توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درباره ثبت شرکت
Number14
January 7th, 2013, 13:14
با سلام خدمت تمامی عزیزان :53:
قصد ثبت شرکت دارم ولی دو سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید.
1- آیا به نام خودم میتونم ثبت کنم؟ (منظورم سربازی رفتن و سن و... مهمه ؟)
2- برای کار های طراحی سایت و میزبانی ... اینا میخوام شرکت بزنم مسئولیت محدود بهتره یا سهامی خاص؟
سپاس از همگی
habiballahafg
January 7th, 2013, 13:49
درباره این ۲ مورد به تر کامل در انجمن صحبت شده و تاپیک های زیادی ایجاد شده با یوزر زیر صحبت کنید جدیدا دنبال ثبت شرکت رفته اند و اطلاعات زیادی دارند
tarimehr
websazha
January 7th, 2013, 14:42
1- داشتن سن فاتونی و نداشتن منبع قانونی مانند سربازی شرط هست.
2- شرکت سهامی خاص با مسئولیت محدود هست و 2 مقوله جدا از هم نیستند !
شما حتی می توانید سهامی عام نیز شرکت به ثبت برسانید که مستلزم سپری کردن مراحل مختلفی هست ...
اما شرکتی که با توجه به نوع فعالیت مناسب هست شرکت سهامی خاص با مسئولیت محدود هست که اگر مشکلی پیش آمد از باب خسازت کاربران وارد شوند دارای شرکت فقط مسادره می شوند و سرمایه و اموال شرکت در صورت اعلام ورشکستی به حراج و یا به افراد زیان دیده تعلق می گیرد که در باقی شرکت ها شامل اموال شخصی فرد هم حتی می توانید باشد.... پس بهتر هست به دفاتر ثبت شرکت کار بسپارید...
shazo
January 7th, 2013, 14:54
سلام
تجربه شخصی : ما خواستیم همین کارو کنیم.. یه چند تا ظرط اولیه داشت یکی این که خدمتو ؛ داشتن مدرک کارشناسی و......
یه چیزو می گم صدر در صد جدی بگیرید ؛ داشتن پارتی.. اونجا به ما یه شماره تلفن دادن که شما با این آقا تماس بگیرید تا کارتون زودتر راه بیوفته..!
قضیه سر کیشه شل کردن بود ! جالب این که همون شخص یکی از کارکنان اداره بود ! خلاصه با پارتی داشته باشی پروندت زودتر به جریان میوفته..!
یا حق
hadi_am
January 7th, 2013, 17:57
با سلام خدمت تمامی عزیزان :53:
قصد ثبت شرکت دارم ولی دو سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید.
1- آیا به نام خودم میتونم ثبت کنم؟ (منظورم سربازی رفتن و سن و... مهمه ؟)
2- برای کار های طراحی سایت و میزبانی ... اینا میخوام شرکت بزنم مسئولیت محدود بهتره یا سهامی خاص؟
سپاس از همگی
hadi_am_2010
هر سوالی داشتی در خدمتم
پ.خ هم میتونی بکنی...
iranian-portal
January 7th, 2013, 18:23
سلام
تجربه شخصی : ما خواستیم همین کارو کنیم.. یه چند تا ظرط اولیه داشت یکی این که خدمتو ؛ داشتن مدرک کارشناسی و......
یه چیزو می گم صدر در صد جدی بگیرید ؛ داشتن پارتی.. اونجا به ما یه شماره تلفن دادن که شما با این آقا تماس بگیرید تا کارتون زودتر راه بیوفته..!
قضیه سر کیشه شل کردن بود ! جالب این که همون شخص یکی از کارکنان اداره بود ! خلاصه با پارتی داشته باشی پروندت زودتر به جریان میوفته..!
یا حق
دوست عزیز در این یک مورد نیازی به پارتی بازی و ... نیست!!!
من رشته حسابداری هستم و قانون تجارت/حقوق تجارت/انواع شرکت ها و مراحل ثبت رو می دونم
ضمن این که به صورت تجربی چندین شرکت ثبت کردیم و هیچ وقت هم مشکلی نبوده!!!
ساده ترین راه ثبت شرکت هم سپردن کار به وکلای قانون دان این کار هست
روزنامه رو باز کنید صفحه نیازمندی ها بیشتر از 10 آگهی ثبت شرکت وجود داره
از 150 هزار تومان به بالا براتون شرکت ثبت می کنند بدون دردسر!
فقط قبل از انتخاب نوع شرکت مزابا و معایب و ویژگی های هر شرکت رو بپرسید از خودشون
fanous_m
January 7th, 2013, 18:26
گیرو گور مالیاتی زیاد دارید بعدا
اگر حاشیه سود قابل توجهی دارید سمتش برید
nginxweb
January 7th, 2013, 19:32
گیرو گور مالیاتی زیاد دارید بعدا
اگر حاشیه سود قابل توجهی دارید سمتش برید
یکی از دلایل اصلی که خیلی ها کار میکنن اما شرکت ثبت نکرده اند همینه دقیقا درسته
ava_setoudeh
January 9th, 2013, 22:17
همه اون چیزای که فرمودید لازمه
bepad
January 9th, 2013, 22:21
شما حتی می توانید سهامی عام نیز شرکت به ثبت برسانید که مستلزم سپری کردن مراحل مختلفی هست ...
اما شرکتی که با توجه به نوع فعالیت مناسب هست شرکت سهامی خاص با مسئولیت محدود هست که اگر مشکلی پیش آمد از باب خسازت کاربران وارد شوند دارای شرکت فقط مسادره می شوند و سرمایه و اموال شرکت در صورت اعلام ورشکستی به حراج و یا به افراد زیان دیده تعلق می گیرد که در باقی شرکت ها شامل اموال شخصی فرد هم حتی می توانید باشد.... پس بهتر هست به دفاتر ثبت شرکت کار بسپارید...
سلام
البته سربازی الزام نداره گواهی دانشجویی هم میشه
مهمترین بخشش مجوز از ارشاده
sky98
January 10th, 2013, 11:52
کلا مزیتی که داره واسه تازه کارها نیست - کسی که براس میصرفه باید ثبت کنه
index.mailbox
January 10th, 2013, 16:56
آقا من برای نمایندگی isp نیاز به ثبت شرکت دارم
کارت خدمت دارم و دیپلم هستم
با دیپلم میشه؟ یا کارت دانشجویی شرکت کامپیوتری زد؟
VPS
January 18th, 2013, 02:06
سلام
البته سربازی الزام نداره گواهی دانشجویی هم میشه
مهمترین بخشش مجوز از ارشاده
اگر سرباز باشی چی ؟ حین خدمت میشه ؟
bepad
January 18th, 2013, 11:45
اینو نمیدونم ولی دانشجو باشی میشه فکر نکنم سرباز باشید بشه چون باید بلاخره یا گواهی داشته باشی یا کارت
love server
January 18th, 2013, 12:20
با سلام،
چند موردو لازم دارین:
1. کارت پایان خدمت یا معافیت
2. عدم سوء پیشینه
3. گواهی عدم اشتغال از نوع محضری مبنی بر عدم تصدی در شرکت دیگر یا سازمان دولتی و .....
اگه دقیقا بگین چکار میخواهین بکنین ،( نوع فعالیت ) بهتر میتونم راهنماییتون کنم. منظورم ..... فعالیت ها بود.
موفق باشید
haftsepehr
January 18th, 2013, 12:24
. گواهی عدم اشتغال از نوع محضری مبنی بر عدم تصدی در شرکت دیگر یا سازمان دولتی و .....
شنیدم این قانون لغو شده عزیز؟
VPS
February 4th, 2013, 15:56
سلام
نمی دونید برای ثبت شرکت کدوم نوع از شرکت ها بهتره ؟
1- ثبت شرکت با مسئولیت محدود
2- ثبت شرکت به صورت سهامی خاص
3-ثبت شرکت به صورت سهامی عام
4- ثبت شرکت به صورت تعاونی
این ها کلا چه فرقی با هم می کند و مزایا و معایبش چیه ؟
سوال دوم :
ثبت شرکت با سرمایه بالا بهتر است یا همان سرمایه 100 هزار تومان ؟ کدام بهتر است ؟ چرا باید با سرمایه بالا ثبت کنیم. ؟
ممنون
love server
February 4th, 2013, 18:33
با سلام،
دوست عزیز هر چیزی یه کاربردی داره - اگه واسه کار هاست و.... مد نظرتون هست - به طور خلاصه مسئولیت محدود با سرمایه کم ( مثلا تا 1 میلیون ) رو توصیه میکنم.
ترتیبی که نوشتین از نظر دردسر کاملا درسته.
2 تای آخر کلی واستون مشکل به وجود میاره و احتمالا اصلا هم به کارتون نمیاد.
رو اینترنت سرچ کنین اطلاعات زیادی راجع به تفاوتهاشون هست.
موفق باشید.
abbasss
February 4th, 2013, 21:49
با سلام
مدت زمان ثبت شرکت با مسئولیت محدود و هزینه حدودی ثبت چقدره؟
love server
February 5th, 2013, 00:24
با سلام
مدت ثبت کاملا متفاوته، بسته به این داره که طرفت اینکاره باشه یا نه و اینکه بتونه اونی رو که تو سازمان ثبت هست بپیچونه یا نه. هزینه هم همینطوره - یه سری ها آدمو میندازند تو هزینه ، یه سری ها هم هر پولی از گلوشون پایین نمیره.
ما واسه مجوز خودمون رو میکشتیم، طرف واسمون یه چیزی گرفت که اصلا فکر نمیکردیم به درد بخوره ؛ با همون هم داریم کار میکنیم، قرارداد شتابم با 3 تا بانک داریم و ......
موفق باشید
abbasss
February 5th, 2013, 12:40
با سلام
برای ثبت شرکت احتیاج به ارائه مجوز از وزارت صنعت و معدن هست؟
امروز برای ثبت رفتم گفتند اول باید مجوز بیاری...
amirizadi
February 5th, 2013, 12:49
نبوده
اگر جدیدا اینطور شده باشه !
maziyarvex
May 24th, 2013, 11:38
دوستان اگر جایی مشکل خوردید با شماره تلفن 87132 - 021 گروه وکلای یاسا (http://www.yasa.co) تماس بگیرید
بصورت رایگان مشاوره می دن
khovan_laporta
May 24th, 2013, 11:41
توضیح کاملی بود ممنون
hamid4194
April 10th, 2015, 17:24
به نام خدا
سلام دوستان
من هم چند تا سوال دارم امیدوارم جواب بدید
1: قصد دارم یک شرکت پخش مواد غذایی بزنم ایا بری ثبت شرکت و همچنین کار کردن احتیاج به مغازه و انبار است یا همینطوری هم میشه جنس خرید و فروش کرد و کاری ندارند؟
2: مالیات چجور حساب میشه و اگر من در طول یک سال کار نکنم باز هم باید مالیات بدم؟