توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت دامنه های بین المللی 1.50 دلار در سال
safinoor
January 8th, 2013, 00:43
درود بر شما .
پوزش می طلبم اگر مکان مناسبی برای مطرح کردن این سوال انتخاب نکردم .
مشغول گشت و گذار تو نت بودم با سایت زیر آشنا شدم :
یعنی اینقدر این تاپیک مهم نیست و حاظرید برید دامنه های بین المللی رو با قیمت بالا ثبت کنید ؟ !!! اهمیت نمیدید به این تاپیک مهم همه تاپیک های فروش رو سر میزنید جزء این :-p
majidisaloo1
January 8th, 2013, 15:14
پیپال نداره متاسفانه
h4m3d
January 8th, 2013, 15:16
از دوستان خواهشمندم کسی اگه خریده اعلام کنه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
majidisaloo1
January 8th, 2013, 15:34
توی استپ بعدی دامنه گرون تر میشه وقتی فقط دامنه رو انتخاب میکنی نگاه کنی زده $2.95 فکر کنم تا استپ آخر برسه این به 20$ برسه
لایو چتش نیستش بیاد میپرسم اگه یادم باشه
mirhendi
January 8th, 2013, 20:22
38$ برای یک سال؟؟
تو سایتش فقط همینو دیدم
majidisaloo1
January 8th, 2013, 23:04
مشکوک میزنه در کل
توی خود قیمت ها که فرتر از این حرف هاست این حالا یک محدودیتی باید داشته باشد
shirazlpi
January 9th, 2013, 00:43
دوستان عزیز به این نکته توجه داشته باشید:
LIMITED TIME OFFER. Offer valid for new customers in the US and Canada only, limited to a total of three domains. Upon expiration, all products will be renewed at the then current price.
برف هاستینگ
January 9th, 2013, 04:38
سلام من رفتم جلو 10$ اضافه شد!
safinoor
January 9th, 2013, 11:47
جلوتر که میرید امکانات دامنه اضافه میشه میتونید تایید نکنید ! قیمت همون یک و نیم دلار هستش .
من تا مرحله پرداخت هم رفتم فقط برای ثبت دامنه به شکل کامل یک و 50 دلاره .
wanener
January 9th, 2013, 16:15
به این نکته توجه کنید !
LIMITED TIME OFFER. Offer valid for new customers in the US and Canada only, limited to a total of three domains. Upon expiration, all products will be renewed at the then current price.
فقط هم امکان پرداخت از طریق کارت اعتباری رو دارید ! و در سررسید تمدید با قیمت تمدید روز از کارت شما کسر و دامنه تمدید خواهد شد .!
موفق باشید
.K.H.A.
January 16th, 2013, 17:03
كسيــــــــ خريد؟
first_name1221
January 17th, 2013, 21:51
دوستان به دلتون صابون نزنید الان با مسئول فروشش صحبت کردم میگه فقط با کارته و پرداخت پای پال نداریم میتونید از طریق ویزا کارت هم پرداخت کنید و همچنین میگه برای سال اول فقط برای مشتریای جدید 1.50$ حساب میشه با تخفیف از سال بعدش مثلا دامنه ی کام با 38$ تمدید میشه تازه آخرش قول دادم ازشون بخرم کلی تقدیر و تشکر کرد :))