PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ثبت دامنه و یا whois در whmcs

mehdifx
January 7th, 2013, 14:15
سلام به تمامی دوستان..

whmcs من نال بوده و قبلا خوب کار میکرده و بعد از اینکه به هاست جدید انتقال دادم و لایسنس تهیه کردم نسخه 5.12 را نصب کردم و بعد دیتابیس قبلی (برای ورژن 5.03) بوده را منتقل کردم.

الان ثبت دامنه کار نمیکنه.. در حالی که در ریسلرکلاب آی دی و پسورد را درست وارد کردم و همچنین api را نیز تغییر آی پی دادم..

فکر میکنم که هوایزگرفتن whmcs ربطی به ریسلرکلاب نداشته باشه .ولی همین هوایز هم مشکل داره و کلا الان نه میشه ثبت هاست کرد (بدلیل نیاز به دامنه) و اگه هوایز هم بگیرم میگه دامنه قبلا ثبت شده..

ممنون میشم دوستان راهنمایی بکنند.

EXXXIR
January 7th, 2013, 19:57
با سلام

پورت 443 و پورت 43 بايد باز باشن.

موفق باشيد

Milad-H
January 7th, 2013, 19:59
در هوایز برخی پسوند ها مشکل دارید
یا کلی است ؟

mehdifx
January 7th, 2013, 23:12
در هوایز برخی پسوند ها مشکل دارید
یا کلی است ؟

کلی بود ... که با

با سلام

پورت 443 و پورت 43 بايد باز باشن.

موفق باشيد

با تشکر از شما مشکل هوایز حل شده. فقط متاسفانه در هنگام ثبت سفارش یا هاست وقتی گزینه سوم "دامنه قبلا ثبت کرده ام" زده میشه هنوز مشکل پابرجاست.

یادمه که وقتی این گزینه انتخاب میشد لیست کرکره ای پسوند دامنه حذف میشه و خود کاربر باید ثبت کنه. اما برای من همچنان اون لیست کرکره ای موجوده.

فایل cart.php را نیز تعویض کردم ولی از اون نبود.

EXXXIR
January 8th, 2013, 15:40
با تشکر از شما مشکل هوایز حل شده. فقط متاسفانه در هنگام ثبت سفارش یا هاست وقتی گزینه سوم "دامنه قبلا ثبت کرده ام" زده میشه هنوز مشکل پابرجاست.

یادمه که وقتی این گزینه انتخاب میشد لیست کرکره ای پسوند دامنه حذف میشه و خود کاربر باید ثبت کنه. اما برای من همچنان اون لیست کرکره ای موجوده.

فایل cart.php را نیز تعویض کردم ولی از اون نبود.

خواهش مي كنم،

احتمالا قالب نسخه قديمي هست و اون قسمت كه با جي كوئري كار ميكنه سازگار نيست با whmcs جديد.

با قالب پيشفرض تست كنيد اگر درست بود بايد قالب تعويض يا به روز كنيد.