منم اطلاعی ندارم
یه بار می گن تحریم
الان زدن اطلاعات پنل هست
یکی می گه حواله دیر رسیده
هر کی یه حرفی می زنه
برای من شخصاً مهم نیست چیه موضوع
فقط سرور درست بشه بالا بیاد ما بک آپ بگیریم از زندگیمون

websazha
January 9th, 2013, 11:58
متاسفانه ما ما هم بک آپ نداریم
اگر شرکت معتبر برای خرید سرور اختصاصی سراغ دارید پیغام بزارید
با تشکر

شرکت معتبر ! این معتبرشون بود دیگه !
ما یه شرکتی داریم همین اینکه از پس خرید سرور اختصاصی خودمون با هویت شرکتی یا شخصی غیر ایرانی با خیال راحت بر بیایم بسه...به همه دوستان هم توصیه میکنم اقوامی دوستی هر چیزی که می تونن مستقیم اقدام کنند...
یا کسانی که جیبشون پر تر هست و پاس و ... می تونن فراهم کنن با این وکلا اقامی خارج از ایران تماس بگیرن برای ثبت شرکت در در خاک غیر اروپایی و آمریکا.

MizbanVps
January 9th, 2013, 11:58
گفتگو پیوست شد

تحریم کجا بودش مرد حسابی؟

مگه ما بی سوادیم؟

عزیز من شما لایسنس سیپنل میخری بعد تو سرورت به مشکل میخوری میری به سیپنل تیکت میزنی میاد رو سرورت کار کنه

با وجوده اینکه این همه دامنه ای ار رو سرورت ثبت شده تحریمت نمی کنه لایسنستو نمیبنده

این حرفا چیه

المان و ایران رابطه های خوبی دارن

اره اگه انگلیس بود یا فرانسه بود حرفت درست

به خاطر تحریم هم نیستش به خاطر مالی هم نیستش

مشکلات داخلی بوده احتمالا اون کسی که سرور ها به اسمش بوده بر اثر اختلاف با این شرکت یک همچین کاری کرده

به اسم خانم سارا سلسله ای بوده

Iran Web Host
January 9th, 2013, 11:59

منظورشون حتما اینه که هتزنر ایران رو تحریم کرده !

چنین چیزی اصلا و مطلقا صحیح نیست و هتزنر هیچ مشکلی با ایرانی نداره. اطمینان میدم که مشکل از جای دیگری هست.

Golden Palm Force
January 9th, 2013, 12:03
تا اونجایی که من چک کردم همه ای پی هایی که لوک شده به نام خانم ساراسادات سلسله ای بوده !
دوستان اطلاعات یکی از آی پی هاشون رو چک کنند ببیند به نام کی بوده !؟

مال من که همه ای پی ها به نام خانم سلسله ای هست و همشون lock شده اند .

چند دقیقه پیش برای یکی دیگه از دوستان چک کردم ای پی به اسم اقای یار محممدی بود و برای سرور اون مشکلی پیش نیومده بود !

websazha
January 9th, 2013, 12:06
اون جمله مثبت اندیشی نبود! پاسخی بود که به هم دادند زیر پست دوستمون نوشتم.

همانطور که قبلا هم گفتم دغدغه اصلی ما بالا آمدن سرور است و پس از آن با آرامش در مورد آینده تصمیم گیری می کنیم. الان اگر بخواهیم سرور جدید بگیریم فقط یک هفته کانفیگ کردنش و رسیدن به نتیجه بهینه روی آن وقت میبره و بردن بکاپ ها روی آن هم زمان بر است.

یک هفته منیج ؟!
24 ساعت خواب به خودتون حرام کنید منیج انجام بدید داشتن 1 بک آپ خارج از این سرور ها دیگه ضروری هست حتی اگر حل بشه و تضمین بدن دیگه چنین مشکلی پیش نیاد.

sadeght
January 9th, 2013, 12:06
بله به خاطر دارم سارا سلسله ای مدیر عامل قبلی بوده است که قبلا در بخش ارتباط با ما نام ایشان بود که جدیدا چندماهی هست این نام به اقای امین تغییر کرده است.

احتمالا مشکل هم به خاطر همین قضیه هست. والا دوستان بزرگوار گفتن ای پی هایی که بنام اقای یارمحمدی هست مشکلی پیش نیامده است.

vampaste
January 9th, 2013, 12:10
الان ضررشو ما بدبخت میدیم که به زور 5 تا تبلیغ گرفته بودیم واسه سایت و همه چی میپره. 3 سال تلاش کن پیج رنک بیاد بالا که یک شبه بپره. الان همه کسایی که تبلیغ کرده بودن ریختن سرم و درخواست بک دادن. واقعا تو هاستینگ ایران چ خبره؟؟؟ اون از دریم سرور که یهو ول میکنه میره و تمام اطلاعات مشتری ها میپره و اینم از اینا. کسیم نیست حرفی بزنه
تحریم کجا بوده ؟؟؟ مشکلات خودتونو چرا میندازین گردن اون بدبخت ها. میخواین بهتون بر بخوره میخواد نخوره واقعا هرکی از ننش قهر میکنه یک هاستینگ میزنه. مشکل میدونید چیه؟؟؟ یک مشت بچه سوسول پولدار اومدن تو کار هاستینگ و اونایی که علمشو دارن ولی سرمایه ندارن نشستن کنار. یه سری تعداد محدودم که کارشون خوبه دارن با اینجور کارایی که اینا انجام میدن اوناهم خراب میشن....

MizbanVps
January 9th, 2013, 12:11
تا اونجایی که من چک کردم همه ای پی هایی که لوک شده به نام خانم ساراسادات سلسله ای بوده !

چند دقیقه پیش برای یکی دیگه از دوستان چک کردم ای پی به اسم اقای یار محممدی بود و برای سرور اون مشکلی پیش نیومده بود !

بله دقیقا درست هستش

اون هایی که به اسم سارا سادات هستش بسته شده

البته بسته نشده اون چیزی که نشون میده خودشون درخواست بستن سرور رو دادن

چون دیتاسنتر احمق نیستش ایپی بلوک کنه که خیلی راحت میادش سرور رو خاموش میکنه که پول هزینه هایی مثل برق و گرمایشی از جیبش نره

حالا این خانم سادات جرمی رو مرتکب شدن که مراجع قضایی المان حکم دادن که هر چیزی به اسم این خانم هستش مسدود بشه

یا هم خودشون بر اثر اختلاف با پرشین هویز این کارو کردن

اگر مسئله مالی بودش یا تحریم بودش ایپی رو بلوک نمیکردن عزیزان خیلی راحت سرور رو خاموش میکردن

هممون سر کاریم

ولی من اینو میدونم که اگر تا عصر نیاد بالا و ساعت کاری هتزنر برای امروز تموم بشه باید قید سرور هارو بزنیم

shivahost
January 9th, 2013, 12:11
یک هفته منیج ؟!
24 ساعت خواب به خودتون حرام کنید منیج انجام بدید داشتن 1 بک آپ خارج از این سرور ها دیگه ضروری هست حتی اگر حل بشه و تضمین بدن دیگه چنین مشکلی پیش نیاد.

بکاپ خارج از سرور روی فضای ftp دیتاسنتر هست و در دسترس هم هست.

در مورد منیج بله رسیدن به کانفیگ بهینه برای میزبانی چند سایت وردپرسی که هر کدام حدود 10 هزار ip در روز بازدید دارند ممکنه تا یک هفته هم طول بکشه. منظورم کانفیگی هست که با این همه فشار روی سرور باز هم لود سرور روی عدد 1 بماند....

m-batista
January 9th, 2013, 12:13
سلام. دوستانی که میگن وصل هست قطع هست. شرکت به این بزرگی احتمالا چندتا پنل داره و یکیش به نام اون خانوم هست به مشکل خرده.

NovinServer
January 9th, 2013, 12:16
مشترکین عزیز، شرکت گذرگاه دیشب به دیتاسنتر تیکت زده است و همچنین تلفنی در حال برسی این موضوع هست (با اولویت فوق الاده بالا).
هنوز پاسخی به تیکت ما بخش مالی هتزنر نداده است. حواله چند روز پیش به مقصد دیتاسنتر ارسال شده است.
مشترکین می توانند از ناحیه کاربری خود موضوع را پیگیری کنند.

mehrdadtt
January 9th, 2013, 12:17
ای بابا پس فردام جمعست پسون فردام تولد اما رضاست که آلمان لابد تعطیله دیگه!!
خاااااکی بر سر شد رفت
ولی بازم امیدوار اشیم و اسکولانه به لحظات اخیر چشم بدوزیم!

sadeght
بله دقیقا درست هستش

اون هایی که به اسم سارا سادات هستش بسته شده

البته بسته نشده اون چیزی که نشون میده خودشون درخواست بستن سرور رو دادن

چون دیتاسنتر احمق نیستش ایپی بلوک کنه که خیلی راحت میادش سرور رو خاموش میکنه که پول هزینه هایی مثل برق و گرمایشی از جیبش نره

حالا این خانم سادات جرمی رو مرتکب شدن که مراجع قضایی المان حکم دادن که هر چیزی به اسم این خانم هستش مسدود بشه

یا هم خودشون بر اثر اختلاف با پرشین هویز این کارو کردن

اگر مسئله مالی بودش یا تحریم بودش ایپی رو بلوک نمیکردن عزیزان خیلی راحت سرور رو خاموش میکردن

هممون سر کاریم

ولی من اینو میدونم که اگر تا عصر نیاد بالا و ساعت کاری هتزنر برای امروز تموم بشه باید قید سرور هارو بزنیم

به هرحال باید جوابگو باشند و مشکل را حل کنند این ها همش خسارت هست . نباید سهل انگاری کارها پیش بره . بالاخره اگر این خانم رفته است

باید سریعا به پنل اقای یارمحمدی انتقال می دادند که این هم کار چندانی نداشت که الان این مسئله پس از چندماه این طوری این قدر بزرگ نشه که این همه

ادمی که بالاخره هاستینگ دارند و سایت هاشون هم روشون هست الان به این مشکلی بخورند که چندماه پیش قابل حل بوده و بدون این که کسی متوجه بشه

می تونستن انجام بدن.

mr.rival
ای وااااااااااااای !
هنوز درست نشده
کی میخواد درسته شه

تو ایران همیشه این مسخره بازیا هاست که باعث میشه یه چندتا هاستینگ هم که میخوان خوب فعالیت کنن ناامید میشن

این خانم کیه؟
شمارش رو دارین زنگ بزنیم ؟
این چه وضعیه آخه
اگه از روی سر مشکلش با پرشین هویز باشه که نباید افراد دیگه قربانی این دعوا کنه
اگه هم مشکل قضایی باشه باید بگن تا تکلیف خودمون رو بدونیم
راستی دوستان نمیشه الان آی پی ها رو به نام کس دیگه بزنه؟

nader_star
January 9th, 2013, 12:20
شرکت معتبر ! این معتبرشون بود دیگه !
ما یه شرکتی داریم همین اینکه از پس خرید سرور اختصاصی خودمون با هویت شرکتی یا شخصی غیر ایرانی با خیال راحت بر بیایم بسه...به همه دوستان هم توصیه میکنم اقوامی دوستی هر چیزی که می تونن مستقیم اقدام کنند...
یا کسانی که جیبشون پر تر هست و پاس و ... می تونن فراهم کنن با این وکلا اقامی خارج از ایران تماس بگیرن برای ثبت شرکت در در خاک غیر اروپایی و آمریکا.

نه به نظر شما بریم از شخص بگیریم که تو همچین مواقعی دستمون به باقرش هم بند نباشه ؟
شرکت باشه باز آدم می تونه شکایت کنه یا اونا از ترسشون باز یه کم سریع تر کار رو دنبال می کنن
حداقل یه آدرس معتبر دارن آدم بره اونجا
نه یکی مثل فرا نتورک خوبه!!!!!

hack2hacker
January 9th, 2013, 12:22
امروزم هیچی نمیشه باید صبر کنیم تا فردا
هرچی تبلیغ و تلاش برای رنک گوگل کردم همه پرید
شانس بیارم خود سایت نپره !

Golden Palm Force
January 9th, 2013, 12:24
مشکل تحریم ایران نیست ! چون طبق اطلاعات WHois آی پی ها تمامی سرور ها خریدارشون شرکت Worldbus گرجستان ( همون گذرکاه ایران ) هست ! :-|

pro.life95
January 9th, 2013, 12:26
اقا من 14-15 تا سفارش طراحي داشتم كه بايد دمو ميدادم .. تو اين 24 ساعت كه بسته شده 2 تا از مشتري هام پريده.. يعني 800 تومن ضرر خوردم .. !! يعني چي اخه؟؟؟؟
شما اون صاحب سرورشونو نشونم بده :|

sadeght
January 9th, 2013, 12:27
به نظرم اقای ده بزرگی که الان پاسخ هم دادند باید لحظه به لحظه اینجا گزارش بدهند که معلوم بشه کار تا کجا پیش رفته و به چه صورت هست که بقیه از نگرانی بیان

بیرون. (http://www.webhostingtalk.ir/member/23/) - بالاخره ایشان در گذرگاه هستن و در جریان .

sa_sh41
January 9th, 2013, 12:37
ای بابا پس فردام جمعست پسون فردام تولد اما رضاست که آلمان لابد تعطیله دیگه!!
خاااااکی بر سر شد رفت
ولی بازم امیدوار اشیم و اسکولانه به لحظات اخیر چشم بدوزیم!

تولد امام رضا رو از کجا اوردی؟؟؟

rezarostami
January 9th, 2013, 12:40
سلام . کاهش حداقل بگن مشکل چیه دقیق آدم فکرش هزار راه نره . الان آی پی ها بلاک شده ولی سرور روشنه ایمیل های cronjob و CPanel میرسه اما آی پی ها پینگ نمیده.

persisian
January 9th, 2013, 12:42
ترافیک سایت نابود شد، رنکینگ سایت نابود شد، مشتری ها هم دیگه اصلا اعتمادی به ما ندارن
تعدادی از مشتری هام هاست خریدن و حتما تا فردا تعدادشون بیشتر میشه
اگه امروز مشکل حل نشه من فردا رسما از گذرگاه شکایت میکنم، پلیس فتا خوب پیگیری میکنه
چون شرکت هستند سریع رهگیری میشن، اگه تعداد شاکی ها به بیشتر از 10 نفر برسه به مستندات نیازی نیست، تو همین مملکت هم میشه خسارت گرفت
من این کار رو میکنم اگه کسی موافقه میتونه به جمع شاکیان اضافه بشه

Kian
January 9th, 2013, 12:42

ما چند آی پی داریم که در هویز فقط نام هتزنر هست و چیز دیگری مشاهده نمیشود !

shivahost
January 9th, 2013, 12:43
مشترکین عزیز، شرکت گذرگاه دیشب به دیتاسنتر تیکت زده است و همچنین تلفنی در حال برسی این موضوع هست (با اولویت فوق الاده بالا).
هنوز پاسخی به تیکت ما بخش مالی هتزنر نداده است. حواله چند روز پیش به مقصد دیتاسنتر ارسال شده است.
مشترکین می توانند از ناحیه کاربری خود موضوع را پیگیری کنند.

سلام . کاهش حداقل بگن مشکل چیه دقیق آدم فکرش هزار راه نره . الان آی پی ها بلاک شده ولی سرور روشنه ایمیل های cronjob و CPanel میرسه اما آی پی ها پینگ نمیده.

طبق پاسخ novinserver ظاهرا مشکل مالی هست...

mrasol
January 9th, 2013, 12:44
نه به نظر شما بریم از شخص بگیریم که تو همچین مواقعی دستمون به باقرش هم بند نباشه ؟
شرکت باشه باز آدم می تونه شکایت کنه یا اونا از ترسشون باز یه کم سریع تر کار رو دنبال می کنن
حداقل یه آدرس معتبر دارن آدم بره اونجا
نه یکی مثل فرا نتورک خوبه!!!!!
متاسفانه دیدتون اشتباهه!ما چندسالی هست از شخص سرور اختصاصی خریدیم و مشکلی نداشتیم

delta
اقا من 14-15 تا سفارش طراحي داشتم كه بايد دمو ميدادم .. تو اين 24 ساعت كه بسته شده 2 تا از مشتري هام پريده.. يعني 800 تومن ضرر خوردم .. !! يعني چي اخه؟؟؟؟
شما اون صاحب سرورشونو نشونم بده :|

:65::65::65:

http://foxup.in/images/f2wf9c6tdwr83kuqcmbr.jpg

spalisp
ترافیک سایت نابود شد، رنکینگ سایت نابود شد، مشتری ها هم دیگه اصلا اعتمادی به ما ندارن
تعدادی از مشتری هام هاست خریدن و حتما تا فردا تعدادشون بیشتر میشه
اگه امروز مشکل حل نشه من فردا رسما از گذرگاه شکایت میکنم، پلیس فتا خوب پیگیری میکنه
چون شرکت هستند سریع رهگیری میشن، اگه تعداد شاکی ها به بیشتر از 10 نفر برسه به مستندات نیازی نیست، تو همین مملکت هم میشه خسارت گرفت
من این کار رو میکنم اگه کسی موافقه میتونه به جمع شاکیان اضافه بشه

اگه تا امروز حل نشه من هم حتما شکایت میکنم

hack2hacker
January 9th, 2013, 12:46
اگه هم حل شه همه باید انتقال بدید
مطمعنا این اولین و آخرین اتفاق نیستش

rezarostami
January 9th, 2013, 12:47

چاره ای جز صبر نداریم الان این گره فقط به دست گذرگاه باز میشه . شکایت و اعتراض و بد و براه هم کاری پیش نمیبره کاری که نباید میشد شد که فقط باید صبر کنیم .

spalisp
January 9th, 2013, 12:48
ظهر هم شد و خبری نیست از سرور ها . ای بابا . دوستان به نظرتون امیدی هست ؟؟؟؟؟؟؟

paradiseserver
January 9th, 2013, 12:50

به گذر گاه که امیدی نیست
امیدتون به خدا باشه :105:

m3hdi
January 9th, 2013, 12:51
بنده قصد جسارت به هیچ دوستی رو ندارم
ولی این مسائل رو باید در هنگام خرید در نظر میگرفتید دوستان ، همیشه خرید از یک واسطه این مشکلات رو در بر خواهد داشت ، دیتاسنتر فقط اون شخص/شرکت رو به عنوان صاحب امتیاز میشناسه و همه ی مسئولیت ها با اون شخص/شرکت هست به هر نحوی چه سهوا و چه عمدا برای یکی از سرورها مشکلی پیش بیاد تمامی امتیاز او شخص/شرکت در خطر هست
جای تعجب نداره چون به نظر بنده این مسائل از قبل از خرید روشن بوده و شخصی که سرور رو از واسطه ای خریداری می کنه در واقع این ریسک رو می پذیره:)

mehrdadtt
بهترین شرکت کیه که از اون بخریم بعد این قضیه
پولشم اصلا مهم نیست
ایران هاست بهترینه؟؟
لطفا راهنمایی کنید

spalisp
چاره ای جز صبر نداریم الان این گره فقط به دست گذرگاه باز میشه . شکایت و اعتراض و بد و براه هم کاری پیش نمیبره کاری که نباید میشد شد که فقط باید صبر کنیم .

دوست عزیز اگه نهایتا تا عصر درست نیشه خیلیا هستن که ضرر میلیونی میکنن . خیلی از دوستان از جمله خود من روی خیلی از سایت هامون سرمایه گذاری کرده بودیم وقت گذاشته بودیم تا به 1 جایی رسیده بودیم . حالا 1 شبه همه اینارو از دست بدیم ؟؟؟ اینجوری هم نمیشه .

delta

100 درصد بالاخره باز میشه سرورها..اما مشکل فقط زمانش هست که کی! اگر بک اپ داشتید حداقل الان میتونستین سریعا انتقال بدید رو هاستی دیگر..ناشی گری پرشین هویز واقعا بعید بود که بک آپ ها رو هم روی همان سرور و دیتاسنتر نگه داری کنند. حداقل یک رداستیشن که هارد بالا میدند با قیمت مناسب میخرید برای بک آپ!!

habiballahafg
با سلام به کلیه دوستان :
من از هتزنر سرور ندارم همچنین با گذرگاه کار نمیکنم ولی این موضوع را بسیار دنبال میکنم میخواستم بدونم تا الان باز نشده ،گذرگاه چه پاسخی داده ،تا کی باز میشه

MizbanVps
January 9th, 2013, 12:55
اقا جون اگه تا اخر ساعت اداری هتزنر امروز حل نشه مطمئن باشید میره برای دوشنبه رسیدگی بشه

شک نکنید

مشکل هم مالی نیستش

چون رو یکی از روبوت های سرور من زده کنس میشه در تاریخ 21 ژانویه اون یکی سرورم هم که تازه پولشو دادم هیچ حرف یا علامت از کنسلی وجود نداره فقط ایپی هارو بلوک کردن

نه اقا جون مشکا نه تحریم هستش چون به اسم گرجستان ثبت شده

نه مالی هستش اگر مالی بود همه سرور ها تیک کنسلی میخورد و تاریخ چند روز دیگرو میداد نه دو هفته دیگه

این حرفا نیستش

این حق ما هستش که بدونیم چه اتفاقی افتاده اگر گذرگاه شفاف سازی با مدرک معتبر و مهر شده هتزنر نکنه مطمئن باشه که زمین میخوره چون همه ما ها ادمین سرور هستیم و از این به بعد هر کس از گذرگاه بپرسه مطمئن باشه که خوب نمیگیم و کلا گذرگاه و این افراد که توش کار میکنن نابود میشن

اقای امین مدیر عامل

فردا همه میخوان برن شکایت کنن اولین نفر پای تو گیره بیا بگو چی شده

spalisp
January 9th, 2013, 12:59
الان باید بیان از طرق گذرگاه توضیح بدن این قطعی رو . واقعا بی مسئولیتن . باشه قبول دارن پیگیری میکنن ولی گناه ما چیه که از دیروز تا حالا تو این تاپیک منتظریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

asbux
January 9th, 2013, 13:02
بدبخت شدم رفت وای ویلا بدبخت شدم رفت وا ویلا

page5
January 9th, 2013, 13:04
من هم شکایت میکنم چون ضرر دارم میبینم
وقتم و پولم رو گزاشتم رو این سایتم اما الان down هستش.
24 ساعت شده.
یازدید کتتدگان و کاربران اعتماد کردند به سایتم اما الان دارن به جاهای دیگه ای رویی می آورند.

nader_star
January 9th, 2013, 13:05
متاسفانه دیدتون اشتباهه!ما چندسالی هست از شخص سرور اختصاصی خریدیم و مشکلی نداشتیم

و دقیقاً دوست عزیز ما هم 2 سال پشت هم از اشخاص می گرفتیم. از سال 87 تا 89 مدام با هر کی کار کردیم مشکل برامون پیش اومد
کسانی که اوج پشتیبانیشون تلفن همراه و آی دی بود که هر موقع مشکل پیش می اومد خاموش می کردن

spalisp
January 9th, 2013, 13:08
همین الان با جناب ده بزرگی صحبت کردم :

alireza hoseini: salam
novin_webhosting: salam
alireza hoseini: jenab dehbozorgi
alireza hoseini: lotfan tozih bedid
alireza hoseini: chera ghat shode server ha ?
alireza hoseini: ma haghemooone ke bedooonim
novin_webhosting: server chi ?
alireza hoseini: hetzner
novin_webhosting: ma havale ro zadim hafte pish
novin_webhosting: zaheran nareside
novin_webhosting: az bank o dc
novin_webhosting: darim peygiri mikonim
alireza hoseini: age moshkel mali hsat
novin_webhosting: ke chera intori shode
alireza hoseini: psa chera fagaht bazi az ip ha block shode ?
novin_webhosting: ma
novin_webhosting: 2 havale ferestadim
novin_webhosting: avali reside
novin_webhosting: 2vomi nareside
novin_webhosting: say mikonim emroz hatman halesh konim
novin_webhosting: hanoz javab ticket nadadan
alireza hoseini: akhe ghablesh gofte booodid ta emroooz zohr
alireza hoseini: alan zohr shode va hanoooz server ha down hast
novin_webhosting: javab nemidan motasefane
alireza hoseini: shoma taahodi midid ke emroooz hal beshe ?
novin_webhosting: ma bar in asas goftim
novin_webhosting: ke alan
novin_webhosting: onja saat 9 - 10 e
novin_webhosting: bakhash mali online mishe
novin_webhosting: ama hanoz ticket ma baze
novin_webhosting: ta dc javab nade
novin_webhosting: ma nemitonim peygirish konim
alireza hoseini: omidvarim ta asr dorost beshe vagarna in vasat kheili zarbe mikhorim
novin_webhosting: ma dar hal
novin_webhosting: tamas ba bank
novin_webhosting: va dc hastim
novin_webhosting: hame talashe khodemono mikonim
novin_webhosting: va vaghan in etefagh
novin_webhosting: nabayad pish miomad
alireza hoseini: nemidooonam
novin_webhosting: ma salhas darim ba in dc kar mikonim
alireza hoseini: faghat khaehsh mikonam ta asr ok beshe
alireza hoseini: vaghean zarbe dare mikhore karemooon
alireza hoseini: Mamnoooon
novin_webhosting: chashm
novin_webhosting is typing...
novin_webhosting: peygiri mikonam
alireza hoseini: omidvaram

hack2hacker
January 9th, 2013, 13:08
در حال حاضر 52 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (41 کاربران و 11 مهمان ها)

hack2hacker (http://www.webhostingtalk.ir/member/43162/),
abbasss (http://www.webhostingtalk.ir/member/33831/),
ahmad.m3710 (http://www.webhostingtalk.ir/member/29301/),
ali26393 (http://www.webhostingtalk.ir/member/20630/),
alikhkh (http://www.webhostingtalk.ir/member/38671/),
aph (http://www.webhostingtalk.ir/member/38936/),
aren (http://www.webhostingtalk.ir/member/69751/),
asbux (http://www.webhostingtalk.ir/member/64770/),
Bagheri (http://www.webhostingtalk.ir/member/35219/),
delta (http://www.webhostingtalk.ir/member/4168/),
empratoor (http://www.webhostingtalk.ir/member/982/),
euruse (http://www.webhostingtalk.ir/member/56328/),
Grafix (http://www.webhostingtalk.ir/member/629/),
graphfa (http://www.webhostingtalk.ir/member/29378/),
irantk (http://www.webhostingtalk.ir/member/7148/),
Kian (http://www.webhostingtalk.ir/member/16056/),
m3hdi (http://www.webhostingtalk.ir/member/13141/),
masterphp (http://www.webhostingtalk.ir/member/23606/),
mehrabrajabi (http://www.webhostingtalk.ir/member/69570/),
mehrdadtt (http://www.webhostingtalk.ir/member/65743/),
mhta (http://www.webhostingtalk.ir/member/71546/),
MizbanVps (http://www.webhostingtalk.ir/member/47342/),
mohsen12 (http://www.webhostingtalk.ir/member/43067/),
mohsened (http://www.webhostingtalk.ir/member/8496/),
mrasol (http://www.webhostingtalk.ir/member/57823/),
nader_star (http://www.webhostingtalk.ir/member/950/),
nasa_de (http://www.webhostingtalk.ir/member/8427/),
Oracle (http://www.webhostingtalk.ir/member/27443/),
page5 (http://www.webhostingtalk.ir/member/65761/),
par30webhost (http://www.webhostingtalk.ir/member/54093/),
paradiseserver (http://www.webhostingtalk.ir/member/62705/),
PE7A (http://www.webhostingtalk.ir/member/31449/),
pro.life95 (http://www.webhostingtalk.ir/member/54360/),
rominait (http://www.webhostingtalk.ir/member/67554/),
sazsaz (http://www.webhostingtalk.ir/member/26285/),
sa_sh41 (http://www.webhostingtalk.ir/member/31963/),
shahabazizi (http://www.webhostingtalk.ir/member/16665/),
shivahost (http://www.webhostingtalk.ir/member/14952/),
Skoot (http://www.webhostingtalk.ir/member/3670/),
spalisp (http://www.webhostingtalk.ir/member/9866/),

:105:

mrasol
January 9th, 2013, 13:09
و دقیقاً دوست عزیز ما هم 2 سال پشت هم از اشخاص می گرفتیم. از سال 87 تا 89 مدام با هر کی کار کردیم مشکل برامون پیش اومد
کسانی که اوج پشتیبانیشون تلفن همراه و آی دی بود که هر موقع مشکل پیش می اومد خاموش می کردن
پس نمیشه دقیقا گفت شرکت بهتره یا شخص،مشکل همیشه بوده همه جا،باید یکم بیشتر صبر داشت

pro.life95
January 9th, 2013, 13:11
دوستان براي شكايت يه تايم خاصي رو اعلام كنيد كه همه با هم درخواست بفرستن براي فتا !! اينطوري راحت پيش ميره

majidisaloo1
January 9th, 2013, 13:16
دوستان براي شكايت يه تايم خاصي رو اعلام كنيد كه همه با هم درخواست بفرستن براي فتا !! اينطوري راحت پيش ميره

من یکی که خدا رو شکر دیدم
توی قضیه فرانتورک هم همه همین رو میگفتند اما کسی شکایت نکرد
شما هم الآن میگین مطمئنید که میرین شکایت میکنید؟

irandidar
January 9th, 2013, 13:17
کسانی که ما از مشزیان این ها هستیم باید سرویسمون رو یکی دو ماهی رایگان تمدید کنند

سایت من روزانه حداقل 60-70 تومان در آمدشه 1 روزه کامل بالا نمیاد + اینکه سابقم تو گوگل واقعا به باد رفت اینم یک طرف قضیه

حساب کنید روزانه 60000 بازدید کننده به هیچ رفت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pro.life95
January 9th, 2013, 13:18
دادا من هم يه آدم عادي ـم ! زندگيم داره از اين راه ميگذره ! روي اين كار هم سرمايه گزاري كردم !! شده خودم شخصا ميرم پدرشونو درميارم اگر پولم و سرمايم خورده بشه اين وسط

يه ايراني چي براي از دست دادن داره كه بخاد بترسه؟

mehrdadtt
January 9th, 2013, 13:26
جوابیه هاست 97 به ما

با توجه به مشکلاتی که گریبانگیر شرکتهای هاستینگ شده است به اطلاع می رسانیم جهت گذر موقت از بحران فعلی آی پی های خود را از 5.9.12.29 به آی پی 31.3.254.227 تغییر دهید تا موقت مشکل برطرف شود .

ضمنا در مورد آی پی دقت نمایید که شامل حال شما میشود و یا خیر

اطلاعیه های تکمیلی متعاقبا اعلام میشود.

واحد فنی هاست 97

pep30
January 9th, 2013, 13:33
رسما باید شکایت کنیم ... چرا باید کارهاشونو دقیقه نود انجام بدن؟ خب پولو زود تر میریختن مشکلیم بود تا این تایم حل شده بود نه این که زندگی من و امثال من و به باد بدن!

منم هستم برای شکایت !

در ضمن تمامی شرکت ها که ما ازشون سرویس گرفتیم باید باااااااااااید برای جبران خسارت های وارد شده به ما سرویس های مارو تا 1-2 ماه رایگان تمدید کنن!

hack2hacker
January 9th, 2013, 13:33
novin_webhosting: ?
hack2hacker: salam agha
hack2hacker: in ghazie
hack2hacker: mali be koja resid
hack2hacker:
novin_webhosting: bakhash mali hetzner
novin_webhosting: hanoz nayomade sar kar
novin_webhosting: ma har chi zang mizanim be faydas
novin_webhosting: be modir sherkat etela dadam
novin_webhosting: peygiriesh kone
hack2hacker: mage mishe naran sare kar !!!
hack2hacker: dc be on azemat
hack2hacker: iran ke nist !
novin_webhosting: ma dishab
novin_webhosting: ticket zadim
novin_webhosting: hanoz javabi nayomade
novin_webhosting: zang zadim
novin_webhosting: hanoz sale nayomade
novin_webhosting: be har sorat
novin_webhosting: ma darim peygirish mikonim
novin_webhosting: intori nis ke ma ham beshinim ta ona bian
novin_webhosting:
hack2hacker: be har hal ta vaghti ona nayan shoma bayad hamin joori beshini ta ona bian
novin_webhosting: intor nis
novin_webhosting: aghaye amin goft
novin_webhosting: alan ba modiresh tamas migire
novin_webhosting: Emergance Tell darim
novin_webhosting: shoma kami sabr konid
hack2hacker: ok
novin_webhosting: emroz moshkel hal mishe
hack2hacker: omidvaram
novin_webhosting: ma 4 roz pish havale zadim
novin_webhosting: va in etefagh aslan malom nis chetori pish omade
novin_webhosting: ke in hame ham shayee terashidan bara ma

irandidar
January 9th, 2013, 13:35
جوابیه هاست 97 به ما

با توجه به مشکلاتی که گریبانگیر شرکتهای هاستینگ شده است به اطلاع می رسانیم جهت گذر موقت از بحران فعلی آی پی های خود را از 5.9.12.29 به آی پی 31.3.254.227 تغییر دهید تا موقت مشکل برطرف شود .

ضمنا در مورد آی پی دقت نمایید که شامل حال شما میشود و یا خیر

اطلاعیه های تکمیلی متعاقبا اعلام میشود.

واحد فنی هاست 97

عزیز دلم چی رو تغییر آی پی بدین
باید 2 روز هم وایستیم سایت از کش دربیاد

ما که بیکار نیستیم

tohid5180
January 9th, 2013, 13:38
جناب mizbanVPS ، از اطلاعات ما بک آپ دارید؟

mminaei
January 9th, 2013, 13:39
آخرین جوابیه هاست 97:

تغییرات اعلام شده شامل مشتریانی هست که دی ان اس اختصاصی دارند و همچنین نمایندگان.
احتمالا مشکل تا پایان امروز برطرف میشه و خبر تکمیلی ارسال میگردد.
لذا از آپدیت فعلا خودداری کنید تا وضعیت سرور آلمان روشن شود

واحد فنی

mehrdadtt
January 9th, 2013, 13:40
اطلاعیه شماره 2 هاست 97
تغییرات اعلام شده شامل مشتریانی هست که دی ان اس اختصاصی دارند و همچنین نمایندگان.

hack2hacker
January 9th, 2013, 13:40
آخرین جوابیه هاست 97:

واحد فنی

mehrdadtt
January 9th, 2013, 13:42
عزیز دلم چی رو تغییر آی پی بدین
باید 2 روز هم وایستیم سایت از کش دربیاد

ما که بیکار نیستیم

دقیقا
بدترین مشکل همینه
ما هفته قبل از انگلیس اوومدیم المان 2 روز درگیر بودیم.الانم که اینجوری.دیگه کاربر میمونه برای ما؟؟
چه وضشه

MizbanVps
January 9th, 2013, 13:43
اقا جون من چهطور دیروز ساعت 1 بخش مالی هتزنر بودش که دستور بسته شدن سرور هارو بده حالا امروز ساعت 1.40 دقیقه به وقت تهران هستش و هنوز نیومدن که بخوان تیکت رو جواب بدن؟

اختلاف ساعت ما با المان 230 دقیقه هستش

الان اونجا ساعت 11.10 دقیقه صبح هستش

یعنی اروپا و المان انقدر بی درو پیکر شده که شرکت خوب المانی هتزنر بخش مالیسش هنوز جواب نداده؟

چرا واقعیت رو نمیگید؟

MizbanVps
January 9th, 2013, 13:46

ساده هستید ها..............

نکنه باور کردید دیروز قرار بود تا عصر مشکل حل بشه

عصر شد گفتن شب

شب شد گفت صبح

صبح شد قفتل قبل ظهر

الان بعد ظهر شده میگن شب

شب باز میگن فردا

فردا میشه میگن 5 شنبه هستش اون کسی که ما دادیم حواله کنه شرکتش تعطیل شده

میشه جمعه هنوز اون شخص رو پیدا نکردیم

شنبه یک شنبه هم میشه میگن المان تعطیل هستش

دو شنبه هم میگم اول هفته هستش دارن پیگیری میکنن و................................

shivahost
January 9th, 2013, 13:46
سایتی که خوب باشه و محتوا داشته باشه چیز زیادی از دست نخواهد داد. اون دوستانی که سایتش روی هاست دی ال بود و چند روز بازدیدش به کمتر از نصف هم رسید دیدند که خیلی سریع به حالت اول بازگشتند.

ما هم با هتزنر تماس گرفتیم که دوستانه مخشون رو بزنیم که بابا مشکل خاصی نیست و حل میشه و واسطه ما مشتری چند ساله شماست و تاخیر از بانک های ایران بوده و ip ها را آزاد کنید فعلا تا حدی هم بهمون حق دادند اما در آخر بازهم می گویند لطفا از طریق ریسلری که خرید کرده اید پیگیری کنید....

empratoor
January 9th, 2013, 13:47
همین الان با جناب ده بزرگی صحبت کردم :

alireza hoseini: salam
alireza hoseini: jenab dehbozorgi
alireza hoseini: lotfan tozih bedid
alireza hoseini: chera ghat shode server ha ?
alireza hoseini: ma haghemooone ke bedooonim
novin_webhosting: server chi ?
alireza hoseini: hetzner
novin_webhosting: ma havale ro zadim hafte pish
novin_webhosting: zaheran nareside
novin_webhosting: az bank o dc
novin_webhosting: darim peygiri mikonim
alireza hoseini: age moshkel mali hsat
novin_webhosting: ke chera intori shode
alireza hoseini: psa chera fagaht bazi az ip ha block shode ?
novin_webhosting: ma
novin_webhosting: 2 havale ferestadim
novin_webhosting: avali reside
novin_webhosting: 2vomi nareside
novin_webhosting: say mikonim emroz hatman halesh konim
novin_webhosting: hanoz javab ticket nadadan
alireza hoseini: akhe ghablesh gofte booodid ta emroooz zohr
alireza hoseini: alan zohr shode va hanoooz server ha down hast
novin_webhosting: javab nemidan motasefane
alireza hoseini: shoma taahodi midid ke emroooz hal beshe ?
novin_webhosting: ma bar in asas goftim
novin_webhosting: ke alan
novin_webhosting: onja saat 9 - 10 e
novin_webhosting: bakhash mali online mishe
novin_webhosting: ama hanoz ticket ma baze
novin_webhosting: ta dc javab nade
novin_webhosting: ma nemitonim peygirish konim
alireza hoseini: omidvarim ta asr dorost beshe vagarna in vasat kheili zarbe mikhorim
novin_webhosting: ma dar hal
novin_webhosting: tamas ba bank
novin_webhosting: va dc hastim
novin_webhosting: hame talashe khodemono mikonim
novin_webhosting: va vaghan in etefagh
novin_webhosting: nabayad pish miomad
alireza hoseini: nemidooonam
novin_webhosting: ma salhas darim ba in dc kar mikonim
alireza hoseini: faghat khaehsh mikonam ta asr ok beshe
alireza hoseini: vaghean zarbe dare mikhore karemooon
alireza hoseini: Mamnoooon
novin_webhosting: chashm
novin_webhosting: peygiri mikonam
alireza hoseini: omidvaram

novin_webhosting: ?
hack2hacker: salam agha
hack2hacker: in ghazie
hack2hacker: mali be koja resid
hack2hacker:
novin_webhosting: bakhash mali hetzner
novin_webhosting: hanoz nayomade sar kar
novin_webhosting: ma har chi zang mizanim be faydas
novin_webhosting: be modir sherkat etela dadam
novin_webhosting: peygiriesh kone
hack2hacker: mage mishe naran sare kar !!!
hack2hacker: dc be on azemat
hack2hacker: iran ke nist !
novin_webhosting: ma dishab
novin_webhosting: ticket zadim
novin_webhosting: hanoz javabi nayomade
novin_webhosting: zang zadim
novin_webhosting: hanoz sale nayomade
novin_webhosting: be har sorat
novin_webhosting: ma darim peygirish mikonim
novin_webhosting: intori nis ke ma ham beshinim ta ona bian
novin_webhosting:
hack2hacker: be har hal ta vaghti ona nayan shoma bayad hamin joori beshini ta ona bian
novin_webhosting: intor nis
novin_webhosting: aghaye amin goft
novin_webhosting: alan ba modiresh tamas migire
novin_webhosting: Emergance Tell darim
novin_webhosting: shoma kami sabr konid
hack2hacker: ok
hack2hacker: omidvaram
novin_webhosting: ma 4 roz pish havale zadim
novin_webhosting: va in etefagh aslan malom nis chetori pish omade
novin_webhosting: ke in hame ham shayee terashidan bara ma
آخرش هفته پیش بوده 4 روز پیش بوده یا شایدم دقیقه 90 ...!!!
عزیز من نخواستیم توجیه کنید،فقط مشکل رو هرچه زودتر حل کنید!
خوشحال میشیم بعد از حل مشکل اطلاعیه شرکت رو در مورد جبران خسارت به این عزیزان (هرچند اعتبار جبران شدنی نیست ) ببینیم!

seflow
January 9th, 2013, 13:47
هتزنر همیشه مشکل ساز بوده! تو انجمن هم تاپیک هاش هست! خیلی ها بودن کار کردن با هتزر و آخر هتزنر یک بلایی سرشون در آورد! هر ارزونی بی دلیل نیست!

mhta
January 9th, 2013, 13:51
ساده هستید ها..............

نکنه باور کردید دیروز قرار بود تا عصر مشکل حل بشه

عصر شد گفتن شب

شب شد گفت صبح

صبح شد قفتل قبل ظهر

الان بعد ظهر شده میگن شب

شب باز میگن فردا

فردا میشه میگن 5 شنبه هستش اون کسی که ما دادیم حواله کنه شرکتش تعطیل شده

میشه جمعه هنوز اون شخص رو پیدا نکردیم

شنبه یک شنبه هم میشه میگن المان تعطیل هستش

دو شنبه هم میگم اول هفته هستش دارن پیگیری میکنن و................................

میزبان وی پی اس لطف می کنید مشکل من را هم حل کنید؟؟؟ سرور هلند من هنگ کرده لطفاً یه ریستارت کنید...... ایمیل و اس ام اس زده شده بحضورتان....

vp_server
January 9th, 2013, 13:51
هتزنر همیشه مشکل ساز بوده! تو انجمن هم تاپیک هاش هست! خیلی ها بودن کار کردن با هتزر و آخر هتزنر یک بلایی سرشون در آورد! هر ارزونی بی دلیل نیست!

هتزنر مشکل ساز بوده؟!
یا بی کفایتی و بی مسئولیتی ما !؟
چه ربطی به هتزنر داره؟!
ایرانی جماعت مشکل ساز بوده!

MizbanVps
January 9th, 2013, 13:54
سایتی که خوب باشه و محتوا داشته باشه چیز زیادی از دست نخواهد داد. اون دوستانی که سایتش روی هاست دی ال بود و چند روز بازدیدش به کمتر از نصف هم رسید دیدند که خیلی سریع به حالت اول بازگشتند.

ما هم با هتزنر تماس گرفتیم که دوستانه مخشون رو بزنیم که بابا مشکل خاصی نیست و حل میشه و واسطه ما مشتری چند ساله شماست و تاخیر از بانک های ایران بوده و ip ها را آزاد کنید فعلا تا حدی هم بهمون حق دادند اما در آخر بازهم می گویند لطفا از طریق ریسلری که خرید کرده اید پیگیری کنید....

اقا جون من این حرفو نزن

تمام مشتری های من با اینکه پول کاملشون رو دادن بی خیال شدند رفتن هاست هم تهیه کردن و فقط منتظر بک اپ هستند تا انتقال بدن

مشتری دیگه چه جوری به ما اعتماد کنه؟

الان 25 ساعته سایتش بسته هستش

این همه ضرر رو کی میخواد بده؟

ما این حرفا رو درک میکنیم مشتری های ما این حرفا حالیشون نیستش

عزیز من این شرکت پرشین هویز الان 4 ساله داره به هتزنر کار میکنه

هتزنر احمق نیستش به خاطر مشکل مالی سرور رو ببنده

چون 4 ساله مشتریشو میشناسه

100 درصد یک وقت 72 ساعته یا 48 ساعته به پرشین هویز میده

برای هتزنر فرقی نمیکنه که نمیخواد مشتریشو از دست بده

اصلا این حرف اقای ده بزرگی قابل قبول نیستش

2 تا حواله هم زمان زده میشه از یک جا به یک شرکت

یکیش میرسه اون یکیش نمیرسه؟

نه عزیز من

خرید های قدیمی به اسم خانم سلسله ای بوده

ظاهرا مشکل پیدا کردن خرید های جدید توی این چند ماهه به اسم اقای یار محمدی بوده

اونایی که خرید قدیم داشتن همه بسته شدن

این یعنی اختلاف

من فردا ساعت 8 صبح میرم داد سرا از همین الان بگم

اوا که زنگ زدیم به ما میگن مراجع قضایی گفتن به علت تخلف سرورتون رو ببینیم

بعد میگن ابوذی اومده

بعد میگن تحریم شدیم

بعد میگن مالی هستش

خدا میدونه

صبرم حدی داره

irandidar
دقیقا
بدترین مشکل همینه
ما هفته قبل از انگلیس اوومدیم المان 2 روز درگیر بودیم.الانم که اینجوری.دیگه کاربر میمونه برای ما؟؟
چه وضشه

بخدا منم تازه از آلمان رفتم به کانادا سرور قطع و وصلی داشت اومدم آلمان اینم که از این

1 هفته هست که من آپ تایم 60% هم نداشتم
من بکاپ دارم

اما چون معلوم نیست کی سرور بالا بیاد منم آی پی ها رو به سرور قبلی تغییر دادم

اما سرویس دهنده جدید باید قطعی سرور رو در نظر بگیره و خسارت ما رو جبران کنه

shivahost
این هم پاسخ هتزنر به تیکت دیگری از طرف ما:

Hello,

your reseller have to contact us to unlock the IPs. We can't do this from third party.

Best regards

Simon Beißer

Hetzner Online AG

ویرایش: هتزنر در کمتر از 2 دقیقه به این تیکت پاسخ داد!

afshin313
January 9th, 2013, 13:57
اراکی ها جمع شید بریم جلو شرکتشون واسه تضاهرات:))

NovinServer
January 9th, 2013, 13:59
این حرکت شما اصلا حرفه ای نبود که بخشی از کاربران تماس بگیرند و شروع به Record کنند.
بخشی دیگر از Messenger تماس بگیرند و پیام بنده بدون اجازه به این فرم کپی کنند.
این موضوع تحت پیگیری است و در اخر حل خواهد شد.
اما این روشی که متاسفانه برخی کاربران و مشترکین پیاده کردند برای تخریب کارمندان و شرکت گذرگاه جهانی حتما به موقع برسی خواهد شد.

page5
January 9th, 2013, 14:01
آخرش هفته پیش بوده 4 روز پیش بوده یا شایدم دقیقه 90 ...!!!
عزیز من نخواستیم توجیه کنید،فقط مشکل رو هرچه زودتر حل کنید!
خوشحال میشیم بعد از حل مشکل اطلاعیه شرکت رو در مورد جبران خسارت به این عزیزان (هرچند اعتبار جبران شدنی نیست ) ببینیم![/quote]

paradiseserver
January 9th, 2013, 14:02
اراکی ها جمع شید بریم جلو شرکتشون واسه تضاهرات:))

به همین سادگی ها هم نیست
بریم اونجا چی بگیم ؟

mr.rival
January 9th, 2013, 14:03
این هم پاسخ هتزنر به تیکت دیگری از طرف ما:

ویرایش: هتزنر در کمتر از 2 دقیقه به این تیکت پاسخ داد!

چطور جواب شما رو دادن بعد جواب تیکت خود پرشین هویز رو نمیدن ؟![-(

hack2hacker
January 9th, 2013, 14:03
اقا جون من این حرفو نزن

تمام مشتری های من با اینکه پول کاملشون رو دادن بی خیال شدند رفتن هاست هم تهیه کردن و فقط منتظر بک اپ هستند تا انتقال بدن

مشتری دیگه چه جوری به ما اعتماد کنه؟

الان 25 ساعته سایتش بسته هستش

این همه ضرر رو کی میخواد بده؟

ما این حرفا رو درک میکنیم مشتری های ما این حرفا حالیشون نیستش

عزیز من این شرکت پرشین هویز الان 4 ساله داره به هتزنر کار میکنه

هتزنر احمق نیستش به خاطر مشکل مالی سرور رو ببنده

چون 4 ساله مشتریشو میشناسه

100 درصد یک وقت 72 ساعته یا 48 ساعته به پرشین هویز میده

برای هتزنر فرقی نمیکنه که نمیخواد مشتریشو از دست بده

اصلا این حرف اقای ده بزرگی قابل قبول نیستش

2 تا حواله هم زمان زده میشه از یک جا به یک شرکت

یکیش میرسه اون یکیش نمیرسه؟

نه عزیز من

خرید های قدیمی به اسم خانم سلسله ای بوده

ظاهرا مشکل پیدا کردن خرید های جدید توی این چند ماهه به اسم اقای یار محمدی بوده

اونایی که خرید قدیم داشتن همه بسته شدن

این یعنی اختلاف

من فردا ساعت 8 صبح میرم داد سرا از همین الان بگم

اوا که زنگ زدیم به ما میگن مراجع قضایی گفتن به علت تخلف سرورتون رو ببینیم

بعد میگن ابوذی اومده

بعد میگن تحریم شدیم

بعد میگن مالی هستش

خدا میدونه

صبرم حدی داره
قسمتی از حرف های شما رو توی یاهو براشون
فرستادم دیگه جواب نمیدن :دی

mehrdadtt
January 9th, 2013, 14:04
این حرکت شما اصلا حرفه ای نبود که بخشی از کاربران تماس بگیرند و شروع به Record کنند.
اما این روشی که متاسفانه برخی کاربران و مشترکین پیاده کردند برای تخریب کارمندان و شرکت گذرگاه جهانی حتما به موقع برسی خواهد شد.

اقا راست میگه دیگه
تا امروزم صبر کنیم بزاریم ببینیم چیکار میکنن

خدایا خودت حلش کن...

masterphp

عزیز خوب شما حرواتون همه ضد و نقیض هست
هر دفعه یه چیز میگین
واقعیت و نمیگین که ما تکلیف خودمونو بدونیم

vp_server
به همین سادگی ها هم نیست
بریم اونجا چی بگیم ؟
شعار بدید: میکشم میکشم آنکه سرورم را کشت!
فشار روانی وارد نکنید تا بتونن کار رو با سرعت بیشتری انجام بدن!
ان شاء الله مشکلتون به زودی رفع میشه
موفق باشید

hack2hacker
January 9th, 2013, 14:05
۲۵ ساعت دان بودن
دیگه حرکت حرفه ای یا غیر حرفه ای سرمون نمیشه
الانم فقط منتظر بک آپ هستم

paradiseserver
January 9th, 2013, 14:06
شعار بدید: میکشم میکشم آنکه سرورم را کشت!
فشار روانی وارد نکنید تا بتونن کار رو با سرعت بیشتری انجام بدن!
ان شاء الله مشکلتون به زودی رفع میشه
موفق باشید

در چند ثانیه ما رو کتک میزندد و میفرستند بیمارستان :))

NovinServer
January 9th, 2013, 14:08
عزیز خوب شما حرواتون همه ضد و نقیض هست
هر دفعه یه چیز میگین
واقعیت و نمیگین که ما تکلیف خودمونو بدونیم

این موضوع تحت برسی است، همه کارکنان شرکت دارند تلاش می کنند مشکل حل شود.
بعد مشترکین در این تاپیک شروع به عکس برداری از صحفه چت، رکورد تلفن شرکت، زدن لاگ های چت .... در این انجمن هستند.

masterphp
January 9th, 2013, 14:14
این موضوع تحت برسی است، همه کارکنان شرکت دارند تلاش می کنند مشکل حل شود.
بعد مشترکین در این تاپیک شروع به عکس برداری از صحفه چت، رکورد تلفن شرکت، زدن لاگ های چت .... در این انجمن هستند.

دوستان هم نیت اطلاع رسانی دارن فقط
شاید بتونن خبری جدید به دست دیگر دوستان برسونن

MizbanVps
January 9th, 2013, 14:17
کماکان ساعت 11.47 دقیقه به وقت المان هستش

هنوز بخش مالی هتزنر در خواب ناز هستند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

nader_star
January 9th, 2013, 14:19

این چه حرفه غیر منطفی هست که می زنید؟
مگه کسی خلاف حرفی که شما یا همکارتون بهش زده اومده اینجا زده؟
عیناً حرفی که شما زدید اینجا کپی شده و گفته شده که بقیه دوستان که مشکل دارن آرامش پیدا کنن که مشکلشون حل یشه.

pc30
January 9th, 2013, 14:24
بک آپ هم نمیدن ؟!
ما هم از میزبان وی پی اس هاست داریم و الان داون هست !

فقط ببینید بک آپ هم بتونید جور کنید ما سریع انتقال میدیم یه جای دیگه :|

twitbook
January 9th, 2013, 14:29
نمیدونم چی بگم؟؟؟ فقط متاسفم!

hack2hacker
January 9th, 2013, 14:30
کم کم به لحظات ملکوتی پایان ساعت اداری در آلمان نزدیک می شویم ...:65:

morteza.pr
January 9th, 2013, 14:30
سلام

20 ساعت پيش اين تاپيك ساخته شد و اينقد برخي مديران هاستينگ استرس دارن و تحت فشار هستن كه 39 صفحه جلو رفته

اميدوارم اين مشكل هر چه زودتر حل بشه و هر چند ميدونم برخي افراد خيلي ضرر كردن ولي اميدوارم ضررشون حداقل باشه

خدا به داد اون دوستاني برسه كه دانشجو هم هستن و الان دقيقا ايام امتحانات هست و درگير اين مشكل شدن و فكر نكنم ديگه حس و حالي و حواسي برا درس خوندن مونده باشه

vp_server
January 9th, 2013, 14:31
هرچه می خواهد دل تنگت بگو!!!

shivahost
January 9th, 2013, 14:34
شاید باورتون نشه! نه شام خوردم! نه صبحانه و نه ناهار!

ادامه مذاکرات تیکتی با simon از هتزنر داشت به جاهای خوبی می رسید که در آخر حواله داد به بخش اکانتینگ و بخش اکانتینگ هنوز جواب نداده با اینکه سیمون براشون پیام داده! یک درخواست 48 ساعته دادیم و سیمون گفت احتمالا قبول کنند....

twitbook
January 9th, 2013, 14:35
بچه ها چجور میتونم مستقیما از اونور سرویس بگیرم؟؟

mr.rival
January 9th, 2013, 14:35
بچه های دیگه کسی اینجا اسپم نده تا اگه خبری شد همه سریع متوجه بشن

twitbook
January 9th, 2013, 14:36

ادامه مذاکرات تیکتی با simon از هتزنر داشت به جاهای خوبی می رسید که در آخر حواله داد به بخش اکانتینگ و بخش اکانتینگ هنوز جواب نداده با اینکه سیمون براشون پیام داده! یک درخواست 48 ساعته دادیم و سیمون گفت احتمالا قبول کنند....

خسته نباشی! تلف میشیا! پاشو برو یه چیزی بخور داداش من

Arna
January 9th, 2013, 14:37
سرورهای ما درهتزنر مشکلی ندارن چون در پنل خودمون هستن .

بابت اتفاقی که برای دوستان افتاده واقعا متاسف هستم. این روزها رو مقایسه کنید با عیدنوروز گذشته . همین اتفاق در هفته دوم فروردین انجام شده و حدود چهار روز سرورها قطع بودن . هر کسی یک چیزی می گفت ، تحریم ، مشکل مالی ، ناکارامدی اقای ایکس و ... و ما باید روزهای عید تو سرمون بزنیم و به مشتری ها جواب بدیم و هی صفحه انجمن رو ریفرش کنیم شاید خبری برسه

آخر سر هم مشخص شد رعایت نکردن زمان بندی پرداخت حواله ها بوده .حواله ها رو با زور پرداخت کردن و در نهایت تمام سرورها رو از پنل شون خارج کردن و به جایی دیگه فرستادن.دوستانی هم که مایل بودن از اونجا جابجا بشن به پنل دیگه ، با اینکه هزینه ست آپ شون رو پرداخت کرده بودن ، جای جدید نادیده گرفت و اجازه انتقال نداد و در آخر هم اعلام کرد دیگه سرورهای المان رو تمدید نمیکنیم .
اسم نمیارم که حرف تو حرف باز نشه .

دوستان دقت کنید .اکثر شما ها سرور رو از جایی گرفتین که هم مالیات میدن و قیمتتون بالاتر در میاد و هم ارز رو به قیمت بالا حساب میکنن و هم پرداخت سرورهاشون رو دقیقه 90 می ذارن

habiballahafg
January 9th, 2013, 14:37

انصافا من شما را درک میکنم آقای شیواهاست عزیز خوب شما چرا از dc های دیگه مثل xlhost نگرفتید که این مشکل پیش نیاد ،الان خیلی شرایط سختی دارید ،بیشتر به فکر این هستم که مشتری ها شما را درک میکنند یا نه و یا این که دارند بد و بیراه میگن (البته مشتری هم حق داره چون سایت ها و سرور هاشون خوابیده )

par30webhost
January 9th, 2013, 14:38
دوستان بنده با گذرگاه صحبت کردم.
من به گذرگاه اعتماد دارم و مطمئنم مشکل حل خواهد شد.
لطفا دوستان جو سازی علیه گذرگاه نکنند چون من مطمئنم اگر جو آرام باشد کار ها سریع تر پیش میره

shivahost
January 9th, 2013, 14:42
بلاخره متوجه شدم مشکل چی هست
سر بسته به همه اعلام می کنم مشکل نه تحریم هست نه مالی نه از مسئولان هتزنر
مشکل مربوط به شرکت گذرگاه جهانی محلات هست
یکی از کارمندان خانم جهت خودشیرینی اقدام به تغییر بخشی از اطلاعات و پاک کردن بخشی از اطلاعات می کند و بعد مسئولان متوجه می شوند بک آپ هم توسط این خانم پاک شده است و از سرور هتزنر خواستند که آی پی ها را ببندند تا شما کاربران فکر کنید مشکل از آلمانی هاست
در حال حاضر دارند به آلمانی ها التماس می کنند که به یک روشی از هارد های آن اطلاعات از دست رفته را برگردانند
آلمانی ها قول دادند که تا 72 ساعت (از ساعت 14 روز چهارشنبه به وقت تهران) اطلاعات را ریکاور کنند
و از آنجایی که مشکل هتزنر نیست پس این شرکت پولی هم بابت خرابی پرداخت نمی کند
خبر بدتر این است که ممکن است همه اطلاعات ریکاور نشود و کل شما ها بدبخت شوید پس اگر قصد شکایت دارید همین امروز بعد از ظهر با مدارک موجود اقدام به شکایت کنید

من نمی دانم شما از کجا به این نتیجه رسیدید! اما وقتی کارمندان پشتیبانی هتزنر به من می گویند باید با بخش حسابداری صحبت کنم معنی دیگه ای جز مشکل مالی نمی ده!

حالا میشه بفرمایید که این چه اطلاعاتی می تونسته باشه که پاک شده و حل این مشکل نیاز به بسته شدن ip های ما دارد؟

empratoor
January 9th, 2013, 14:43
یکی از کارمندان خانم جهت خودشیرینی اقدام به تغییر بخشی از اطلاعات و پاک کردن بخشی از اطلاعات می کند و بعد مسئولان متوجه می شوند بک آپ هم توسط این خانم پاک شده است و از سرور هتزنر خواستند که آی پی ها را ببندند تا شما کاربران فکر کنید مشکل از آلمانی هاست
در حال حاضر دارند به آلمانی ها التماس می کنند که به یک روشی از هارد های آن اطلاعات از دست رفته را برگردانند
آلمانی ها قول دادند که تا 72 ساعت (از ساعت 14 روز چهارشنبه به وقت تهران) اطلاعات را ریکاور کنند
خبر بدتر این است که ممکن است همه اطلاعات ریکاور نشود و کل شما ها بدبخت شوید پس اگر قصد شکایت دارید همین امروز بعد از ظهر با مدارک موجود اقدام به شکایت کنید
برادر من توجه دارید که اگه این گفته هاتون صحت نداشته باشه دوستان لطف می کنند و حسابی ختم قرآن نثار وجود مبارک می کنند؟؟؟؟ منبعتون از کجا بوده؟؟

par30webhost
January 9th, 2013, 14:44
اگر حرفتون بی منبع باشه
گذرگاه می تونه ازتون شکایت کنه

masterphp
January 9th, 2013, 14:48

منبع؟

MizbanVps
January 9th, 2013, 14:48
اقا جون ما ها همه دنبال این هستیم که سرورمون تا وقت اداری المان بالا باید

یعنی درست تا ساعت 5 بعد از ظهر ماکزیمم باید بالا بیاد نیادش میره برای روز های دیگه

mehrshad.ho
January 9th, 2013, 14:50
با اینکه ما در این مسئله جایی نداریم و مشکلی براموش پیش نیومده اما طی 2 سال که در این فروم هستیم مشکلات قبلی رو به چشم دیدیم
فشار روانی بسیار سخت و بالایی به افراد وارد میشه

امیدوارم مشکل هر چه سریع تر حل بشه

Ali_Reza
January 9th, 2013, 14:51
ابتدای همین سال درست روز دوم فروردین هم همین کار رو کرده بودن ظاهرا اینها دوباره این بی احترامی به ایرانی ها رو شروع کردن

jamy
January 9th, 2013, 14:55
پنل ها فقط دست مسعود یار محمدی بوده و هست به همین دلیل اطمینان دارم مشکل پاک شدن سرور ها نیست.
باید صبور باشیم
انقدر تو دل مردم را خالی نکنید هیچی نیست به امید خدا درست میشه

hack2hacker
January 9th, 2013, 14:56
ابتدای همین سال درست روز دوم فروردین هم همین کار رو کرده بودن ظاهرا اینها دوباره این بی احترامی به ایرانی ها رو شروع کردن
پارسال هم مشکل از خوده ایرانیا بود که دقیقه ۹۰ پرداخت کردن
الانم باز همونه
وقعا متاسفم

MizbanVps
January 9th, 2013, 14:58
خبر فوری

کارکنان بخش مالی هتزنر بعد از اینکه از خواب بیدار شدند در ساعت 11.45 دقیقه به وقت المان
در حال حاضر در حال سرف صبحانه هستند

طی تماس های بنده با این تیم انقدر معتقد و دین دار هستند که منتظر اذان ظهر به وقت برلین هستند تا اقامه نماز کنند

انشالله میاد شرکت و بررسی میکنند

این موضوع با اولویت بالا از طریق تلفن در حال پیگیری هستش

اما نمیدونم چرا تیکت رو بخش مالی جواب نمیده

خیلی جالبه

CrisS
January 9th, 2013, 14:58
درست نشده هنوز آیا؟ :104:

capitan
January 9th, 2013, 15:00
از دوستان کسی خبر جدیدی نداره ؟؟

تمام آبرومون پیش مشتریا رفت[-(

sgighost
January 9th, 2013, 15:01
ما هم منتظریم هنوووووووووووووز

Ali_Reza
January 9th, 2013, 15:02
همه مثل شما فعلا باید صبر کرد

irnahost.ir
January 9th, 2013, 15:05
من فکر می کردم فقط سرورهای ایرناهاست به فنا رفته حالا میبینم که بقیه هم بله.......
فعلا تو پاسکاری ساعتی هستیم .شب-------<صبح----------->تا ظهر------------>تا عصر--------------->تا شب وو قضیه همچنان ادامه دارد
البته من یکی اشتباه از خودم بود ای ماه تصمیم جدی داشتم که بیام رو ایران ولی بازم به حرفای گذرگاه اطمینان کردم و اینم جوابش.

Reza.exe
January 9th, 2013, 15:06
در حال حاضر 54 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (40 کاربران و 14 مهمان ها)
ماشالله دوستان لینک ها هم اشتراک گذاری کردند !

یکم صبر کنید ، شرکت معتبری هست مثل فرانتورک که یه شخص باشه بگذاره بره
تو 19 ساعت 408 تا ریپلای خورده
خوب عزیزان یکم صبر کنید
واقعا می فهمم چه حالی دارید
از یه طرف دارید فکر مشتری ها می کنید از یک طرف فکر اطلاعات کاربران از یک طرف فکر اعتبار
واقعا جنگ اعصاب هست
ولی یکم صبور باشید فکر کنم بهتره !

paradiseserver
January 9th, 2013, 15:08
خدا کند زود تر حل بشه

من سایت خودم و چند تا از مشتری ها رو روی سرور انگلستان اوردم بالا

اما همه ی اطلاعات ما رو ی سرور المان هست
پارادایس سرور ثبت دامین سرور مجازی سرور اختصاصی (http://paradiseserver.org)

CrisS
January 9th, 2013, 15:08
رضا ده بزرگی | کارشناس فنی

درود، مشکلاتی در دیتاسنتر هتزنر پیش امده است که متاسفانه منجر به مسدود شدن برخی از سرویس ها شده است. شرکت گذرگاه جهانی به مشترکین خود این اطمینان را می دهد که سرویس ها بدون مشکل بازگشایی شوند و جای نگرانی نیست.

ما یا اولویت بالا در حال رسیدگی به این موضوع هستیم و سعی می کنیم تا فردا قبل از ظهر مشکل حل شود.

ایشالا فردا اینجا کامنت دادن چیزیو حل نمی کنه

irnahost.ir
January 9th, 2013, 15:17
با اینکه ما در این مسئله جایی نداریم و مشکلی براموش پیش نیومده اما طی 2 سال که در این فروم هستیم مشکلات قبلی رو به چشم دیدیم
فشار روانی بسیار سخت و بالایی به افراد وارد میشه

امیدوارم مشکل هر چه سریع تر حل بشه
دوست عزیز دیگه از فشار گذشته رسیده به فشار تکتونیکی صفحات زمین

rezarostami
January 9th, 2013, 15:25
دوستان 24 ساعت گذشت از قطعی و فعلا هیچ مشکلی حل نشده اگه مشکل مالی بود تا عرض ساعت 1 ظهر باید حل میشد ولی قضیه خیلی کش دار شده واقعا دیگه نمیدونیم چی و چطور جواب یوزر ها رو بدیم . فقط خدا کنه که تا شب رفع بشه وگرنه تاوان سنگینی رو باید بدیم .

capitan
January 9th, 2013, 15:32
والا من که نفهمیدم چی شد :|

http://up.2faz.ir/images/uz6wa3fadyspi2xooiv.png

masterphp
January 9th, 2013, 15:39

یعنی چی این؟

empratoor
January 9th, 2013, 15:46
همین رو کم داشتیم :

سلام
سرور اختصاصی از xlhodt با قیمت مناسب
با ما در تماس باشید

YahooID: *****_com
Tel: 0937****063
پیغام خصوصی های تبلیغاتی هم شروع شد!

hack2hacker
January 9th, 2013, 15:48
همین رو کم داشتیم :

پیغام خصوصی های تبلیغاتی هم شروع شد!

برای من هم داد :دی

pc30
January 9th, 2013, 15:56
در حال حاضر 54 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (40 کاربران و 14 مهمان ها)
ماشالله دوستان لینک ها هم اشتراک گذاری کردند !

یکم صبر کنید ، شرکت معتبری هست مثل فرانتورک که یه شخص باشه بگذاره بره
تو 19 ساعت 408 تا ریپلای خورده
خوب عزیزان یکم صبر کنید
واقعا می فهمم چه حالی دارید
از یه طرف دارید فکر مشتری ها می کنید از یک طرف فکر اطلاعات کاربران از یک طرف فکر اعتبار
واقعا جنگ اعصاب هست
ولی یکم صبور باشید فکر کنم بهتره !

ایرانی جماعت اگه خودشو خالی نکنه نمیتونی یه جا بشه !

رساتی این سارا خانوم که میگین کیه ؟:">تیکت میدن ایشون جواب میدن ؟ آدرس بدین ">

pc30
January 9th, 2013, 15:58

یعنی فکر کنم دیگه باید بیخیال سرور بشن و دارن بک آپ مدیر

جناب MizbaVps یه تیکت بزنید ببینید دنیا دست کیه و چه خبره ؟!

twitbook
January 9th, 2013, 15:59
واسه منم پیام تبلیغاتی اومد :-p

vampaste
January 9th, 2013, 16:01
دوست عزیز ( شیوا هاست ) ممنون میشم ی فکری هم به حال ما بکنید

mhta
January 9th, 2013, 16:01
میزبان وی پی اس محترم ،سایتتون که بخاطر این موضوع از دسترس خارج هست و نمیشه تیکت زد....لطفاً سرور هلند من را ریستارت نمایید ...... میزبان وی پی اس من 2 روزه معطل شما هستم..... بابا یه ریستارت کردن که کاری نداره.......

hack2hacker
January 9th, 2013, 16:02

بهشون بگید حواسشون باشه
چون آب قعطه...

masterphp
January 9th, 2013, 16:12
عجیب
یکی نمیگه چی شده؟

nader_star
January 9th, 2013, 16:13
فکر کنم یه خبرایی هست
من رو ارجاع دادن به آقای حیدری
فکر کنم می خوان انتقال بدن
بک آپ ندن فاتحه ما خوندس :-|

par30webhost
January 9th, 2013, 16:16
دوستان قید سرورهاتون رو بزنید
چون دارند سرور جایگزین می دهند

mehrdadtt
January 9th, 2013, 16:21
یا خدا :(((((((((((
یغنی چی سرور جایگزین میکنن
مگه الکیه
مگه کشکه بابا

twitbook
January 9th, 2013, 16:22
خودمون کم استرس داریم حالا شوما هم هی جو بده :-p
فردا هم امتحان داریم خیر سرمون!!!

masterphp
January 9th, 2013, 16:23
:| یعنی چی؟
یعنی بک نداریم دیگه؟

sadeght
January 9th, 2013, 16:26
دوستان اندکی صبر داشته باشید شرایط می دانم خیلی سخت هست چون ما هم یک سایتی داریم و کلی زحمت به همراه دوستانی که داشتیم

و یکی از دوستان که هستن و نمی گم داریم.

ما هم دلمون می جوشه برای این قضیه ولی اندکی صبر کنید و توکل بر خدا درست بشه زودتر.

page5
January 9th, 2013, 16:27
من همه چیم بک سایتمه یعنی اگه بک نداشته باشم تمومه.[-(
3 ترابایت قایل هستش!

fanix
January 9th, 2013, 16:30
من از سرور ایران رسیلر داشتم که آی پی های نمایندگی رو تغییر دادند و مشکل خدا رو شکر حل شد

irandidar
January 9th, 2013, 16:30
من که آی پی سرورم رو به یه سرور دیگه که قبلا داشتم انتقال دادم

همین که انتقال دادم آنلاین سایتم از 9 نفر به 300 رسید

soheil.zare2006
January 9th, 2013, 16:31
بابت این مشکل از دیروز تا حالا2 نفر سرویس رو کنسل کردن و بک مانی دادیم :-|
امید وارم زودتر مشکل برطرف بشه!!

hack2hacker
January 9th, 2013, 16:34
امروز که تموم شد
شاید فرداااااااااااااااااااااا ااااااااااا
البته شاید

mizbanwebhost
January 9th, 2013, 16:39
از دیروز تا الان از پلیس فتا دوبار به من زنگ زدن و گفتن پول ملت رو بک بدم :-|

mizbanwebhost
January 9th, 2013, 16:40
امروز که تموم شد
شاید فرداااااااااااااااااااااا ااااااااااا
البته شاید

به ما هم گفتن تا غروب ...

masterphp
January 9th, 2013, 16:43
نه دیگه
کلا امید ما نا امدی شد

delta
January 9th, 2013, 16:44
اوضاع بسیار خنده دار و شاید گریه دار هست....آخه یعنی چی؟ خوب بیاد بگه چی شده...بک اپ پریده؟ سرور پریده؟ اطلاعات پریده؟ بالاخره باید بگه جریان چیه یا نه؟ 2 روزه ملت رو سرگردان و نگران نگه داشتند...

این یعنی اینکه خودشونم نمیدونن میتونن بک آپ بگیرند یا نه.. برای همین جواب نمیدند.. تنها چیزی که میدونم اینه که با وجود این همه شاکی و ضرر دیده کار این شرکت به کل باطل هست و ورشکست..کارشون به سرور جایگزین نمیکشه اگر بک اپ نداشته باشند

delta
January 9th, 2013, 16:53
آخه کدوم عاقلی سرور بک آپ رو با این اوضاع تحریم و.. میبره روی هارد همان سرور یا دیتاسنتر؟ مثل این میمونه من یک سرور بخرم با دو تا هارد..یکیشو بک اپ بگیرم یکیشو استفاده کنم...سرور آتیش بگیره کلش با هم دود میشه خوب..
یک سرور از یک دیتاسنتر دیگر تهیه میکردند و بک اپ ها رو روی آن میبردند...

hack2hacker
January 9th, 2013, 16:57
خوب ساعت کاری هم به پایان رسید
به امروز دیگه امیدی نیست !

masterphp
January 9th, 2013, 16:59
فردا هم دیگه امیدوار نباشید
بک آپی در کار نیست

irnahost.ir
January 9th, 2013, 16:59
همیشه خبر بد را به یک باره به کسی نمی دهنداول مثلا می گویند یک مشکل کوچک بوجود آمده و تا شب برطرف می شودو بعد می گویند تا فردا صبح قطعا درست می شود و مشکل مالی و تحریم ها هستو بعد می گویند تا بعد از ظهر درست خواهد شد و مشکل سخت افزاری هستو بعد می گویند تا پنجشنبه صبح برطرف می شود و مشکل تا حدودی رفع شدهو بعد شایعه می کنند که تعدادی سایت ها درست شدهو بعد می گویند تا جمعه حتما درست شده و شما خیالتان راحت باشدو بعد می گویند مشکل خیلی بدی بوده و همه جا پیش می آیدو بعد می گویند شنبه و یکشنبه اروپا تعطیل است و نمی شود کاری کرد...در همین حین تلفن شرکت فقط روی پیغام گیر می رود و به تعدادی معدودی از تیکیت ها پاسخ داده می شودشاید به واکنش مشتریان در فروم ها اعتراض کنند و بگویند شما حق ندارد در مورد ما اینگونه حرف بزنید و شاکی شوندو بعد در قوانین و مقررات استفاده از سرویس ها (http://www.persianwhois.com/privacy.html) بخش قوانین پشتیبان گیری را تغییر داده و مسئولیت را از سر خود باز می کنندو به مرور به هیچ تیکیتی از جانب مشتریان پاسخ داده نمی شودو...شرکت گذرگاه جهانی از تمام اطلاعات سايتها و بانکهاي اطلاعاتي مشتريان، به صورت منظم هفتگي و ماهانه، نسخه پشتيبان تهيه مي کند اما بجز در مواردي كه اين شرکت كتباً با مشتري به توافق رسيده باشد، مشتريان منحصراً و كاملاً مسئول مديريت و تهيه نسخه پشتيبان از تمام اطلاعات خود هستند و در صورتي که در مورد خاصي نياز به بازيابي اطلاعات از دست رفته مشتري بود و نسخه پشتيبان شرکت گذرگاه جهانی به درستي عمل نکردند، شرکت گذرگاه جهانی به هيچ وجه مسئوليتي را در اين مورد نمي پذيرد.فقط تا 72 ساعت (از ساعت 14 روز چهارشنبه به وقت تهران) باید صبر کنید تا بخشی از اطلاعات بک آپ پاک شده توسط متخصصان هتزنر ریکاور شود و دوباره سایت ها بکار بیافتندو از آنجایی که هیچ بندی بابت خسارت در موقع قطعی در قوانین ذکر نشده است همه بدبختیمحال برو خودت را با منبع؟ منبع؟ گفتن تسکین بدهاین آدرس صفحه قوانین کذایی کجای این سایت .........هست؟بیزحمت آدرس بدید ما هم ببینیم

masterphp
January 9th, 2013, 17:00
این آدرس صفحه قوانین کذایی کجای این سایت .........هست؟بیزحمت آدرس بدید ما هم ببینیم

قوانین و مقررات استفاده از سرویس ها (http://www.persianwhois.com/privacy.html)

soheil.zare2006
January 9th, 2013, 17:01
این آدرس صفحه قوانین کذایی کجای این سایت .........هست؟بیزحمت آدرس بدید ما هم ببینیم
قوانین و مقررات استفاده از سرویس ها (http://www.persianwhois.com/privacy.html)

nader_star
January 9th, 2013, 17:05
دوستانی که آی پی از هتزنر دارن لطف کنن یه قند شکن روش نصب کنن بدن
قانون هتزنر وقتی آی پی بلاک می شه به این صورت هست که از خود آی پی های اون دیتا سنتر می شه بهشون دسترسی پیدا کرد
لطف کنن بدن تست کنیم بلکه بتونیم بک آپ بگیریم
چون خود من قبلاً یه آی پیم بلاک شد حیدری بهم گفت روی یه آی پی دیگه قند شکن بزن وصل می شه بهش
لطف کنید یه کاری کنید دوستان خودمون مشکل بک آپ رو سریع حل کنیم (البته اگه پاک نشده باشه)

soheil.zare2006
January 9th, 2013, 17:06
دوستانی که آی پی از هتزنر دارن لطف کنن یه قند شکن روش نصب کنن بدن
قانون هتزنر وقتی آی پی بلاک می شه به این صورت هست که از خود آی پی های اون دیتا سنتر می شه بهشون دسترسی پیدا کرد
لطف کنن بدن تست کنیم بلکه بتونیم بک آپ بگیریم
چون خود من قبلاً یه آی پیم بلاک شد حیدری بهم گفت روی یه آی پی دیگه قند شکن بزن وصل می شه بهش
لطف کنید یه کاری کنید دوستان خودمون مشکل بک آپ رو سریع حل کنیم (البته اگه پاک نشده باشه)
من نصب کردم اما ج.اب نمیده!

irnahost.ir
January 9th, 2013, 17:07
این شرو وراکه درست ولی ما که هاست نخریدیم ما سرور اختصاصی گرفتیم و نمیگیم که به ما بک آپ بده ما سرور مون رو می خواهیم و این ربطی به این قوانین ندارد.

nader_star
January 9th, 2013, 17:07
من نصب کردم اما ج.اب نمیده!

آی پی خود هتزنر بود؟

mehrdadtt
January 9th, 2013, 17:08
دووستان من بدبخت به سی پنلمم دسترسی ندارم.شما چی دارین میگین؟؟رو چی قند شکن وصل کنیم؟؟
اونم از هاستمون که میگه سایتتونو ببندین
اخه من اصلا به سیپنل دسترسی ندارم چی میگین

Yashost!ng
January 9th, 2013, 17:10
شاید دخالت بنده بی مورد باشه ولی یکی از بچه هایی که سرور داره و دسترسی به پنل ریبوت سرور هم داره با من در ارتباط باشه چک کنیم ببینیم راهی داره وارد سرور شیم
اکثر موارد اگر سرور ای پی بلوک شده باشه میشه لاگین کرد تست شده قبلا
_----------
اگر بشه کاری کرد حتما خبر میدم

nader_star
January 9th, 2013, 17:11
دووستان من بدبخت به سی پنلمم دسترسی ندارم.شما چی دارین میگین؟؟رو چی قند شکن وصل کنیم؟؟
اونم از هاستمون که میگه سایتتونو ببندین
اخه من اصلا به سیپنل دسترسی ندارم چی میگین

منظور دوستان دیگه بود که از این دیتا سنتر سرور دارن
بیان کمک کنن یه آی پی بدن که تست کنیم

nader_star
January 9th, 2013, 17:12
شاید دخالت بنده بی مورد باشه ولی یکی از بچه هایی که سرور داره و دسترسی به پنل ریبوت سرور هم داره با من در ارتباط باشه چک کنیم ببینیم راهی داره وارد سرور شیم
اکثر موارد اگر سرور ای پی بلوک شده باشه میشه لاگین کرد تست شده قبلا
_----------
اگر بشه کاری کرد حتما خبر میدم

به احتمال زیاد از آی پی خود سرور های هتزنر می شه

spalisp
January 9th, 2013, 17:13
دیگه فایده ای نداره . هیچ کاری فایده ای نداره . امروزم تموم شد و سرور ها دان هست .

Saati
January 9th, 2013, 17:14
یکی به من بگه این پرشین هویز این وسط چیکارست؟ پرداخت انجام میده؟ ریسلری ازش گرفتن؟‌
چون همه چی به اونا ختم شد :105:

Yashost!ng
January 9th, 2013, 17:17
به احتمال زیاد از آی پی خود سرور های هتزنر می شه

ip بلوک شده باشه میشه کاریش کرد ولی سرور داون شده باشه نه

shivahost
January 9th, 2013, 17:17
یک جورایی فقط پرداخت انجام میده....

eslamzadeh
January 9th, 2013, 17:18
ملت رو مسخره خودشون کردن خب عزیز من اگه نمیتونی خرجشو بدی غلت می کنی این کارو انجام میدی! به خدا شرمنده مشتریا شدیم دیگه نمی تونیم روشونو نگاه کنیم :">

masterphp
January 9th, 2013, 17:20
یک جورایی فقط پرداخت انجام میده....

شما به هیچ نتیجه ای نرسیدی؟

shahram5452
January 9th, 2013, 17:20
من هم يك سرور و يك سايتم قطع شده اميدوارم حل شه

shivahost
January 9th, 2013, 17:22
شما به هیچ نتیجه ای نرسیدی؟

نتیجه که نه.... آماده خرید سرور جدید هستیم فقط تا شب صبر می کنیم....

rominait
January 9th, 2013, 17:22
البته جسارتا شرمنده در ميان بحث شركت مي كنم.

شركت اصلي تماما مسئول هست و قانونا

چون هر اتفاقي كه عامل آن به دليل عمل اشتباه عمدا يا سهوا ، عدم پرداخت به موقع و ... باعث اين رويداد بوده باشد ، مسئوليت كامل با شركت اصلي است .

بله اگر از هاستينگ ها نيز شكايتي هم به عمل بياد كافيست در لايحه با ذكر دلايل پرونده به شركت اصلي هدايت بشه . با يه وكيل راحت مي تونيد احقاق حقوق كنيد .

يادتونم باشه پليس فتا به هيچ عنوان امكان دخالت مستقيم نداره و ايراد اتهام كلاهبرداري به هيچ كدوم از شركت ها زده نميشه در تعجبم اون دوستمون چرا اينقدر فضايي كردند موضوع رو.
هر دعوي در اين ضمينه از طريق دادسرا و به عنوان يك پرونده حقوقي مطرح ميشه و خوب به راحتي قابل رفع و كشيدن مسبب اصلي به اين كارزاره .

اين وسط پليس فتا فقط مجري هست و خود به تنهايي امكان هيچ دخالتي ندارد و تمام اين مورد بايد از مراجع قضايي و دادسرا پيگيري بشه .

nader_star
January 9th, 2013, 17:23
ip بلوک شده باشه میشه کاریش کرد ولی سرور داون شده باشه نه

برای من داخل پنل هتزنر می زنه آی پی ها بلاک شده

soheil.zare2006
آی پی خود هتزنر بود؟
بله

irnahost.ir
دوستان در تماسی که با آقای امینی مدیرعامل شرکت گذرگاه داشتیم اعلام کردند مشکل فعلا رفع نخواهد شد ودر تلاش هستند تا بک آپها را به دیتا سنتر دیگری انتقال دهند و خبری از خسارت هم نیست و این جزء موارد پیش بینی نشده است. این پروسه 2-3 روز حداقلزمان نیازداشته و تا زمان فوق هیچ کاری از دست ایشان بر نمیاید.باز گلی به جمالشون که حداقل رک و راست جواب دادند.

masterphp
January 9th, 2013, 17:24
نتیجه که نه.... آماده خرید سرور جدید هستیم فقط تا شب صبر می کنیم....

بک آپ چی؟

MizbanVps
اقا جون کسایی که پایه هستند فردا اول صبح بریم محلات بهم پیغام خصوصی بدن

فردا ساعت 56 صبح راهخ می افتیم ساعت 9 محلاتیم شرکتشون رو میاریم پایین

irnahost.ir
در خصوص شایعات مندرج هم هیچکدام غیر از خبر اخیر معتبر نبوده و نیست

mr.rival
January 9th, 2013, 17:25
تا آخر امروز صبر میکنیم
اگه درست نشد من یکی که میرم شکایت میکنم
آخه یعنی چی
مسخره کردن مارو
کلی سایت پربازدید و مهم (چندتا هم دولتی) رو این سرور ما بوده
از بس زنگ زدن که مجبور شدیم موبایل پشتیبانی رو خاموش کنیم
چی بگیم آخه؟
دیروز بهشون گفتیم تا آخر امروز درست میشه
صبح گفتیم تا ظهر
الان دیگه چی بگیم؟

کل اعتبار ما رو دارن به باد میدن:102:
حالا مسئله اینکه مشتریا پولشون رو میخوان که دیگه یه بحث جدا داره...
نزدیک 20 نفر گفتن
بک آپ بدین بریم بابا با این شرکتتون
هاست رایگان استفاده میکردم اینقدر قطعی نداشت

خب راست میگن دیگه
الان ما تحت فشار هستیم بد جور !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این شرکت گذرگاه هم که هر دفعه یه جواب میده

ای خدا:77:
توکل بر تو :((

shahram5452
January 9th, 2013, 17:26
اقا جون کسایی که پایه هستند فردا اول صبح بریم محلات بهم پیغام خصوصی بدن

فردا ساعت 56 صبح راهخ می افتیم ساعت 9 محلاتیم شرکتشون رو میاریم پایین

سلام من سرورمو از شما گرفتم چي كار كنيم درست ميشه

shivahost
January 9th, 2013, 17:27
بک آپ چی؟

بکاپ ها در درسترس هست مشکلی نخواهد بود، ولی امیدواریم همچنان مشکل حل بشه، آخرین خبر از آقای حیدری هست که امشب حل میشه مشکل....

masterphp
January 9th, 2013, 17:31
بکاپ ها در درسترس هست مشکلی نخواهد بود، ولی امیدواریم همچنان مشکل حل بشه، آخرین خبر از آقای حیدری هست که امشب حل میشه مشکل....

امیدواریم که حل بشه ولی بعید میدونم
به فکر سرور دیگه باید باشیم

MizbanVps
January 9th, 2013, 17:33

قول الکی به کسی نده عزیزم

48 ساعته که هیچ خبری نیستش

دو بار تا الان شب و روز شده

شایعه نکن

رسما به فاک رفتیم هممون

باید فردا بریم محلات پدرشون رو در بیاریم

Oracle
January 9th, 2013, 17:34
دوست عزیز با آی دی babelirani (http://www.webhostingtalk.ir/member/9348/) که پیگیر شده بودن دیگه خبر ندادن چرا؟

اگر می شد تایم فعال سازیش رو با خبر می شدیم خوب بود

این قضیه که بک آپ ارائه نمیشه جدی هست یا صرفا در حد حرفه؟

من که بک اپ نباشه نمی دونم جواب این همه آدم رو چطوری باید بدم

edennvl
سلام من سرورمو از شما گرفتم چي كار كنيم درست ميشه

منم همینطور بک اب رو خودم دارم سرور رو اب کنید :)

diges
دوستانی که کار فروش هاستینگ هستند باید بگم سیاست های شما اشتباه هست هیچ شرکت یا سایت معتبری با واسطه سرور خرید نمی کنه .

از شروع سال 2012 میلادی چند بار این مشکلات پیش اومده ؟ اکثرا برای کدوم دیتا سنتر بوده ؟ چند تا مشتری از دست دادید ؟ چند سایت به کلی از بین رفته ؟ رنک چند سایت افت کرده و....

irnahost.ir
آقای آزادپور ما که نفهمیدیم بالاخره آقای حیدری راست میگه یا اقای امینی
آقای امینی یک ربع پیش گفت دیتا سنتر رو نمیشه زیاد فشار گذاشت و قرار شده بک آپ بدن انتقال بدیم حالا آقای حیدری میگه تا شب حل میشه ما که گه گیجه گرفتیم.

par30webhost
January 9th, 2013, 17:37
ای خدا
اینم شغله ما داریم؟

MizbanVps
January 9th, 2013, 17:39
آقای آزادپور ما که نفهمیدیم بالاخره آقای حیدری راست میگه یا اقای امینی
آقای امینی یک ربع پیش گفت دیتا سنتر رو نمیشه زیاد فشار گذاشت و قرار شده بک آپ بدن انتقال بدیم حالا آقای حیدری میگه تا شب حل میشه ما که گه گیجه گرفتیم.

دوست عزیز اون چیزی که من الان تو تماس با اقی امین و ده بزرگی فهمیدم اینکه

یک سری از اطلاعات پریده و اطلاعات ناقص رو سرور ها وجود داره

اقای حیدری هم میاد یک وی پی اس میده که بتونیم انتقال بدیم

واقعا خسته نباشن

بعد از 2 روز این جواب رو بهمون دادن

اقا جون باید بریم از این ادم های *** و کثیف فردا شکایت کنیم

spalisp
January 9th, 2013, 17:42
دوستان سایت های ما که درست شد . ایول به هاست 97

mehrdadtt
January 9th, 2013, 17:43
دوستان سایت های ما که درست شد . ایول به هاست 97

بنده از هاست 97 هستم
کو پس
مال من درست نشده

spalisp
January 9th, 2013, 17:44
دارن انتقال میدن فکر کنم . از شما هم درست میشه

mehrdadtt
January 9th, 2013, 17:46

شما خودت هیچ کاری نکردی یعنی؟؟
ایا اطلاعاتتو کامل داری؟؟
میشه ساتتو بگی چیه؟یا پیام خصوصی کن
مرسی

delta
January 9th, 2013, 17:47

زودتر بک آپ بگیر از کل سایتت ... اصلا دیگه هیچ اعتباری به اینا نیست..منم از صبح دارم فایلامو منتقل میکنم سرور دیگه..نخواستیم بابا سرور..

spalisp
January 9th, 2013, 17:49
شما خودت هیچ کاری نکردی یعنی؟؟
ایا اطلاعاتتو کامل داری؟؟
میشه ساتتو بگی چیه؟یا پیام خصوصی کن
مرسی

فعلا از بین 8تا سایتمون 2 تاش اومده بالا .Alireza Hoseini|دیزاین|سئو|علیرضا حسینی (http://www.alirezahoseini.ir) Persian Designer|Coming soon|پرشین دیزاینر (http://www.persian-designer.ir)

shahram5452
January 9th, 2013, 17:51
بابا تكليف مارو رو شن كنيد ما كه بكاپ نداريم ب*** رفتيم؟

nader_star
January 9th, 2013, 17:51
ای بابا
از دیروز تا حالا کارمون شده رفرش اینجا با پینگ گرفتن از سرورمون
خدا وکیلی درست نیست
حداقل یه جواب بدن به آدم که قاطی نکنیم
هر کدوم یه چیزی می گن

mehrdadtt
January 9th, 2013, 17:52
فعلا از بین 8تا سایتمون 2 تاش اومده بالا .Alireza Hoseini|دیزاین|سئو|علیرضا حسینی (http://www.alirezahoseini.ir) Persian Designer|Coming soon|پرشین دیزاینر (http://www.persian-designer.ir)

خوب پس خوبه
تبریک میگم بهت!
راستش سرور من تا یه هفته پیش رو رداستیشن بود اوردنش رو این کوفتی
شمام همین شرایطو داشتی؟

spalisp
January 9th, 2013, 17:53
خوب پس خوبه
تبریک میگم بهت!
راستش سرور من تا یه هفته پیش رو رداستیشن بود اوردنش رو این کوفتی
شمام همین شرایطو داشتی؟

بله تازه سرور عوض کرده بودن که اینطوری شد . شاید 1 هفته پیش

mehrdadtt
January 9th, 2013, 17:54
بابا تكليف مارو رو شن كنيد ما كه بكاپ نداريم ب*** رفتيم؟

من بکاپ چهاردهمو خودم دارم
اسکریپت ساتمم دارم
حتی اگه هیچی نباشه فکرک نم بتونم رو یه هاست دیگه بیاریمش بالا
اما
من سایتمو کامل میخوام
از چهاردهم به اینوذ کلی یوزر داشتم
کلی انتقال پول.واریز از دو طرف داشتم
اینا چی میشن
خدا میدونه
امیدوارم همه چی باهم اووکی بشه
اونم به زودی

mehrdadtt
January 9th, 2013, 17:56
بله تازه سرور عوض کرده بودن که اینطوری شد . شاید 1 هفته پیش

دقیقا مثل همیم پس
پس من امیدوارم که درست بشه

HOrSEMAN
January 9th, 2013, 17:59
سلام آقا چه بلایی سر سرور آلمان ما اومده حل بشو هس یا نه اگه نمی‌شه تکلیفمونو بدونیم اگه حل بشو هستش... کی‌ مشکل حل می‌شه از کار و زندگی‌ افتادیم!

irnahost.ir
January 9th, 2013, 18:01
دقیقا مثل همیم پس
پس من امیدوارم که درست بشه
دوست عزیز اگر ناراحت نمیشوید و جسارت نیست
این فروم را بگذارید برای جدید ترین خبرهای ازهتزنرو گذرگاه و برای حل مشکل یک هاستینگ خاص یک تاپیک جداگانه بزنید یا از طریق تیکت پیگیری کنید
باتشکر

spalisp
همه ی سایت هامون اومد بالا خدارو شکر . تشکر فراوان از جناب آقای محسنی و جناب آقای مظاهری و کلیه کارمندان هاست 97

mehrdadtt
من تماس گرفتم قول آخر شب داد هاست 97
علی الخساب بیارمش رو سرور قبلی یه پیام آفلاین بزارم مشتریام فکر نکنن فرار کردم!

spalisp
January 9th, 2013, 18:03
دوست عزیز اگر ناراحت نمیشوید و جسارت نیست
این فروم را بگذارید برای جدید ترین خبرهای ازهتزنرو گذرگاه و برای حل مشکل یک هاستینگ یک تاپیک جداگانه بزنید یا از طریق تیکت پیگیری کنید
باتشکر

دوست عزیز مشکل سرور های هاست 97 هم همین بوده .

spalisp
January 9th, 2013, 18:04
:-| سایت ها اومد بالا برامون ولی بک آپی که داشتن ماله 4 روز پیش بوده !!!!!!!!!

par30webhost
January 9th, 2013, 18:05
جالبه خیلی ها اولین پستشونه که توی فروم میدن
شاید خیلی از اینها اصلا از گذرگاه سرور ندارند
فقط می خوان یه چیزی گفته باشن

paradiseserver
January 9th, 2013, 18:06
سایت ما بالا امد

ولی هنوز منتظر سرور المان خودمون هستیم

shivahost
January 9th, 2013, 18:08
سایت ما بالا امد

ولی هنوز منتظر سرور المان خودمون هستیم

کچا بود که بالا آمد؟