ارسال شد .قبل از هرجیزی شما تیکت کنید
تماس بگیرید کلاه برداری که نیستیم فرار هم نمیکنیم واسه 30 تومان !!!
دوست عزیز بعد از اینکه من از جای دیگه سرور تهیه کردم مشخصات سرور رو برای من میفرستید ؟؟
قرار بود طی 24 ساعت مشخصات رو برای من بفرستید من چهارشنبه ساعت 18 از شما خرید کردم الان ساعت 22 روز جمعه هسش !!
52 ساعت گذشته .
بعدشم من که خدمتتون عرض کردم دیگه نیازی به سرور ندارم هزینه رو واریز کنید
nars_Vps
July 19th, 2013, 22:14
دوست عزیز بعد از اینکه من از جای دیگه سرور تهیه کردم مشخصات سرور رو برای من میفرستید ؟؟
قرار بود طی 24 ساعت مشخصات رو برای من بفرستید من چهارشنبه ساعت 18 از شما خرید کردم الان ساعت 22 روز جمعه هسش !!
52 ساعت گذشته .
مشکلی هست تیکت کنید
1 الی 24 ساعت کاری روز جمعه کاری نیست !
شما زودتر هم لازم داشتید تیکت میکردید یا یک اس ام اس میدادید شارژ هم نداشتید خودم زنگ میزدم!
میگفتین بهتون سریع تر میدادیم
موفق باشید
iran-online
July 19th, 2013, 22:21
مشکلی هست تیکت کنید
1 الی 24 ساعت کاری روز جمعه کاری نیست !
مگه شما نمیگی 1 الی 24 ساعت خب از چهارشنبه ساعت 18 تا پنج شنبه ساعت 18 میشه 24 ساعت شما طی این زمان سرویس رو تحویل من ندادید !!
ساعت 22 روز جمعه سرویس رو تحویل دادید !
مشکل همینه که خدمتتون عرض کردم
iran-online
July 19th, 2013, 22:31
ببین جناب من قبل از اینکه ازتون خرید کنم بهتون اس ام اس دادم گفتم : سرور آماده دارید شما گفتید : خرید کنید
پیام ها تو یاهو موجوده میتونم برای عموم به نمایش بزارم .
قرار بود شما طی 24 ساعت تحویل بدید که ندادید الان من این سرور رو نمیخوام مبلغی که واریز کردم رو به حسابم واریز کنید .
nars_Vps
July 19th, 2013, 22:32
مگه شما نمیگی 1 الی 24 ساعت خب از چهارشنبه ساعت 18 تا پنج شنبه ساعت 18 میشه 24 ساعت شما طی این زمان سرویس رو تحویل من ندادید !!
ساعت 22 روز جمعه سرویس رو تحویل دادید !
توی 19 روز 2 بار قعطی !
باید برید جای که هر روز قعط باشید
الان این مشکل هم قعطی نیست پسوردتو اشتباه هست از ما هم نیست همه میدونن پسورد اشتباست از شماست
2 بار مشکل اساسی که هر کدوم یک روز طول کشیده تا شما درستش کنید یعنی 2 روز کامل سرور در دسترسی نبود مشکل خرده را بماند!
بدترین جایی که سرویس داشتم اینجا بوده
پسورد سیو بوده و دفعه قبل هم همین مشکل را داشتم که مثل همین دفعه یک روز کامل طول کشید تا درستش کردید!
شما 22 ساعت تاخییر داشتی تا جواب من را بدید! این را چجوری جبران می کنید؟
دارم میگم من سفارشم رو چهارشنبه دادم چه ربطی داره به جمعه ؟ نکنه شما تو تقویمتون پنج شنبه ندارید ؟
nars_Vps
July 19th, 2013, 22:53
2 بار مشکل اساسی که هر کدوم یک روز طول کشیده تا شما درستش کنید یعنی 2 روز کامل سرور در دسترسی نبود مشکل خرده را بماند!
بدترین جایی که سرویس داشتم اینجا بوده
پسورد سیو بوده و دفعه قبل هم همین مشکل را داشتم که مثل همین دفعه یک روز کامل طول کشید تا درستش کردید!
شما 22 ساعت تاخییر داشتی تا جواب من را بدید! این را چجوری جبران می کنید؟
22 ساعت روز جمعه بوده ! روز عادی نبوده کارتونم الان راه افنداختم لطف کدردم وگرنه تا شنبه نباید کاری انجام شود.
برای پست های انتقادی بخش انتقادات لطفا تاپیک بزنید لینک بزنید جواب میدم
bmw-love
July 19th, 2013, 23:35
چهارشنبه 21 تیر 1391
این تاریخ نمیدونم جلوتر هم با هم کار کردیم یا نه ولی این جزو اولین سفارش هامون بود .
هنوزم چند تا سرور ازشون داریم و همیشه هم راضی بودیم ، ممکنه گاهی قطعی پیش بیاد یا کندی سرور ، ولی اکثر کسایی که زیاد کار کردند میدونند توی سال چند بار و یکی دو روز حتی قطعی سر جمع واقعا چیزی نیست
همیشه هم در دسترس بودن کار ساده ای نبوده ولی خب تا الان پرشیا سرور که به نظرم کارش خوب بوده ، قیمتاشم مناسب
گفتم بعد این همه مدت یه نظری بدم ، شاید خیلی ها هنوز طمع افراد مختلف رو نچشیده باشند که بدونن ثابت موندن یه جا کار ساده ای نیست و کسی که بتونه مشتری هاشو نگه داره کار خیلی سختی رو انجام داده 100%
Download
July 20th, 2013, 00:03
22 ساعت روز جمعه بوده ! روز عادی نبوده کارتونم الان راه افنداختم لطف کدردم وگرنه تا شنبه نباید کاری انجام شود.
برای پست های انتقادی بخش انتقادات لطفا تاپیک بزنید لینک بزنید جواب میدم
این که لطف کردید فقط به وظیفتون عمل کردید!اونم با کوتاهی و اتلاف وقت و زمان و هیچ چیز(بعد 22 ساعت پاسخگو بودید!)
تعداد پستهام کم هست و نمیشه تاپیک زد وگرنه توی بخش انتقادات تاپیک مفصلی می زدم!
توی تاپیک اسمی از روز جمعه تعطیل هست و پشتیبانی نمی کنیم نیومده!
فقط نوشتید شنبه تا پنجشنبه تلفنی ساپورت می کنید!
مگه میشه کسی که سرور مجازی کار میکنه جمعه ها پشتیبانی نداشته باشه؟! مگه مغازه یا پاساژ هست که جمعه تعطیل باشه کار انلاین هست!
بعدشم دفعه اول و دومتون هم نیست!
دفعات قبلی هم همین وضع بوده بعد یک روز کار را ردیف کردید.
تازه یکبار تیکت دادم گفتم سرور لینوکسی ارور میده وارد نمیشه من دارم میرم مسافرت دو روزه دیگه برمیگردم لطفا درستش کنید بعد دو روز برگشتم دیدم هیچ کاریش نکردین!
شما یکبار سرور من را اپگرید و یکبار دانگرید کردید و در هر دو بار یادتون رفت سرور را روشن کنید و کلی ما را الاف کردید!
Download
July 20th, 2013, 03:06
سرویس دهی 2 روز اول خوبه بعد بشین 24 ساعت تیکت بده برای ریستارت کردن سرورت تا جواب بدن.
بعد سرعت هم که چه عرض کنم، وی پی اس لاکپشتی.
10 روز کار کرد که 3 روزش تیکت دادن بود مفید 5 روز ، 2مگ رم خریدیم ازشون، 20 روز مانده هم نوشه جانشون! نخواستیم.
** تجربه بشه از جاهای معتبر خرید کنیم.
بله کاملا حرفاتون تایید میشه منم همین مشکلات را باهاشون دارم دقیقا همین مشکلات!
پول 3تا سرور دادم سرور سوم را هنوز سفارش ندادم می فرماییند چون اومدی توی تاپیکم پست زدی پولتو پس نمی دم!
بعد 22 ساعت تاخیر در پاسخگویی هنوز مشکل ما را درست نکردن و گفتند 15تومن باید هزینه بدی!
nars_Vps
July 20th, 2013, 10:16
بله کاملا حرفاتون تایید میشه منم همین مشکلات را باهاشون دارم دقیقا همین مشکلات!
پول 3تا سرور دادم سرور سوم را هنوز سفارش ندادم می فرماییند چون اومدی توی تاپیکم پست زدی پولتو پس نمی دم!
بعد 22 ساعت تاخیر در پاسخگویی هنوز مشکل ما را درست نکردن و گفتند 15تومن باید هزینه بدی!
مشکل شما تقصیره ما نیست پسن
پسوردتون فراموش بشه تقصیر من نیست !
ویندوز عوض کنم 5 تومان
رست کنم پسورد رو 10 تومان
جای هم نگفتیم 15 تومان !
سفارش که میدید کنسلی نداره.موفق باشید
nars_Vps
July 20th, 2013, 10:20
سرور دوم هم چند روزی میشه ازشون خریداری شده کیفیت عالی
پشتیبانی هم عالی
سلام
بنده از آقای زارعی دو تا سرور روی دوتا لوکیشن گرفتم
هر دو بدون مشکل ران هستن
تا حالا سرعت کم نیاوردم و یوزرهام هم اعتراضی نداشتن
البته واسه هر کاری باید بالا سر سرور تون باشید
پشتیبانی هم عالی هست و تلفنی هم خوب جواب میدن
به هر حال تجربه خوبیه!!!:67:
بنده هم از ایشون سرور خریدم...
همه چیزشون عالیه پشتیبانی واخلاق o:-)
فقط تنها مشکل اینه که پنل ریبوت و ریست رو فعال نکردن . امیدواریم که این رو هم حل یکنن
چهارشنبه 21 تیر 1391
این تاریخ نمیدونم جلوتر هم با هم کار کردیم یا نه ولی این جزو اولین سفارش هامون بود .
هنوزم چند تا سرور ازشون داریم و همیشه هم راضی بودیم ، ممکنه گاهی قطعی پیش بیاد یا کندی سرور ، ولی اکثر کسایی که زیاد کار کردند میدونند توی سال چند بار و یکی دو روز حتی قطعی سر جمع واقعا چیزی نیست
همیشه هم در دسترس بودن کار ساده ای نبوده ولی خب تا الان پرشیا سرور که به نظرم کارش خوب بوده ، قیمتاشم مناسب
گفتم بعد این همه مدت یه نظری بدم ، شاید خیلی ها هنوز طمع افراد مختلف رو نچشیده باشند که بدونن ثابت موندن یه جا کار ساده ای نیست و کسی که بتونه مشتری هاشو نگه داره کار خیلی سختی رو انجام داده 100%
ممنون از تاییید دوستان عزیز.ولی پاک میکنند مدیران عزیز
لطفا برای تایید پست اول دکمه تشکر را بزنید!
Download
July 20th, 2013, 10:40
مشکل شما تقصیره ما نیست پسن
پسوردتون فراموش بشه تقصیر من نیست !
ویندوز عوض کنم 5 تومان
رست کنم پسورد رو 10 تومان
جای هم نگفتیم 15 تومان !
سفارش که میدید کنسلی نداره.موفق باشید
دقیقا روز اول یا دوم تحویل سرور هم همین مشکل را داشتیم ما که بعد 24 ساعت درستش کردید!
مشکل از پسورد نیست از جای دیگه هست!
اگه پسورد مشکل داره پس چرا میخواید ویندوز عوض کنید؟!
سرور سوم را هنوز سفارش ندادم که بخوام کنسل کنم! لطفا پول سرور 3وم را واربز کنید به حساب! این پولها خوردن نداره!
nars_Vps
July 20th, 2013, 11:59
سرور دوم هم چند روزی میشه ازشون خریداری شده کیفیت عالی
پشتیبانی هم عالی
سلام
بنده از آقای زارعی دو تا سرور روی دوتا لوکیشن گرفتم
هر دو بدون مشکل ران هستن
تا حالا سرعت کم نیاوردم و یوزرهام هم اعتراضی نداشتن
البته واسه هر کاری باید بالا سر سرور تون باشید
پشتیبانی هم عالی هست و تلفنی هم خوب جواب میدن
به هر حال تجربه خوبیه!!!:67:
بنده هم از ایشون سرور خریدم...
همه چیزشون عالیه پشتیبانی واخلاق o:-)
فقط تنها مشکل اینه که پنل ریبوت و ریست رو فعال نکردن . امیدواریم که این رو هم حل یکنن
ممنون از شما دوستان عزیز!
nars_Vps
July 20th, 2013, 12:16
دقیقا روز اول یا دوم تحویل سرور هم همین مشکل را داشتیم ما که بعد 24 ساعت درستش کردید!
مشکل از پسورد نیست از جای دیگه هست!
اگه پسورد مشکل داره پس چرا میخواید ویندوز عوض کنید؟!
سرور سوم را هنوز سفارش ندادم که بخوام کنسل کنم! لطفا پول سرور 3وم را واربز کنید به حساب! این پولها خوردن نداره!
عزیز من نمیفهمی به من ربطی نداره وقتی پسوردت ایراد داره یا باید رست پسورد بشه یا ویندوز عوض بشه
مشکل پسورد از خودت چقدر نفهمی تو !!اخه ادم یک حدی نفهمی داره تو دیگه چقدر !!
مدیران هم نمیدونم کجا هستند که پست اسپم این اقا رو نمیبندن
Download
July 20th, 2013, 12:17
عزیز من نمیفهمی به من ربطی نداره وقتی پسوردت ایراد داره یا باید رست پسورد بشه یا ویندوز عوض بشه
بهتره ادبتون را به رخ همه اعضا انجمن نکشید!
پسورد که خودش عوض نمیشه!
و در حالی که با یکبار ریکاوری کردن پسورد حل میشه!شما گفتید ویندوز باید حل بشه تا مشکل حل بشه!
البته همه اینها تو تاپیک جدا رسیدگی خواهد شد!
Download
July 20th, 2013, 12:54
چرا هر دو سرور ما را ساسپند کردید؟
دو تا سرور ما را ساسپند کردن و پول سرور سوم هم پس ندادند و کشیدند بالا! شماره من را هم بلوک کردند! بدون هیچ دلیلی!
این پولها خوردن نداره! آقای رضا زارعی!
viasky
July 21st, 2013, 03:38
حتی اگر پسورد درست باشه
کاربر به هر دلیل می تونه درخواست نصب مجدد و راه اندازی سرویس خودش و بده
از این نظر نباید مشکلی باشه
nars_Vps
July 21st, 2013, 09:28
حتی اگر پسورد درست باشه
کاربر به هر دلیل می تونه درخواست نصب مجدد و راه اندازی سرویس خودش و بده
از این نظر نباید مشکلی باشه
ممنون از نظر شما.بله میتونه
ولی تعویض ویندوز بخواد بکنیم 5 تومان هزینه داره
بخواد هم رست کنیم 10 تومان
کنسول هم دادیمشون خودشون میتونن هر2 کار رو بکنن ولی نتونستند.
nars_Vps
July 21st, 2013, 10:00
چرا هر دو سرور ما را ساسپند کردید؟
دو تا سرور ما را ساسپند کردن و پول سرور سوم هم پس ندادند و کشیدند بالا! شماره من را هم بلوک کردند! بدون هیچ دلیلی!
این پولها خوردن نداره! آقای رضا زارعی!
واسه اینکه توئین کردین !حرف دهنتون رو نمیفهمید
معذرت خواهی میکنید.پست هاتون پاک میکنید .شماره کارت بدید بریزم واستون
Download
July 21st, 2013, 11:27
من توهین کردم یا شما؟!
ممنون از نظر شما.بله میتونه
ولی تعویض ویندوز بخواد بکنیم 5 تومان هزینه داره
بخواد هم رست کنیم 10 تومان
کنسول هم دادیمشون خودشون میتونن هر2 کار رو بکنن ولی نتونستند.
اول اینکه باید سی دی mount میشد!
دوم اینکه تو setup نمی رفت که بشه از روی سی دی بوت کرد!
واسه اینکه توئین کردین !حرف دهنتون رو نمیفهمید
معذرت خواهی میکنید.پست هاتون پاک میکنید .شماره کارت بدید بریزم واستون
من توهین کردم یا شما؟!جالبه ها
حالا که مدیران پست های منو پاک نکردن میخواید هزینه را پس بدید!
اونم نتونستید هیچ دلیلی بیابید الکی میگید توهین کرده! من کجا توهین کردم؟!
اونم برای خودتون شرط گذاشتید!
اول پول را واریز کنید تا من پستهام را پاک کنم!
ACTION_GAMER
July 21st, 2013, 11:35
سلام
لازم به ذکر هست که بنده هم پارسال به صورت ازمابشی یه سرور از ایشون خریدم که منو از کرده خودم پشیمون کرد!!
nars_Vps
July 21st, 2013, 11:45
من توهین کردم یا شما؟!
اول اینکه باید سی دی mount میشد!
دوم اینکه تو setup نمی رفت که بشه از روی سی دی بوت کرد!
من توهین کردم یا شما؟!جالبه ها
حالا که مدیران پست های منو پاک نکردن میخواید هزینه را پس بدید!
اونم نتونستید هیچ دلیلی بیابید الکی میگید توهین کرده! من کجا توهین کردم؟!
اونم برای خودتون شرط گذاشتید!
اوکی موفق باشید.
سلام
لازم به ذکر هست که بنده هم پارسال به صورت ازمابشی یه سرور از ایشون خریدم که منو از کرده خودم پشیمون کرد!!
با مدرک صحبت کنید دوست عزیز
viasky
July 22nd, 2013, 00:27
انشالله هزینه برگشت داده میشه و دیگه مشکلی نیست
دوستان توجه داشته باشید همیشه مشت نمونه ای از خروار نیست
این اتفاقات پیش می آید
انشالله سرورهاتون هم باز میکنن
nars_Vps
July 22nd, 2013, 09:36
انشالله هزینه برگشت داده میشه و دیگه مشکلی نیست
دوستان توجه داشته باشید همیشه مشت نمونه ای از خروار نیست
این اتفاقات پیش می آید
انشالله سرورهاتون هم باز میکنن
دوست عزیز شما موضوع رو درست متوجه نشدید !!فقط 1 نر از ما شاکی ایشون
Download (http://www.webhostingtalk.ir/member/11284/)
http://www.webhostingtalk.ir/images/statusicon/user-offline.png
بقیه راضی هستند و سرور هاشون بازه !! و مشکلی هم نیست !
ایشون مشکل دارن فقط .مشکلشونم از خودشونه چرا؟
چون پسورد سرورشون یادشون رفته و نه میزارن ویندوز عوض کنیم نه رست کنیم
و میگیم پست هارو پاک کتید پول رو بک بدیم بازم اجازه نمیدن نمیدونم چکار کنیم با ایشون !!
اصلا مشکل خواستی از طرف ما یا سرور های ما نیست!همه چیزم اوکیه
Download
July 22nd, 2013, 11:10
دوست عزیز شما موضوع رو درست متوجه نشدید !!فقط 1 نر از ما شاکی ایشون
Download (http://www.webhostingtalk.ir/member/11284/)
http://www.webhostingtalk.ir/images/statusicon/user-offline.png
بقیه راضی هستند و سرور هاشون بازه !! و مشکلی هم نیست !
ایشون مشکل دارن فقط .مشکلشونم از خودشونه چرا؟
چون پسورد سرورشون یادشون رفته و نه میزارن ویندوز عوض کنیم نه رست کنیم
و میگیم پست هارو پاک کتید پول رو بک بدیم بازم اجازه نمیدن نمیدونم چکار کنیم با ایشون !!
اصلا مشکل خواستی از طرف ما یا سرور های ما نیست!همه چیزم اوکیه
سی دی mount نمی شد!
تو setup نمی رفت که بشه از روی سی دی بوت کرد!
شما خودت یکدفعه اومدی بدون اطلاع سرورهای ما را خاموش کردی!
پول منو بدید بعد پست ها را پاک میکنم!
معذرت خواهی هم بابت توهینتون باید بکنید!
http://www.webhostingtalk.ir/images/misc/quote_icon.png نوشته اصلی توسط nars_Vps http://www.webhostingtalk.ir/images/buttons/viewpost-left.png (http://www.webhostingtalk.ir/f15/68376/post817956/#post817956)
پس اینها چی هستن؟!
http://www.webhostingtalk.ir/images/misc/quote_icon.png نوشته اصلی توسط ShopCard http://www.webhostingtalk.ir/images/buttons/viewpost-left.png (http://www.webhostingtalk.ir/f15/68376/index23.html#post814090)
سرویس دهی 2 روز اول خوبه بعد بشین 24 ساعت تیکت بده برای ریستارت کردن سرورت تا جواب بدن.
بعد سرعت هم که چه عرض کنم، وی پی اس لاکپشتی.
10 روز کار کرد که 3 روزش تیکت دادن بود مفید 5 روز ، 2مگ رم خریدیم ازشون، 20 روز مانده هم نوشه جانشون! نخواستیم.
** تجربه بشه از جاهای معتبر خرید کنیم.
نوشته اصلی توسط ShopCard http://www.webhostingtalk.ir/images/buttons/viewpost-left.png (http://www.webhostingtalk.ir/f15/68376/index24.html#post815122)
والا من شما تایید نکردم. اگر چیزی هم بوده اونم شما اسرار کردید ( توی یاهو پی ام ها هستند.)
* فریز روی وی پی اس نصب می کنند که با هر بار ریست ویندوز به حالت قبلی برگرده ! بعد فریز بر روی درایو c بوده، که از ویندوز محافظت میکنه ! نیازی هم به انتی ویروس نیست .
* در ضمن من فریزر بر روی کلیه وی پی اس هام نصب می کنم. هیچ مشکلی پیش نیومده!
* 20 روز مونده نوش جانتون 30ت نه منو فقیر میکنه نا شما ثروت مند.
بجاش یاد گرفتم از جایی خرید کنم که پانل ریست داره ( : دی )
اگه خواستم خرید کنم اول برم ببینم معتبره یا نه!
تهدید نکنه که " حالا اگر ویندوز 0 کردم هاردتو پاک کردم می فهمی ..." (اشاره به یاهو! اگه روشن نبود براتون عکس آپلود کنم)
شما اومدی خدمت کنی، حق هم با مشتریه ! مشتری بهتون بدهکار نیست، که تیکت میده 24 ساعت بعدش جواب بدید و بگید درست میشه دوباره 24 ساعت نگهش داری و آخرش به دلیل نصب فریز...
*مشتریهاتون براتون باقی بمونه! این پست هم برای اونایی هست که تجربه خرید وی پی اس ندارند! حداقل یکی دیگه پولش خورده نشه.
درود از همه دوستان میخوام توجه نمایند
من 30 ساعته که به ایشون پول زدم هنوز سرورمو اماده نکرده من جای دیگری تهیه کردم الان میخوام همه توجه داشته باشند ایشون بسیار ضعیف و پشتیبانی بسیار ضعیفی دارند من یه تیکت دادم ایشون 10 ساعت بعد جواب دادن در شرایظی که میدونستند من عجله دارم الان هم میخوام پولمو هرچه سریعتر پس بدن چون دیگه بعد 30 ساعت سروری که میخوان بدن به درد من نمیخوره و من جای دیگری تهیه کردم
اگر پولم رو پس ندین همینجا از شما شکایت کرده و حتما با سایبری تماس خواهم گرفت مردم مسخره نیست نه تیکت جواب میدی نه به موقع کار مردم رو راه میندازی خدا شاهده هر جا پست بزنی تاپیک بزنی میام میگم این کاره نیستی پولم رو سریع پس بده تا برات مشکل پیش نیومده از هیچ کاری دریغ نخواهم کرد منبعد هم هر جا تاپیک بزنی مینویسم که شما درستکار نیستی اینایی که اینجا نوشتن همه اسپمر هستش نه واقعیت . . .
سریعا شماره حساب فرستادم پول رو پس یده ایشون مورد اعتماد نیست دوستان اصلا من از مدیریت محترم سایت میخوام یه بررسی به رفتار ایشون داشته باشند ایشون سایت رو زیر سوال میبره
52 ساعت گذشته .
پرشیا سرور یه کلاه بردار هستند دوست عزیز اینم تاپیکش : http://www.webhostingtalk.ir/f118/75179/
بله این وقتا حتما تاپیک بزنید که بشناسید افراد رو تا تو دامشون نیفتید
ای خدا منم از پرشیا سرور سرور مجازی خریدم اما متاسفانه بهم رم 2 گیگ داده در حد رم 128 می مونه واقعا این سایت ها چطور میتونن پول ملت رو هاپولی کنند
من به وزارت ارشاد یه نامه در این مورد داده ام
wir******** پول ما رو خورد رفت
خیلی هاش از قلم افتاد!
nars_Vps
July 22nd, 2013, 13:35
پول منو بدید بعد پست ها را پاک میکنم!
معذرت خواهی هم بابت توهینتون باید بکنید!
پس اینها چی هستن؟!
خیلی هاش از قلم افتاد!
پول تک تک اینا برگشت خورده .هرکه مشکلی داره با مدرک حرف بزنه .
madvps
July 22nd, 2013, 13:54
پول من هم دادید ؟!! یادم نمید پولی به من داده باشی !! شما اگر برگشت زدی مدرک بذار که من نه ملت ببینه !!! شرم آوره واقعا با وقاحت تمام پول مل رو بالا میکشی میای میگی دادم مدرکش رو بذار اگر برگشت زدی !!!(بابت همون 2 تا لایسنس اگر یادت نیست گفتم یادت بندازم که 120 تومان بالا کشیدید و یه تنگ آب هم روش! )
nars_Vps
July 22nd, 2013, 14:00
پول من هم دادید ؟!! یادم نمید پولی به من داده باشی !! شما اگر برگشت زدی مدرک بذار که من نه ملت ببینه !!! شرم آوره واقعا با وقاحت تمام پول مل رو بالا میکشی میای میگی دادم مدرکش رو بذار اگر برگشت زدی !!!(بابت همون 2 تا لایسنس اگر یادت نیست گفتم یادت بندازم که 120 تومان بالا کشیدید و یه تنگ آب هم روش! )
شما لایسنست تحویل داده شد .حالا با تاخیر تحویلتون دادیم چون عید بود.
madvps
July 22nd, 2013, 14:07
شما لایسنست تحویل داده شد .حالا با تاخیر تحویلتون دادیم چون عید بود.
ببین جناب شما فکر کن لایسنس رو دادی و درست دادی که اینطور نبوده و نیست ! پس چرا میای میگی پول پس دادم ؟!! این هم بگذریم من 6 ماه پیش یه اشتباهی کردم اودم از شما لایسنس گرفتم و اونم به درخواست مشتری که مشتری هم همین الان آنلاین هست میتونم بیارمش جوابتون رو بده رودر رو شین که کی دادید که ما اطلاع نداریم ! شرمم میاد بگم تو هم همکارمی و همین الانم معذبم اومدم تو تاپیک کسی مثل تو دارم پست میذارم !!
دوستان هم موفق باشند انشالا که به پولتون برسید
hpnn.wm
July 22nd, 2013, 14:22
دوستان اینجا مگه چاله میدونه ؟
یکمی اروم باشید و مادبانه صحبت بفرمایید
در ضمن خواهش می کنم از این بعد حرف بدون مدرک نزنید اگر مدرک دارید رو بکنید
همین !!!
این همه داد و هوار نداره که !!
nars_Vps
July 22nd, 2013, 14:27
دوستان اینجا مگه چاله میدونه ؟
یکمی اروم باشید و مادبانه صحبت بفرمایید
در ضمن خواهش می کنم از این بعد حرف بدون مدرک نزنید اگر مدرک دارید رو بکنید
همین !!!
این همه داد و هوار نداره که !!
1نفر هستا !کل تاپیک رو ریخته بهم مدیران هم فقط بلدن تایید های کاربران رو پاک کنن.!
بخش انتقادات هم برداشتند خودم یه تاپیک بزنم واسه خودم هرکه مشکلی داره با مدرک و دلیل اونجا حرفش رو بزنه !
s.w.a.t
July 22nd, 2013, 18:02
تاپیک قفل شد.
این کاربر هم اجازه فعالیت تجاری در سایت را ندارند. درصورت دیدن فعالیت تجاری یوزرشون برای همیشه بن میشود تا زمانی که رضایت کاربرانی که از ایشون شاکی هستند جلب نکنند!
کاربرانی که شاکی بودند و مشکلشون رو ایشون حل کرد به ایمیل من جهت تایید ایمیل ارسال کنند.