توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیوک فارسی یا وردپرس فارسی؟
pargraphic
January 6th, 2013, 16:15
سلام دوستان گرامی
حدود یک 4 سال است دارم یا نیوک کار می کنم طی این مدت خیلی از دوستان بنده گفتند مطالبتو تغییر بده به وردپرس و وردپرس نصب کن ، چون قوی تر و سئو بهتر داره ، و زودتر تو گوگل ایندکس میشه، در کل و صادقانه بگم من تجربه تو این زمینه ندارم زیاد می خواستم بدونم به نظر شما کدوم بهتره و شما چه پیشنهادی دارید و توضیحات لازم هم بدید، ممنونم منتظر جواب های شما عزیزان هستم ممنون.
sohrab1374
January 6th, 2013, 17:03
وردپرس مشکلاتی نظیر استفاده زیاد از منابع سرور و امنیت ضعیفی هم داره
parsianweb
January 6th, 2013, 21:51
وردپرس مشکلاتی نظیر استفاده زیاد از منابع سرور و امنیت ضعیفی هم داره
امنیت ضعیف ؟!
میشه بیشتر توضیح بدید
دوست عزیز بستگی به کاری که میخواید انجام بدید داره ولی بدون شک وردپرس در بیشتر موارد از نیوک خیلی جلوتره
peymankazemi
January 7th, 2013, 06:26
ورد پرس بهتره خود ورد پرس منایع زیاد مصرف نمیکته افزونه ها و قالب های غیر استاندارد هستش که منابع میخوره اونم تو آمار های بالا 15000
من با هر دو کار کردم تا دلت بخواد.
nginxweb
January 7th, 2013, 07:41
وردپرس در بازدید بالا مثلا بالای 20000 بازدید یکتا پدر cpu سرور رو در میاره باز با نصب cache system ما مثل memached میشه کمی بهینه کرد اما بازم این مسئله هست و هزینه زیادی برای هاست باید پرداخت کنید اما در کل وردپرس editable تر هستش و افزونه های مفیدی در زمینه بهینه سازی SEO داره
SajjadM2
January 7th, 2013, 09:04
امکانات و سئو که وردپرس داره 100% نیوک نداره !
اگر دوست دارید پیشرفت کنید وردپرس نصب کنید
farbodsteps
January 7th, 2013, 11:10
دوستانی که میگن تو بازدید بالا وردپرس مصرفش بالاس سایت من با +25000 بازدید وبگذر روی هاست معمولی داره میزبانی میشه!
اگه قالب بهینه باشه و افزونه های چرت پرت نصب نکنید هیچ مشکلی پیش نمیاد.
fanous_m
January 7th, 2013, 12:34
دوستانی که میگید امنیت وردپرس پایینه رو چه اساسی میگید؟بالاترین امنیت رو در وردپرس شاهدیمخواهشا بدون اطلاعات محصولی رو زیر سوال نبریدبا تشکر
habiballahafg
January 7th, 2013, 12:49
درباره این که از کدام یک استفاده کنید قبلا صحبت شده و نیازی نیست که دوباره تاپیک ایجاد کنید ،
به هر حال نظر من این هست که از وردپرس فارسی استفاده کنید چون دارای امکانات بیشتر میباشد