سلام دوستان
برای یک شروع خوب کدوم یک از نمایندگی هاست ایرانی رو توصیه میکنید ، البته نه به عنوان تبلیغ و معرفی محصول خود بلکه به عنوان کسی که باهاشون همکاری کرده و ی با تجربه .
راستی برای هماهنگ کردن تمامی بخشهای whmcs اعم از نصب نمایندگی دامنه ، پرداخت آنلاین و تحویل آنی وغیره ... رو به کی بدم تا برام انجام بده البته با مزد / مطمئن باشه / وب سایتی پشتیبانی چیزی
ممنونم
fanous_m
January 7th, 2013, 13:32
خواستید خدمات ما مناسب شما هست
سرورها از xlhost آمریکا
صفحه اصلی پورتال - گروه مهندسی فناوری اطلاعات آرات (http://www.cp.aratweb.com)
habiballahafg
January 7th, 2013, 13:41
در بخش سوالات و مشکلات جای مناسبی برای افر دادن نیست و این کار خلاف قوانین هستش شما میبایست در جای مناسبی تاپیک را ایجاد کنید تا دوستان افر های مناسبی را ارایه دهند با تشکر
pedramsistani
January 7th, 2013, 13:43
سلام دوستان
برای یک شروع خوب کدوم یک از نمایندگی هاست ایرانی رو توصیه میکنید ، البته نه به عنوان تبلیغ و معرفی محصول خود بلکه به عنوان کسی که باهاشون همکاری کرده و ی با تجربه .
راستی برای هماهنگ کردن تمامی بخشهای whmcs اعم از نصب نمایندگی دامنه ، پرداخت آنلاین و تحویل آنی وغیره ... رو به کی بدم تا برام انجام بده البته با مزد / مطمئن باشه / وب سایتی پشتیبانی چیزی
ممنونم
پیام شخصی شد
p30full
January 7th, 2013, 21:29
مثل اینکه فایده نداره این تاپیک چون هر یک از دوستان فقط تبلیغ محصولات خودشون رو میکنن
m-mehdipoor
January 7th, 2013, 21:33
مثل اینکه فایده نداره این تاپیک چون هر یک از دوستان فقط تبلیغ محصولات خودشون رو میکنن
انتظار معقولی نیست ، سرویسی رو یک نفر ارائه بده و ازش انتظار داشته باشید بگه از کس دیگه بگیرید.
فکر می کنم سوالتون رو جای خوبی مطرح نکردید.
اینجا همه دوستان سرویس دهنده اند، کسی هم نباشه به ندرت به سوالا جواب می ده، اگه هم بده از 90% از دوستش تعریف می کنه.
p30full
January 7th, 2013, 22:16
انتظار معقولی نیست ، سرویسی رو یک نفر ارائه بده و ازش انتظار داشته باشید بگه از کس دیگه بگیرید.
اینجا همه دوستان سرویس دهنده اند، کسی هم نباشه به ندرت به سوالا جواب می ده، اگه هم بده از 90% از دوستش تعریف می کنه.
حق با شماست ، بیشتر منظورم با دوستانی که با نمایندگی سرویس میدن بود
p30full
January 7th, 2013, 22:23
حق با شماست ، بیشتر منظورم با دوستانی که با نمایندگی سرویس میدن بود
itmseven_gmail_com
January 7th, 2013, 22:31
ميزبانی لينوکس ايران با پنل دايرکت ادمين و در خارج با cPanel (http://itm7.com/index.php/home-itm7/homepage/9-itm7-host/341-2012-12-30-13-35-14)
habiballahafg
January 7th, 2013, 22:37
من با نیک سرور کار کردم رضی بودم (به هیچ وجه تبلیغ نیست )ولی اگر میخاید از pars vps خوب هست