PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه سوال شبکه ای ....

mamtytm
January 7th, 2013, 17:31
سلام خسته نباشین

قضیه به این شرحه من اینا رو دارم
1 - مودم 2 پورت معمولی
2 - Ap Client\Router (TPlink)
3 - 2 PC
4 - گوشی
* AP clinet 4 پورت لن داره و 1 پورت ون

میخام با استفاده از این 2 تا کاری کنم اینترنت وافای پخش شه و با گوشی و اون کامپیوتر استفاده کنم و در ضمن میخام اون کامپیوتر هم شبکه باشه

می دونم 2 تا راه دارم یکی مودم بریج باشه روتر pppoe و یکی دیگه این که مودم اتو باشه و 2 رنج ایپی و ....

راه اول تست کردم نشد نمی دونم شاید اشتباه رفتم

بعد اگه از راه دومی باشه ایپی اون پی سی چه رنجی باشه ؟

خیلی ممنون میشم کمکم کنین :):53:

fanous_m
January 7th, 2013, 18:13
دوست عزیز همونطور که کامل بهتون توضیح دادم
شما باید در روش اول یک کابل از مودم به پورت wan در ap وصل کنید و بعد از pppoe کانکشن رو تعریف کنید و اینور هم که ap اینترنت را share می کند

در روش دوم شما باید یک کابل از modem به یکی از پورت های lan در ap وصل کنید و static ip رو انتخاب کنید و یک از ip هایی که توی رنج ip مودم هست رو بهش بدید و بعد از ap یک رنج ip متفاوت به یوزرها بدید
البته میتونید در روش دوم همه سیستم ها رو یک رنج ip بدید ولی gateway همه باید مودم باشه

fanous_m
January 7th, 2013, 18:15
البته بین سه مورد بالا بنده مورد اول را بهتون پیشنهاد میکنم
چون روال بر همین اصول هست وگرنه سر شرکت سازنده درد نمیکرد که برای شما پورت wan قرار بده

novintak2
January 7th, 2013, 18:43
دوست عزیز بهترین کار برای شما اتو هست

وارد قیمت مدم شوید و PPoE رو انتخاب کنید یوزر و پس ADSL رو وارد کنید بعد به قسمت وایرلس مودم برید و پسورد یو یک نام برای وایرلس خود تعریف کنید بد سیو کنید

حالا دو تا سیستم هاتو با کابل وصل کن وایواتم که کار می کنه مشکلی نیست

به سیستم ها ای پی نده بزار خودشون ای پی بگیرن

برای ترنس اطلاعات بین دو سیستم یادت باشه باید سیستم ها پسورد داشته باشن

فایروال ویندوز و ویروس کش های دارای فایر وال غیر فعال باشن