توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : OVH Network Problem
Ethan
January 7th, 2013, 19:38
درود
من از OVH سرور اختصاصی گرفتم و تعداد 60 آیپی سفارش و دریافت کردم.اما بعد از نصب Win2003 و قرار دادن تنظیمات آیپی اینترنت ندارم.
من طبق توضیحاتی که دوستان داده بودن حتی Netmask رو به 255.255.255.255 تغییر دادم اما بازم نشد.
آیا کار خاصی باید انجام بشه؟
من در VMware هیچ تغییری اعمال نکردم و تنها آیپی مورد نظر و تنظیماتش رو به ویپیاس ویندوز دادم.
لطفا راهنمایی کنید
ertebat7
January 7th, 2013, 19:47
سلام مک ادرس را به سرور مجازی که ساخته اید از طریق vmware ادرس دادید؟
Milad-H
January 7th, 2013, 19:47
درود
من از OVH سرور اختصاصی گرفتم و تعداد 60 آیپی سفارش و دریافت کردم.اما بعد از نصب Win2003 و قرار دادن تنظیمات آیپی اینترنت ندارم.
من طبق توضیحاتی که دوستان داده بودن حتی Netmask رو به 255.255.255.255 تغییر دادم اما بازم نشد.
آیا کار خاصی باید انجام بشه؟
من در VMware هیچ تغییری اعمال نکردم و تنها آیپی مورد نظر و تنظیماتش رو به ویپیاس ویندوز دادم.
لطفا راهنمایی کنید
Mac Address ست فرمودید ؟
Ethan
January 7th, 2013, 20:16
سپس از پاسختون.
با range آیپی بلاک به من MAC ندادن.اما توی Panel سایت به آیپی اصلی سرور VMware یه Mac داده شده.
همون MAC سرور اصلیو به ویپیاسها از طریقه Edit Setting بدم؟
Milad-H
January 7th, 2013, 20:23
سپس از پاسختون.
با range آیپی بلاک به من MAC ندادن.اما توی Panel سایت به آیپی اصلی سرور VMware یه Mac داده شده.
همون MAC سرور اصلیو به ویپیاسها از طریقه Edit Setting بدم؟
اگر نیاز به مک ندارد که خیر
در قسمت تنظیمات نتورک وی ام adaptor type بر روی چه گذینه ی قرار دارد ؟
Ethan
January 7th, 2013, 20:27
الان من MAC سرور اصلیو به ویپیاس دادم Network درست شد.
آداپتور تایپ روی Current E1000 هست.
باید MAC سرور اصلیو برای همهٔ VM به صورتی Manually ست کنم؟
مشکلی نیست که MAC سرور اصلی واسه VM ست شده؟
MagicVps.Com
January 7th, 2013, 20:48
الان من MAC سرور اصلیو به ویپیاس دادم Network درست شد.
آداپتور تایپ روی Current E1000 هست.
باید MAC سرور اصلیو برای همهٔ VM به صورتی Manually ست کنم؟
مشکلی نیست که MAC سرور اصلی واسه VM ست شده؟
دوست عزیز بایداز پنل سرور اول یکی یکی برای هر ایپی یک مک ادرس بسازید که بعد اون مک ادرس توی قسمت تنظمیات کاتر شبکه ست کنید