توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدام دیتاسنتر؟!
SajjadM2
January 7th, 2013, 06:10
سلام بنده یک سایت پربازدید دانلود دارم و فشار زیادی بر روی سرور هست و میخواستم از دوستان سوال کنم کدام دیتا سنتر مناسب تر برای کار بنده هست؟ قیمت مناسب کیفیت خوب
nginxweb
January 7th, 2013, 07:42
اگر اقتصادی میخواین کار کنید و سرویسی مناسب با هزینه مناسب بپردازید Hetzner و Kimsuffi و کمی بهتر و نتورک قویتر XLhost امریکا مناسب هستند
habiballahafg
January 7th, 2013, 11:50
به نظر من از leaseweb یا yesuphost بگیرید که دارای کیفیت بهتر میباشد
fanous_m
January 7th, 2013, 12:18
XLHOST آمریکا دارای سرور های خوبی هست
در مورد فشار روی هارتون هم براتون این مشکل رو با cash دادن روی رم حل میکنیم
خواستید در تماس باشید
09369861607
fanous_m
rashawebhost
January 10th, 2013, 14:26
پیشنهاد میشه برای بخش دانود خود هاست دانلود خوب و سروری با پینگ بالا و پورت قوی تهیه کنید .
پیشنهاد بنده هم xlhost می باشد .
موفق باشید.
shingo
January 12th, 2013, 12:29
xlhost یا اکونیکس لوکیشن هلند بگیرید که پینگ خوبی هم دارند
websazha
January 12th, 2013, 12:35
leaseweb سرور با پورت 1 فول دوبلکس و 100TB پهنای باند ماهیانه سرور های خوبی و به صرفه ای برای هاستینگ داره !
بهترین گزینه میتونه باشه هم کیفیت و هم سخت افزاری بالای در اختیار کاربر هست.
هر دیتاسنتر مزیت خاص خود را دارد، موضوع سایت شما چیست ؟
سایت دانلود است ؟ در چه زمینه ای ؟
safinoor
March 15th, 2013, 23:39
XlHost به نظر بنده مناسب ترین دیتاسنتره پینگ خوبی داره اللخصوص مدیرش ایرانیه .
mobinhost.david@gmail.com
March 20th, 2013, 04:17
از بین این سرور ها میتونی انتخاب بکنی
اولی رد استیشن هست که اگر دنبال لود بالاو کیفیت بالای با پورت قوی و هارد اس اس دی بگیری عالیه
ولی ایردش در زمینه ی ارسال ایمیل توسط سایت ها و انجمن هاییی هست که شاید رو هاستت باشن
که اون هم روش داره ولی درکل در زمینه یی اسپم اراد داره
سرور دوم هتزنر هست که اگر با پورت 1 گیگ بگیری میتونه خوب باشه به اشپم هم میتونم بگم به نسبت گیر نمیده و از نظر استاندارد تایید میشه
بعدی او وی اچ هست که سرور خوبی میده و شبکه ی خوبی داره ولی اگر کارت به ساپورت افتاد باید یه 5 روزی قید سرور رو بزنی تا مشکل رو حل کنن
ایکسل هاست هم خوبه ولی مشکلش ترافیک کمش هست
اگر ترافیک مصرفی نداری با توجه به ارزان بودنش عالیه
امیدوارم موارد به کارت بیاد
hassan5099
March 20th, 2013, 05:01
سلام به نظر من leaseweb بهترین گزینه است وارز هم است به تورنت هم گیر نمیده
razavihost
March 20th, 2013, 10:53
دیتاسنتر های اروپایی پینگ بهتری به ایران دارن.
خواستین از هتزنر سرور بدون ستاپ به قیمت خیلی منایب میتونم بدم.
http://www.webhostingtalk.ir/f11/75115/
servervds.com
March 20th, 2013, 11:33
سلام بنده یک سایت پربازدید دانلود دارم و فشار زیادی بر روی سرور هست و میخواستم از دوستان سوال کنم کدام دیتا سنتر مناسب تر برای کار بنده هست؟ قیمت مناسب کیفیت خوب
سلام
چند چیز مهم اعلام نکردید
برای فشار روی سرور لیزوب و دی سی امریکا بهتره و اگر منظور پهنای باند باشه که لیزوب
اگر فشار بر روی سخت افزار باشه همه دی سی ها خوبن و قیمت خیلی پاین میخواهید دیتا شک به نظر دوستان خوبه و متوسط
اگر منابع مهم هستن
هتزنر پیشنهاد میشه با قیمت مناسب و به صورت وارز هست جز زمانی که شکایت به
یه عامل کاملا تعیین کننده میزان پهنای باند مصرفی شماست ،
مثلا XLhost با توجه به هزینه مناسب انتخاب خوبیه ولی خوب از نظر پهنای باند محدودیت بیشتری دارید،
اگه پهنای باند بالا برای شما مهم هست ، leaseweb گزینه خیلی خوبیه ، هر چند هزینه هاش بالا هست به نسبت
Rz04
March 29th, 2013, 16:35
yesuphost گزینه خوبیه ، ولی یخورده گرونه.
diges
March 29th, 2013, 16:53
yesuphost گزینه خوبیه ، ولی یخورده گرونه.
اینطوری به نظر می رسه اگه با هاشون زیاد کار کنید بالای 50%تخفیف میدن اون موقع می بنید قیمت از همه جا ارزون تر تموم می شه .
مثال شما سرور زیر رو می تونید حداقل 600 دلار خرید کنید حالا سرور های شما زیاد بشه ممکن هست تا 230 دلار هم بتونید همین سرور خرید کنید :71: