ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد هاست میزبانی و هاست ابری

badbird
January 7th, 2013, 12:47
ببخشید من یه سایت موزیک دارم.هاستم تو پارس وی پی اسه.خودشون گفتن سایت موزیک رو پشتیبانی نمیکنن.برای همین می خوام چند وقت دیگه جا به جا شم.و فعلا بازدید زیاد نشده که بخوام فکر وی پی اس باشم.

به نظرتون کدوم هاست میزبانی برای موزیک بهتره.
هاست ابری چه طوره؟شنیدم خیلی خوبه ولی نمی دونم چرا زیاد طرفدار نداره.

مشکل هاست دانلود هم دارم.
به نظرتون از کجا بگیرم؟هاستینه خوبه؟میهن وب هاست فعلا خوبه؟ چند ماه دیگه میرم وی پی اس ولی فعلا یه هاست ارزون قیمت می خوام.
ممنون میشم هر کدوم رو که می دونید جواب بدین.:105:

pedramsistani
January 7th, 2013, 12:55
تو بخش آموزشی نمیتونیم آفر بدیم خدمتتون

habiballahafg
January 7th, 2013, 13:44
به نظر من شما سمت هاست ابری نرید (به همون دلیل که خودتون گفتید ،اصلا طرفدار نداره )میتونید از هاست های معمولی برای سایت (البته با آپ تایم بالا)و از هاست های دانلود برای فایل ها سایت استفاده کنید و طبق گفته خودتون که چند وقت دیگه میرید به روی vps همین خوب هستش

badbird
January 7th, 2013, 14:42
آخه چرا.سوال من اینه وقتی این همه امکانات داره چرا کسی استفاده نمیکنه؟

habiballahafg
January 7th, 2013, 14:57
به دلیل این که خیلی ها از امکاناتی که داره با خبر نیستش و شیاد خیلی ها فکر میکنند که به راحتی استفاده از هاست های معمولی نیست و هزار و یک دلیل دیگه

m2n
January 7th, 2013, 15:05
ببخشید من یه سایت موزیک دارم.هاستم تو پارس وی پی اسه.خودشون گفتن سایت موزیک رو پشتیبانی نمیکنن.برای همین می خوام چند وقت دیگه جا به جا شم.و فعلا بازدید زیاد نشده که بخوام فکر وی پی اس باشم.

به نظرتون کدوم هاست میزبانی برای موزیک بهتره.
هاست ابری چه طوره؟شنیدم خیلی خوبه ولی نمی دونم چرا زیاد طرفدار نداره.

مشکل هاست دانلود هم دارم.
به نظرتون از کجا بگیرم؟هاستینه خوبه؟میهن وب هاست فعلا خوبه؟ چند ماه دیگه میرم وی پی اس ولی فعلا یه هاست ارزون قیمت می خوام.
ممنون میشم هر کدوم رو که می دونید جواب بدین.:105:

هاست ابری در ایران خلاصه شده در کلود لینوکس.هاست ابری قیمتش کم کم 35 دلار ماهانه هست که اگر تهیه کنید 112 تومان هزینه به نرخ ایرانه هرکی گفت ابری هستیم بدون یک سرور دارن روش کلود لینوکس نصب کردن و مدیر سرور اعتماد به نفس بالایی داره :))

dertgtr
January 7th, 2013, 15:07
هاست ابری یا cloud hosting روی هر سروری امکان پیاده شدن نداره و روی سرورهای با توان پردازشی بالا اجرا میشه و به همین دلیل قیمت بالاتری نسبت به هاست معمولی داره . این نوع هاست مخصوص سایت های پربازدید هست و اصولا برای سایت هایی که بازدید کمی دارند و تعداد آنلاین در یک لحظه پایینی دارند از نظر اقتصادی توصیه نمیشه .

cloud hosting بر پایه فناوری ابر رایانه ای هست که اجازه می دهد تمام داده ها و پارامترهای استفاده شده مانند رم و سی پی یو روی چند سرور پخش شود تا سرعت شبکه بالاتر رود و اپتام شبکه پایدارتر باشد و استفاده از منابع کارآمدتر گردد و امکان ارائه آپتام 99.99 درصد میسر گردد درضمن امنیت داده ها تضمین شده باشد

ممنون میشم دوستان از نظر فنی بررسی کنند مسائل رو !

badbird
January 7th, 2013, 15:17
بله مرسی.
پس چرا یوو هاستینک هاست ابری میده 5 گیگ ماهی 4500؟

m2n
January 7th, 2013, 15:20
بله مرسی.

خب یه خورده صبر کنید اینجا هم هاست ابری میدن 10 گیگ پهنای نامحدود پردازش در ابرها ماهانه 3 هزار تومان :64:

dertgtr
January 7th, 2013, 15:22
بله مرسی.

جواب شما رو دوستمون بالا دادن . سرویس دهنده های مختلف قیمت گذاری مختلف دارن . درضمن شما کیفیت یو هاستینگ رو اگر بررسی کنید دلیل این قیمت رو متوجه میشید

badbird
January 7th, 2013, 18:41
ببخشید کیفیت یو هاستینگ چه جوریه؟من بدی ازش نشنیدم.به نظر سایت بزرگی میاد.
مشکلی داره؟

m2n
January 7th, 2013, 18:59
ببخشید کیفیت یو هاستینگ چه جوریه؟من بدی ازش نشنیدم.به نظر سایت بزرگی میاد.
مشکلی داره؟

اگر بدی نشنیدین و سایت بزرگی میاد به صورت سالانه خرید کنید دیگه نیاز به تاپیک زدن نبود :))

badbird
January 8th, 2013, 09:18
چه با مزه.:-|
خب گفتم من بدی ندیدم.اگه کسی دیده بگه.من تجربه نداشتم.سوال پرسیدم که از تجربیات دوستان استفاده کنم.