PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش کامل وجامع html و css برای دوستان کاملا مبتدی با زبان ساده

fanous_m
January 7th, 2013, 00:09
امروز قصد دارم جزوه آموزشی خودم رو که برای دانشحویانم تدریس می کنم براتون اینجا بزار

ممیدونم ممکنه کم و کاستی هایی داشته باشه یا چیزهایی دیگه

ولی تا آنجا که مقدور بوده تلاش شده که جزوه ای ساده روان و پر محتوی برای دوستان قرار دهیم

تا دوستان در کمترین زمان ممکن بیشترین بازده را داشته باشند

امیدوارم که تونسته باشم شما رو راضی کنم

دوستانی که استفاده کردند فقط لطف بفرمایند نظرشون را هم راجع به این جزوه بفرمایند تا بتوانیم اشکالات احتمالی را برطرف کنیم

با تشکر
امیر رباط
گروه فناوری اطلاعات آرات --- ARAT Information Technology Group (http://www.aratweb.com)

fanous_m
January 7th, 2013, 18:29
دوستان ویدئو کلاس ها نیز موجود است
ولی فکر نکنم با روان بودن جزوه ها نیاز به فایل های ویدئویی باشه
باز اگر جایی گنگ هست سوال کتید

babelirani
January 7th, 2013, 20:20
با سلام

پی دی اف های عالی هستش ولی بودن ویدئو ها هم میتونه کمک کننده باشه البته اگه براتون مقدور هستش اونو هم آپلود کنید

fanous_m
January 7th, 2013, 20:25
حجم ویدئو ها بالاست
و سعی میکنم ادیت کنم و قرار بدهم
کمی طول میکشه ولی
تمام سعیم رو میکنم
به روی چشم
جزوه ها ایرادی نداشتند؟
جایی گنگ نبود براتون؟

shazo
January 7th, 2013, 20:28
سلام

مرسی عالی بود...

asemanekavir
January 8th, 2013, 03:38
شکرا جزیلا:53:

fanous_m
January 9th, 2013, 15:02
شکرا جزیلا:53:

خواهش میکنم امیدوارم مثمر ثمر بوده باشه

farshid2345678
January 9th, 2013, 23:24
خیلی خیلی ممنون از زحماتتون و قرار دادن این فایل ها. کمک بسیار شایانی کردید.سپاسگذارم.

fanous_m
January 10th, 2013, 00:41
خیلی خیلی ممنون از زحماتتون و قرار دادن این فایل ها. کمک بسیار شایانی کردید.سپاسگذارم.
خواهش میکنم
اگر نواقصی نیز داره بگید تا برطرف کنیم

shazo
January 10th, 2013, 00:48
سلام.. امیر جان فایل های pdf آموزشی خوبی ؛ صحبتی که با هم داشتیم قرار شد که شِیر کنن فایل ها رو تا همه دوستان بهره ببرن..

fanous_m
January 10th, 2013, 00:51
سلام.. امیر جان فایل های pdf آموزشی خوبی ؛ صحبتی که با هم داشتیم قرار شد که شِیر کنن فایل ها رو تا همه دوستان بهره ببرن..

خواهش میکنم میلاد جان شما و دوستان دیگر همیشه نصبت به بنده لطف داشتید
:53::53: