توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور اختصاصی چرا و چگونه آیا ؟
AbnusServer.Com
January 7th, 2013, 21:59
من میخوام وارد کار هاستینگ و فروش سرور مجازی و دامنه و .......... بشم اما یه عالمه سوال دارم ؟ اصلا از کجا باید شروع کنم ؟ چه سروری بخرم ؟ از کجا بخرم ؟ چقدر سرمایه لازم هست ؟ بازار کار چجوریه ؟!! و ................
دوستان واساتیدمحترم فروم لطف بفرمایید دقیق و با حوصله توضیح بدید از اول تا من و افراد تازه کاری مثل ما بتونن اسفاده کنن !! خیلی ممنون :)
habiballahafg
January 7th, 2013, 22:25
شما در ابتدا باید از نمایندگی هاست شروع کنید سمت سرور نیاید چون به جز ضرر چیزی نداره ،بعد از این که کارتون گرفت یک سرور با رم ۸ بگیرید و کل سایت های که میزبانی میکنید را روی ان قرار بدید +فروش سرور مجازی را آغاز کنید .در ابتدا هزینه ها بیشتر برای تبلیغات هست .
بازار کار خیلی شرایط بدی داره شرکت ها کم کم دارند جمع میکنند
coloserver
January 9th, 2013, 05:06
اولین و بهترین رها شروع استفاده از نمایندگی از جای معتبر است.
برف هاستینگ
January 9th, 2013, 05:08
من میخوام وارد کار هاستینگ و فروش سرور مجازی و دامنه و .......... بشم اما یه عالمه سوال دارم ؟ اصلا از کجا باید شروع کنم ؟ چه سروری بخرم ؟ از کجا بخرم ؟ چقدر سرمایه لازم هست ؟ بازار کار چجوریه ؟!! و ................
دوستان واساتیدمحترم فروم لطف بفرمایید دقیق و با حوصله توضیح بدید از اول تا من و افراد تازه کاری مثل ما بتونن اسفاده کنن !! خیلی ممنون :)
برای شروع نمایندگی هاست خریداری کنید.
سرمایه! یک نمایندگی . یک دامینه . یک لایسنس whmcs
AbnusServer.Com
January 10th, 2013, 16:33
خب اگر بخوامفعالیتم گسترده باشه و از همین الان سرمایه گزاری بکنم چی ؟ مثلا تبلیغات گسترده سایت خوب و ...... ؟ به نظرتون چه چیزایی لازم دارم تا یک کار قوی رو شروع کنم ؟
safinoor
January 10th, 2013, 16:37
ببینید ممکنه شما ماه اول تونستید هزینه کنید اما به امید این نشستید که تا سر رسید تاریخ تمدید سرور چندتا مشتری گیرم میاد و هزینه سرور رو میتونم بدم اما یک درصد امکانش رو بدید مشتری گیرتون نیاد اونوقت :^O
همون سروری هم که گرفتید باید پس بدید :-p
نظر دوستان هم دقیقا همین هستش شما بهتره از یه نمایندگی شروع کنی با دو تا مشتری نهایت سه تا مشتری خرج نمایندگی درمیاد کم کم برو روی سرور با رم 4 / 8 در نهایت کارت گرفت 16 و ...!
love server
January 11th, 2013, 13:07
با سلام،
ببنید به نظر من شما دارین روند کار رو اشتباه میرین. مثالی بزنم: میگین میشه مثلا با ماکسیما برم تو آژانس کار کنم؟ آره میشه، خودتون و کسی که سوارش میکنین راحتتره، اما با پراید و پژو هم میشه این کارو کرد. شما داری از غول آخرش شروع میکنی.
چند نکته رو حتما در نظر بگیرین:
قطعی همیشه همه جا هست، حتی ما که کلود داریم تو سال ( الان 11 ماهش گذشته ) ، به علت مشکل تامین کننده پهنای باند (cogent)
، 20 دقیقه قطعی داشتیم. 20 دقیقه اونم فقط 1 بار در سال . به هر حال از جایی خرید کنین که :
1. خدمات خوبی بهتون بده، چون دیر یا زود اگه کیفیت خراب باشه مشتری میفهمه و 1 مشتری ناراضی قضیه 1 دشمنه که داشتن 1دونش هم زیاده.
2. پاسخگویی خوبی داشته باشه. (زود جواب بدن) نه اینکه ایمیل بزنی بببینی کسی نیست. زنگ اصلا .... .
موفق باشید
AbnusServer.Com
January 12th, 2013, 13:42
خیلی ممنون از راهنمایی های همه دوستان . یه سوال موند ؟!! اصلان مشتری از کجا بیارم ؟ دوستانی که در سطح گسترده کار میکنن بیشترین منبع تامین مشتری از کجاست ؟
AbnusServer.Com
January 12th, 2013, 13:44
یه سوال دیگه هم داشتم !!؟ دوستانی که تجربه دارن به نظرتون نمایندگی هاست رو از کجا شروع کنم ؟ منظورم اینه که الان بهترین قیمت با بهترین کیفیت رو تو داخل ایران از کجا میشه گرفت ؟
AbnusServer.Com
January 13th, 2013, 12:29
کسی نبود راهنمایی کنه ؟ :(
love server
January 14th, 2013, 21:15
با سلام،
راجع به بازاریابی راههای مختلفی هست، خیلی از دوستانی که این کارو شروع کردند کار طراحی و ... انجام میدن. مشتری رو به طرق مختلفی میشه گیر آورد ، مثلا بازاریابی از طریق ایمیل - ارسال اس ام اس انبوه - بازاریاب تلفنی - تبلیغات بر روی سایت های پربازدید - ارایه نمایندگی و ......
یه روش ساده فعالیت در همین انجمن هست.
اگه 3 مورد اول ( بازاریابی از طریق ایمیل - ارسال اس ام اس انبوه - بازاریابی تلفنی ) به کارتون می آد توصیه میکنم به این پست بنده سری بزنید - اگر مفید تشخیص بدین و به کارتون بیاد - برای ارایه در خدمتتون هستیم .
http://www.webhostingtalk.ir/f6/68702/
راجع به اخذ نمایندگی : با احترام به کلیه ارایه کنندگان این سرویس (نمایندگی هاست )
( البته این نظر شخصی بنده است ) - بنده به شخصه توصیه میکنم از یک سایت معتبر خارجی ( به طور مستقیم ) سرویس رو تهیه بفرمایید.
به 2 علت :
1. در صورت خرید از واسطه در صورت بروز مشکل ، بررسی و مکاتبه و رفع مشکل بیشتر زمان میبره .
شما از A میپرسی چی شده ، ایشون از B باید بپرسه و ......
2. افراد ( کسی که خودش نمایندگی تهیه کرده ) از شما مطمئنا سودی رو دریافت خواهند کرد. وقتی هم هزینه بره بالا - براتون نمیصرفه که مثلا هاست رو بدین ..... تومان و قدرت رقابتتون کم میشه.
موفق باشید.
AbnusServer.Com
January 15th, 2013, 12:28
خب اگر بخوام از سرویس دهنده خارجی بگیرم شما کجا رو پیشنهاد میکنید ؟
love server
January 15th, 2013, 19:30
با سلام،
راستش دنیای نت یه جورایی ، هر چقدر پول بدی آش میخوری شده. شما باید یه حداقل بودجه مشخص کنین ، تادوستان بر اساس اون بتونن راهنماییتون کنند. از تخصص هاتون هم اگر بگین بد نیست. اینجوری معلوم میشه نیاز به کارمند دارین یا نه ؟ تیم دارین ؟ رو چه پنل هایی تسلط دارین ؟ کار پشتیبانی اصلا انجام دادین ؟ شرکت و دفتر چی دارین ؟ ماهانه چقدر میخواهین واسه ..... و ..... و ..... هزینه کنین (خودمونی بگم چقدر میتونین پول بریزین ).
این که من بگم rackspace مثلا کلودش خوبه - با اینکه تو امریکاست و به ایرانی نمیده ، من مکاتبه کردم و بهم گفتن چجوری سرویس بگیرم - کافی نیست . در ضمن شما به هیچ وجه رو نظر یک نفر ( بنده ) تصمیم نگیرین . باید حسابی تحقیق و مشورت کنین .
به نظرم حتی اگر انتظاراتتون رو مشخص کنین بد نیست ، منظورم اینه با این پولی که دارین هزینه میکنین انتظار چقدر سود و رسیدن به کجا رو دارین ؟
مواردی که ذکر شد رو جواب بدین بهتر میتونم راهنماییتون کنم.
موفق باشید
mnine
January 15th, 2013, 19:36
سلام شما الان نمایندگی هاست ایران و میخواهید ؟ من از انگلیس در خدمتم.